Đukanović: Crna Gora stabilna država, uhićeno 20 terorista iz Srbije
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Đukanović: Crna Gora stabilna država, uhićeno 20 terorista iz Srbije
23:27 - Opozicija prebrojala 75% glasova: Imamo dovoljno za Vladu!
Demokratski front je na osnovu 75% obrađenog ukupnog broja listića, saopštio sledeće rezultate: DPS ima 35 mandata, DF 19, Ključ 10, Demokrate 8, SDP 4, BS 3, Albanci 1, HGI 1. Po ovoj računici, opozicione stranke (DF+Ključ+Demokrate+SDP) zajedno imaju 41 mandat i mogu osnovati novu Vladu, saopštili su iz štaba DF.
Demokratski front je na osnovu 75% obrađenog ukupnog broja listića, saopštio sledeće rezultate: DPS ima 35 mandata, DF 19, Ključ 10, Demokrate 8, SDP 4, BS 3, Albanci 1, HGI 1. Po ovoj računici, opozicione stranke (DF+Ključ+Demokrate+SDP) zajedno imaju 41 mandat i mogu osnovati novu Vladu, saopštili su iz štaba DF.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja sam frendu baš pripomenuo da ima tu sveobuhvatnijeg posla i da ako se stvore uvjeti da se to što bolje odradi... i bude, bar kak mi on veli da se klima nekak popravila...dzango wrote:Gomila jebenih idiota koja juri veštice.michaellcmacha wrote:vojnaobavještajna agencija, ona ti je dijelo ustrojena vojno a dijelom policijsko detektivski... uglavnom je operativni detektivski kadar sastavljen od bivših pripadnika gardijskih brigada koji su prošli hrpu dodatnih tečajeva klasične kontraobavještajne i policijsko-kriminalističke struke... frend me je uistinu obradovao, i drago mi je da im se dozvolilo da to odrade kak Bog zapovjeda... nadam se a i vjerujem da će i ostatak kvalitetno riješiti....kic wrote:michaellcmacha wrote:brat mi po oružju je radio dan i noć dok to nisu riješili, i nadalje se ne staje ima tu još posla... obavještajna je dobila odriješene ruke da ovo raščisti do kraja....kic wrote:
to je išlo brzo wow
nekako se navikneš da u nas sva birokracija ide konjskim korakom, pa te šokira galop vojske.. ma vojska treba preuzet državu (da kužim obavještajna ali jel)
2015-08-08
Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
Koje cedevuksadinare wrote:...trebao bi milo sve ove cede potjerati..kukavicje jaje u c.gori
Guest- Guest
Šta kaže pajdo, kad će Pupavka na strieljanje?
Problem je u tome sto nece..nisu ostvarili zacrtani plan dobiti uvjerljivo izbore da bi formirali stabilniju vlast..ovako ni medju sobom se ne trpeRayMabus wrote:23:27 - Opozicija prebrojala 75% glasova: Imamo dovoljno za Vladu!
vuksadinare- Posts : 100242
2015-09-08
Bezveze. I ...tko je pobedio ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Cetnike...bradonje..gibanicare....kezmozderonje...brljasepizzon wrote:Koje cedevuksadinare wrote:...trebao bi milo sve ove cede potjerati..kukavicje jaje u c.gori
vuksadinare- Posts : 100242
2015-09-08
Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)Regoč wrote:Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
Guest- Guest
Neki zaboravljaju da je Milo isto počeo kao četnik pa se odmetnuo u europejce.pizzon wrote:Koje cedevuksadinare wrote:...trebao bi milo sve ove cede potjerati..kukavicje jaje u c.gori
da uz mila ostanu, siptari, blaije I ustase
demokratski da vlada
on ce biti proteran
zato st vlada uz pomoc
neprijatelja c.gore
demokratski da vlada
on ce biti proteran
zato st vlada uz pomoc
neprijatelja c.gore
Last edited by pizzon on 10/16/2016, 23:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
konkretno, srbe I prosrbe ?vuksadinare wrote:Cetnike...bradonje..gibanicare....kezmozderonje...brljasepizzon wrote:Koje cedevuksadinare wrote:...trebao bi milo sve ove cede potjerati..kukavicje jaje u c.gori
Guest- Guest
Prilika nam je to da integriramo Hercegovinu i zapadnu Bosnu te osiguramo da Srbija ostane istočno od Drine.bogomdani wrote:Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)Regoč wrote:Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
To je trebalo napraviti tijekom DR-a,no niti sad nije krivi trenutak..Rekoh ja,svoje se ne brani u svojem dvoristu...Regoč wrote:Prilika nam je to da integriramo Hercegovinu i zapadnu Bosnu te osiguramo da Srbija ostane istočno od Drine.bogomdani wrote:Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)Regoč wrote:Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
Guest- Guest
sta cete vi, pisoplotonje
Guest- Guest
Srbe i posrbice.
a juzno od CetineRegoč wrote:Prilika nam je to da integriramo Hercegovinu i zapadnu Bosnu te osiguramo da Srbija ostane istočno od Drine.bogomdani wrote:Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)Regoč wrote:Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Jebena vam ta vojna obaeštajna koju ti savetuješ kako da juri profile po Fejsu. To izgleda nešto kao ona Jastrebova ekipa iza prodavnice.michaellcmacha wrote:ja sam frendu baš pripomenuo da ima tu sveobuhvatnijeg posla i da ako se stvore uvjeti da se to što bolje odradi... i bude, bar kak mi on veli da se klima nekak popravila...dzango wrote:Gomila jebenih idiota koja juri veštice.michaellcmacha wrote:vojnaobavještajna agencija, ona ti je dijelo ustrojena vojno a dijelom policijsko detektivski... uglavnom je operativni detektivski kadar sastavljen od bivših pripadnika gardijskih brigada koji su prošli hrpu dodatnih tečajeva klasične kontraobavještajne i policijsko-kriminalističke struke... frend me je uistinu obradovao, i drago mi je da im se dozvolilo da to odrade kak Bog zapovjeda... nadam se a i vjerujem da će i ostatak kvalitetno riješiti....kic wrote:michaellcmacha wrote:
brat mi po oružju je radio dan i noć dok to nisu riješili, i nadalje se ne staje ima tu još posla... obavještajna je dobila odriješene ruke da ovo raščisti do kraja....
nekako se navikneš da u nas sva birokracija ide konjskim korakom, pa te šokira galop vojske.. ma vojska treba preuzet državu (da kužim obavještajna ali jel)
Tada je Amerika imala drukčiju računicu, možda je sada sazrio trenutak. Vidjet ćemo.bogomdani wrote:To je trebalo napraviti tijekom DR-a,no niti sad nije krivi trenutak..Rekoh ja,svoje se ne brani u svojem dvoristu...Regoč wrote:Prilika nam je to da integriramo Hercegovinu i zapadnu Bosnu te osiguramo da Srbija ostane istočno od Drine.bogomdani wrote:Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)Regoč wrote:Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
sad ste u Natoju,pa opet-blokada...izgleda da neko izvana provocira sranja,treba sad biti stalozen i polako odlucivati..Regoč wrote:Tada je Amerika imala drukčiju računicu, možda je sada sazrio trenutak. Vidjet ćemo.bogomdani wrote:To je trebalo napraviti tijekom DR-a,no niti sad nije krivi trenutak..Rekoh ja,svoje se ne brani u svojem dvoristu...Regoč wrote:Prilika nam je to da integriramo Hercegovinu i zapadnu Bosnu te osiguramo da Srbija ostane istočno od Drine.bogomdani wrote:Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)Regoč wrote:Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
Guest- Guest
Aha, evo se primiču. Nisu mogli 91. kako će danas!?rigbi wrote:a juzno od CetineRegoč wrote:Prilika nam je to da integriramo Hercegovinu i zapadnu Bosnu te osiguramo da Srbija ostane istočno od Drine.bogomdani wrote:Podudara se sa najavama sa Zapada,da moguce novo zariste pizdarija na Balkanu...(egejn)Regoč wrote:Sprema se Srbomajdan u Podgorici, čini se.
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» VATIKAN SMATRA DA JE CRNA GORA SRPSKA DRŽAVA?!
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Mala Crna Gora i nezavisnost Velike Srbije
» Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granice za građane Srbije
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Mala Crna Gora i nezavisnost Velike Srbije
» Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granice za građane Srbije
Page 11 of 16