Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Page 7 of 24
Page 7 of 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))n_razbojnik wrote:Što si tak'ibogomdani wrote:ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
nasao sam web sajt restrorana od toga Srbina,ali necu staviti,.,tu se muha onaj Špija i Zinkaroš...
Guest- Guest
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
A ebi ga..Mišamašu našem uvijek lupi krff u glavu kad se Srbi spomenu u pozitivnom kontekstu...samo pohvalih gastronomsko tradicionalno umijece..i eto zla...vuksadinare wrote:..ili srbi rusi...ko ce ih znat..bogomdani wrote:Osim toga Fuk,Rusi su Srbi...
Guest- Guest
neda mira, nemoš' bit četnik u HVu , nemoš radit grill u Njemačkoj...doklen?Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))n_razbojnik wrote:Što si tak'ibogomdani wrote:
ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..
nasao sam web sajt restrorana od toga Srbina,ali necu staviti,.,tu se muha onaj Špija i Zinkaroš...
2014-04-15
vuksadinare wrote:mislim da je ipak tema hr fast food u rusiji....pa tako da ste svi malo promasili temu..i naravno ljubomora kod komsijamichaellcmacha wrote:konobe su ok, naravno ali sad pričamo o leskovačkim specijalitetima iza vatrogasnog doma u nekoj njemačkoj pripizdini za koju zna samo svetozar... iako spada u vrh vrhova ponude leskovačkih specijaliteta.... ;)))))))))))))))))vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
Vucino, zamisli jedan Srpski protest "branioca" ispred tog lokala u Moskvi, gde se zale na sahovnice sa kojim su HR fasisti bili u Staljingradu...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
..eh..nije ti stalo sto te oni caste...ali bormes ne ostajes hladan kad te evicka pocasti...michaellcmacha wrote:a jebiga kad mi dokazani ustaški potomci poput provokatora upute neku primjedbu, ili pak poslovni ljudi iz vrha automobilske industrije u svijetu sa neporecivim pedigreom specijalaca snajperista, ili pak onaj padobranac što je došo ko plaćenik iz nekog srpskog restorana iz njemačke... ja nemam šta da prigovorim.. sve je kak oni vele... ;)vuksadinare wrote:jebote marama...svako malo netko te casti..da si udbas,milicajac,drot,kos-ovac,sis-ovac,vsoa..nadmasio si u epitetima i samog pokojnog bugija...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
n_razbojnik wrote:neda mira, nemoš' bit četnik u HVu , nemoš radit grill u Njemačkoj...doklen?Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))n_razbojnik wrote:
Što si tak'i
Guest- Guest
Pa,prosao je sve te faze Mišamaš,koje si spomenuo...vis kakav stil ima,vise politickih skola pozavrsavao..uglavnom one komjunjarske...vuksadinare wrote:jebote marama...svako malo netko te casti..da si udbas,milicajac,drot,kos-ovac,sis-ovac,vsoa..nadmasio si u epitetima i samog pokojnog bugija...
nije od jugovodnika mogao odmah postati lokal guzonja u HV-u...imao je on prije toga znatno iskustvo,akao postavljao petarde u cijevi tenkova jugosoldateske diljem stare yuge...neposlusan decko...
Guest- Guest
ma nije bed ali nema tog svetozar je do sad izmislio skoro pa sve što je ovdje spominjao pa tako i taj roštilj gril iza vatrogasnog doma.... evo da ne mislite da ga zajebavam... mada ni to nije isključeno.... ;))))))) evo jebiga....Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))n_razbojnik wrote:Što si tak'ibogomdani wrote:
ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..
2015-08-08
steta sto bugija vise nema...
2015-09-08
njoj/njemu sam posebno rak rana... zna mi frenda i zna da smo od iste fele pa onda otprilike zna i s kim ima posla... ;)vuksadinare wrote:..eh..nije ti stalo sto te oni caste...ali bormes ne ostajes hladan kad te evicka pocasti...michaellcmacha wrote:a jebiga kad mi dokazani ustaški potomci poput provokatora upute neku primjedbu, ili pak poslovni ljudi iz vrha automobilske industrije u svijetu sa neporecivim pedigreom specijalaca snajperista, ili pak onaj padobranac što je došo ko plaćenik iz nekog srpskog restorana iz njemačke... ja nemam šta da prigovorim.. sve je kak oni vele... ;)vuksadinare wrote:jebote marama...svako malo netko te casti..da si udbas,milicajac,drot,kos-ovac,sis-ovac,vsoa..nadmasio si u epitetima i samog pokojnog bugija...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
steta...vuksadinare wrote:steta sto bugija vise nema...
Guest- Guest
dobro pečenje u Ašafenburgu, malo bolje ipak nego leskovački meni u Blauštajnu
2014-04-15
michaellcmacha wrote:ma nije bed ali nema tog svetozar je do sad izmislio skoro pa sve što je ovdje spominjao pa tako i taj roštilj gril iza vatrogasnog doma.... evo da ne mislite da ga zajebavam... mada ni to nije isključeno.... ;))))))) evo jebiga....Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))n_razbojnik wrote:
Što si tak'i
kad ti ne shvaćaš miha, to je valjda tajno vekovno ognjište, neće se gazda valjda reklamirat i odavat koordinate
Guest- Guest
nikakve informacije špijama i udbasima...neeema...
Guest- Guest
..sto dosita mislis da je evicka musko?...mislim to vec dugo vremena proturas...michaellcmacha wrote:njoj/njemu sam posebno rak rana... zna mi frenda i zna da smo od iste fele pa onda otprilike zna i s kim ima posla... ;)vuksadinare wrote:..eh..nije ti stalo sto te oni caste...ali bormes ne ostajes hladan kad te evicka pocasti...michaellcmacha wrote:a jebiga kad mi dokazani ustaški potomci poput provokatora upute neku primjedbu, ili pak poslovni ljudi iz vrha automobilske industrije u svijetu sa neporecivim pedigreom specijalaca snajperista, ili pak onaj padobranac što je došo ko plaćenik iz nekog srpskog restorana iz njemačke... ja nemam šta da prigovorim.. sve je kak oni vele... ;)vuksadinare wrote:jebote marama...svako malo netko te casti..da si udbas,milicajac,drot,kos-ovac,sis-ovac,vsoa..nadmasio si u epitetima i samog pokojnog bugija...
2015-09-08
ma ja odmah nazvo bratića da mi onak na brzinu veli gdje se u štutgartu i okolici more pojest dobar leskovački specijalitet sa pulta... onak da je baš specijaliziran lokal samo za to... a veli on ma nema nigdje koliko on zna i dao mi link na stranicu da potražim, i veli ako nema na tom pretraživaču onda nema... ;)n_razbojnik wrote:dobro pečenje u Ašafenburgu, malo bolje ipak nego leskovački meni u Blauštajnu
2015-08-08
michaellcmacha wrote:njoj/njemu sam posebno rak rana... zna mi frenda i zna da smo od iste fele pa onda otprilike zna i s kim ima posla... ;)vuksadinare wrote:..eh..nije ti stalo sto te oni caste...ali bormes ne ostajes hladan kad te evicka pocasti...michaellcmacha wrote:a jebiga kad mi dokazani ustaški potomci poput provokatora upute neku primjedbu, ili pak poslovni ljudi iz vrha automobilske industrije u svijetu sa neporecivim pedigreom specijalaca snajperista, ili pak onaj padobranac što je došo ko plaćenik iz nekog srpskog restorana iz njemačke... ja nemam šta da prigovorim.. sve je kak oni vele... ;)vuksadinare wrote:jebote marama...svako malo netko te casti..da si udbas,milicajac,drot,kos-ovac,sis-ovac,vsoa..nadmasio si u epitetima i samog pokojnog bugija...
ne izvlači se, priznaj da ti se tresu i gaće i hlače
Guest- Guest
ma ja sve shvaćam kad je svetozar u pitanju .... kolike godine se znamo kod njega me niš ne mre iznenaditi...Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma nije bed ali nema tog svetozar je do sad izmislio skoro pa sve što je ovdje spominjao pa tako i taj roštilj gril iza vatrogasnog doma.... evo da ne mislite da ga zajebavam... mada ni to nije isključeno.... ;))))))) evo jebiga....Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:
ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))
kad ti ne shvaćaš miha, to je valjda tajno vekovno ognjište, neće se gazda valjda reklamirat i odavat koordinate
2015-08-08
Nije lokal nego vajngarten, rathaus i restoran na crno...i sigurno će se naći link i lokacija na krstarici, možda treba da se uđe u dark webmichaellcmacha wrote:ma ja odmah nazvo bratića da mi onak na brzinu veli gdje se u štutgartu i okolici more pojest dobar leskovački specijalitet sa pulta... onak da je baš specijaliziran lokal samo za to... a veli on ma nema nigdje koliko on zna i dao mi link na stranicu da potražim, i veli ako nema na tom pretraživaču onda nema... ;)n_razbojnik wrote:dobro pečenje u Ašafenburgu, malo bolje ipak nego leskovački meni u Blauštajnu
2014-04-15
Kru te raaanio......!!!! ...ovo su vec ozbiljne forbije..no ima i goreg...vuksadinare wrote:..sto dosita mislis da je evicka musko?...mislim to vec dugo vremena proturas...michaellcmacha wrote:njoj/njemu sam posebno rak rana... zna mi frenda i zna da smo od iste fele pa onda otprilike zna i s kim ima posla... ;)vuksadinare wrote:..eh..nije ti stalo sto te oni caste...ali bormes ne ostajes hladan kad te evicka pocasti...michaellcmacha wrote:a jebiga kad mi dokazani ustaški potomci poput provokatora upute neku primjedbu, ili pak poslovni ljudi iz vrha automobilske industrije u svijetu sa neporecivim pedigreom specijalaca snajperista, ili pak onaj padobranac što je došo ko plaćenik iz nekog srpskog restorana iz njemačke... ja nemam šta da prigovorim.. sve je kak oni vele... ;)vuksadinare wrote:jebote marama...svako malo netko te casti..da si udbas,milicajac,drot,kos-ovac,sis-ovac,vsoa..nadmasio si u epitetima i samog pokojnog bugija...
Guest- Guest
Prošli puta je na konto roštilja pala Krajina, neće SAO Bavarska nikad biti vaša!Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma nije bed ali nema tog svetozar je do sad izmislio skoro pa sve što je ovdje spominjao pa tako i taj roštilj gril iza vatrogasnog doma.... evo da ne mislite da ga zajebavam... mada ni to nije isključeno.... ;))))))) evo jebiga....Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:
ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))
2014-04-15
Page 7 of 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Similar topics
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
Page 7 of 24