ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nina Obuljen ipak ministrica kulture..

Page 8 of 18 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Next

Go down

Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 8 Empty Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..

Post by kic 18/10/2016, 20:23

Za prvi korak potrebna je istina. Svi naši političari vjeruju da nas je strah istine. Ne bih se složio – jednostavno je nismo imali prilike čuti. Bez obzira na razinu obrazovanja, uglavnom brzo zbrajamo dva i dva. I HDZ i Most tvrde da nisu razgovarali o podjeli ministarskih fotelja. Čini se da i jedni i drugi samo pitanje doživljavaju kao svojevrsnu uvredu; drže se kao da su daleko iznad te razine političke pohlepe. Međutim, teško se oteti dojmu da se u protekla tri tjedna pregovora kao najveći kamen spoticanja između HDZ-a i Mosta nametnulo upravo to pitanje. Nije sramota očekivati da vodite određena ministarstva ako ste to zaslužili svojim izbornim rezultatima, ali itekako je sramota pretvarati se da nije tako. Znamo da imate pravo voditi određeni broj ministarstava, znamo da ih želite što je više moguće, a isto tako znate da smo i mi toga svjesni – čemu onda i dalje lagati o tome? To nije način da izgradite vjerodostojnost. Do nje vodi samo iskrenost.

http://www.pureindium.com/news/zasto-maloj-hrvatskoj-treba-isti-broj-ministarstava-kao-madarskoj-i-estoniji-zajedno/

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 8 Empty Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..

Post by neva 18/10/2016, 20:27

debotoijusto wrote:varas se , to je agenda koja u konacnici nosi mirka i slavka 2.0 a prica o novcu je samo za senzibiliziranje javnosti
gle, kad je ono Dragec Pilsel trebao sjesti na Pantovčak kao savjetnik, pa se otkrilo da je u mlađim danima bio žestok ustaša, žvrljao je u emigrantskim glasilima i bacao molotovljeve na jugoambasadu, nitko od ljevičara nije pravio dramu oko njegove mladenačke prošlosti
zašto prave dramu oko Hasine? valjda zato što se Dragec kao 'pokajao' i napustio Dark Side, a Hase im je još sumnjiv? :D

kakogod, mislim da se tu puno pretjeruje
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 18/10/2016, 20:38

udba wrote:Još jednu da čujem o rastrošnoj državi i zovem Dedu!
joj, nemoj Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 8 T3609
nije problem to što troše, nego na što troše
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by udba 18/10/2016, 20:40

Neve wrote:
udba wrote:Još jednu da čujem o rastrošnoj državi i zovem Dedu!
joj, nemoj Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 8 T3609
nije problem to što troše, nego na što troše
Zašto? Na što god potroše to će biti nečiji prihod i plaća i taj će trošiti dalje. Zašto bi jedno trošenje bilo pametno, a drugo glupo?

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:41

Pa moram priznati da sam za doticnu cuo zadnjih desetak dana. Koliko vidim, desnicarima smeta sto nije Haso, a onda moze biti i bilo tko.

To nema veze sa Ministarstvom, pa ni sa kulturom kao takvom. Kultura je vec nekoliko godina poligon gdje se izmjenjuju ekstremi politicke scene, djeluju provokacijom u javni prostor, praceni histericnim pljeskom ''svoje'' publike...

Nina Obuljen nije iz te price - i ocekivano, smeta. Smeta i jednima i drugima.

Sto se tice ostalih kandidata, ocekivano. Svatko sad ima neke koji mu se ne svidjaju ili mu se vise svidjaju neki drugi, ali ocekivano, od Plenkovica cak i predvidljivo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:41

Yehudi wrote:
kic wrote:treba smanjit broj ministarstava, da 19, imamo ih ko Mađarska i Estonija skupa..

Najprije smanjiti broj zastupnika u saboru.  Izrael ih ima za trećinu manje

Apsolutno. Ja ni ne kontam koji ce ih kurac toliko. Ono barem duplo manje bi trebalo biti iskreno. A nije to jedina stvar....nigdje apsolutno nigdje nije veca pljacka muljanje i sheme sa uhljebljavanjem ovih ili onih kao u opcinama. To sve treba razjebat uzduz i poprijeko. Para ko u prici ode na takva fantomska sranja...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 18/10/2016, 20:41

Neve wrote:koliko bzvznog dramljenja oko ministra kulture, a u RH je kultura odavno najmanje bitna i najslabije financirana djelatnost :/

mislim, da lijevi kulturnjaci nisu podizali nemoguću galamu protiv Hasanbegovića, čovjek bi nešto prčkao u ministarstvu dok njegovoj vladi ne bi istekao rok, a onda bi uredno otišao i kraj priče
svojom histeričnom galamom od njega su bez ikakvog razumnog razloga i povoda preko noći napravili simbol i neprežaljenu ikonu radikalnije desnice

i zato im sad i Obuljenka smeta, najednom je postala Srpkinja, ljevičarka, Jugošica, izdajnica, iako je hadezeov izabrani kadar i bila je doministrica i državna tajnica tijekom Biškupićeva ministarskog mandata

pa nek' sad netko kaže da su hadezeovi birači normalni B-)

nisu normalni naravno, samo stvar je kultura nije najmanje bitna. "Ministarstvo kulture" je tek eufemizam za ministarstvo propagande, kao što je "ministarstvo obrane" eufemizam za ministarstvo rata a "unutarnjih poslova" za ministarstvo policije i represije.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:42

Ja ne kuzim opce cemu ova rasprava. Ero je neki dan rekao da ce Hasu mjenjati Bruna Esih, i da je on to oduvijek tvrdio i da cemo svi vidjeti i tako to :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 18/10/2016, 20:43

udba wrote:
Yehudi wrote:
marcellus wrote:
udba wrote:
abraham wrote:
Hahahahaaaa, dobar kolega.Dobra fora.
nije fora, tko je protiv hdz-a taj je za Beograd i jugokomunizam.

i ruski špijun

Putinovac i komunist  drunken
Ko? Karamarko? Pa on je osudio rusku, barbarsku invaziju na Krim i optužio SDP za simpatiziranje Rusa.

naravno, ta invazija jest barbarska.

bio sam ironičan, kolega.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 18/10/2016, 20:44

Neve wrote:
debotoijusto wrote:varas se , to je agenda koja u konacnici nosi mirka i slavka 2.0 a prica o novcu je samo za senzibiliziranje javnosti
gle, kad je ono Dragec Pilsel trebao sjesti na Pantovčak kao savjetnik, pa se otkrilo da je u mlađim danima bio žestok ustaša, žvrljao je u emigrantskim glasilima i bacao molotovljeve na jugoambasadu, nitko od ljevičara nije pravio dramu oko njegove mladenačke prošlosti
zašto prave dramu oko Hasine? valjda zato što se Dragec kao 'pokajao' i napustio Dark Side, a Hase im je još sumnjiv? :D

zasto bi pravili dramu ? posuo se pepelom i otisao s tog mjesta koje , budimo realni , nema nikakvu tezinu naspram ministra kulture
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:46

Sto se tice ''pobune desnice'', ja tu desnicu ljubazno upucujem na temu gdje je izvjesni Nietzche izabran za predsjednika HSP AS, pa je gromoglasno najavio ujedinjavanje pravaske desnice. Oni koji se osjecaju p(r)ozvanima uvijek su i vise nego dobrodosli da im se pridruze u stvaranju jedne sveopce pravaske stranke i ustroju i pripremi za sve predstojece izbore koji slijede.

Do poraza i implozije, kao i dosad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 18/10/2016, 20:46

kolerik wrote:Pa moram priznati da sam za doticnu cuo zadnjih desetak dana. Koliko vidim, desnicarima smeta sto nije Haso, a onda moze biti i bilo tko.

To nema veze sa Ministarstvom, pa ni sa kulturom kao takvom. Kultura je vec nekoliko godina poligon gdje se izmjenjuju ekstremi politicke scene, djeluju provokacijom u javni prostor, praceni histericnim pljeskom ''svoje'' publike...

Sto se tice ostalih kandidata, ocekivano. Svatko sad ima neke koji mu se ne svidjaju ili mu se vise svidjaju neki drugi, ali ocekivano, od Plenkovica cak i predvidljivo.

ona je iz te price i zasluzna za mnogo dobrih stvari oko HAVC i kulture opcenito
i dobar izbor
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by udba 18/10/2016, 20:48

debotoijusto wrote:
Neve wrote:

zasto bi pravili dramu ? posuo se pepelom i otisao s tog mjesta koje , budimo realni , nema nikakvu tezinu naspram ministra kulture
Pa i Hase je, takve osude NDH i fašizma nisam čuo od Titinog govora 1946.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:49

kolerik wrote:Sto se tice ''pobune desnice'', ja tu desnicu ljubazno upucujem na temu gdje je izvjesni Nietzche izabran za predsjednika HSP AS, pa je gromoglasno najavio ujedinjavanje pravaske desnice. Oni koji se osjecaju p(r)ozvanima uvijek su i vise nego dobrodosli da im se pridruze u stvaranju jedne sveopce pravaske stranke i ustroju i pripremi za sve predstojece izbore koji slijede.

Do poraza i implozije, kao i dosad.

Sa doticnim se nije za zajebavati, kako cujem, navodno mu ide sportsko kladjenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 18/10/2016, 20:50

kolerik wrote:Sto se tice ''pobune desnice'', ja tu desnicu ljubazno upucujem na temu gdje je izvjesni Nietzche izabran za predsjednika HSP AS, pa je gromoglasno najavio ujedinjavanje pravaske desnice. Oni koji se osjecaju p(r)ozvanima uvijek su i vise nego dobrodosli da im se pridruze u stvaranju jedne sveopce pravaske stranke i ustroju i pripremi za sve predstojece izbore koji slijede.
i dobro nam došli
(mi smo već tamo)

a gdje nismo bogareti

2015-11-10

Back to top Go down

Post by udba 18/10/2016, 20:51

Ja imam kondo ime Hegel, a Manolić je pod nazivom Cunt.

Kako se ono piše Kant na stranjskom?

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:52

debotoijusto wrote:
kolerik wrote:Pa moram priznati da sam za doticnu cuo zadnjih desetak dana. Koliko vidim, desnicarima smeta sto nije Haso, a onda moze biti i bilo tko.

ona je iz te price i zasluzna za mnogo dobrih stvari oko HAVC i kulture opcenito
i dobar izbor

A solis li solis... :)

Kako je ona iz te price? Zena je bila drzavna tajnica, politicki kadar iz nuznosti. Daleko je ona od zapjenjenjenih falangista Hasanbegovica, Hribara, Frljica, Alica, Rudanice, itd. Na njih sam mislio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:55

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne kuzim opce cemu ova rasprava. Ero je neki dan rekao da ce Hasu mjenjati Bruna Esih, i da je on to oduvijek tvrdio i da cemo svi vidjeti i tako to :)

Doduse maxo, steta za to, Bruna je zgodna svjeza pickica, i to je uvijek dobro imati u Vladi i sto cesce na ekranima. :) 
Ova Obuljen izgleda kao da su je izvadili iz kanala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:56

Ja neznam nista o zeni pa nemogu reci da bi bila ekstra ili u kurcu samo pamtim sto je Ero rekao :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 20:57

udba wrote:Ja imam kondo ime Hegel, a Manolić je pod nazivom Cunt.

Kako se ono piše Kant na stranjskom?

Vis i ja imam kondo na Jarunu :)

Tako se veli na stranjskom za stan.

Kad smo vec kod toga, treba smisliti kako da se oslobodi kapital zarobljen u stanogradnji zadnjih 10-ak godina, narocito u Zagrebu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 21:00

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja neznam nista o zeni pa nemogu reci da bi bila ekstra ili u kurcu samo pamtim sto je Ero rekao :)

Na cesti bi bila, onak, zgodna...u politici je pravi nokaut.

Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 8 Images?q=tbn:ANd9GcRXYHcxqgua9s2cWoXUg8G24HV64C9_xWHWjkEW3tE9gCpu4Kqi4g
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 18 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics