ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nina Obuljen ipak ministrica kulture..

Page 11 of 18 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Go down

Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 11 Empty Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..

Post by abraham 19/10/2016, 06:32

Blago rvatskom puku od dvije marke po kili kada se sada vrati svih 250, sto 300 novinara da ih izvjestava, obavjestava i skoluje u raznim muf-ovim, njuf-ovima, isl. Lijeva nasa domovino.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 11 Empty Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..

Post by vuksadinare 19/10/2016, 06:58

...sto se pjesni po twitteru,facebooku,forumima...ovako je bas rijetko bilo..nekakav filing imam da se mozda i plenki sam zamislio da ej mozda pogrijesio sa obuljenkom..a najgore mu ej valjda ako cita ili mu prenose drugi da su mnogi rekli adio nas glas hdz-u na lokalnim izborima..neko je rekao ovdje ma nisu izbori vazni vise..o jesu jesu..znajuci da garniturama  hdzovaca pa i sdp-ovaca su lokalni izbori itekako vazni  jer se najvise fotelja dijeli na lokalnim izborima..ako hdz izgubi to ce itekako uzdrmati fotelju plenkiju..jer mu mnogi clanovi ce zamjeriti gubitak fotelja i pozicija..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 07:01

a vec se zna da u hdz-u ne bas dobri rezultati na izborima znaci i pocetak kraja sefa i da se u tom slucaju itekako u hdz-u okrecu leđa i traze nove alternative..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 19/10/2016, 07:06

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne kuzim opce cemu ova rasprava. Ero je neki dan rekao da ce Hasu mjenjati Bruna Esih, i da je on to oduvijek tvrdio i da cemo svi vidjeti i tako to :)
Bruna je mogla sasvim solidno pokriti manjak Hase, zar ne?
Da me je Plenky uzeo za savjetnika ovoliko zle krvi se ne bi dogodilo.
Jebiga sad, šta je tu je...Milojica se vam opet smiješi. jocolor
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 07:08

Eroo wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne kuzim opce cemu ova rasprava. Ero je neki dan rekao da ce Hasu mjenjati Bruna Esih, i da je on to oduvijek tvrdio i da cemo svi vidjeti i tako to :)
dobro kazes..zla krv je vec nastala...ekipa je vec bila sinoc na prosvjedu pred prostorijama hdz-a...sa glasnovicem an celu..a to ej tek pocetak..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 19/10/2016, 07:21

vuksadinare wrote:
Eroo wrote:
dobro kazes..zla krv je vec nastala...ekipa je vec bila sinoc na prosvjedu pred prostorijama hdz-a...sa glasnovicem an celu..a to ej tek pocetak..

početak čega? Ničeg.

Svi će birači HDZ-a uredno za 4 godine opet glasat za HDZ "da se ne vrati milanović" i "da ne dođe udba i komunisti", da im se baš plenković posere u usta. Birači su inače mentalno retardirana skupina, a HDZ-ovi posebno. Ubuduće se neće govori "naivan ko francuska sobarica" nego "naivan ko glasač HDZ-a"

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 07:23

.....jucer sam gledao na z1 jednu emisiju gdje politicki analiticar kaze da plenkovicevim micanjem hasanbegovica moze izgubit potporu svojih biraca od 10-15%...sto nije mali gubitak s obzirom da ce takav gubitak tesko kompenzirati sa novim glasacima sa lijevo-liberalne scene jer takvi i da sam sveti petar dođe na celo hdz-a nece glasati za hdz...no zato mogu mozda sa time profitirati neke stranke desnice ali samo ako se ujedine pod jedan kisobran razjedinjeni ce slabo profitirati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 07:28

marcellus wrote:
vuksadinare wrote:
Eroo wrote:

početak čega? Ničeg.

Svi će birači HDZ-a uredno za 4 godine opet glasat za HDZ "da se ne vrati milanović" i "da ne dođe udba i komunisti", da im se baš plenković posere u usta. Birači su inače mentalno retardirana skupina, a HDZ-ovi posebno. Ubuduće se neće govori "naivan ko francuska sobarica" nego "naivan ko glasač HDZ-a"
previse si skeptican...do jucer si pricao kako ej mozda dobro da se plenkovic rijesi hasanbegovica da se razotkrije..i izgubi potporu...ja sam optimist...kazes nisu vazni izbori..jesu..jesu..narocito lokalni..gubitak pozicija za hdz a kako sam rekao na lokalni izborima se najvise fotelja dijeli znaci i pocetak nevolja za sefa...jer hdzovci mogu mozda sve oprostiti ali ne gubitak pozicija i vrlo lako plenkiju mogu poceti okrecati leđa..sto je vec kodirano kod hdz-a...niej da nisu citali u hdz-u jucer i sinoc toliko negativnih komentara zbog imenovanja obuljenke koji su cak nadmasili komentare o sdp-u i milanovicu a sigurno im je u uhu i ocima najvise zvonilo da se nece glasat za hdz..moze plenki glumiti tvrdog onima u svom okruzenju ali ne moze svoju volju nametati biracima...on je ocito pokazao da ga je veci strah od kriticara ala pupovac,viskovic,kulturnjaci,udrugasi te strah od brisela nego da ga je strah gubitka izbora...pa samim time i pozicije...jbg kako si gradis tako ce ti i biti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 07:32

..a drugo u ovoj situaciji u saboru izgubiti potoru 6,7 svojih zastupnika a mozda i vise je veliki rizik..jer osloniti se da ce stalno recimo manjinci,bandicevci pa i mostovci sigurno glasati za tebe je politicko redikulstvo...kad vec vidimo na pocetku hrpu problema u saborskim odborima..nekako sam dojma da je plenki tu da se na vlast vrati sdp i njegova grupacija...ili u konacnici napravi velika koalicija na sljedecim izborima sto vec pisu neki lijevi politicki nanaiticari
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 07:36

ali po mom osobnom misljenju veca greska plenkovica od imenovanja obuljenke je sto ej uzeo seksa za desnu ruku...i jos neke kadrove iz sanaderove a narocito jaacine vlade...i okruzenja...jer obuljenku mozda i moze nakon određenog vremena i smijeniti ako uvidi da mu to nosi probleme..zenska ce otici mozda s ei prevec nece buniti ali ako se ide rijesiti seksa tu mu tek mogu biti problemi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Yehudi 19/10/2016, 07:37

Hasanbegović je otišao ljutit i povrijeđen: 'Ona nije dobar odabir, ona je moja suprotnost...'

--------------------------------------------------------------------------

KMEKMEKMEKMEKME  Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 11 1f60b 
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 07:39

....a jos ako bude prosvjeda...a bujanec i ekipa su to vec između redaka najavili...tek slijedi cirkus..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 07:41

...a nekako predmjevam da ni mostovcima ne pase bas izbor obuljenke...i ako bi mogli imati problema zbog toga vrlo brzo bi i oni mogli okrenuti ostricu kontra plenkija(vec su na neki nacin eksperti u tome) a i po danasnjim izjavama vec se izvlace da nemaju nikakve veze sa izborom obuljenke..moglo bi vrlo brzo biti vruce i u samoj vladi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by udba 19/10/2016, 08:17

Nina Obuljen ipak ministrica kulture.. - Page 11 Milanovic_press5-091211_625_cropix

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 19/10/2016, 08:42

vuksadinare wrote:....a jos ako bude prosvjeda...a bujanec i ekipa su to vec između redaka najavili...tek slijedi cirkus..
Nakon poklada uvijek se fašnika spali. Tak od Bujanca bu se ZG grijal celi tjedan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 19/10/2016, 08:43

Bopme Hasanče ljut, jedva suzdržava ispad bijesa, što li će sad napraviti?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 19/10/2016, 08:45

epikur37 wrote:Bopme Hasanče ljut, jedva suzdržava ispad bijesa, što li će sad napraviti?
Burek s mesom i hurmašice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 08:54

Eva wrote:
epikur37 wrote:Bopme Hasanče ljut, jedva suzdržava ispad bijesa, što li će sad napraviti?
Burek s mesom i hurmašice.
nije hurmasice nego dormasice
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 19/10/2016, 08:58

I tulumbe i tufahije. TO je tak slatko da ti zubi otpadaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2016, 09:01

Eva wrote:I tulumbe i tufahije. TO je tak slatko da ti zubi otpadaju.
je bormes da...dormasice kod mene zena i njezini spremaju...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by provocator 19/10/2016, 09:02

Eroo wrote:
A jadan je Hase! :D

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 18 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics