Đukanović: Crna Gora stabilna država, uhićeno 20 terorista iz Srbije
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Đukanović: Crna Gora stabilna država, uhićeno 20 terorista iz Srbije
Nije ni tebi lako.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Tebi nije lako.Serbinho-3 wrote:Nije ni tebi lako.
Lijepo prestani radit to šta radiš.
Neču klat dječu ...pa makar bila i srpska.
He he he he
Opusti se.
Nemoš ti s menom tako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Opusti te se.
Koji wam je ?
Padne ćg i sataremo sprsku.
Đe je problem ?
Ha ha ha ha
Koji wam je ?
Padne ćg i sataremo sprsku.
Đe je problem ?
Ha ha ha ha
2014-04-11
Pa jeste slalili spečijlče dole da izwrše puč ?
OK znači očete grubo.
MA NEMA PROBLEMA.
OK znači očete grubo.
MA NEMA PROBLEMA.
2014-04-11
Cvili ko cuko da ga Maxo ne odvali od batina... haha
2014-08-25
opet skrečeš temu.Serbinho-3 wrote:Cvili ko cuko da ga Maxo ne odvali od batina... haha
ideš na ignore iduča 24 sata
dok ne prođu izbori.
očito nis shwatio oju poruku prije
pa pa
2014-04-11
Na ignoreu si iduča 24 sata
NIsi shwatio ono šta sa ti pričao
pa pa
24 sata si na ignoreu..
JA NE RASPRAWALJAM.
NIsi shwatio ono šta sa ti pričao
pa pa
24 sata si na ignoreu..
JA NE RASPRAWALJAM.
2014-04-11
očito nemaš dowoljan mentalni kapačitet da shwatiš šta sa ti rekao pa da ne trošimo swoju energiju i ja i ti swi i skupa ostali na forumu na ignoreu si jedna dan.
pa pa
pa pa
2014-04-11
Kamo lepe srece, oterali te ti tamo da im ne dosadjujes i sada ja kao treba da te trpim.
2014-08-25
http://www.blic.rs/vesti/svet/haos-u-crnoj-gori-tuca-na-sest-izbornih-mesta-krivicne-prijave-za-kupovinu-glasova/myhcpdv
2014-08-25
Foto: FAH
DRŽAVNI dužnosnici u Beogradu nisu u nedjelju željeli komentirati akciju crnogorske policije koja je uhitila 20 državljana Srbije, osumnjičenih za navodnu pripremu terorističkih akcija, dok ne prođu parlamentarni izbori u Crnoj Gori i dok ne dobiju više informacija.
Srbijanski premijer Aleksandar Vučić nije želio komentirati uhićenje osumnjičene skupine u kojoj je, kako su javili mediji, i bivši zapovjednik Žanadarmerije MUP-a Srbije, umirovljenik Bratislav Dikić.
"Nemamo nikakve podatke o tome. Ministar policije Srbije me je obavijestio. Čudan mi je dan na koji se to dešava i to je sve što ću o tome reći", izjavio je Vučić novinarima u Nišu, uz objašnjenje kako ne bi ni na koji način htio utjecati na tijek parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.
Podsjetivši da je nekadašnji zapovjednik postrojbi žandarmerije MUP-a Srbije umirovljen, Vučić je odbio dalje komentirati akciju koja je postala vijest dana u regiji.
"Za sve ostalo bolje da se ugrizem za jezik tri puta i da prešutim", prenijela je Vučićevu izjavu Radio-televizija Srbije.
Vučić je najavio da će o tom slučaju više govoriti u ponedjeljak, kad se završi glasovanje u Crnoj Gori.
Direktor Uprave policije Crne Gore Slavko Stojanović priopćio je da je u Crnoj Gori uhićeno 20 državljana Srbije osumnjičenih za terorizam koji su na području Crne Gore tijekom dana i izborne noći planirali izvesti niz terorističkih akcija, izazvati kaos u državi, napasti ustanove sustava ne isključujući i atentate na najviše državne dužnosnike.
Televizija "Pink M" javlja da je među uhićenima i bivši zapovjednik Žandarmerije MUP-a Srbije Bratislav Bata Dikić.
Srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je ranije u nedjelju kako svaki građanin Srbije treba odgovarati ako je počinio neko kazneno djelo, te je naglasio kako "trenutno nema dovoljno informacija o događajima o kojima pišu crnogorski mediji".
"Moramo sačekati o službene informacije državnih tijela Crne Gore" rekao je Stefanović agenciji Tanjug.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/beograd-bez-komentara-o-uhicenju-drzavljana-srbije-u-crnoj-gori-dok-ne-prodju-izbori/926017.aspx
ha ha ha ha naguzilo
DO JAJA
2014-04-11
vučić se znoji .............
Owo če malo teže objasnit pred EU
Owo če malo teže objasnit pred EU
2014-04-11
TUŽILAŠTVO CG TVRDI: "Teroristi" iz Srbije hteli da uhapse Mila Đukanovića!
Crnogorsko Specijalno državno tuzilaštvo saopštilo je da je "plan kriminalne organizacije" koju čini 20 državljana Srbije osumnjičenih za terorizam, "bio lišavanje slobode premijera Crne Gore" Mila Ðukanovića nakon završetka današnjih parlamentarnih izbora, prenosi RTCG
kako mogu bilo koga da uhapse.
da uhapse mila ustasu i da ga
kolima prebace u beograd )
Crnogorsko Specijalno državno tuzilaštvo saopštilo je da je "plan kriminalne organizacije" koju čini 20 državljana Srbije osumnjičenih za terorizam, "bio lišavanje slobode premijera Crne Gore" Mila Ðukanovića nakon završetka današnjih parlamentarnih izbora, prenosi RTCG
Guest- Guest
U 9 sati čemo znati wiše manje swe ..žiwot je igra.
Waš izbor
SLOBODNA WOLJA..
JA SAM TU SAM ODA WAM ISPUNIM ŽELJE.
Waš izbor
SLOBODNA WOLJA..
JA SAM TU SAM ODA WAM ISPUNIM ŽELJE.
2014-04-11
DEMOKRATSKI FRONT: Nemamo nikakve veze
Povodom današnjeg hapšenja u Crnoj Gori reagovala je i opozicija, a predsedništvo Demokratskog fronta saopštilo je da niko iz opozicije nije imao kontakt sa Bratislavom Dikićem.
Dikić je sa još 19 ljudi uhapšen zbog, kako je rečeno iz Tužilaštva Crne Gore, planiranja da preuzme institucije i uhapsi premijera te zemlje Mila Đukanovića, prenose podgoričke Vjesti.
"Predsedništvo Demokratskog fronta danas je održalo vanrednu sednicu i konstatovalo da da najnovija akcija režima "hapšenja" bivšeg komandanta žandarmerije Srbije i dvadeset anonimnih lica, predstavlja nastavak bljutave kampanje", navodi DF.
Kako se dodaje, Dikića dobro poznaju bivši šef crnogorske policije Veselin Veljović i Vladimir Beba Popović.
"Niko iz opozicije sa Dikićem nikad nije imao bilo kakav kontakt, tako da je logičnije, da ako je ova uhapšena grupa planirala da nekom nešto nažao uradi, pre će biti da je to bilo usmereno protiv opozicije, nego što im je bio cilj da naude starim prijateljima iz crnogorskog režima", dodaju iz DF.
DF je pozvao tužilaštvo da ne sakriva informacije od crnogorske javnosti i da se ne stavlja u propagandnu službu režimskih medija "pošto se direktno miješa u izborni proces i čini krivično delo.
[url=https://twitter.com/share?url=http://www.kurir.rs/region/crna-gora/demokratski-front-nemamo-nikakve-veze-sa-dikicem-on-je-drug-veljovica-i-popovica-clanak-2494281&text=DEMOKRATSKI FRONT: Nemamo nikakve veze sa Diki%C4%87em, on je drug Veljovi%C4%87a i Popovi%C4%87a][/url]
Povodom današnjeg hapšenja u Crnoj Gori reagovala je i opozicija, a predsedništvo Demokratskog fronta saopštilo je da niko iz opozicije nije imao kontakt sa Bratislavom Dikićem.
Dikić je sa još 19 ljudi uhapšen zbog, kako je rečeno iz Tužilaštva Crne Gore, planiranja da preuzme institucije i uhapsi premijera te zemlje Mila Đukanovića, prenose podgoričke Vjesti.
"Predsedništvo Demokratskog fronta danas je održalo vanrednu sednicu i konstatovalo da da najnovija akcija režima "hapšenja" bivšeg komandanta žandarmerije Srbije i dvadeset anonimnih lica, predstavlja nastavak bljutave kampanje", navodi DF.
Kako se dodaje, Dikića dobro poznaju bivši šef crnogorske policije Veselin Veljović i Vladimir Beba Popović.
"Niko iz opozicije sa Dikićem nikad nije imao bilo kakav kontakt, tako da je logičnije, da ako je ova uhapšena grupa planirala da nekom nešto nažao uradi, pre će biti da je to bilo usmereno protiv opozicije, nego što im je bio cilj da naude starim prijateljima iz crnogorskog režima", dodaju iz DF.
DF je pozvao tužilaštvo da ne sakriva informacije od crnogorske javnosti i da se ne stavlja u propagandnu službu režimskih medija "pošto se direktno miješa u izborni proces i čini krivično delo.
[url=https://twitter.com/share?url=http://www.kurir.rs/region/crna-gora/demokratski-front-nemamo-nikakve-veze-sa-dikicem-on-je-drug-veljovica-i-popovica-clanak-2494281&text=DEMOKRATSKI FRONT: Nemamo nikakve veze sa Diki%C4%87em, on je drug Veljovi%C4%87a i Popovi%C4%87a][/url]
Guest- Guest
Dragi moj taj twoj Putin koji upotrbljawa hard power naspram EU koja upotrbljawa tzw soft power je uprawo naletio na mudrijeg od sebe.pizzon wrote:TUŽILAŠTVO CG TVRDI: "Teroristi" iz Srbije hteli da uhapse Mila Đukanovića!
ZGAZILO GA.
NJEGA I NJEGOW KGB.
DOSLOWNO.
2014-04-11
longi, o cemu pises.
nadam se da je tebi jasno
meni se cini da si malo vice cugnuo
Guest- Guest
ti si taj koji če morat objašnjawat šta srpski držawljani rade u cg.pizzon wrote:longi, o cemu pises.
2014-04-11
šah mat
Putin naletio na Ustaše.
BY BY
Putin naletio na Ustaše.
BY BY
2014-04-11
Naguzilo was ko ametere.
Srborusijija kuraz palaz ..ok sad da i oporba pobijedi nakon owoga ?
Pa šta onda ?
cijela eu zna swe
Srbija je iza toga
you are dead
Srborusijija kuraz palaz ..ok sad da i oporba pobijedi nakon owoga ?
Pa šta onda ?
cijela eu zna swe
Srbija je iza toga
you are dead
2014-04-11
RayMabus wrote:ti si taj koji če morat objašnjawat šta srpski držawljani rade u cg.pizzon wrote:longi, o cemu pises.
nije nemoguce da su otisli da glasaju,
a da ih ustasa uhapsio
Guest- Guest
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» VATIKAN SMATRA DA JE CRNA GORA SRPSKA DRŽAVA?!
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Mala Crna Gora i nezavisnost Velike Srbije
» Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granice za građane Srbije
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Mala Crna Gora i nezavisnost Velike Srbije
» Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granice za građane Srbije
Page 3 of 16