lala salama (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: lala salama (chat)
bogme da. i kosulju mi maznuNoor wrote:i kaj? ti se u krevet uvlače?veber wrote:jedna zelenooka i plavokosa mi ne da mira...Noor wrote:veber wrote:bogami, da.maggie13 wrote:
opake su to bestije :P
:-|
kaj ti radiš u 3 ujutro? :)))
veber- Posts : 53509
2014-12-30
da, bas sam na te mislila @_@Leviathan2 wrote:buhe?maggie13 wrote:opake su to bestije :Pveber wrote:zavuku se i pod kožu
2014-04-11
veber wrote:bogme da. i kosulju mi maznuNoor wrote:i kaj? ti se u krevet uvlače?veber wrote:jedna zelenooka i plavokosa mi ne da mira...Noor wrote:veber wrote:
bogami, da.
:-|
sve je dobro dok štikle i grudnjak ne ostave pod krevetom.
Guest- Guest
jedna je cizme ostavila, kak je doma otisla???Noor wrote:veber wrote:bogme da. i kosulju mi maznuNoor wrote:i kaj? ti se u krevet uvlače?veber wrote:jedna zelenooka i plavokosa mi ne da mira...Noor wrote:
2014-12-30
veber wrote:jedna je cizme ostavila, kak je doma otisla???Noor wrote:veber wrote:bogme da. i kosulju mi maznuNoor wrote:i kaj? ti se u krevet uvlače?veber wrote:
jedna zelenooka i plavokosa mi ne da mira...
u tvojim tenisicama :D
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:a, koliko ih imam, ne bi me cudilo :D
znači, opće ne znaš jel ti koje fale? :))))
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:fale mi jedne najkice ali mislim da mlada dama nijeuzrok.
al, zato imaš čizmice
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
kad se vlasnica ne javlja...veber wrote:je, kci uci u njima hodat na petama. neka korist...
Guest- Guest
veber wrote:nisam ju ni zvao
pa, ni vrag da sama ne zna gdje su joj čizme ostale?? ajme
Guest- Guest
rekla je da ju malo zuljaju, mozda je to razlog kaj je skornje ostavila kod mene.
2014-12-30
veber wrote:rekla je da ju malo zuljaju, mozda je to razlog kaj je skornje ostavila kod mene.
dala ti ih je da ih malo razgaziš...hehee
Guest- Guest
Moja ujna ima muža dostatnoga za sve njezine potrebe. A zanimljivo je kako se prepoznaješ među koljačima, Dudata Huliganko.Guest wrote:Prcaj si guzatu ujnu, vrazji nakote ustaski.Regoč wrote:Bolje štreber nego bleiburški koljač.
broj36?Noor wrote:veber wrote:rekla je da ju malo zuljaju, mozda je to razlog kaj je skornje ostavila kod mene.
2014-12-30
kaj se uzbudujes oko jos jedne srbendeRegoč wrote:Moja ujna ima muža dostatnoga za sve njezine potrebe. A zanimljivo je kako se prepoznaješ među koljačima, Dudata Huliganko.Guest wrote:Prcaj si guzatu ujnu, vrazji nakote ustaski.Regoč wrote:Bolje štreber nego bleiburški koljač.
2014-12-30
veber wrote:broj36?Noor wrote:veber wrote:rekla je da ju malo zuljaju, mozda je to razlog kaj je skornje ostavila kod mene.
pa dobro....naguraj do kud ide
Guest- Guest
ma baš...ispisala se i dudaljka i hooliganetaveber wrote:kaj se uzbudujes oko jos jedne srbendeRegoč wrote:Moja ujna ima muža dostatnoga za sve njezine potrebe. A zanimljivo je kako se prepoznaješ među koljačima, Dudata Huliganko.Guest wrote:Prcaj si guzatu ujnu, vrazji nakote ustaski.Regoč wrote:Bolje štreber nego bleiburški koljač.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50