Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Page 15 of 24
Page 15 of 24 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Tak je i kod nas. Slano ne ide sa slatkim, ak je tradicionalno.
Guest- Guest
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
a jebo te ti ko da si jučer tu došo... pa znaš da od samog početka nikad s nikim nisam ulazio u takve rasprave.... jebote pa teško da se mogu sjetiti da sam ikad ikom kuco na pp..... daklem ne sporim i moj djed je imao proleterku skojevku za ljubavnicu i to u jeku fajta, ali po tom pitanju si ja i on nismo baš slični.... mene ti te preljubničko kurvanjske spike ne zanimaju....vuksadinare wrote:..pa ne znam..nekako mi izgleda nije da ti se ne sviđa evicka..pustimo sad politiku i druge stvari...ja bi nju za ljubavnicu pa sad i da sajkacu si stavi na glavu...da sam u prilici....lako se polituicki stavovi mijenjaju narocito kad se desi ljubav..je'l te imamo vec nekih primjera..michaellcmacha wrote:vuče tebe stvarno neš jebeno prebrikalo... sam polako nedaj se, jbg ga ti meni je herc bio na stolu pa evo ga, opet smo tu... ;) dok jesmo jel...;))vuksadinare wrote:pa postao je osjecajan mislim..ti si mu mozda boljka koju svi imamo...Eva wrote:Sad sam Mihu potjerala. Ja i moj jezik:(
2015-08-08
dzmrz... veli svetozar da smo si ti i ja u nekoj zavadi i da ti nisam baš mio.... skoro pa da je i neš gore u pitanju....dzmrdz wrote:Moja maceha je slovakinja bila i jela je piletinu sa kompotom odtrešanja. ..meni bilo nezamislivo
A sada nakon svih silnih kuhinja koje sam probao to mi je ok...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Moj kum Crnogorac jede parizer sa eurokremom. Sad, ne mislim baš da je do porekla, pre neka devijacija.dzmrdz wrote:Moja maceha je slovakinja bila i jela je piletinu sa kompotom odtrešanja. ..meni bilo nezamislivo
A sada nakon svih silnih kuhinja koje sam probao to mi je ok...
..ova zadnja recenica..to se ne bu svidjelo nekima koji su ti bliski...malo je gruba..a i ne bas malo...michaellcmacha wrote:a jebo te ti ko da si jučer tu došo... pa znaš da od samog početka nikad s nikim nisam ulazio u takve rasprave.... jebote pa teško da se mogu sjetiti da sam ikad ikom kuco na pp..... daklem ne sporim i moj djed je imao proleterku skojevku za ljubavnicu i to u jeku fajta, ali po tom pitanju si ja i on nismo baš slični.... mene ti te preljubničko kurvanjske spike ne zanimaju....vuksadinare wrote:..pa ne znam..nekako mi izgleda nije da ti se ne sviđa evicka..pustimo sad politiku i druge stvari...ja bi nju za ljubavnicu pa sad i da sajkacu si stavi na glavu...da sam u prilici....lako se polituicki stavovi mijenjaju narocito kad se desi ljubav..je'l te imamo vec nekih primjera..michaellcmacha wrote:vuče tebe stvarno neš jebeno prebrikalo... sam polako nedaj se, jbg ga ti meni je herc bio na stolu pa evo ga, opet smo tu... ;) dok jesmo jel...;))vuksadinare wrote:pa postao je osjecajan mislim..ti si mu mozda boljka koju svi imamo...Eva wrote:Sad sam Mihu potjerala. Ja i moj jezik:(
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sve zavisi ko čega voli da se igra. Širok je dijapazon.Eva wrote:Pa mi smo skoro ko familija, kaj ti je. To bi bil incest.
Ja doktorice. Volim pikat.dzango wrote:Sve zavisi ko čega voli da se igra. Širok je dijapazon.Eva wrote:Pa mi smo skoro ko familija, kaj ti je. To bi bil incest.
Guest- Guest
Meni je susjed Hrvat, a kad sam ga pitao, ništa.
To ima i drugu stranu. Međutim, kako god okreneš, ispadne.
To ima i drugu stranu. Međutim, kako god okreneš, ispadne.
crvenkasti-
2014-04-17
Možete to shvatiti kako hoćete, ali ako razmislite, onda da.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa vi mislite sad!
crvenkasti-
2014-04-17
Miha, ne boj! Ni mene to ne zanima, a osim toga ja sam vjerna i samo me Joda zanima.michaellcmacha wrote:a jebo te ti ko da si jučer tu došo... pa znaš da od samog početka nikad s nikim nisam ulazio u takve rasprave.... jebote pa teško da se mogu sjetiti da sam ikad ikom kuco na pp..... daklem ne sporim i moj djed je imao proleterku skojevku za ljubavnicu i to u jeku fajta, ali po tom pitanju si ja i on nismo baš slični.... mene ti te preljubničko kurvanjske spike ne zanimaju....vuksadinare wrote:..pa ne znam..nekako mi izgleda nije da ti se ne sviđa evicka..pustimo sad politiku i druge stvari...ja bi nju za ljubavnicu pa sad i da sajkacu si stavi na glavu...da sam u prilici....lako se polituicki stavovi mijenjaju narocito kad se desi ljubav..je'l te imamo vec nekih primjera..michaellcmacha wrote:vuče tebe stvarno neš jebeno prebrikalo... sam polako nedaj se, jbg ga ti meni je herc bio na stolu pa evo ga, opet smo tu... ;) dok jesmo jel...;))vuksadinare wrote:pa postao je osjecajan mislim..ti si mu mozda boljka koju svi imamo...Eva wrote:Sad sam Mihu potjerala. Ja i moj jezik:(
Guest- Guest
ma ne zanima ti mene kom to paše kom ne paše..neg jel to tak il nije....vuksadinare wrote:..ova zadnja recenica..to se ne bu svidjelo nekima koji su ti bliski...malo je gruba..a i ne bas malo...michaellcmacha wrote:a jebo te ti ko da si jučer tu došo... pa znaš da od samog početka nikad s nikim nisam ulazio u takve rasprave.... jebote pa teško da se mogu sjetiti da sam ikad ikom kuco na pp..... daklem ne sporim i moj djed je imao proleterku skojevku za ljubavnicu i to u jeku fajta, ali po tom pitanju si ja i on nismo baš slični.... mene ti te preljubničko kurvanjske spike ne zanimaju....vuksadinare wrote:..pa ne znam..nekako mi izgleda nije da ti se ne sviđa evicka..pustimo sad politiku i druge stvari...ja bi nju za ljubavnicu pa sad i da sajkacu si stavi na glavu...da sam u prilici....lako se polituicki stavovi mijenjaju narocito kad se desi ljubav..je'l te imamo vec nekih primjera..michaellcmacha wrote:vuče tebe stvarno neš jebeno prebrikalo... sam polako nedaj se, jbg ga ti meni je herc bio na stolu pa evo ga, opet smo tu... ;) dok jesmo jel...;))vuksadinare wrote:
pa postao je osjecajan mislim..ti si mu mozda boljka koju svi imamo...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tak je slazem se....ako ti je obitelj zakon onda ti je zakon..postujem tvoj stav..svaka cast..michaellcmacha wrote:ma ne zanima ti mene kom to paše kom ne paše..neg jel to tak il nije....vuksadinare wrote:..ova zadnja recenica..to se ne bu svidjelo nekima koji su ti bliski...malo je gruba..a i ne bas malo...michaellcmacha wrote:a jebo te ti ko da si jučer tu došo... pa znaš da od samog početka nikad s nikim nisam ulazio u takve rasprave.... jebote pa teško da se mogu sjetiti da sam ikad ikom kuco na pp..... daklem ne sporim i moj djed je imao proleterku skojevku za ljubavnicu i to u jeku fajta, ali po tom pitanju si ja i on nismo baš slični.... mene ti te preljubničko kurvanjske spike ne zanimaju....vuksadinare wrote:..pa ne znam..nekako mi izgleda nije da ti se ne sviđa evicka..pustimo sad politiku i druge stvari...ja bi nju za ljubavnicu pa sad i da sajkacu si stavi na glavu...da sam u prilici....lako se polituicki stavovi mijenjaju narocito kad se desi ljubav..je'l te imamo vec nekih primjera..michaellcmacha wrote:
vuče tebe stvarno neš jebeno prebrikalo... sam polako nedaj se, jbg ga ti meni je herc bio na stolu pa evo ga, opet smo tu... ;) dok jesmo jel...;))
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Čime?crvenkasti wrote:Pa vi mislite sad!
Guest- Guest
Ja ću Jodu usvojit.vuksadinare wrote:tak je slazem se....ako ti je obitelj zakon onda ti je zakon..postujem tvoj stav..svaka cast..michaellcmacha wrote:ma ne zanima ti mene kom to paše kom ne paše..neg jel to tak il nije....vuksadinare wrote:..ova zadnja recenica..to se ne bu svidjelo nekima koji su ti bliski...malo je gruba..a i ne bas malo...michaellcmacha wrote:a jebo te ti ko da si jučer tu došo... pa znaš da od samog početka nikad s nikim nisam ulazio u takve rasprave.... jebote pa teško da se mogu sjetiti da sam ikad ikom kuco na pp..... daklem ne sporim i moj djed je imao proleterku skojevku za ljubavnicu i to u jeku fajta, ali po tom pitanju si ja i on nismo baš slični.... mene ti te preljubničko kurvanjske spike ne zanimaju....vuksadinare wrote:
..pa ne znam..nekako mi izgleda nije da ti se ne sviđa evicka..pustimo sad politiku i druge stvari...ja bi nju za ljubavnicu pa sad i da sajkacu si stavi na glavu...da sam u prilici....lako se polituicki stavovi mijenjaju narocito kad se desi ljubav..je'l te imamo vec nekih primjera..
Guest- Guest
ma nema to veze s tim... to ima veze sa mnom.... taj i takav stav je radi mene a ne radi obitelji... ili nedaj bože sela... ulice...vuksadinare wrote:tak je slazem se....ako ti je obitelj zakon onda ti je zakon..postujem tvoj stav..svaka cast..michaellcmacha wrote:ma ne zanima ti mene kom to paše kom ne paše..neg jel to tak il nije....vuksadinare wrote:..ova zadnja recenica..to se ne bu svidjelo nekima koji su ti bliski...malo je gruba..a i ne bas malo...michaellcmacha wrote:a jebo te ti ko da si jučer tu došo... pa znaš da od samog početka nikad s nikim nisam ulazio u takve rasprave.... jebote pa teško da se mogu sjetiti da sam ikad ikom kuco na pp..... daklem ne sporim i moj djed je imao proleterku skojevku za ljubavnicu i to u jeku fajta, ali po tom pitanju si ja i on nismo baš slični.... mene ti te preljubničko kurvanjske spike ne zanimaju....vuksadinare wrote:
..pa ne znam..nekako mi izgleda nije da ti se ne sviđa evicka..pustimo sad politiku i druge stvari...ja bi nju za ljubavnicu pa sad i da sajkacu si stavi na glavu...da sam u prilici....lako se polituicki stavovi mijenjaju narocito kad se desi ljubav..je'l te imamo vec nekih primjera..
2015-08-08
nitko pa tako ni ja, ne mre jamčiti za druge, ali može za sebe....
2015-08-08
Ja bih nešto dodao.
crvenkasti-
2014-04-17
s kupusom... ili bez....
2015-08-08
Zapravo se radi o tome da ispadneš iz štosa nakon kaj si dugo vremena s jednom osobom, u braku a i prije braka, pa sad da moram s nekim izać na dejt, jao užasa.michaellcmacha wrote:nitko pa tako ni ja, ne mre jamčiti za druge, ali može za sebe....
Guest- Guest
Ne, s ukropom. To ti je kopar na ruskom! Provjeri kod one ruskih korijena.michaellcmacha wrote:s kupusom... ili bez....
Guest- Guest
Page 15 of 24 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24
Similar topics
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
Page 15 of 24