Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
mislim u petak:)epikur37 wrote:dijagram wrote:haha, ponijet cu laptop pa ti pokazem uzivo ,mozes ju rotirati,okretati ko ziroskop.epikur37 wrote:dijagram wrote:nisam ti ja za ruckice, dovoljna je lavazza:)epikur37 wrote:
kolega hvala na analizi, imaš ručak čim dođeš.
Kaj god, ali puno mi znači kao startna pregovaračka pozicija s firmama.
A i onaj 3d sam odmah zakeljio na fcb :) :D
mozes navuci drugu boju po zelji pa si i fotku skinuti kakvu hoces:)
reci cu ti i vise,tko ce sve pisati:)
super.
kad ces dolje, onaj citroen treba odrzavati
dijagram- Posts : 18859
2015-08-09
dijagram wrote:mislim u petak:)epikur37 wrote:dijagram wrote:haha, ponijet cu laptop pa ti pokazem uzivo ,mozes ju rotirati,okretati ko ziroskop.epikur37 wrote:dijagram wrote:
nisam ti ja za ruckice, dovoljna je lavazza:)
super.
Petak prijepodne sam slobodan i subotu cijeli dan. Možda skoknem na biograd boat show...nu samo se javi, obavezno :)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
koliko bzvznog dramljenja oko ministra kulture, a u RH je kultura odavno najmanje bitna i najslabije financirana djelatnost :/
mislim, da lijevi kulturnjaci nisu podizali nemoguću galamu protiv Hasanbegovića, čovjek bi nešto prčkao u ministarstvu dok njegovoj vladi ne bi istekao rok, a onda bi uredno otišao i kraj priče
svojom histeričnom galamom od njega su bez ikakvog razumnog razloga i povoda preko noći napravili simbol i neprežaljenu ikonu radikalnije desnice
i zato im sad i Obuljenka smeta, najednom je postala Srpkinja, ljevičarka, Jugošica, izdajnica, iako je hadezeov izabrani kadar i bila je doministrica i državna tajnica tijekom Biškupićeva ministarskog mandata
pa nek' sad netko kaže da su hadezeovi birači normalni
mislim, da lijevi kulturnjaci nisu podizali nemoguću galamu protiv Hasanbegovića, čovjek bi nešto prčkao u ministarstvu dok njegovoj vladi ne bi istekao rok, a onda bi uredno otišao i kraj priče
svojom histeričnom galamom od njega su bez ikakvog razumnog razloga i povoda preko noći napravili simbol i neprežaljenu ikonu radikalnije desnice
i zato im sad i Obuljenka smeta, najednom je postala Srpkinja, ljevičarka, Jugošica, izdajnica, iako je hadezeov izabrani kadar i bila je doministrica i državna tajnica tijekom Biškupićeva ministarskog mandata
neva- Posts : 4367
2014-04-12
a navecer oko 20 sati pa dalje?epikur37 wrote:dijagram wrote:mislim u petak:)epikur37 wrote:dijagram wrote:haha, ponijet cu laptop pa ti pokazem uzivo ,mozes ju rotirati,okretati ko ziroskop.epikur37 wrote:
super.
Petak prijepodne sam slobodan i subotu cijeli dan. Možda skoknem na biograd boat show...nu samo se javi, obavezno :)
dijagram-
2015-08-09
treba smanjit broj ministarstava, da 19, imamo ih ko Mađarska i Estonija skupa..
dijagram wrote:a navecer oko 20 sati pa dalje?epikur37 wrote:dijagram wrote:mislim u petak:)epikur37 wrote:dijagram wrote:
haha, ponijet cu laptop pa ti pokazem uzivo ,mozes ju rotirati,okretati ko ziroskop.
super.
Iza 22, more.
2015-08-06
Madajri i Estonci su goli kurac za naskic wrote:treba smanjit broj ministarstava, da 19, imamo ih ko Mađarska i Estonija skupa..
Zaokruziti na 20 i tocka
dijagram-
2015-08-09
vidit cu jos kako ce biti s vremenom, cut cemo se svakako i nesto dogovorimoepikur37 wrote:dijagram wrote:a navecer oko 20 sati pa dalje?epikur37 wrote:dijagram wrote:mislim u petak:)epikur37 wrote:
super.
Iza 22, more.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:udba wrote:nije fora, tko je protiv hdz-a taj je za Beograd i jugokomunizam.abraham wrote:Hahahahaaaa, dobar kolega.Dobra fora.udba wrote:Bolje da HDZ upravlja tim srectvima nego vi komunisti.
i ruski špijun
Putinovac i komunist
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
udba- Posts : 4945
2015-11-10
kic wrote:treba smanjit broj ministarstava, da 19, imamo ih ko Mađarska i Estonija skupa..
Najprije smanjiti broj zastupnika u saboru. Izrael ih ima za trećinu manje
2014-04-20
Ko? Karamarko? Pa on je osudio rusku, barbarsku invaziju na Krim i optužio SDP za simpatiziranje Rusa.Yehudi wrote:marcellus wrote:udba wrote:nije fora, tko je protiv hdz-a taj je za Beograd i jugokomunizam.abraham wrote:Hahahahaaaa, dobar kolega.Dobra fora.udba wrote:Bolje da HDZ upravlja tim srectvima nego vi komunisti.
i ruski špijun
Putinovac i komunist
dijagram wrote:vidit cu jos kako ce biti s vremenom, cut cemo se svakako i nesto dogovorimoepikur37 wrote:dijagram wrote:a navecer oko 20 sati pa dalje?epikur37 wrote:dijagram wrote:
mislim u petak:)
Iza 22, more.
zdogovoreno :)
2015-08-06
pa jbg, treba za dobrobit nacije negdje zaposliti sve te sposobne ljude i velike umovekic wrote:treba smanjit broj ministarstava, da 19, imamo ih ko Mađarska i Estonija skupa..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
udba wrote:Ko? Karamarko? Pa on je osudio rusku, barbarsku invaziju na Krim i optužio SDP za simpatiziranje Rusa.Yehudi wrote:marcellus wrote:udba wrote:nije fora, tko je protiv hdz-a taj je za Beograd i jugokomunizam.abraham wrote:
Hahahahaaaa, dobar kolega.Dobra fora.
i ruski špijun
Putinovac i komunist
Nisam pomislio na njega već općenito ali
svejedno. Tu se etikete lipe jedna na drugu
2014-04-20
Još jednu da čujem o rastrošnoj državi i zovem Dedu!Neve wrote:pa jbg, treba za dobrobit nacije negdje zaposliti sve te sposobne ljude i velike umovekic wrote:treba smanjit broj ministarstava, da 19, imamo ih ko Mađarska i Estonija skupa..
Neve wrote:koliko bzvznog dramljenja oko ministra kulture, a u RH je kultura odavno najmanje bitna i najslabije financirana djelatnost :/
varas se , to je agenda koja u konacnici nosi mirka i slavka 2.0 a prica o novcu je samo za senzibiliziranje javnosti
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Dobro je , sada ce 250 novinara dobiti natrag hranarinu i nastaviti sa radom.
2014-04-14
Blago rvatskim gradjanima i zenama i muskima i starom i mladom. Eejjjjj , divizija novinara se vraca za kompove. U sta ce sada sve pucati od neovisnog informiranja
2014-04-14
Nije HDZ pravo već došao na vlast i već haranga, nećete uspjeti milanovićevci.
Za prvi korak potrebna je istina. Svi naši političari vjeruju da nas je strah istine. Ne bih se složio – jednostavno je nismo imali prilike čuti. Bez obzira na razinu obrazovanja, uglavnom brzo zbrajamo dva i dva. I HDZ i Most tvrde da nisu razgovarali o podjeli ministarskih fotelja. Čini se da i jedni i drugi samo pitanje doživljavaju kao svojevrsnu uvredu; drže se kao da su daleko iznad te razine političke pohlepe. Međutim, teško se oteti dojmu da se u protekla tri tjedna pregovora kao najveći kamen spoticanja između HDZ-a i Mosta nametnulo upravo to pitanje. Nije sramota očekivati da vodite određena ministarstva ako ste to zaslužili svojim izbornim rezultatima, ali itekako je sramota pretvarati se da nije tako. Znamo da imate pravo voditi određeni broj ministarstava, znamo da ih želite što je više moguće, a isto tako znate da smo i mi toga svjesni – čemu onda i dalje lagati o tome? To nije način da izgradite vjerodostojnost. Do nje vodi samo iskrenost.
http://www.pureindium.com/news/zasto-maloj-hrvatskoj-treba-isti-broj-ministarstava-kao-madarskoj-i-estoniji-zajedno/
http://www.pureindium.com/news/zasto-maloj-hrvatskoj-treba-isti-broj-ministarstava-kao-madarskoj-i-estoniji-zajedno/
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» Obuljenka ipak ministrica kulture?
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 7 of 18