lala salama (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: lala salama (chat)
Ponekad pomislim, ali su brzo sjetim da nisam u pravu.
I sve ponovo krene svojim tokom.
I sve ponovo krene svojim tokom.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Svjetiljke već umorno rasipaju žutu svjetlost dolje niz ulicu. Vjetar nosi posljednje listove.
Last edited by crvenkasti on 17/10/2016, 18:57; edited 1 time in total (Reason for editing : 1)
crvenkasti-
2014-04-17
Jedva pocelo opadati,kakvo crno posljednje.crvenkasti wrote:Svjetiljle već umorno rasipaju žutu svjetlost dolje niz ulicu. Vjetar raznosi posljednje lišće.
dijagram-
2015-08-09
Gle, stvarno, ima ga kolkio hoćeš, nisam ni pogledao.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo ponavljam...crvenkasti wrote:Svjetiljke već umorno rasipaju žutu svjetlost dolje niz ulicu. Vjetar nosi posljednje listove.
Guest- Guest
govoris o sendvicu sa sunkom i domacim kulenom? :Dcrvenkasti wrote:Biti jak ne znači uvijek boriti se u bitkama.
Prava snaga znači biti dovoljno zreo da se okreneš i odšetaš od besmisla s podignutom glavom.
2014-04-12
no,dobro, tu ste negdje po takvim sklonostima 8-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:ufff, znamo, laptop u krevet i zezanje mene po forumu :Dcrvenkasti wrote:jesam ružan, debel i odvratan, ali imam dosta aktivnosti u krevetu sa ženama
To je veber htio napisati, ali mu je bilo neugodno, pa sam mu malo pomogao.
2014-04-12
Koji si ti streber...crvenkasti wrote:To znam, Robert De Niro, Taksist.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Bolje štreber nego bleiburški koljač.
u finom si društvu
Guest- Guest
Prcaj si guzatu ujnu, vrazji nakote ustaski.Regoč wrote:Bolje štreber nego bleiburški koljač.
Guest- Guest
jedna zelenooka i plavokosa mi ne da mira...Noor wrote:veber wrote:bogami, da.maggie13 wrote:opake su to bestije :Pveber wrote:zavuku se i pod kožu
:-|
kaj ti radiš u 3 ujutro? :)))
2014-12-30
i kaj? ti se u krevet uvlače?veber wrote:jedna zelenooka i plavokosa mi ne da mira...Noor wrote:veber wrote:bogami, da.maggie13 wrote:opake su to bestije :Pveber wrote:zavuku se i pod kožu
Guest- Guest
buhe?maggie13 wrote:opake su to bestije :Pveber wrote:zavuku se i pod kožu
2014-12-30
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50