Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Page 8 of 24
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Prošli puta je na konto roštilja pala Krajina, neće SAO Bavarska nikad biti vaša!Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma nije bed ali nema tog svetozar je do sad izmislio skoro pa sve što je ovdje spominjao pa tako i taj roštilj gril iza vatrogasnog doma.... evo da ne mislite da ga zajebavam... mada ni to nije isključeno.... ;))))))) evo jebiga....Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:
ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))
kad ti ne shvaćaš miha, to je valjda tajno vekovno ognjište, neće se gazda valjda reklamirat i odavat koordinate
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
balvani za roštilj se pripremaju..n_razbojnik wrote:Prošli puta je na konto roštilja pala Krajina, neće SAO Bavarska nikad biti vaša!Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma nije bed ali nema tog svetozar je do sad izmislio skoro pa sve što je ovdje spominjao pa tako i taj roštilj gril iza vatrogasnog doma.... evo da ne mislite da ga zajebavam... mada ni to nije isključeno.... ;))))))) evo jebiga....Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:
De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jelte
kad ti ne shvaćaš miha, to je valjda tajno vekovno ognjište, neće se gazda valjda reklamirat i odavat koordinate
Guest- Guest
pričaš bzvz...tko je jeo u ajtorfu zna da se tamo najbolje jede...n_razbojnik wrote:dobro pečenje u Ašafenburgu, malo bolje ipak nego leskovački meni u Blauštajnu
sto se tice rostilja i krajine evo jedne prave..
https://www.youtube.com/watch?v=ZGCv_4g0XoM
https://www.youtube.com/watch?v=ZGCv_4g0XoM
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sve je to bzvz vuče...ovo su jebači...
janjetina..pfff...nije mi bas nest..
Guest- Guest
A malo slatko jare?bogomdani wrote:janjetina..pfff...nije mi bas nest..
nema udbasima i spijama niš..!!! nek jedu hamburgere u fastfudovima..
Guest- Guest
aha još jedan gurman na temi, svakako će se obići...ali ovaj tajni je primaranDread_Pirate_Roberts wrote:pričaš bzvz...tko je jeo u ajtorfu zna da se tamo najbolje jede...n_razbojnik wrote:dobro pečenje u Ašafenburgu, malo bolje ipak nego leskovački meni u Blauštajnu
2014-04-15
to je sveletu predaleko...di je to od štutgartan_razbojnik wrote:aha još jedan gurman na temi, svakako će se obići...ali ovaj tajni je primaranDread_Pirate_Roberts wrote:pričaš bzvz...tko je jeo u ajtorfu zna da se tamo najbolje jede...n_razbojnik wrote:dobro pečenje u Ašafenburgu, malo bolje ipak nego leskovački meni u Blauštajnu
Guest- Guest
jednom sam jeo jaretinu,na raznju,batak,..nelose moram priznati,jako dobro..janjetina mi ima preintenzivan ukus..dzango wrote:A malo slatko jare?bogomdani wrote:janjetina..pfff...nije mi bas nest..
Guest- Guest
Ono jest. Tužibaba jeca ulovila zeca.bogomdani wrote:nema udbasima i spijama niš..!!! nek jedu hamburgere u fastfudovima..
e jeboga sad ti...
https://www.youtube.com/watch?v=cLDH6tIDOYg
https://www.youtube.com/watch?v=cLDH6tIDOYg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Taman kol'ko do WroclawaNoor wrote:to je sveletu predaleko...di je to od štutgartan_razbojnik wrote:aha još jedan gurman na temi, svakako će se obići...ali ovaj tajni je primaranDread_Pirate_Roberts wrote:pričaš bzvz...tko je jeo u ajtorfu zna da se tamo najbolje jede...n_razbojnik wrote:dobro pečenje u Ašafenburgu, malo bolje ipak nego leskovački meni u Blauštajnu
2014-04-15
Ja sam jeo jare sa Peštera. Prelivano pivom i pečeno u običnoj rerni. Prste da poližeš.bogomdani wrote:jednom sam jeo jaretinu,na raznju,batak,..nelose moram priznati,jako dobro..janjetina mi ima preintenzivan ukus..dzango wrote:A malo slatko jare?bogomdani wrote:janjetina..pfff...nije mi bas nest..
..ili Praga, ko da je bitno...800 km sim-tamn_razbojnik wrote:Taman kol'ko do WroclawaNoor wrote:to je sveletu predaleko...di je to od štutgartan_razbojnik wrote:aha još jedan gurman na temi, svakako će se obići...ali ovaj tajni je primaranDread_Pirate_Roberts wrote:pričaš bzvz...tko je jeo u ajtorfu zna da se tamo najbolje jede...n_razbojnik wrote:dobro pečenje u Ašafenburgu, malo bolje ipak nego leskovački meni u Blauštajnu
Guest- Guest
ukusno je..no ovo je bilo davno,i da,piffo obavezno za rostiljanje..dzango wrote:Ja sam jeo jare sa Peštera. Prelivano pivom i pečeno u običnoj rerni. Prste da poližeš.bogomdani wrote:jednom sam jeo jaretinu,na raznju,batak,..nelose moram priznati,jako dobro..janjetina mi ima preintenzivan ukus..dzango wrote:A malo slatko jare?bogomdani wrote:janjetina..pfff...nije mi bas nest..
Guest- Guest
gdje je asila... ovo nije istina.... ;))))):))))n_razbojnik wrote:Prošli puta je na konto roštilja pala Krajina, neće SAO Bavarska nikad biti vaša!Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma nije bed ali nema tog svetozar je do sad izmislio skoro pa sve što je ovdje spominjao pa tako i taj roštilj gril iza vatrogasnog doma.... evo da ne mislite da ga zajebavam... mada ni to nije isključeno.... ;))))))) evo jebiga....Noor wrote:da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:
De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jelte
2015-08-08
bogomdani wrote:ukusno je..no ovo je bilo davno,i da,piffo obavezno za rostiljanje..dzango wrote:Ja sam jeo jare sa Peštera. Prelivano pivom i pečeno u običnoj rerni. Prste da poližeš.bogomdani wrote:jednom sam jeo jaretinu,na raznju,batak,..nelose moram priznati,jako dobro..janjetina mi ima preintenzivan ukus..dzango wrote:A malo slatko jare?bogomdani wrote:janjetina..pfff...nije mi bas nest..
ti imaš istu tipkovnicu ko i Ray...ne dela vam slovo v?
Guest- Guest
U Krasnojarsku ima restač, blizu Big Bena (tak zovu gradski sat kolokvijalno) Balkan grill koji drži Srbin. Nismo išli, ja sam štela ali muž je rekel ne, kao kaj znaš da ni neki čedo pa si sam stvorimo probleme, bolje šuti tko i što smo, tak da eto nismo zašli nutra.
Guest- Guest
Evo ga ima i na netu.
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g298525-d2334032-Reviews-Balkan_Grill-Krasnoyarsk_Krasnoyarsk_Krai_Siberian_District.html
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g298525-d2334032-Reviews-Balkan_Grill-Krasnoyarsk_Krasnoyarsk_Krai_Siberian_District.html
Guest- Guest
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Similar topics
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
Page 8 of 24