ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emanicipirana dobila po pixki

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Emanicipirana dobila po pixki - Page 4 Empty Re: Emanicipirana dobila po pixki

Post by RayMabus Tue 18 Oct - 11:41

Triny wrote:Ja mislim da longi priča onako kako piše.
Mislim na ono emančipaćija...
Šta se tiče owih tema ja i ti nemamo šta pričat pa onda nemoj niti počimati. LIjepo sam te pitao kad dwoje ima dwoje dječe koliko ide muškome a koliko ženi. Jesi se izjasnila ? Jesi. AJ PROŠETAJ.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 11:42

Ma Triny je oke cura...nemoj tako..treba nam zena za pricati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 18 Oct - 11:43

RayMabus wrote:
Triny wrote:Ja mislim da longi priča onako kako piše.
Mislim na ono emančipaćija...
Šta se tiče owih tema ja i ti nemamo šta pričat pa onda nemoj niti počimati. LIjepo sam te pitao kad dwoje ima dwoje dječe koliko ide muškome a koliko ženi. Jesi se izjasnila ? Jesi. AJ PROŠETAJ.
Taman posla. :baloni
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sora Tue 18 Oct - 11:44

RayMabus wrote:Ma ....samo trpaj.

Emanicipirana dobila po pixki - Page 4 3438.Islamska-NDH

NA CESTI u Malom Vukoviću kod Slunja policija je u ponedjeljak popodne zatekla osam Sirijaca, šest odraslih i dvoje djece, koji su iz BiH nezakonito ušli u Hrvatsku, a nakon što su otkriveni najavili su da će u Hrvatskoj zatražiti azil.
To du isli vidjeti americku bazu kod Slunja
Hrvati su ponosni jer ju imaju
Pa vele sirijci ..ajmo vidit i to

Tiru riru .. Imsmo hrvatsku. Imamo poligone :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Oct - 11:45

bogomdani wrote:Ma Triny je oke cura...nemoj tako..treba nam zena za pricati...
O owi temama NEMAMO.

Ona se izjasnila.

NEMA RASPRAWE WIŠE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Oct - 11:47

Ne rasprawljam o owi temama s nikim tko mi kaže da ako par ima dwoje dječe da oboje idu ženi.

Isto kako neču rasprawljat s muškim koji izjawi da oboje idu muškome tako neču ni sa ženskom osobom koja izjawi sličnu stwar.

KRAJ RASPRAWE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 11:48

rendeer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 18 Oct - 11:49

RayMabus wrote:
O owi temama NEMAMO.

Ona se izjasnila.

NEMA RASPRAWE WIŠE.
Lažeš k'o pas.
Nađi post u kojem sam ja napisala to što tvrdiš.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Oct - 11:51

Triny wrote:
RayMabus wrote:
O owi temama NEMAMO.

Ona se izjasnila.

NEMA RASPRAWE WIŠE.
Lažeš k'o pas.
Nađi post u kojem sam ja napisala to što tvrdiš.
Aj ti na ignore iduča 24 sata.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 18 Oct - 11:54

Samo daj.
I dalje stoji da lažeš i izmišljaš.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč Tue 18 Oct - 12:02

Bože, Ray stavlja na ignore, čovjek koji bi svima trebao biti na ignoreu bez prekida.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 12:08

RayMabus wrote:Brutalno naslije na Bačvicama: pijan bivšu suprugu izvukao iz noćnog kluba i izudarao rukama i nogama, a 'muškarčine' su samo gledale...
Kad nisu posrijedi Cigani treba se umiješati. Imam iskustvo od prije 20 godina di je Cigo mlatio Ciganku na Draškovićevoj i to rukama, nogama da joj je nos raskrvaril, pa se moja frendica umiješala. Zapravo i ja sam ga zašpotala, da bi se ta Ciganka, onak krvava i zmazana počela na nas derat da ostavimo njenog čoveka na miru. A opet nemreš gledat i šutit da ju razbija.
Isto tak smo, baš ta frendica i ja (ona je magnet za pizdarije, valjda kao i Max) imale incident s vozačem busa prema V. Gorici di je štel dedu bez karte izbacit van, isto polovica devedesetih. Deda jadan nema love, nema karte, a ovaj ga maltretira. Bus poluprazan, nekoliko dečkih, 18-25, dvoje starčeka i nas dve, a ovaj neće vozit dok deda ne ode van. Ja sam mu štela platit kartu, ali kreten neće meni prodat, nego njega silom hoće van izbacit. Stari polugluh i poluslijep, ignorira ga i uopće ne kuži kaj se događa, dok nije moja frendica pukla i izvrijeđala ga da je idiot i nasilnik koji se iživljava nad nemoćnima, da kaj ne ide ratovat nego vozi autobus kao kakva ženskica. Lik sad i nas dve hoće izbacit skup s dedom, čak nam je i fizički prijetio a nitko u busu ni da pogleda prema nama. Uglavnom, prijetil je da će se zaletiti u zid ak ne izađemo, no ipak je nastavio vožnju. Naravno kad smo stigli u V. Goricu prijavila sam ga, ali se dežurni samo smijao na naša primjedbe. Primitivci zetovski. A nisu bolji ni murjaci. Eto, slika HR.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 12:09

Regoč wrote:Bože, Ray stavlja na ignore, čovjek koji bi svima trebao biti na ignoreu bez prekida.
Longi je benigan...sve e ovo samo nastup.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Tue 18 Oct - 12:10

Eva wrote:
RayMabus wrote:Brutalno naslije na Bačvicama: pijan bivšu suprugu izvukao iz noćnog kluba i izudarao rukama i nogama, a 'muškarčine' su samo gledale...
Kad nisu posrijedi Cigani treba se umiješati. Imam iskustvo od prije 20 godina di je Cigo mlatio Ciganku na Draškovićevoj i to rukama, nogama da joj je nos raskrvaril, pa se moja frendica umiješala. Zapravo i ja sam ga zašpotala, da bi se ta Ciganka, onak krvava i zmazana počela na nas derat da ostavimo njenog čoveka na miru. A opet nemreš gledat i šutit da ju razbija.
Isto tak smo, baš ta frendica i ja (ona je magnet za pizdarije, valjda kao i Max) imale incident s vozačem busa prema V. Gorici di je štel dedu bez karte izbacit van, isto polovica devedesetih. Deda jadan nema love, nema karte, a ovaj ga maltretira. Bus poluprazan, nekoliko dečkih, 18-25, dvoje starčeka i nas dve, a ovaj neće vozit dok deda ne ode van. Ja sam mu štela platit kartu, ali kreten neće meni prodat, nego njega silom hoće van izbacit. Stari polugluh i poluslijep, ignorira ga i uopće ne kuži kaj se događa, dok nije moja frendica pukla i izvrijeđala ga da je idiot i nasilnik koji se iživljava nad nemoćnima, da kaj ne ide ratovat nego vozi autobus kao kakva ženskica. Lik sad i nas dve hoće izbacit skup s dedom, čak nam je i fizički prijetio a nitko u busu ni da pogleda prema nama. Uglavnom, prijetil je da će se zaletiti u zid ak ne izađemo, no ipak je nastavio vožnju. Naravno kad smo stigli u V. Goricu prijavila sam ga, ali se dežurni samo smijao na naša primjedbe. Primitivci zetovski. A nisu bolji ni murjaci. Eto, slika HR.
To je jer ste čifutke. Holokaust rules!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Oct - 12:10

Regoč wrote:Bože, Ray stavlja na ignore, čovjek koji bi svima trebao biti na ignoreu bez prekida.
Samo na 24 sata jer nema smisla rasprawljat. Bolje tako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Oct - 12:14

bogomdani wrote:
Longi je benigan...sve e ovo samo nastup.. jocolor
Samo mi se nerasprawlja s nekim za koga znam šta je odgoworio na owo pitanje.Nema smisla.

MIslim koji kuaz ja da pričam s nekim muškim koji kaže ALI BOLJE DA SU DJEČA S OČEM.

AJ TI PA PA NA 24 SATA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Oct - 12:16

Šta bi bilo da mi muški razwijmo neku tezu da dječi treba autoritet pa na sudu ono čuj dječi treba autoritet a to je uwijek muški pa eto dječa swa idu nama.

AJ TI NA IGNORE IDUČA 24 SATA

DOWIĐEMA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 12:19

Regoč wrote:
Eva wrote:
To je jer ste čifutke. Holokaust rules!
Ma nemoj, moja frendica je čista Hercegovka, istina netipična, ali mama sa Ščita a tata iz Širokog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 12:21

Longi mašta o emancipiranoj, ali nikak da tu svoju fixaciju osvijesti i realizira.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Oct - 12:23

Eva wrote:Longi mašta o emancipiranoj, ali nikak da tu svoju fixaciju osvijesti i realizira.
Ne maštam. Da maštam onda bi bio papučar kako wi očete a ne owoj jednoj reka da ču joj oči iskopat , mater izabčija , babi reka da črkne.

E.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 12:25

Nisi ti toga još svjestan. Treba te centrirat i hipnotizirat da ti se otvore sve čakre i energija krene cirkulirat. U grču si.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics