Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
Page 13 of 18
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
Suze liju šupci Hasoljupci...Eva wrote:Suze liju Hasoljupci
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Je, jadan je Hase.vuksadinare wrote:svi u napad..svi u napad..jedan je hase
...u Agramu, bijelome gradu... (nastavi)provocator wrote:Suze liju šupci Hasoljupci...Eva wrote:Suze liju Hasoljupci
A tko će sad financirati srbijanske apologete Draže Mihajlovića? Šmrc!
catabbath-
2015-08-22
haso ce se vratit i jaci i mocniji..
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
vuksadinare wrote:haso ce se vratit i jaci i mocniji..
catabbath-
2015-08-22
....hase tek sad uzvraca udarac i to aperkat samo takav
2015-09-08
vuksadinare wrote:....hase tek sad uzvraca udarac i to aperkat samo takav
Ti si Vuko ko malo dijete
Trazis cacu, zastitnika stoli
nije on moj caca on je tajSora wrote:vuksadinare wrote:....hase tek sad uzvraca udarac i to aperkat samo takav
Ti si Vuko ko malo dijete
Trazis cacu, zastitnika stoli
2015-09-08
vuksadinare wrote:....hase tek sad uzvraca udarac i to aperkat samo takav
ajoj,vidim da pojedinci još nisu prežalili Karamarka i njegov dream team
vili40-
2015-08-02
..jebe mi se za karamarka..ali hase mora biti tu....vili40 wrote:ajoj,vidim da pojedinci još nisu prežalili Karamarka i njegov dream team
2015-09-08
Hasu bi mogli poslat u diplomaciju da se ublaže desničarske boli. Recimo Irak, Sirija ili Somalija, kao stvorene za nastavak njegove blistave karijere. A kak se veli, kaj te ne ubije, ojača te, pa ak preživi, eto ga .vuksadinare wrote:..jebe mi se za karamarka..ali hase mora biti tu....vili40 wrote:ajoj,vidim da pojedinci još nisu prežalili Karamarka i njegov dream team
Guest- Guest
hase ce biti premijer ili predsjednik druge nemaEva wrote:Hasu bi mogli poslat u diplomaciju da se ublaže desničarske boli. Recimo Irak, Sirija ili Somalija, kao stvorene za nastavak njegove blistave karijere. A kak se veli, kaj te ne ubije, ojača te, pa ak preživi, eto ga .vuksadinare wrote:..jebe mi se za karamarka..ali hase mora biti tu....vili40 wrote:ajoj,vidim da pojedinci još nisu prežalili Karamarka i njegov dream team
2015-09-08
meni je više žao za onog njegovog koji mlati konduktere po autobusnoj i zašvasava garaže bespomoćnim ženama.Hase je ok,više ne mjeri visinu kukuruza,izgleda da je došao k sebi.Ali jebi ga,od kako je karamarku ošla getriba,ne voze ni ostali njegovi.vuksadinare wrote:..jebe mi se za karamarka..ali hase mora biti tu....vili40 wrote:ajoj,vidim da pojedinci još nisu prežalili Karamarka i njegov dream team
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:hase ce biti premijer ili predsjednik druge nemaEva wrote:Hasu bi mogli poslat u diplomaciju da se ublaže desničarske boli. Recimo Irak, Sirija ili Somalija, kao stvorene za nastavak njegove blistave karijere. A kak se veli, kaj te ne ubije, ojača te, pa ak preživi, eto ga .vuksadinare wrote:..jebe mi se za karamarka..ali hase mora biti tu....vili40 wrote:ajoj,vidim da pojedinci još nisu prežalili Karamarka i njegov dream team
Os ti dudu ?
os ti moju cunu?Sora wrote:vuksadinare wrote:hase ce biti premijer ili predsjednik druge nemaEva wrote:Hasu bi mogli poslat u diplomaciju da se ublaže desničarske boli. Recimo Irak, Sirija ili Somalija, kao stvorene za nastavak njegove blistave karijere. A kak se veli, kaj te ne ubije, ojača te, pa ak preživi, eto ga .vuksadinare wrote:..jebe mi se za karamarka..ali hase mora biti tu....vili40 wrote:ajoj,vidim da pojedinci još nisu prežalili Karamarka i njegov dream team
Os ti dudu ?
2015-09-08
Pukovnik ili pokojnik.vuksadinare wrote:hase ce biti premijer ili predsjednik druge nemaEva wrote:Hasu bi mogli poslat u diplomaciju da se ublaže desničarske boli. Recimo Irak, Sirija ili Somalija, kao stvorene za nastavak njegove blistave karijere. A kak se veli, kaj te ne ubije, ojača te, pa ak preživi, eto ga .vuksadinare wrote:..jebe mi se za karamarka..ali hase mora biti tu....vili40 wrote:ajoj,vidim da pojedinci još nisu prežalili Karamarka i njegov dream team
Guest- Guest
na zalost hdz-a izgubit ce lokalne izbore onda ce znogirat plenkija koji ce se ionako presaltat u drugi tabor...moze u hss oni bas primaju svakog...i kmecati kako eto u hdz-u ipak nema demokracije..zivi bili pa vidjeli
2015-09-08
Šeks ostaje ili leti i on?vuksadinare wrote:na zalost hdz-a izgubit ce lokalne izbore onda ce znogirat plenkija koji ce se ionako presaltat u drugi tabor...moze u hss oni bas primaju svakog...i kmecati kako eto u hdz-u ipak nema demokracije..zivi bili pa vidjeli
Similar topics
» Obuljenka ipak ministrica kulture?
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 13 of 18