Đukanović: Crna Gora stabilna država, uhićeno 20 terorista iz Srbije
Page 12 of 16
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Đukanović: Crna Gora stabilna država, uhićeno 20 terorista iz Srbije
Aha, evo se primiču. Nisu mogli 91. kako će danas!?rigbi wrote:a juzno od CetineRegoč wrote:Prilika nam je to da integriramo Hercegovinu i zapadnu Bosnu te osiguramo da Srbija ostane istočno od Drine.bogomdani wrote:Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)Regoč wrote:Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Apsolutno. Razumno i smireno da ne propustimo Kairosa.bogomdani wrote:sad ste u Natoju,pa opet-blokada...izgleda da neko izvana provocira sranja,treba sad biti stalozen i polako odlucivati..Regoč wrote:Tada je Amerika imala drukčiju računicu, možda je sada sazrio trenutak. Vidjet ćemo.bogomdani wrote:To je trebalo napraviti tijekom DR-a,no niti sad nije krivi trenutak..Rekoh ja,svoje se ne brani u svojem dvoristu...Regoč wrote:Prilika nam je to da integriramo Hercegovinu i zapadnu Bosnu te osiguramo da Srbija ostane istočno od Drine.bogomdani wrote:
Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)
kako onda braniš četnike kad se uzjebu kod formiranja hrvatske vlasti.... i oni su neprijatelji hrvatske....pizzon wrote:da uz mila ostanu, siptari, blaije I ustase
demokratski da vlada
on ce biti proteran
zato st vlada uz pomoc
neprijatelja c.gore
2015-08-08
Mada,najpametnije bi bilo da sVI na Balkanu stanu na loptu i smire Duhove...alternativa tome je opet sranje u veliko formatu..
Guest- Guest
Djukanovic opet pobedio, ostaje na vlasti posle 27 godina na istoj.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Milo vlada jednostavnom tehnikom. Na sve pozicije u drzavi i institucijama je zaposlio svoje clanove ili simpatizere. Kada dodje do glasanja, oni disciplinovano kao vojska idu na biralista i to je garantovanih 30%. Nesto se jos namakne agresivnom reklamom, nesto prilikom brojanja glasova i vlada se vecno. Istu strategiju sprovodi i AV jer u javnim preduzecima u Srbiji se potpuno menja krvna slika zaposlenih. Svi koji dodju na mesta onih koji odu u penziju se za sada samo namrste kada kazete nesto lose o vodji. Kad budu vecina, mrsticemo se mi.
(kole, 16. oktobar 2016 22:51) # Link komentara
Preporučujem (+93)Ne preporučujem (-11)
(kole, 16. oktobar 2016 22:51) # Link komentara
Preporučujem (+93)Ne preporučujem (-11)
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to mi je frend inače dalmoš, brat po oružju ja 2.gbr on 4. gbr... znamo se od prije rata a zajedno smo odrađivali maslenicu i tu smo jedan za drugog dok nas ima... da čovjek dela to što dela, a poslušao je naravno sve što sam mu imao za reć ali ne za vas padavičare tu na forumu, nego za neke čejene koji se svako malo pojave na našem terenu, a koji po logici stvari baš i ne bi trebali ovuda bauljati... ja sam ima tom podosta rekao da se vi slobodno šegačite sa ovim našim petokolonašima, ali da je red da shvatite da ima nas koji vas a i njih smatramo neprijateljima i šta bude u našoj mojoj moći da vas se riješi na svaki mogući način tu sam/smo.... dok nas ima.... ali kako rekoh ti i ovi padavičari poput pizzdića ili čiče ili crvenkastog niste toliko bitni, eventualno na znanje ali ni to... ima tu puno btnjih stvari za riješavati... tipa milan, savo, boro, milorad i tako to...i to će se kako sad stvari stoje počet riješavati a što će sve izaći na vidjelo budemo vidli...dzango wrote:Jebena vam ta vojna obaeštajna koju ti savetuješ kako da juri profile po Fejsu. To izgleda nešto kao ona Jastrebova ekipa iza prodavnice.michaellcmacha wrote:ja sam frendu baš pripomenuo da ima tu sveobuhvatnijeg posla i da ako se stvore uvjeti da se to što bolje odradi... i bude, bar kak mi on veli da se klima nekak popravila...dzango wrote:Gomila jebenih idiota koja juri veštice.michaellcmacha wrote:vojnaobavještajna agencija, ona ti je dijelo ustrojena vojno a dijelom policijsko detektivski... uglavnom je operativni detektivski kadar sastavljen od bivših pripadnika gardijskih brigada koji su prošli hrpu dodatnih tečajeva klasične kontraobavještajne i policijsko-kriminalističke struke... frend me je uistinu obradovao, i drago mi je da im se dozvolilo da to odrade kak Bog zapovjeda... nadam se a i vjerujem da će i ostatak kvalitetno riješiti....kic wrote:
nekako se navikneš da u nas sva birokracija ide konjskim korakom, pa te šokira galop vojske.. ma vojska treba preuzet državu (da kužim obavještajna ali jel)
2015-08-08
Tehnolog vlasti. Kaže rođo da su mu jedina dva radna mjesta predsjednik vlade i predsjednik države, a da je davno prije Račana uveo praksu s faksa na posao.
ma neka sranja, ko ga jebe... ionak nas a i vas ima viška, pa da se to svede na održiv broj....;)bogomdani wrote:Mada,najpametnije bi bilo da sVI na Balkanu stanu na loptu i smire Duhove...alternativa tome je opet sranje u veliko formatu..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
viski umjesto pive, sluzbeni auto, ljubavnicedzango wrote:Jebena vam ta vojna obaeštajna koju ti savetuješ kako da juri profile po Fejsu. To izgleda nešto kao ona Jastrebova ekipa iza prodavnice.michaellcmacha wrote:ja sam frendu baš pripomenuo da ima tu sveobuhvatnijeg posla i da ako se stvore uvjeti da se to što bolje odradi... i bude, bar kak mi on veli da se klima nekak popravila...dzango wrote:Gomila jebenih idiota koja juri veštice.michaellcmacha wrote:vojnaobavještajna agencija, ona ti je dijelo ustrojena vojno a dijelom policijsko detektivski... uglavnom je operativni detektivski kadar sastavljen od bivših pripadnika gardijskih brigada koji su prošli hrpu dodatnih tečajeva klasične kontraobavještajne i policijsko-kriminalističke struke... frend me je uistinu obradovao, i drago mi je da im se dozvolilo da to odrade kak Bog zapovjeda... nadam se a i vjerujem da će i ostatak kvalitetno riješiti....kic wrote:
nekako se navikneš da u nas sva birokracija ide konjskim korakom, pa te šokira galop vojske.. ma vojska treba preuzet državu (da kužim obavještajna ali jel)
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
michaellcmacha wrote:kako onda braniš četnike kad se uzjebu kod formiranja hrvatske vlasti.... i oni su neprijatelji hrvatske....pizzon wrote:da uz mila ostanu, siptari, blaije I ustase
demokratski da vlada
on ce biti proteran
zato st vlada uz pomoc
neprijatelja c.gore
nisi registrovao,
i za hr. sam napisao da nije ok
da manjine cine vecinu.
Guest- Guest
pizzone jesi bio kad u Crnoj Gori?
2014-04-14
milo je relativni pobednik
mora da pusi q siptarima, ustasama i balijama
da bi vladao
nije to pobeda, to je blamaza onoga so misli da predstavlja
mora da pusi q siptarima, ustasama i balijama
da bi vladao
nije to pobeda, to je blamaza onoga so misli da predstavlja
Last edited by pizzon on Mon 17 Oct - 0:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Winter is coming wrote:pizzone jesi bio kad u Crnoj Gori?
da, vise puta !
Guest- Guest
Crna gora je prelijepa..
Guest- Guest
Mandat je mandat!
dje si bio?pizzon wrote:Winter is coming wrote:pizzone jesi bio kad u Crnoj Gori?
da, vise puta !
2014-04-14
pa jeste, obala.
planine i kamenjar bez obale,
nisu moj izbor
u tom slucaju srbija je prijatnija,
pitomoja, blaza.
sem onih delova uz drinu, prema c.gori i
uz granicu prema bugarskoj
planine i kamenjar bez obale,
nisu moj izbor
u tom slucaju srbija je prijatnija,
pitomoja, blaza.
sem onih delova uz drinu, prema c.gori i
uz granicu prema bugarskoj
Last edited by pizzon on Mon 17 Oct - 0:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
2014-04-14
A ako te se sete na dan bezvednosti, sete te se... Ilija, ti li si?michaellcmacha wrote:to mi je frend inače dalmoš, brat po oružju ja 2.gbr on 4. gbr... znamo se od prije rata a zajedno smo odrađivali maslenicu i tu smo jedan za drugog dok nas ima... da čovjek dela to što dela, a poslušao je naravno sve što sam mu imao za reć ali ne za vas padavičare tu na forumu, nego za neke čejene koji se svako malo pojave na našem terenu, a koji po logici stvari baš i ne bi trebali ovuda bauljati... ja sam ima tom podosta rekao da se vi slobodno šegačite sa ovim našim petokolonašima, ali da je red da shvatite da ima nas koji vas a i njih smatramo neprijateljima i šta bude u našoj mojoj moći da vas se riješi na svaki mogući način tu sam/smo.... dok nas ima.... ali kako rekoh ti i ovi padavičari poput pizzdića ili čiče ili crvenkastog niste toliko bitni, eventualno na znanje ali ni to... ima tu puno btnjih stvari za riješavati... tipa milan, savo, boro, milorad i tako to...i to će se kako sad stvari stoje počet riješavati a što će sve izaći na vidjelo budemo vidli...dzango wrote:Jebena vam ta vojna obaeštajna koju ti savetuješ kako da juri profile po Fejsu. To izgleda nešto kao ona Jastrebova ekipa iza prodavnice.michaellcmacha wrote:ja sam frendu baš pripomenuo da ima tu sveobuhvatnijeg posla i da ako se stvore uvjeti da se to što bolje odradi... i bude, bar kak mi on veli da se klima nekak popravila...dzango wrote:Gomila jebenih idiota koja juri veštice.michaellcmacha wrote:
vojnaobavještajna agencija, ona ti je dijelo ustrojena vojno a dijelom policijsko detektivski... uglavnom je operativni detektivski kadar sastavljen od bivših pripadnika gardijskih brigada koji su prošli hrpu dodatnih tečajeva klasične kontraobavještajne i policijsko-kriminalističke struke... frend me je uistinu obradovao, i drago mi je da im se dozvolilo da to odrade kak Bog zapovjeda... nadam se a i vjerujem da će i ostatak kvalitetno riješiti....
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» VATIKAN SMATRA DA JE CRNA GORA SRPSKA DRŽAVA?!
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Mala Crna Gora i nezavisnost Velike Srbije
» Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granice za građane Srbije
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Mala Crna Gora i nezavisnost Velike Srbije
» Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granice za građane Srbije
Page 12 of 16