Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Page 6 of 24
Page 6 of 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
"Hamburger koji olakšava noć, a otežava dan!"
Guest- Guest
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
....nema do konoba ma sto vi rekli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:To je kurac. Vidi u Srebenici:michaellcmacha wrote:e da u aušvicu nema nikakvog restorana jeste znali to....michaellcmacha wrote:u krakowu se jedino sjećam katedrale stvarno je fascinantna i ostane u sjećanju... u wroclawu smo bili neš bzvz tj bili smo u olešnjicama... to bilo najbliže aušvicu...
jel ima ono gde vazdušnom puškom gađaš one mete, patuljke pa dobiješ medu?
dzango wrote:To je kurac. Vidi u Srebenici:michaellcmacha wrote:e da u aušvicu nema nikakvog restorana jeste znali to....michaellcmacha wrote:u krakowu se jedino sjećam katedrale stvarno je fascinantna i ostane u sjećanju... u wroclawu smo bili neš bzvz tj bili smo u olešnjicama... to bilo najbliže aušvicu...
a jbg šta reć ne znam nisam bio u srebrenici... ovdje sam i naveo da smo bili u olešnjicama koje su blizu aušvica, ali nemaju veze sa aušvicom...
2015-08-08
ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
nasao sam web sajt restrorana od toga Srbina,ali necu staviti,.,tu se muha onaj Špija i Zinkaroš...
Guest- Guest
konobe su ok, naravno ali sad pričamo o leskovačkim specijalitetima iza vatrogasnog doma u nekoj njemačkoj pripizdini za koju zna samo svetozar... iako spada u vrh vrhova ponude leskovačkih specijaliteta.... ;)))))))))))))))))vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma jesam, nisu svi išli, ali meni bilo glupo doć tamo i ne vidjet najveće zvono na svijetu.... mislim da je najveće ili jedno od najvećih....Noor wrote:michaellcmacha wrote:u krakowu se jedino sjećam katedrale stvarno je fascinantna i ostane u sjećanju... u wroclawu smo bili neš bzvz tj bili smo u olešnjicama... to bilo najbliže aušvicu...
istina, jesi se uspinjao u Wawelu u katedrali unutar tornja do zvonika, po onim trošnim drvenim stepenicama? :)
ne znam ni ja točno, zaboravila sam to, ali predivno za vidjet romaničku građevinu iz 10. stoljeća..iako je tijekom povijesti bila i rekonstruirana i nadograđivana.
Guest- Guest
našo si ti kurac, aj ne laži i ne izmišljaj... nit si vidio nit bio kod tog srbina, a i da jesi nekak sam siguran da bi te čovjek potero van.... ;)bogomdani wrote:ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
nasao sam web sajt restrorana od toga Srbina,ali necu staviti,.,tu se muha onaj Špija i Zinkaroš...
2015-08-08
mislim da je ipak tema hr fast food u rusiji....pa tako da ste svi malo promasili temu..i naravno ljubomora kod komsijamichaellcmacha wrote:konobe su ok, naravno ali sad pričamo o leskovačkim specijalitetima iza vatrogasnog doma u nekoj njemačkoj pripizdini za koju zna samo svetozar... iako spada u vrh vrhova ponude leskovačkih specijaliteta.... ;)))))))))))))))))vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
2015-09-08
Ne znam za to. Ali kažu novinari da se nudi jedinstven doživljaj - sahrana uz jagenjetinu i ćevape.udba wrote:dzango wrote:To je kurac. Vidi u Srebenici:michaellcmacha wrote:e da u aušvicu nema nikakvog restorana jeste znali to....michaellcmacha wrote:u krakowu se jedino sjećam katedrale stvarno je fascinantna i ostane u sjećanju... u wroclawu smo bili neš bzvz tj bili smo u olešnjicama... to bilo najbliže aušvicu...
jel ima ono gde vazdušnom puškom gađaš one mete, patuljke pa dobiješ medu?
Last edited by dzango on 18/10/2016, 13:02; edited 1 time in total
Pa Mišamašu dooša puca od ljubomore..vid ga kako se odmah nasilnicki ugurao u temu,..sve je neistina osim onog njegova.i sad tu neke udbaske trikove primjenjuje,nebil mu odao nemoilog mu Cetnika,koji hrani i srbe ihrvate....vuksadinare wrote:mislim da je ipak tema hr fast food u rusiji....pa tako da ste svi malo promasili temu..i naravno ljubomora kod komsijamichaellcmacha wrote:konobe su ok, naravno ali sad pričamo o leskovačkim specijalitetima iza vatrogasnog doma u nekoj njemačkoj pripizdini za koju zna samo svetozar... iako spada u vrh vrhova ponude leskovačkih specijaliteta.... ;)))))))))))))))))vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Ako se ždere u Mekdonaldsima može i ovdje, zanju Rusi šta valja, oni pomfri rade u votkidzango wrote:Jebalo tebe ovo govno. Bi li ti jeo u nekom ovakvom sranju:n_razbojnik wrote:raduj se sokole to su riječki dečki, jebote leskovački roštilj
Ove kockice iza bas daju "smek" lokalu.
Tekst je bez informacija, prvo Rusija ima kontra sankcije EU, tako da je pitanje registracije i uslova rada tamo, ako uopste i rade.
Nase medije ne uzimam za ozbiljno.
Caesar Pizza je valjda od Srpske emigrantske porodice Ilic, koja doduse nema veze vise sa Srbijom, vlasnici Detroit Wings-a i jos nekog kluba.
Mogu da se prodaju kao preci Lenjina, mozda zaobidju sankcije kao ostatak iz Severne Koreje, pardon EU.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Osim toga Fuk,Rusi su Srbi...
Guest- Guest
Što si tak'ibogomdani wrote:ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
2014-04-15
ma nemoj odavat, nek to ostane tvoja i samo tvoja tajna...bogomdani wrote:Pa Mišamašu dooša puca od ljubomore..vid ga kako se odmah nasilnicki ugurao u temu,..sve je neistina osim onog njegova.i sad tu neke udbaske trikove primjenjuje,nebil mu odao nemoilog mu Cetnika,koji hrani i srbe ihrvate....vuksadinare wrote:mislim da je ipak tema hr fast food u rusiji....pa tako da ste svi malo promasili temu..i naravno ljubomora kod komsijamichaellcmacha wrote:konobe su ok, naravno ali sad pričamo o leskovačkim specijalitetima iza vatrogasnog doma u nekoj njemačkoj pripizdini za koju zna samo svetozar... iako spada u vrh vrhova ponude leskovačkih specijaliteta.... ;)))))))))))))))))vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
2015-08-08
..ili srbi rusi...ko ce ih znat..bogomdani wrote:Osim toga Fuk,Rusi su Srbi...
2015-09-08
jebote marama...svako malo netko te casti..da si udbas,milicajac,drot,kos-ovac,sis-ovac,vsoa..nadmasio si u epitetima i samog pokojnog bugija...
2015-09-08
ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))n_razbojnik wrote:Što si tak'ibogomdani wrote:ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
2015-08-08
a jebiga kad mi dokazani ustaški potomci poput provokatora upute neku primjedbu, ili pak poslovni ljudi iz vrha automobilske industrije u svijetu sa neporecivim pedigreom specijalaca snajperista, ili pak onaj padobranac što je došo ko plaćenik iz nekog srpskog restorana iz njemačke... ja nemam šta da prigovorim.. sve je kak oni vele... ;)vuksadinare wrote:jebote marama...svako malo netko te casti..da si udbas,milicajac,drot,kos-ovac,sis-ovac,vsoa..nadmasio si u epitetima i samog pokojnog bugija...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))n_razbojnik wrote:Što si tak'ibogomdani wrote:ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
2014-04-15
da, ko da baš sve četnike mora cinkatn_razbojnik wrote:De ti zažmiri sada na sveletove postove da mi ostali dobijemo link i lokaciju tog gastronomskog rathausa...kada budem u Študgartu da znam gdje se fino jede, po selu jeltemichaellcmacha wrote:ma pusti ga ne mora... ko da nekog zanima klopa iz pecane iza vatrogasnog doma... to imamo kod nas na svakom ćošku.... evo kod mene crvena baronesa gradonačelnica roštilje sazidala kraj svake zgrade... ljudi svi izašli na ulice i samo roštiljaju.... ;)))n_razbojnik wrote:Što si tak'ibogomdani wrote:ovo o cemu ja pricam je u stilu vajngurtova,konoba,dakle,obiteljskih restorana sa vlastitom proizvodnjom vina,mesa,povrca..vuksadinare wrote:....nema do konoba ma sto vi rekli
Guest- Guest
Page 6 of 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Similar topics
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
Page 6 of 24