Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
Onom sa tri želje.Noor wrote:dzango wrote:Ti mu dođeš srebrna?Noor wrote:dzango wrote:Noor wrote:
ti izgleda vapiš da to čuješ od neke, al nikako...ahahha
Ispuni mi želju.
obrati se zlatnoj ribici
kome?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Onom sa tri želje.Noor wrote:dzango wrote:Ti mu dođeš srebrna?Noor wrote:dzango wrote:
Ispuni mi želju.
obrati se zlatnoj ribici
kome?
Guest- Guest
Mislim boli me kiki za vas ali se čudim da ga do sada već niste mrknuli po starom dobrom srpskom običaju. Ova apstinecija je kod vas već postala zabrinjavajuća :)Stanojko wrote:Ti ko tvoj siptarski gazda. "ponistavamo odluku o Trepci"... To kao dete kad se sakrije pod cebe a napolju zemljotres... Visicete svi za veleizdaju, ne brini
Guest- Guest
tre911 wrote:Mislim boli me kiki za vas ali se čudim da ga do sada već niste mrknuli po starom dobrom srpskom običaju. Ova apstinecija je kod vas već postala zabrinjavajuća :)Stanojko wrote:Ti ko tvoj siptarski gazda. "ponistavamo odluku o Trepci"... To kao dete kad se sakrije pod cebe a napolju zemljotres... Visicete svi za veleizdaju, ne brini
nismo ga mrknuli jer veliki brat smatra da ima jos posla da zavrsi, kada bude zavrsio svrsi-bice skinut...
Guest- Guest
Što ovi čejeni opet navalili ko mutavi! Ajde razjuri to pa na neku ozbiljnu temu a njih ostavi nek se prepucavaju preko šipca vs Albanaca :)Noor wrote:dzango wrote:Onom sa tri želje.Noor wrote:dzango wrote:Ti mu dođeš srebrna?Noor wrote:
obrati se zlatnoj ribici
kome?
Guest- Guest
Pa niste vi ni do sada gledali što kaže veliki brat kada ste išli malo skraćivati za glavu :)Rad'iša Trajković wrote:tre911 wrote:Mislim boli me kiki za vas ali se čudim da ga do sada već niste mrknuli po starom dobrom srpskom običaju. Ova apstinecija je kod vas već postala zabrinjavajuća :)Stanojko wrote:Ti ko tvoj siptarski gazda. "ponistavamo odluku o Trepci"... To kao dete kad se sakrije pod cebe a napolju zemljotres... Visicete svi za veleizdaju, ne brini
nismo ga mrknuli jer veliki brat smatra da ima jos posla da zavrsi, kada bude zavrsio svrsi-bice skinut...
Guest- Guest
Ma neću, samo malo naletio pa bježim. Ajde uživajte i nemojte jako tući pizdona, mislite na buduće dane :)Rad'iša Trajković wrote:nemoj da si ljubomoran...
Guest- Guest
tre911 wrote:Ma neću, samo malo naletio pa bježim. Ajde uživajte i nemojte jako tući pizdona, mislite na buduće dane :)Rad'iša Trajković wrote:nemoj da si ljubomoran...
pizdona je vec bog utepao...
Guest- Guest
navale uvijek, nebitno koja je tematre911 wrote:Što ovi čejeni opet navalili ko mutavi! Ajde razjuri to pa na neku ozbiljnu temu a njih ostavi nek se prepucavaju preko šipca vs Albanaca :)Noor wrote:dzango wrote:Onom sa tri želje.Noor wrote:dzango wrote:
Ti mu dođeš srebrna?
kome?
Guest- Guest
Došlo vreme da se prskamo?Noor wrote:dzango wrote:Onom sa tri želje.Noor wrote:dzango wrote:Ti mu dođeš srebrna?Noor wrote:
obrati se zlatnoj ribici
kome?
Uvek. Nismo kao oni.Noor wrote:navale uvijek, nebitno koja je tematre911 wrote:Što ovi čejeni opet navalili ko mutavi! Ajde razjuri to pa na neku ozbiljnu temu a njih ostavi nek se prepucavaju preko šipca vs Albanaca :)Noor wrote:dzango wrote:Onom sa tri želje.Noor wrote:
kome?
Jebiga komsije zao mi je. Premijer siptar, ministar vanjskih poslova pjeva ko zadnja kurva na zelju Rami...nisam nikad mislio da cu to napisati ali zasluzujete bolje, barem da vam Siptari ne ponizavaju drzavni vrh
Guest- Guest
kolerik wrote:Jebiga komsije zao mi je. Premijer siptar, ministar vanjskih poslova pjeva ko zadnja kurva na zelju Rami...nisam nikad mislio da cu to napisati ali zasluzujete bolje, barem da vam Siptari ne ponizavaju drzavni vrh
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da ovo vide Solunjani plakali bi od bijesa...puj, sramota brate.
Guest- Guest
Napljuskalo ih i još pojebalo u guzicu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a baš, već je postalo malo degutantnoRayMabus wrote:Napljuskalo ih i još pojebalo u guzicu.
Sad više nećeš bit bezobrazan...nadam se.pizzon wrote:noorka,
nadam se da znas ko si ??
Guest- Guest
pizzon wrote:noorka,
Mani se toga pizzone. Zvacemo ubrzo i mi Dacica, neka ponovi Thompsonov repertoar. Ajde golube...zaradice se par okra u dzepu sakoa ;)
Guest- Guest
Noor wrote:Sad više nećeš bit bezobrazan...nadam se.pizzon wrote:noorka,
nije ona srpkinja, ako nisi znala,
i njoj nije ime seka, vec neko bosnjacko.
nisma ni ranije bio bezobrazan, samo malo
ali, zelim joj srecno i uspesno materinstvo i sve najbolje
Last edited by pizzon on 14/10/2016, 18:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Užas u sred Beograda
» Hrvati i Slovenci kradu turiste u sred Beograda!
» ŠIPTAR je dopingovan
» Macron je opasan, kao i svi psihopati
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» Hrvati i Slovenci kradu turiste u sred Beograda!
» ŠIPTAR je dopingovan
» Macron je opasan, kao i svi psihopati
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
Page 4 of 5