Đukanović: Crna Gora stabilna država, uhićeno 20 terorista iz Srbije
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Đukanović: Crna Gora stabilna država, uhićeno 20 terorista iz Srbije
RayMabus wrote:ti si taj koji če morat objašnjawat šta srpski držawljani rade u cg.pizzon wrote:longi, o cemu pises.
nadam se da je tebi jasno
meni se cini da si malo vice cugnuo
nije nemoguce da su otisli da glasaju,
a da ih ustasa uhapsio
Guest- Guest
Pizzon mi nismo glupi.
Putin je weč priprmemio gowor.
Pazi gowora oče JUgu tj weliku Srbiju.
ZNači da zna rezultat izbora.
PUTIN O JUGOSLAVIJI Sunovrat odnosa Rusije i Amerike počeo na Balkanu
Tanjug | 16. 10. 2016 - 15:10h
| Komentara: 9
Pogoršanje odnosa na relaciji Moskva-Vašington nije prouzrokovano konfliktom u Siriji, već je sve počelo još raspadom Jugoslavije, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.
http://www.blic.rs/vesti/svet/putin-o-jugoslaviji-sunovrat-odnosa-rusije-i-amerike-poceo-na-balkanu/z36csb0
Putin je weč priprmemio gowor.
Pazi gowora oče JUgu tj weliku Srbiju.
ZNači da zna rezultat izbora.
PUTIN O JUGOSLAVIJI Sunovrat odnosa Rusije i Amerike počeo na Balkanu
Tanjug | 16. 10. 2016 - 15:10h
| Komentara: 9
Pogoršanje odnosa na relaciji Moskva-Vašington nije prouzrokovano konfliktom u Siriji, već je sve počelo još raspadom Jugoslavije, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.
http://www.blic.rs/vesti/svet/putin-o-jugoslaviji-sunovrat-odnosa-rusije-i-amerike-poceo-na-balkanu/z36csb0
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Fino je gledat kako on par sati prije rezultata izbora daje owu izjawu.....kao slučajno.
OOOOOOOO SINE
NE ZNAŠ S KIME TI IMAŠ POSLA.
OOOOOOOO SINE
NE ZNAŠ S KIME TI IMAŠ POSLA.
2014-04-11
Neče owo na dobro zawršit.
Oče pajdo obnowu JUge.
A HHHHA
NE DOLAZI U OBZIR.
PRIJE ČEMO SWI NA MOSKKWU MARŠIRAT.
Oče pajdo obnowu JUge.
A HHHHA
NE DOLAZI U OBZIR.
PRIJE ČEMO SWI NA MOSKKWU MARŠIRAT.
2014-04-11
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Nakon šta je pobijo svu Đukijevu mafiju unazad dva mjeseca u CG ....ujedinio oporbu da glasa referendum protiv NATOa ....sad bi gradio veliku Srbiju.
NEČE PROČI ...HRVATI NISU GLUPI DRAGI MOJI RUSI.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-odnosi-izmedju-rusije-i-sada-su-se-pogorsali-zbog-jugoslavije/926031.aspx
ETO PA PA KRETNI.
SAD JE JAWNO.
Split, Croatia
Nakon šta je pobijo svu Đukijevu mafiju unazad dva mjeseca u CG ....ujedinio oporbu da glasa referendum protiv NATOa ....sad bi gradio veliku Srbiju.
NEČE PROČI ...HRVATI NISU GLUPI DRAGI MOJI RUSI.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-odnosi-izmedju-rusije-i-sada-su-se-pogorsali-zbog-jugoslavije/926031.aspx
ETO PA PA KRETNI.
SAD JE JAWNO.
2014-04-11
Još službenije :
Putinu samo mogu poručit da Hrvati nisu glupi narod ....znamo šta radite ....ovo šta si sine moj sad izjavio par sati prije objave rezultata u CG nakon šta si pobio Đukijevu mafiju i ujedino oprbu da glasa protiv NATOa ....čuj pustili smo to .......sine mili nemaš ti pojma s kime imaš posla ....soft power bi ti se mogao ovdje pretvoriti u hard power pa da pričamo ja i ti jezikom koji ruski seljoberu RAZUMIJEŠ.
SMEČE JEDNO.
Putinu samo mogu poručit da Hrvati nisu glupi narod ....znamo šta radite ....ovo šta si sine moj sad izjavio par sati prije objave rezultata u CG nakon šta si pobio Đukijevu mafiju i ujedino oprbu da glasa protiv NATOa ....čuj pustili smo to .......sine mili nemaš ti pojma s kime imaš posla ....soft power bi ti se mogao ovdje pretvoriti u hard power pa da pričamo ja i ti jezikom koji ruski seljoberu RAZUMIJEŠ.
SMEČE JEDNO.
2014-04-11
RayMabus wrote:CRNOGORSKI premijer Milo Đukanović izjavio je, nakon uhićenja terorističke skupine iz Srbije, da je Crna Gora koja danas bira novi saziv parlamenta, stabilna i ozbiljna država te da ne očekuje nikakve incidente.
Direktor Uprave policije Crne Gore Slavko Stojanović potvrdio je Javnom servisu crnogorske televizije da je, na temelju obavještajnih podataka i suradnje s policijama u regiji tijekom noći uhitila 20 građana Srbije, a za jednom osobom i dalje se traga.
926002.aspx
F A L S E F L A G
Pohapsili po C Gori neke klošare dok su pili pivu isprid dućana pa napravili frku.
Kod nekog našli utoku ili nožić pa složili teoriju urote..
Pa tko je ovo osmislio je gluplji od onoga koji u to povjeruje
Last edited by Yehudi on Sun 16 Oct - 18:52; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bmk ....ja pljujem swoje i slušam _
2014-04-11
Ministar policije CG: Ko me zaobilazi sa informacijama?
Podgorica -- Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Goran Danilović kazao je da ima samo nezvanične informacije o hapšenju 20 osoba iz Srbije, uključujući Bratislava Dikića.
IZVOR: TANJUG NEDELJA, 16.10.2016. | 17:30
n dodaje da je "zaobiđen s tom informacijom", ali tvrdi da iza toga ne stoji nijedan politički subjekt iz Crne Gore.
"Nisam dobio nijednu informaciju. Ali sam zabrinut ako je u zemlju došlo 20 ljudi da na dan izbora pravi haos. Tražio sam sastanak sa direktorom policije ali sam dobio odgovor da je na terenu", rekao je Danilović, koji, prema crnogorskim analitičarima, važi za bliskog opoziciji, za razliku od direktora policije.
Takođe, on se zapitao ko ima pravo da njega zaobiđe sa ovom informacijom.
Danilović je dodao da će neko morati da odgovara za ovo.
"Naša policija će morati da uspostavi komunikaciju sa organima Srbije da se što prije ovo razriješi. Jedino što znam je da nijedan politički subjekt u Crnoj Gori ne stoji iza ovoga", rekao je Danilović, prenosi portal CDM.
Ministar je dodao i da se baš juče desilo da padne video sistem koji na granici registruje ko ulazi u zemlju.
Danilović je pozvao lidere političkih partija da zbog sigurnosti ne pozivaju građane da se okupljaju na ulicama Podgorice nakon glasanja
Podgorica -- Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Goran Danilović kazao je da ima samo nezvanične informacije o hapšenju 20 osoba iz Srbije, uključujući Bratislava Dikića.
IZVOR: TANJUG NEDELJA, 16.10.2016. | 17:30
n dodaje da je "zaobiđen s tom informacijom", ali tvrdi da iza toga ne stoji nijedan politički subjekt iz Crne Gore.
"Nisam dobio nijednu informaciju. Ali sam zabrinut ako je u zemlju došlo 20 ljudi da na dan izbora pravi haos. Tražio sam sastanak sa direktorom policije ali sam dobio odgovor da je na terenu", rekao je Danilović, koji, prema crnogorskim analitičarima, važi za bliskog opoziciji, za razliku od direktora policije.
Takođe, on se zapitao ko ima pravo da njega zaobiđe sa ovom informacijom.
Danilović je dodao da će neko morati da odgovara za ovo.
"Naša policija će morati da uspostavi komunikaciju sa organima Srbije da se što prije ovo razriješi. Jedino što znam je da nijedan politički subjekt u Crnoj Gori ne stoji iza ovoga", rekao je Danilović, prenosi portal CDM.
Ministar je dodao i da se baš juče desilo da padne video sistem koji na granici registruje ko ulazi u zemlju.
Danilović je pozvao lidere političkih partija da zbog sigurnosti ne pozivaju građane da se okupljaju na ulicama Podgorice nakon glasanja
Last edited by pizzon on Sun 16 Oct - 18:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
hteli da uhapse djukanovica ??
kako da ga uhapse, gde bi sa njim,
to nije normalno !
kako da ga uhapse, gde bi sa njim,
to nije normalno !
Guest- Guest
Šta bude bit če ....napeto do 21 h .....žiwot je igra.
Brale opustite se.
Ne gori nigdje.
Brale opustite se.
Ne gori nigdje.
2014-04-11
Owo je parodija na onaj dio di kaže : a Srbiju zapaliti.RayMabus wrote:Šta bude bit če ....napeto do 21 h .....žiwot je igra.
Brale opustite se.
Ne gori nigdje.
Ne gori nigdje ha ha ha
2014-04-11
Ima čak i remix verzija :
A svašta.
A svašta.
2014-04-11
prijatelj busić ti je zdimio... izgleda da nije stigao obavijestiti jatake poput tebe... aj neka budeš ti umjesto njega moro objasnit neke stvari.... kolko čujem svi koji su bili u uroti budu najebali... baj baj četnikoljubac... ;)Yehudi wrote:RayMabus wrote:CRNOGORSKI premijer Milo Đukanović izjavio je, nakon uhićenja terorističke skupine iz Srbije, da je Crna Gora koja danas bira novi saziv parlamenta, stabilna i ozbiljna država te da ne očekuje nikakve incidente.
Direktor Uprave policije Crne Gore Slavko Stojanović potvrdio je Javnom servisu crnogorske televizije da je, na temelju obavještajnih podataka i suradnje s policijama u regiji tijekom noći uhitila 20 građana Srbije, a za jednom osobom i dalje se traga.
926002.aspx
F A L S E F L A G
Pohapsili po C Gori neke klošare dok su pili pivu isprid dućana pa napravili frku.
Kod nekog našli utoku ili nožić pa složili teoriju urote..
Pa tko je ovo osmislio je gluplji od onoga koji u to povjeruje
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Iden se otuširat i nešto pojist....owo je ful napeto.
Još malo pa čemo znati.
Još malo pa čemo znati.
2014-04-11
evo kod mene su već neki uhapšeni, al još malo se izgleda neće ići u javnost očito imaju u planu pohapsiti i neke malo žešće čejene.... kolko čujem u topuskom su hapili dvoje, dvoje u dvoru, za dvoje je raspisana tjeralica jer su bijegu....
2015-08-08
šta god bilo meni paše ...zato sam vako dobre volje
s druge strane četnici imaju dobrih razloga za zabrinutost.
2014-04-11
ovaj što je pobjego eno se javlja na sve strane i traži podršku, zove oficijelnu srbiju da se formira ekspedicija koja će ga vratiti na rodnu grudu s koje je veli morao pobjeći da spasi goli život od ustašije koja ga je opsjela....
2015-08-08
Ma htjeli su nešto izvesti da vrate barem jednu izgubljenu zapadnu zemlju , eno cica toma grobar obećao Rusima ali ih Crnogorci naklepali brzinski..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
DPS: Lideri Demokratskog fronta u panici jer im se izjalovio plan sa teroristima iz Srbije
Tanjug | 16. 10. 2016 - 17:03h
Demokratska partija socijalista aktuelnog premijera Mila đukanovića saopštila je danas da je među šefovima opozicionog Demokratskog fronta zavladala panika, nakon što se, kako navode, izjalovio njihov plan da ubačena grupa terorista iz Srbije izazove nasilje i zauzme državne institucije.
"Ti što sada u panici, (Andrija) Mandić, (Nebojša) Medojević i družina traže slamku spasa i peru ruke od opasne grupe terorista, samo je providan pokušaj izbegavanja odgovornosti. Istraga koju vode nadležni državni organi otkriće, bez sumnje, sve datalje ove zavere i ko je sve i na koji način bio umešan u podmukli plan", navodi se u saopštenju DPS koji istovremeno pita i treba li podsećati na reči zapenušanog Milana Kneževića na završnom skupu DF U Podgorici: Vrhovna komanda DF će narediti juriš, da budete najhrabrija vojska na Balkanu.
http://www.blic.rs/vesti/svet/dps-lideri-demokratskog-fronta-u-panici-jer-im-se-izjalovio-plan-sa-teroristima-iz/mt7vk08
Tanjug | 16. 10. 2016 - 17:03h
Demokratska partija socijalista aktuelnog premijera Mila đukanovića saopštila je danas da je među šefovima opozicionog Demokratskog fronta zavladala panika, nakon što se, kako navode, izjalovio njihov plan da ubačena grupa terorista iz Srbije izazove nasilje i zauzme državne institucije.
"Ti što sada u panici, (Andrija) Mandić, (Nebojša) Medojević i družina traže slamku spasa i peru ruke od opasne grupe terorista, samo je providan pokušaj izbegavanja odgovornosti. Istraga koju vode nadležni državni organi otkriće, bez sumnje, sve datalje ove zavere i ko je sve i na koji način bio umešan u podmukli plan", navodi se u saopštenju DPS koji istovremeno pita i treba li podsećati na reči zapenušanog Milana Kneževića na završnom skupu DF U Podgorici: Vrhovna komanda DF će narediti juriš, da budete najhrabrija vojska na Balkanu.
http://www.blic.rs/vesti/svet/dps-lideri-demokratskog-fronta-u-panici-jer-im-se-izjalovio-plan-sa-teroristima-iz/mt7vk08
2014-04-11
Banditi iz beograda...cetnici i teroristi...lijepa kombinacija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» VATIKAN SMATRA DA JE CRNA GORA SRPSKA DRŽAVA?!
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Mala Crna Gora i nezavisnost Velike Srbije
» Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granice za građane Srbije
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Mala Crna Gora i nezavisnost Velike Srbije
» Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granice za građane Srbije
Page 4 of 16