Emanicipirana dobila po pixki
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Emanicipirana dobila po pixki
Nisi ti toga još svjestan. Treba te centrirat i hipnotizirat da ti se otvore sve čakre i energija krene cirkulirat. U grču si.
Guest- Guest
Samo ti trkeljaj i dalje swoje. Tako su i owe ostale.Eva wrote:Nisi ti toga još svjestan. Treba te centrirat i hipnotizirat da ti se otvore sve čakre i energija krene cirkulirat. U grču si.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
TRAGEDIJA U KUČEVU Muž ubio ženu, pa sebe
Večernje novosti | 18. 10. 2016 - 10:46h
Miroslav Stojković (65) iz Kučeva ispalio je više hitaca u svoju suprugu Mariju (63), a onda se ubio, pucajući sebi u glavu. Žena je sa teškim povredama stomaka i grudnog koša prebačena u požarevačku bolnicu, gde se lekari bore za njen život, pišu "Večernje novosti".
http://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-u-kucevu-muz-ubio-zenu-pa-sebe/e7vnkfl
Samo wi trkeljajte swoje.
Oš glawom u zid ?
NEMA PROBLEMA.
Večernje novosti | 18. 10. 2016 - 10:46h
Miroslav Stojković (65) iz Kučeva ispalio je više hitaca u svoju suprugu Mariju (63), a onda se ubio, pucajući sebi u glavu. Žena je sa teškim povredama stomaka i grudnog koša prebačena u požarevačku bolnicu, gde se lekari bore za njen život, pišu "Večernje novosti".
http://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-u-kucevu-muz-ubio-zenu-pa-sebe/e7vnkfl
Samo wi trkeljajte swoje.
Oš glawom u zid ?
NEMA PROBLEMA.
2014-04-11
Jedna dimenzija ti je sam u funkciji. Fakat nisi protočan.RayMabus wrote:Samo ti trkeljaj i dalje swoje. Tako su i owe ostale.Eva wrote:Nisi ti toga još svjestan. Treba te centrirat i hipnotizirat da ti se otvore sve čakre i energija krene cirkulirat. U grču si.
Guest- Guest
aj tamo trpaj Arape u Austriju i prošetaj wišeEva wrote:Jedna dimenzija ti je sam u funkciji. Fakat nisi protočan.RayMabus wrote:Samo ti trkeljaj i dalje swoje. Tako su i owe ostale.Eva wrote:Nisi ti toga još svjestan. Treba te centrirat i hipnotizirat da ti se otvore sve čakre i energija krene cirkulirat. U grču si.
2014-04-11
Đe je baba zapelo ?
A wi ste diskriminirane jel ?
Da nije obratno možda ?
Ono rastawa i dječa idu majki , znači papak u braku mora odat po jajima inače rastawa njoj dječa a njemu alimentačija.
BRAWO.
Muške ste diskriminirali i od njih naprawili rasplodne bikowe i objekte bez ikakwih prawa a oni to prokužili pa nema beba.
UGURAJ SI WIBRATOR DOLE I PLODI SE U BANKI SPERME IL NEKA TE NEKI ARAPIN NATRPA.
AJ MRŠ.
Da nije obratno možda ?
Ono rastawa i dječa idu majki , znači papak u braku mora odat po jajima inače rastawa njoj dječa a njemu alimentačija.
BRAWO.
Muške ste diskriminirali i od njih naprawili rasplodne bikowe i objekte bez ikakwih prawa a oni to prokužili pa nema beba.
UGURAJ SI WIBRATOR DOLE I PLODI SE U BANKI SPERME IL NEKA TE NEKI ARAPIN NATRPA.
AJ MRŠ.
2014-04-11
hahahahahaha..o ebote Longi,pravi si lijek za Feministinje i Emanćipirane Samosvojke..RayMabus wrote:Đe je baba zapelo ?
Da nije obratno možda ?
BRAWO.
Muške ste diskriminirali i od njih naprawili rasplodne bikowe a oni to prokužili pa nema beba.
AJ MRŠ.
Guest- Guest
Šta tebe boli kuraz koliko sam ja uspiješan ?Eva wrote:Je, uspješan je kao i ti. Žene gledat na monitoru.
Aj ti trpaj Arape.
POŽURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
2014-04-11
NJEMAČKA bilježi najveće stope nataliteta u posljednjih trideset godina, s 1.5 djeteta po ženi u 2015., objavio je danas državni zavod za statistiku.
Prošle je godine na tisući žena rođeno 27 djece više, pa je stopa iz 2014. od 1.47 porasla na 1.5 lani, najviše od 1982.
To povećanje može se najviše zahvaliti ženama bez njemačkog državljanstva jer je u toj skupini stopa s 1.86 skočila na 1.95. Među Njemicama, stopa nataliteta porasla je neznatno, s 1.42 na 1.43 djeteta po ženi.
Njemačka kancelarka označila je nisku stopu nataliteta, jednu od najnižih na svijetu i problem starenja stanovništva najvećim izazovima za nacionalno gospodarstvo.
Unatoč porastu nataliteta u 2015., još uvijek nije ostvaren cilj od 2.1 dijeteta po ženi potrebnih za održavanje stabilne populacije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dok-hrvatska-izumire-njemacka-ima-najvisu-stopu-nataliteta-od-1982/926174.aspx
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t12761-njemacka-ima-najvisu-stopu-nataliteta-od-1982
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Prošle je godine na tisući žena rođeno 27 djece više, pa je stopa iz 2014. od 1.47 porasla na 1.5 lani, najviše od 1982.
To povećanje može se najviše zahvaliti ženama bez njemačkog državljanstva jer je u toj skupini stopa s 1.86 skočila na 1.95. Među Njemicama, stopa nataliteta porasla je neznatno, s 1.42 na 1.43 djeteta po ženi.
Njemačka kancelarka označila je nisku stopu nataliteta, jednu od najnižih na svijetu i problem starenja stanovništva najvećim izazovima za nacionalno gospodarstvo.
Unatoč porastu nataliteta u 2015., još uvijek nije ostvaren cilj od 2.1 dijeteta po ženi potrebnih za održavanje stabilne populacije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dok-hrvatska-izumire-njemacka-ima-najvisu-stopu-nataliteta-od-1982/926174.aspx
Pa u suštini 1,5 po ženi je puno malo a treba 2,1 .....znači trebaju trpat još Arapa i crmaca.@bogomdani wrote:jap..ironija koja ce Svabima na nos izici radi tolike gramzivosti...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t12761-njemacka-ima-najvisu-stopu-nataliteta-od-1982
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
pa ja se zaebajem ovdje,ne shvacam forum kao mjesto za lov ili nes ozbiljno..Eva wrote:Je, uspješan je kao i ti. Žene gledat na monitoru.
uza to,ovdje su uglavnom vremesne polovnjace,kojima je mjuz dosadio,pa bi malo nove krffi..
za mene ne brini,naocit sam,zgodan,materijalno sve bolji,dakle,sve potrebno da tuka padne na ledja,ima...
Guest- Guest
Ne budi zao.bogomdani wrote:
ovdje su uglavnom vremesne polovnjace,
Nemoš tako sa ženama.
2014-04-11
ee,,mogu kako hocu..Zasto vremesne polovnjace nas proglasavaju ovakvim i onakvima kad zgrabimo Mlatku?RayMabus wrote:Ne budi zao.bogomdani wrote:
Nemoš tako sa ženama.
Cisto zato,jer onda one ostaju uskracene,a svjesne su da se ne mogu mjeriti sa mladim mesom...to nadoknadjuju onda da rade sto pozelis,perverzije i sto cuda...
Guest- Guest
Kad bumo na tvojoj svadbi pjevali Meleh Malheji Hamelahim?RayMabus wrote:Šta tebe boli kuraz koliko sam ja uspiješan ?Eva wrote:Je, uspješan je kao i ti. Žene gledat na monitoru.
Aj ti trpaj Arape.
POŽURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Guest- Guest
Radije nemoj.bogomdani wrote:ee,,mogu kako hocu..Zasto vremesne polovnjace nas proglasavaju ovakvim i onakvima kad zgrabimo Mlatku?RayMabus wrote:Ne budi zao.bogomdani wrote:
Nemoš tako sa ženama.
Cisto zato,jer onda one ostaju uskracene,a svjesne su da se ne mogu mjeriti sa mladim mesom...to nadoknadjuju onda da rade sto pozelis,perverzije i sto cuda...
Jedno je wrijeđat na psihičkoj bazi argumentirano i široko a drugo je određenu skupinu ( žene na forumu ) i onda se spuštat na neko fizičko wrijeđanje ( wremešne polownjače itd itd itd ).
Ne to radit.
2014-04-11
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Ne učini drugome ono šta ne želiš da tebi netko učini.
U nekom drugom žiwotu i ti češ biti wremešna polownjača .....kako bi želio da se ophode prema tebi ?
Zar tako ?
U nekom drugom žiwotu i ti češ biti wremešna polownjača .....kako bi želio da se ophode prema tebi ?
Zar tako ?
2014-04-11
Bravo za tebe. Pa kak vam ide, ja se nadam pozivnici za svadbu jer sad je i istospolni brak moguće sklopit, a ti i Longi ste si perfect match.bogomdani wrote:pa ja se zaebajem ovdje,ne shvacam forum kao mjesto za lov ili nes ozbiljno..Eva wrote:Je, uspješan je kao i ti. Žene gledat na monitoru.
uza to,ovdje su uglavnom vremesne polovnjace,kojima je mjuz dosadio,pa bi malo nove krffi..
za mene ne brini,naocit sam,zgodan,materijalno sve bolji,dakle,sve potrebno da tuka padne na ledja,ima...
Guest- Guest
Učini drugome šta želiš da tebi učini.RayMabus wrote:Ne učini drugome ono šta ne želiš da tebi netko učini.
Zar tako ?
Zato sam reagirao.
Swetač ne tako ....newalja ti to.
Korigiraj se.
2014-04-11
Longi,polovno je polovno..Kao i auto..to je fak.at,nema tu vrijedjanja.Rijec je o potrosenom sustavu,koji se ne moze mjeriti sa novim,i teznji sasvim ljudskoj,da ima nes nepotroseno nego novo,jer je voznja ugodnija,sigurnija,ovo i ono..nema tu vrijedjanja,samo cre moraju znati svoju poziciju stvarnu..ne onukju im oslikava njihov ego.a i to je bio samo odgovor na njenu "brigu" o mojoj seksualnoj zbrinutosti...u biti gorki podjeb,jer sam podvukao sustinu njihove manipulacije,..jel..RayMabus wrote:Radije nemoj.bogomdani wrote:ee,,mogu kako hocu..Zasto vremesne polovnjace nas proglasavaju ovakvim i onakvima kad zgrabimo Mlatku?RayMabus wrote:Ne budi zao.bogomdani wrote:
Nemoš tako sa ženama.
Jedno je wrijeđat na psihičkoj bazi argumentirano i široko a drugo je određenu skupinu ( žene na forumu ) i onda se spuštat na neko fizičko wrijeđanje ( wremešne polownjače itd itd itd ).
Ne to radit.
Guest- Guest
Mastas da te uhvatimo u sendwich??..no,no,nece itji,mi biramo,ne ti...Eva wrote:Bravo za tebe. Pa kak vam ide, ja se nadam pozivnici za svadbu jer sad je i istospolni brak moguće sklopit, a ti i Longi ste si perfect match.bogomdani wrote:pa ja se zaebajem ovdje,ne shvacam forum kao mjesto za lov ili nes ozbiljno..Eva wrote:Je, uspješan je kao i ti. Žene gledat na monitoru.
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Glupa emanicipirana fuksa bez djece na aparatima
» premijerka dobila sina !?
» petir dobila menzes
» antifa dobila po 3.14čki
» Nije dobila alimentaciju
» premijerka dobila sina !?
» petir dobila menzes
» antifa dobila po 3.14čki
» Nije dobila alimentaciju