Emanicipirana dobila po pixki
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Emanicipirana dobila po pixki
Ja nisam umišljen , ja sam sawršen.
Šalim se , normalno da nisam sawršen itd itd itd štawiše daleko sam od toga , ono imam hrpu mana al egotriper ima samo jednu manu NEWALJA
Moja ti je stara klasični primjer krawe koja daje 10 litara mljeka i onda se ritne i swe prospe.
Ritne zato jer je egotriper.
Šalim se , normalno da nisam sawršen itd itd itd štawiše daleko sam od toga , ono imam hrpu mana al egotriper ima samo jednu manu NEWALJA
Moja ti je stara klasični primjer krawe koja daje 10 litara mljeka i onda se ritne i swe prospe.
Ritne zato jer je egotriper.
Last edited by RayMabus on 18/10/2016, 11:12; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jasna stvar..ja egotripulju odhebao i nabavio Rujku..milina,smjerna i poslusna..
Guest- Guest
Eto widiš a meni pribačujete iako je owa dobila sto puta ogučnost da izađe na swojim nogama i začepi swoja šugawa usta i na kraju opet piči swoje .a pa dobro onda ...pa lijepo krwničke batine i nema wiše ništa odreka se je i aj Bog i odhebi.bogomdani wrote:jasna stvar..ja egotripulju odhebao i nabavio Rujku..milina,smjerna i poslusna..
2014-04-11
Možda ako ti neka jadnica da te pi*ke prestanes terorizirati forum svojim ftustracijama? Onako, možda.
Guest- Guest
Pa uzme Longi pičke,ali onda zafitilji nesretnicu kasnije kroz prozor. ..pusti Longija,nije teror u pitanju,,samo inercija...zaustavit ce se sam..
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Možda ako ti neka jadnica da te pi*ke prestanes terorizirati forum svojim ftustracijama? Onako, možda.
Teror češ tek widjeti.
2014-04-11
Loncu poklopac, uzmi pauzu.bogomdani wrote:Pa uzme Longi pičke,ali onda zafitilji nesretnicu kasnije kroz prozor. ..pusti Longija,nije teror u pitanju,,samo inercija...zaustavit ce se sam..
Guest- Guest
Teror čete wi tek widjeti a ja sa time neču imat ništa osim šta wam nisam htio kreirati emaničipirano društwo i naprawio skupa sa ostalom ekipom demografski krah.
2014-04-11
Pa na paujzi sam...ebo te Poklopac..Starhemberg wrote:Loncu poklopac, uzmi pauzu.bogomdani wrote:Pa uzme Longi pičke,ali onda zafitilji nesretnicu kasnije kroz prozor. ..pusti Longija,nije teror u pitanju,,samo inercija...zaustavit ce se sam..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Teror čete wi tek widjeti a ja sa time neču imat ništa osim šta wam nisam htio kreirati emaničipirano društwo i naprawio skupa sa ostalom ekipom demografski krah.
ovako nešto?
Guest- Guest
udba- Posts : 4945
2015-11-10
cek..ovo zaozbilje???deda ilerminatus wrote:RayMabus wrote:Teror čete wi tek widjeti a ja sa time neču imat ništa osim šta wam nisam htio kreirati emaničipirano društwo i naprawio skupa sa ostalom ekipom demografski krah.
ovako nešto?
Guest- Guest
Blizu si.deda ilerminatus wrote:RayMabus wrote:Teror čete wi tek widjeti a ja sa time neču imat ništa osim šta wam nisam htio kreirati emaničipirano društwo i naprawio skupa sa ostalom ekipom demografski krah.
ovako nešto?
NA CESTI u Malom Vukoviću kod Slunja policija je u ponedjeljak popodne zatekla osam Sirijaca, šest odraslih i dvoje djece, koji su iz BiH nezakonito ušli u Hrvatsku, a nakon što su otkriveni najavili su da će u Hrvatskoj zatražiti azil.
"Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o državljanima Sirije, koji su izrazili namjeru podnošenja zahtjeva za međunarodnu zaštitu, te je svih osmero prevezeno u Prihvatilište za tražitelje azila", navodi karlovačka policija u priopćenju.
U ime Crvenog križa Karlovačke županije, ravnateljica Mirjana Puškarić rekla je da od njihova Gradskog društva u Slunju nije zatražena pomoć, iako je tamo Crveni križ s 12 gerontodomaćica (osobe koje nemoćnim i starijim osobama pružaju izvaninstitucionalnu skrb) uvijek spreman zbrinuti određeni broj ljudi i odraditi sve poslove po pravilima Međunarodne federacije Crvenog križa.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-kod-slunja-uhvatila-osmero-sirijaca-svi-planiraju-zatraziti-azil-u-hrvatskoj/926363.aspx
2014-04-11
Ma ....samo trpaj.
NA CESTI u Malom Vukoviću kod Slunja policija je u ponedjeljak popodne zatekla osam Sirijaca, šest odraslih i dvoje djece, koji su iz BiH nezakonito ušli u Hrvatsku, a nakon što su otkriveni najavili su da će u Hrvatskoj zatražiti azil.
2014-04-11
blago si vama... ..kamen po kamen-pogaca...RayMabus wrote:Ma ....samo trpaj.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Moja je več dobila porciju i to takvu da je iz kuče na hitnoj završila a nakon hitne više se nikad u kuču nije vratila.Regoč wrote:Nadam se da će i vaše majke proći kao "emancipacija".
Batine plus odreka se je.
Nadam se da nikad vise neces vidjeti picke osim u staji
Nisi još ništa widio.bogomdani wrote:blago si vama... ..kamen po kamen-pogaca...RayMabus wrote:Ma ....samo trpaj.
WIdi owo sad : NJemačka ima 80 miljona stanownika a Hr 4 miljona i to pada .....20 puta weča
Znači owih osam šta je nama ušlo to je ko da njima uđe osam puta 20 = 160
2014-04-11
Ja mislim da longi priča onako kako piše.
Mislim na ono emančipaćija...
Trinity-
2014-04-17
uffff..njima svako malo po vise stotina,a izglednije je i par tisca..RayMabus wrote:Nisi još ništa widio.bogomdani wrote:blago si vama... ..kamen po kamen-pogaca...RayMabus wrote:Ma ....samo trpaj.
WIdi owo sad : NJemačka ima 80 miljona stanownika a Hr 4 miljona i to pada .....20 puta weča
Znači owih osam šta je nama ušlo to je ko da njima uđe osam puta 20 = 160
Guest- Guest
Šta se tiče owih tema ja i ti nemamo šta pričat pa onda nemoj niti počimati. LIjepo sam te pitao kad dwoje ima dwoje dječe koliko ide muškome a koliko ženi. Jesi se izjasnila ? Jesi. AJ PROŠETAJ.Triny wrote:Ja mislim da longi priča onako kako piše.
2014-04-11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Glupa emanicipirana fuksa bez djece na aparatima
» premijerka dobila sina !?
» petir dobila menzes
» antifa dobila po 3.14čki
» Nije dobila alimentaciju
» premijerka dobila sina !?
» petir dobila menzes