Markovina: Treba li vjeronauk nakon 25 godina i dalje biti u školama?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Markovina: Treba li vjeronauk nakon 25 godina i dalje biti u školama?
Ma Markovina je idiot, neznalica i udbašija, ali Crkva u zemlji koja rapidno propada više liči na My private Bechtel sa finim natruhama Ndranghete, tako da...marcellus wrote:debotoijusto wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/markovina-treba-li-vjeronauk-nakon-25-godina-i-dalje-biti-u-javnim-skolama/
eto
markovina bi bio za vjernoauk da je pravoslavni
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
interesantno tebi dobro, razbojnici dobro, debilku dobro, provi dobro, jas.. sokolu dobro... markovini, klasiću, jakovini.... svima vama dobro... pa kuji kurac onda cmarite... jebo vas moša pijade u te duše pokvarene....Sora wrote:Regoč wrote:Soro, trpi i pati! Patilo se i u Titovini puno više.
Abene, vrati lovu koja je strajbana na tvoje školovanje, sam si lieči djecu.
Sta ja patim upm
U titovini je bilo bolje ali meni osobno se nije puno promjrnilo u msterijslnom dmislu
Ja na drzavnim jaslama fala bogu
2015-08-08
michaellcmacha wrote:interesantno tebi dobro, razbojnici dobro, debilku dobro, provi dobro, jas.. sokolu dobro... markovini, klasiću, jakovini.... svima vama dobro... pa kuji kurac onda cmarite... jebo vas moša pijade u te duše pokvarene....Sora wrote:Regoč wrote:Soro, trpi i pati! Patilo se i u Titovini puno više.
Sta ja patim upm
U titovini je bilo bolje ali meni osobno se nije puno promjrnilo u msterijslnom dmislu
Treba prestati s ustasevanjem i stvar ce isti cas se zaustaviti na tocki rsvnoteze
Ne damo da nam hrvatsku zagaduju ustaski zlocinci ( kso idoli ili kao uzori)
Budale kpje su vas mlade zavele se debelo okoristile i dalje se koriste tim razdorom i svadama
Shvati, jednostavna je istina i rijesenje
Popovi i neoustaski imitatori nisu sala
Oni bruse za sad jezike ali mnogi se sjecaju i nozeva koje su brusili
Ok?
lijepo ti to zvuči, ali prvidjela si jednu stavku niko tu nikog nije zaveo... ti a i svi ostali tvrdite da je vama dobro, a to more biti samo nama na štetu... ti to svoje dobro nisi zaradila neg ti je netko dao, a prije tog nekom oteo... kapiš kozo nedojebana.... ;) jebali te noževi da te jebali...Sora wrote:michaellcmacha wrote:interesantno tebi dobro, razbojnici dobro, debilku dobro, provi dobro, jas.. sokolu dobro... markovini, klasiću, jakovini.... svima vama dobro... pa kuji kurac onda cmarite... jebo vas moša pijade u te duše pokvarene....Sora wrote:Regoč wrote:Soro, trpi i pati! Patilo se i u Titovini puno više.
Sta ja patim upm
Treba prestati s ustasevanjem i stvar ce isti cas se zaustaviti na tocki rsvnoteze
Ne damo da nam hrvatsku zagaduju ustaski zlocinci ( kso idoli ili kao uzori)
Budale kpje su vas mlade zavele se debelo okoristile i dalje se koriste tim razdorom i svadama
Shvati, jednostavna je istina i rijesenje
Popovi i neoustaski imitatori nisu sala
Oni bruse za sad jezike ali mnogi se sjecaju i nozeva koje su brusili
Ok?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne morin, tvoji fašisti bi mi oduzeli dite. zdravstveno je obavezno. ne razumin kako ne razumiš..Regoč wrote:Daj već, odbaci sve što ti je natureno, šalji djecu u privatne škole, sam plaćaj liečenje. Dokaži da možeš bez države.aben wrote:mogo sun. morin. ali to je irelevantno za fašističko nasilno "besplatno" školstvo.Regoč wrote:Mogao si pasti u školi, a možeš se praviti i da si nepismen kad si već pod mukama učio čitati i pisati.
2014-04-16
ako se stavim za trenutak u poziciju Crkve, ja bih volio da djeca dolaze u crkvu, tako se naviknu dolaziti a i imaju im šta pokazati, umjetničku tradiciju, atmosfera summonanja entiteta zvan Jhva Elohim Meth, a u onim bezličnim praznim učionicima mali križić na zidu ne može nadoknaditi ovo što spomenuh..
He had so far mastered his art that in a place, such as he now had, long habitated to similar scenes,
he could call up a visible image of almost any demon required in a period of not more
than half an hour. For place-association is of great importance, possibly because it
favours concentration of mind. Evidently, it is difficult not to feel religious in King's
College Chapel, Cambridge, or otherwise than profoundly sceptical and Pagan in St.
Peter's, at Rome, with its "East" in the West, its adaptation of a statue of Jupiter to
represent its patron saint, and the emphasis of its entire architecture in bearing witness
that its true name is Temporal Power. Gothic is the only mystic type; Templar and
Byzantine are only religious through sexuality; Perpendicular is more moral than
spiritual -- and modern architecture means nothing at all.
He had so far mastered his art that in a place, such as he now had, long habitated to similar scenes,
he could call up a visible image of almost any demon required in a period of not more
than half an hour. For place-association is of great importance, possibly because it
favours concentration of mind. Evidently, it is difficult not to feel religious in King's
College Chapel, Cambridge, or otherwise than profoundly sceptical and Pagan in St.
Peter's, at Rome, with its "East" in the West, its adaptation of a statue of Jupiter to
represent its patron saint, and the emphasis of its entire architecture in bearing witness
that its true name is Temporal Power. Gothic is the only mystic type; Templar and
Byzantine are only religious through sexuality; Perpendicular is more moral than
dijagram-
2015-08-09
eo ovako izgleda "crkva" pored mene ono:kic wrote:ako se stavim za trenutak u poziciju Crkve, ja bih volio da djeca dolaze u crkvu, tako se naviknu dolaziti a i imaju im šta pokazati, umjetničku tradiciju, atmosfera summonanja entiteta zvan Jhva Elohim Meth, a u onim bezličnim praznim učionicima mali križić na zidu ne može nadoknaditi ovo što spomenuh..
Saddam Husein je imao više smisla za sakralnu arhitekturu i estetiku
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:eo ovako izgleda "crkva" pored mene ono:kic wrote:ako se stavim za trenutak u poziciju Crkve, ja bih volio da djeca dolaze u crkvu, tako se naviknu dolaziti a i imaju im šta pokazati, umjetničku tradiciju, atmosfera summonanja entiteta zvan Jhva Elohim Meth, a u onim bezličnim praznim učionicima mali križić na zidu ne može nadoknaditi ovo što spomenuh..
Saddam Husein je imao više smisla za sakralnu arhitekturu i estetiku
izgleda ko CZSS u Norveškoj..
ja još nisam bio u Kninskoj, ne privlači me..
ajde asila, jedno od ljepsih zdanja na jugu
ostalo je za srusit bagerom i radit iznova:)
dijagram-
2015-08-09
hehehedijagram wrote:ajde asila, jedno od ljepsih zdanja na jugu
Kermit-
2014-04-17
zar nijeasilovski wrote:hehehedijagram wrote:ajde asila, jedno od ljepsih zdanja na jugu
dobro, ima i poneki todin konzun koji vas otvara u struku:)
dijagram-
2015-08-09
Aaa, prebacila se s MiSS-a na PiG. Nije ni čudno da vam Partija i dalje vlada.Sora wrote:Regoč wrote:Soro, trpi i pati! Patilo se i u Titovini puno više.
Sta ja patim upm
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatski biskupi: Nije dovoljan vjeronauk u školama, treba nam za đake i kateheza po župama
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Izgleda da ce Florida ukinuti "gay vjeronauk" u vrticima i osnovnim skolama
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Izgleda da ce Florida ukinuti "gay vjeronauk" u vrticima i osnovnim skolama
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 3 of 3