Emanicipirana dobila po pixki
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Emanicipirana dobila po pixki
NIšta od nje nisam tražio nit ču. Samo da izađe odakle je došla prije.Regoč wrote:A jel ti prepisala zemlju u Resniku?
Odreka sa se je ; ništa od nje neču niti želim niti tražim.
Odreka sam je se u kompletu to uključuje i ono šta je donila u kuču.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tko me ne poštuje od toga ništa ni tražim al nedajem ni svoje ...pa sam je izbacio iz kuče i odreka se je.
Ima svoje pa nek ide tamo.
Sretan put i newračaj se.
Stan možeš kupit al sina nikada.
Oduzeo sam joj sina.
Ima svoje pa nek ide tamo.
Sretan put i newračaj se.
Stan možeš kupit al sina nikada.
Oduzeo sam joj sina.
Last edited by RayMabus on 18/10/2016, 00:07; edited 1 time in total
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Znam ja biti još sto puta gori.bogomdani wrote:znaju dalmatinke biti malo zesce bičezi..
2014-04-11
@ REG
Slazem se..prije bih sebi srce iscupao nego digao ruku na nju..govorim dakle o svojoj majci..poznam i one koje su djecu tretirale kao usvojencad,hladno i distancirano..tu se ne moze roditi osjecaj bliskosti i ljubavi prema majci..svega ima..kakogod,zenski nisam niti cu ikad u zivotu udariti..
Slazem se..prije bih sebi srce iscupao nego digao ruku na nju..govorim dakle o svojoj majci..poznam i one koje su djecu tretirale kao usvojencad,hladno i distancirano..tu se ne moze roditi osjecaj bliskosti i ljubavi prema majci..svega ima..kakogod,zenski nisam niti cu ikad u zivotu udariti..
Guest- Guest
Nemam takwih moralnih sumnji kao wi.
Žene su superiornije od muških , batina je superiornija od žene.
Žene su superiornije od muških , batina je superiornija od žene.
2014-04-11
Gle,ako se cijeli zivot majka posvecivala i davala ljubav djetetu,zrtvovala se nis ne trazila za sebe,od sebe otkidala,samo davala nis trazila,hajd ti budi džubar pa digni ruku na takvo bozje biće..pa rekoh,sam bih sebe rukama trgao komad po komad,ali to ne bih mogao uciniti materi,udariti je..
Guest- Guest
Snosi 7'0% kriwnje zašto ja sad nemam dječu i obitelj .......70% je wiše od 51% dakle snosi glawnu kriwnju.bogomdani wrote:Gle,ako se cijeli zivot majka posvecivala i davala ljubav djetetu,zrtvovala se nis ne trazila za sebe,od sebe otkidala,samo davala nis trazila,hajd ti budi džubar pa digni ruku na takvo bozje biće..pa rekoh,sam bih sebe rukama trgao komad po komad,ali to ne bih mogao uciniti materi,udariti je..
MIsliš da majka toliko wrijedi koliko i dwoje , troje dječe ?
Stawi na wagu ...........zato ja nikawih moralnih sumnjih nemam.
DOBRO JE PROŠLA.
MOGLA JE I ZAWRŠIT DWA METRA ISPOD ZEMLJE A NIJE REČENO DA I NEČE AKO MI SE SWE SPOJI U GLAWI.
2014-04-11
Swetač i ti Regoč lijepo sam wam rekao zašto je izletila i zašto sam je se odrekao : umislila je da je ona = obitelj.
Ima debeli razlog zašto joj se desilo ti šta joj se desilo : sin ju se odreka.
Ima debeli razlog zašto joj se desilo ti šta joj se desilo : sin ju se odreka.
2014-04-11
Umislila je swe mora biti kako je ona zamislila , silom ili milom ....onda je ugazila di nije smila pa se meni zbog toga počelo urušawat swe ..lijepo sam joj rekao da izađe al njen ego umišljeni nečuje jer bit če po njenome.
I onda sam je ubija ka pasa i izbačija iz kuče.
I šta wi očete sada ?
AJMO RAZLAZ.
I onda sam je ubija ka pasa i izbačija iz kuče.
I šta wi očete sada ?
AJMO RAZLAZ.
2014-04-11
Krwnički san je isprokida.
Jedwa je žiwu glawu izwukla.
Jedwa je žiwu glawu izwukla.
2014-04-11
Jel me pitate za čime žalim ?
Žalim šta to nisam naprawio deset godina ranije ?
Samo za tim žalim.
Šta je nisam prije krwnički isprokida i izbačija iz kuče i odreka je se je.
Samo za tim žalim.
S razlogom.
Debelim.
Žalim šta to nisam naprawio deset godina ranije ?
Samo za tim žalim.
Šta je nisam prije krwnički isprokida i izbačija iz kuče i odreka je se je.
Samo za tim žalim.
S razlogom.
Debelim.
2014-04-11
Sad wiše nije ni bitno , prošo woz , mrtwo puhalo.
Sad swe četri u zrak i boli me kuraz i ujesto plana A plan B a to je swim emančipiranima kičmu polomit.
Jel ju pajdo izwuka ispred diska punog ljudi ?
Je.
Jel je pribija ko zwečku ?
Je.
E NEKA JE.
Sad swe četri u zrak i boli me kuraz i ujesto plana A plan B a to je swim emančipiranima kičmu polomit.
Jel ju pajdo izwuka ispred diska punog ljudi ?
Je.
Jel je pribija ko zwečku ?
Je.
E NEKA JE.
2014-04-11
Dobro,kakva god bila,hvala Bogu sto je zivu glavu izvukla..e-bote,vjerujem da joj je bilo kao da je grizliju u kandže upala...
Guest- Guest
Ak misliš na moj slučaj ; mogla je ona i na swojim nogama izač al to je umišljeni ego koji nečuje nikog osim sebe ...pa ok onda.bogomdani wrote:Dobro,kakva god bila,hvala Bogu sto je zivu glavu izvukla..e-bote,vjerujem da joj je bilo kao da je grizliju u kandže upala...
2014-04-11
A ja...da je zginula,ti bi u bajbuk,a to bi mi bilo žao..ovako poruka isporucena,svak na svoju stranu...Egotripi veliki znaju biti ebeni problem..imao sam jednu curu ,kojoj je mama bila iz Perkovaca,cuh tamo najzesce Bičezi se legu u kamenjaru.,..,RayMabus wrote:Ak misliš na moj slučaj ; mogla je ona i na swojim nogama izač al to je umišljeni ego koji nečuje nikog osim sebe ...pa ok onda.bogomdani wrote:Dobro,kakva god bila,hvala Bogu sto je zivu glavu izvukla..e-bote,vjerujem da joj je bilo kao da je grizliju u kandže upala...
Guest- Guest
Kako kome. Moj duhowni raspon je jako širok od raja do pakla. Mogu bit najbolji i najgori. Sad me jedna na poslu kuja išla prawit budalom , eno je doma , šef je poslao kuči iako ja to nisam tražio al mi je wiše puka film pa sam je lipo NAGUZIO U FINJAKA.bogomdani wrote:.Egotripi veliki znaju biti ebeni problem..
Egotriperi se uništawaju tako da budeš sto puta weči egotrpier od njih.
2014-04-11
Egotrip :
on/ona su uwijek u prawu
swi su drugi glupi jedino je on / ona pametan/na
nitko newalja samo on/ona walja
ako nije kako su oni zamislili , kritiziraju i omalowažawaju ( jer oni su u prawu drugi ne )
mora biti po njihowome jer štaš ti njemu / njoj oni su sawršeni i uwijek najpametniji i uwijek u prawu
On / ona su čentar swemira i swe se wrti oko njih
....
U biti s takwima nema dogowora.
on/ona su uwijek u prawu
swi su drugi glupi jedino je on / ona pametan/na
nitko newalja samo on/ona walja
ako nije kako su oni zamislili , kritiziraju i omalowažawaju ( jer oni su u prawu drugi ne )
mora biti po njihowome jer štaš ti njemu / njoj oni su sawršeni i uwijek najpametniji i uwijek u prawu
On / ona su čentar swemira i swe se wrti oko njih
....
U biti s takwima nema dogowora.
2014-04-11
Ja nisam umišljen , ja sam sawršen.
Šalim se , normalno da nisam sawršen itd itd itd štawiše daleko sam od toga , ono imam hrpu mana al egotriper ima samo jednu manu NEWALJA
Moja ti je stara klasični primjer krawe koja daje 10 litara mljeka i onda se ritne i swe prospe.
Ritne zato jer je egotriper.
Šalim se , normalno da nisam sawršen itd itd itd štawiše daleko sam od toga , ono imam hrpu mana al egotriper ima samo jednu manu NEWALJA
Moja ti je stara klasični primjer krawe koja daje 10 litara mljeka i onda se ritne i swe prospe.
Ritne zato jer je egotriper.
Last edited by RayMabus on 18/10/2016, 11:12; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Glupa emanicipirana fuksa bez djece na aparatima
» premijerka dobila sina !?
» petir dobila menzes
» antifa dobila po 3.14čki
» Nije dobila alimentaciju
» premijerka dobila sina !?