Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
Šeks ostaje ili leti i on?vuksadinare wrote:na zalost hdz-a izgubit ce lokalne izbore onda ce znogirat plenkija koji ce se ionako presaltat u drugi tabor...moze u hss oni bas primaju svakog...i kmecati kako eto u hdz-u ipak nema demokracije..zivi bili pa vidjeli
udba- Posts : 4945
2015-11-10
..pa jebote on je jos omrazeniji u hdz-u od plenkija..i mnogi smatraju dobrim dijelom da je on zasluzan za ovo...svakako da leti...udba wrote:Šeks ostaje ili leti i on?vuksadinare wrote:na zalost hdz-a izgubit ce lokalne izbore onda ce znogirat plenkija koji ce se ionako presaltat u drugi tabor...moze u hss oni bas primaju svakog...i kmecati kako eto u hdz-u ipak nema demokracije..zivi bili pa vidjeli
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Ma kakvi. Dok Plenki sluša krupni kapital, a to su vlasnici HR, do tada je siguran. Si videl kak se Kolinda povukla nakon kaj ju je Obamin sobar zašamaral. Ne ustašuj i doživjet ćeš političku mirovinu. Šeksov poučak.vuksadinare wrote:na zalost hdz-a izgubit ce lokalne izbore onda ce znogirat plenkija koji ce se ionako presaltat u drugi tabor...moze u hss oni bas primaju svakog...i kmecati kako eto u hdz-u ipak nema demokracije..zivi bili pa vidjeli
Guest- Guest
Bilo bi i vrijeme, ovako ćemo svakih 4-5 godina čitat kako je opet Šeks instaliso nekog boljševika u Zajednicu. Treba više jednom udarit u centar svih zala.vuksadinare wrote:..pa jebote on je jos omrazeniji u hdz-u od plenkija..i mnogi smatraju dobrim dijelom da je on zasluzan za ovo...svakako da leti...udba wrote:Šeks ostaje ili leti i on?vuksadinare wrote:na zalost hdz-a izgubit ce lokalne izbore onda ce znogirat plenkija koji ce se ionako presaltat u drugi tabor...moze u hss oni bas primaju svakog...i kmecati kako eto u hdz-u ipak nema demokracije..zivi bili pa vidjeli
vuksadinare wrote:previse si skeptican...do jucer si pricao kako ej mozda dobro da se plenkovic rijesi hasanbegovica da se razotkrije..i izgubi potporu..marcellus wrote:vuksadinare wrote:dobro kazes..zla krv je vec nastala...ekipa je vec bila sinoc na prosvjedu pred prostorijama hdz-a...sa glasnovicem an celu..a to ej tek pocetak..Eroo wrote:Bruna je mogla sasvim solidno pokriti manjak Hase, zar ne?MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne kuzim opce cemu ova rasprava. Ero je neki dan rekao da ce Hasu mjenjati Bruna Esih, i da je on to oduvijek tvrdio i da cemo svi vidjeti i tako to :)
Da me je Plenky uzeo za savjetnika ovoliko zle krvi se ne bi dogodilo.
Jebiga sad, šta je tu je...Milojica se vam opet smiješi.
početak čega? Ničeg.
Svi će birači HDZ-a uredno za 4 godine opet glasat za HDZ "da se ne vrati milanović" i "da ne dođe udba i komunisti", da im se baš plenković posere u usta. Birači su inače mentalno retardirana skupina, a HDZ-ovi posebno. Ubuduće se neće govori "naivan ko francuska sobarica" nego "naivan ko glasač HDZ-a"
nikad ja to nisam rekao, ja sam samo rekao da će se on odreć hasanbegovića ali to mu može samo donijeti potporu hrvatskih birača
zgodan komentar sam procitao od jednog radikalnog ljevicara na drugom forumu..'briselski..rijesi se haSSana dok ti ne postane hemeroid na supku'...ahahahah
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sto se pjesni po twitteru,facebooku,forumima...ovako je bas rijetko bilo..nekakav filing imam da se mozda i plenki sam zamislio da ej mozda pogrijesio sa obuljenkom..
nije pogriješio.
.....cak i ljevicari logicno razmisljaju da bi im sudrugu i trojancu u hdz-u...hase mogao postati itekakav problem a'k ga ne izbaci iz hdz-a....
2015-09-08
Marčelo, postaješ sve sličniji Šeksu. Uvijek se dočekaš na noge.
Guest- Guest
hase je inače isto odlično odigrao.
Sad je legenda. Mogao je pustiti da ga šutke maknu u kut, bio bi luzer. A znao je ionako da mu u ovoj ekipi nema mjesta pa ih je namjerno provocirao. Ako ga izbace iz HDZ-a, što će na kraju morati, njemu se otvara prostor za ubuduće, da se vrati kao prgomet i kujundžić. Za jedno deset godina.
Sad je legenda. Mogao je pustiti da ga šutke maknu u kut, bio bi luzer. A znao je ionako da mu u ovoj ekipi nema mjesta pa ih je namjerno provocirao. Ako ga izbace iz HDZ-a, što će na kraju morati, njemu se otvara prostor za ubuduće, da se vrati kao prgomet i kujundžić. Za jedno deset godina.
udba wrote:Šeks ostaje ili leti i on?vuksadinare wrote:na zalost hdz-a izgubit ce lokalne izbore onda ce znogirat plenkija koji ce se ionako presaltat u drugi tabor...moze u hss oni bas primaju svakog...i kmecati kako eto u hdz-u ipak nema demokracije..zivi bili pa vidjeli
2014-04-16
hm...citam lijeve politicke analiticare....koji bas i ne likuju sto je obuljenka postavljena na celo ministarstva kulture....mada joj daju potporu ali...'sigurno ce joj hrpu klipova bacat pod noge i to upravo iz samog hdz-a zeleci joj otezati posao ili ej prisiliti na ostavku'......evo jos jednog...komentara jednog ljevicara..'...i ja sam razocaran obuljen...ne iz razloga kojih imaju ljubiteljihasanbegovica nego sto je pristala kao antifasistkinja i osoba lijeve provijencije biti ministrica u hdzovoj vladi gdje joj jednostavno nece dati raditi svoj posao ne racunam tu plenkovica ali tu unutra su jos kovac,hasanbegovic,esih,đakic,vaso i jos gro karamarkovih ljudi'
2015-09-08
Plenki je odličan igrač. Cool i fokusiran. Ustašija bu prije dobila 88 čireva na želucu neg njega isprovocirala. Lajkam
Guest- Guest
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nitko-se-nema-pravo-osjecati-prevarenim-imenovanjem-nine-obuljen-964447
hm..evo jos jednog zanimljivog komentara ljevicara...'Poznavajuci hdzovce dobar dio njih vec pili stolice i Plenkovicu i Obuljen.Jucer je bio vidljiv strah i nervoza kod Plenkovica kad je izgovarao tko ce sve biti ministri a posebno je bio inace miran Plenkovic vec vidno nervozan kad je rekao da ce Obuljen biti ministrica kulture.Takop se ne ponasa covjek koji kao navodno kontrolira stranku i ljude u noj bar najveci dio.To je bilo ponasanje covjeka koji nije bio siguran da li bi mogao dugo prezivjeti na celu HDZ-a nakon imenovanja Obuljen.Plwenkovic je zaigrao na veoma riskantnu kartu ponajprije u vlastitoj stranci.Ne budu li rezultati u skorasnjim lokalnim izborima isli u prilog HDZ-u i Plenkovicu,realno je ocekivati i unutarstranacki otcvoreni bunt ponajprije u podruznicama HDZ-a i clanstvu a nakon toga i u dobrom duijelu vrha HDZ-a koji jednostavno zive od izbornih rezultata stranke kao i vlastitih pozicija'.
2015-09-08
.....evo jos nekih komentara..'E moj plenki u kakvo si ti drustvo upao.Brzo ce tebe oni pojest,jednostavno ti dozvoljavaju da vodis privremeno igru cekajuci tvoje greske da te prvom prilikom sutnu iz vlaka'.
2015-09-08
Najavio je i da će voditi nekonfliktnu politiku, politiku nezamjeranja nikom, naročito ne onima u medijima i centrima moći koji su rušili njegovog prethodnika. Politiku koja se neće baviti svjetonazorskim pitanjima već samo ekonomijom, što je jasno rekao. Hasanbegović se očito ne uklapa u takvu politiku. Zašto onda toliki danas govore “Ali, mi smo se nadali da to nije tako!”. Temeljem čega su se nadali? Drukčija politika od one koju je najavljivao, naročito približavanja Višegradskoj skupini, bi ga dovela u nemilost gremija o kojima je govorio Šeks i ugrozila mu opstanak, a on je predugo u diplomaciji da ne bi znao da se svakom može namontirati afera, i onda medijski potencirati do besvijesti, kao što je svjestan da nema afere koja se ne može zataškati ako vam mediji i vaninstitucionalni centri moći, naročito vanjski, drže leđa. Uostalom, dovoljno je vidjeti što mediji rade Trumpu, i kako drže leđa Hillary Clinton.
Odlično! Pa za to skopčat i ne treba veliki IQ. Evo, i predsjednica je shvatila pouku. Šut, kenjaj i brzine mijenjaj, ali ne ustašuj jer to ne vole židovske gazde. Mislim ni to nuklearna fizika, ali za zatucane desničare, izgleda da je.
Odlično! Pa za to skopčat i ne treba veliki IQ. Evo, i predsjednica je shvatila pouku. Šut, kenjaj i brzine mijenjaj, ali ne ustašuj jer to ne vole židovske gazde. Mislim ni to nuklearna fizika, ali za zatucane desničare, izgleda da je.
Guest- Guest
s mog fejsa, komentar jednog od mojih prijatelja
"Jutros nema kave, ajd dobro...šutim. Osam sati, nema dorucka! Ohrabrim se i upitam što ovo treba da znači?! "Znaš ti dobro, ti si nas nagovorio da idemo glasovati za HDZ! I samo da znaš, neće biti ni ručka"!!!
"Jutros nema kave, ajd dobro...šutim. Osam sati, nema dorucka! Ohrabrim se i upitam što ovo treba da znači?! "Znaš ti dobro, ti si nas nagovorio da idemo glasovati za HDZ! I samo da znaš, neće biti ni ručka"!!!
Nisam znala da ti je frend Bozanićmarcellus wrote:s mog fejsa, komentar jednog od mojih prijatelja
Guest- Guest
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Obuljenka ipak ministrica kulture?
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 14 of 18