Markovina: Treba li vjeronauk nakon 25 godina i dalje biti u školama?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Markovina: Treba li vjeronauk nakon 25 godina i dalje biti u školama?
debo..od tebe covjek moze samo u depru upast..mislim..joj, ma pustidebotoijusto wrote:prckov wrote:al sam zato majstor ispod jorgan planineSora wrote:Tebi vjeronauk ne vrijedi predavati
Nist od tebe
jebac 2.0
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
debotoijusto wrote:prckov wrote:al sam zato majstor ispod jorgan planineSora wrote:Tebi vjeronauk ne vrijedi predavati
Nist od tebe
jebac 2.0
Regoč wrote:Apsolutno treba!michaellcmacha wrote:treba naravno da trebadebotoijusto wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/markovina-treba-li-vjeronauk-nakon-25-godina-i-dalje-biti-u-javnim-skolama/
eto
Znate sto je TREBA .
Cura koja lako daje Nego, kome koristi taj vjeronsuk a koliko kosta ?
koliko kostaju po dva tri vjeroucitelja u svakoj skoli?
Koliko kostaju dva tri popa u svakoj zupi a cini se ima ih tisuce i tisuce
Ajte vi kpji idete u crkvu to placajte
Koji kur moraju svi?
Ja ocu neki hram za sebe u kpjrm nema drugi bog osim .. Zeus npr.
Ho hi
tako je..baj eni min neseseri...Kozoljubi..hahahahaha..o ebote,bravo za termin 10+jastreb wrote:Vjeronauk sa time nema veze,a kozoljuba kod nas još nema. Nu,već sam pisao kako treba iste svakoga trena podsjećati da se nalaze u kršćanskoj zemlji,pa makar ona bila i sekularna,a to je moguće podizanjem križeva,džambo plakata sa likovima Isusa i svetaca,vjerskom ikonografijom na svakom koraku, procesijama i proslavama kršćanskih blagdana,djeda Mrazovima,krampusima i svetim Nikolama...Ubaciti tu i tamo koji židovski simbol.bogomdani wrote:I u skolama i u Crkvama..Ljudi su se powampirili,postaju bezbozni,skloni grijesima,ne brinu nia sto,otudjili su se,Khozoepi naviru laganini,i ovaj rešt ce,kad dojde vrijeme,pojesti za dorucak..
Treba uvesti i crkvenu batinu,cisto edukacijske prirode..umjesto vjerske policije,kao u islamskim fukoebinama,ponovo uvesti Inkviziciju,koja ce vrlo pozorno dovesti Kristijane u red,a kaznjavati strogo,Khozoepe koji se ne ponasaju primjereno u Europi...eto to...
Guest- Guest
odlična logika, sad samo primjeni na sve ostalo, tj i na celu skulu. koji kurac jo morun ploćati školovanje tujeg diteta?Sora wrote:Regoč wrote:Apsolutno treba!michaellcmacha wrote:treba naravno da trebadebotoijusto wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/markovina-treba-li-vjeronauk-nakon-25-godina-i-dalje-biti-u-javnim-skolama/
eto
Znate sto je TREBA .
Cura koja lako daje Nego, kome koristi taj vjeronsuk a koliko kosta ?
koliko kostaju po dva tri vjeroucitelja u svakoj skoli?
Koliko kostaju dva tri popa u svakoj zupi a cini se ima ih tisuce i tisuce
Ajte vi kpji idete u crkvu to placajte
Koji kur moraju svi?
2014-04-16
Treba...za rodni mu Mostar nisam siguran...A možda mu je po svjetonazoru bliža Gornja Maoca?
darth_vader-
2014-04-17
Soro, trpi i pati! Patilo se i u Titovini puno više.
Abene, vrati lovu koja je strajbana na tvoje školovanje, sam si lieči djecu.
ahaha, da vrotin šolde za nasilno školovanje? ahahaRegoč wrote:
a ni dicu mi ne dote da sun ličin, nego mi kradete šoldi misečno na ime nepostojećeg lječenja.
2014-04-16
Mogao si pasti u školi, a možeš se praviti i da si nepismen kad si već pod mukama učio čitati i pisati.
mogo sun. morin. ali to je irelevantno za fašističko nasilno "besplatno" školstvo.Regoč wrote:Mogao si pasti u školi, a možeš se praviti i da si nepismen kad si već pod mukama učio čitati i pisati.
2014-04-16
Ne da mi se citati cijelu kenjazu jer znam sto pise. ne moze on izvan svojih gabarita i to je to. Nego ovako, oformiti gupu na fejsu i debatirati, poslije pokrenuti inicijativu za referendum, skupiti 42 000 potpisa i na referendum. Nista lakse.
2014-04-14
debotoijusto wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/markovina-treba-li-vjeronauk-nakon-25-godina-i-dalje-biti-u-javnim-skolama/
eto
markovina bi bio za vjernoauk da je pravoslavni
Daj već, odbaci sve što ti je natureno, šalji djecu u privatne škole, sam plaćaj liečenje. Dokaži da možeš bez države.aben wrote:mogo sun. morin. ali to je irelevantno za fašističko nasilno "besplatno" školstvo.Regoč wrote:Mogao si pasti u školi, a možeš se praviti i da si nepismen kad si već pod mukama učio čitati i pisati.
Najdrže bi mu bilo da se vrati MISS.marcellus wrote:debotoijusto wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/markovina-treba-li-vjeronauk-nakon-25-godina-i-dalje-biti-u-javnim-skolama/
eto
Pa treba, za djecu i unuke komunista i to kao obavezan predmet.
Za ostale ne treba.
Za ostale ne treba.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i ja mislim.Regoč wrote:Najdrže bi mu bilo da se vrati MISS.marcellus wrote:debotoijusto wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/markovina-treba-li-vjeronauk-nakon-25-godina-i-dalje-biti-u-javnim-skolama/
eto
2014-04-12
marcellus wrote:debotoijusto wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/markovina-treba-li-vjeronauk-nakon-25-godina-i-dalje-biti-u-javnim-skolama/
eto
Budalo.
Četnici su komunisti i ne vjeruju u Boga.
crvenkasti-
2014-04-17
Koji će kurac vjeronauk u školama,pa nismo neka teokratska islamska vukojebina,već sekularna država.Išla su djeca na vjeronauk i za vrijeme omražene Jugoslavije,ali subotom ili kad nije redovna školska nastava.
Ova katolibanizacija u školama mora se zamjeniti nekim prikladnijim predmetom,recimo,religijskom kulturom,gdje će se djeca upoznati sa svim religijskim i duhovnim tradicijama i praksama.
Baš me zanima kako je u drugim europskim državama regulirano pitanje vjeronauka.
Ova katolibanizacija u školama mora se zamjeniti nekim prikladnijim predmetom,recimo,religijskom kulturom,gdje će se djeca upoznati sa svim religijskim i duhovnim tradicijama i praksama.
Baš me zanima kako je u drugim europskim državama regulirano pitanje vjeronauka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da baba ima brke bila bi djedRegoč wrote:Daj već, odbaci sve što ti je natureno, šalji djecu u privatne škole, sam plaćaj liečenje. Dokaži da možeš bez države.aben wrote:mogo sun. morin. ali to je irelevantno za fašističko nasilno "besplatno" školstvo.Regoč wrote:Mogao si pasti u školi, a možeš se praviti i da si nepismen kad si već pod mukama učio čitati i pisati.
Marcelko da ima karaktera ne bi oiso za srpske novine i tu prodavo hrvatsvo
Bljak
To ko tereza koja je rekla da ne bi nikad u beogradu pjevala .
Mos misliti to nikad
Regoč wrote:Soro, trpi i pati! Patilo se i u Titovini puno više.
Sta ja patim upm
U titovini je bilo bolje ali meni osobno se nije puno promjrnilo u msterijslnom dmislu
Ja na drzavnim jaslama fala bogu
Ma Markovina je idiot, neznalica i udbašija, ali Crkva u zemlji koja rapidno propada više liči na My private Bechtel sa finim natruhama Ndranghete, tako da...marcellus wrote:debotoijusto wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/markovina-treba-li-vjeronauk-nakon-25-godina-i-dalje-biti-u-javnim-skolama/
eto
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatski biskupi: Nije dovoljan vjeronauk u školama, treba nam za đake i kateheza po župama
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Izgleda da ce Florida ukinuti "gay vjeronauk" u vrticima i osnovnim skolama
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Izgleda da ce Florida ukinuti "gay vjeronauk" u vrticima i osnovnim skolama
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 2 of 3