lala salama (chat)
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: lala salama (chat)
Noor wrote:Regoč wrote:Pao i prvi kat, jel? Što su rapidoli? Kužim da su tablete, samo protiv čega.Noor wrote:Regoč wrote:Noorči, je li danas bilo lakše na poslu?
nije. pila sam rapidole.
trebam GO pod hitno :/
hvala na brizi
analgetici...glava me rastura
nisam u stanju bila ni misliti danas na poslu, tulum ruži i ne staje
ajd, sad je bolje :)
Jesi li čula ti za akupresuru, hoku točku? Zaustaviš glavobolju kad god hoćeš.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
ibuprofen je u sastavu, ako se ne varam..Noor wrote:maggie13 wrote:ne uzimaj to..^_^Noor wrote:Regoč wrote:Noorči, je li danas bilo lakše na poslu?
nije. pila sam rapidole.
hvala na brizi
rijetko uzimam išta
a što? nešto nije ok s njima?
2014-04-12
Regoč wrote:Meteopat? Ili premorenost?
nisam...al premorena jesam.
takav mi je posao...nekad više nekad manje :P
Guest- Guest
ja pritisnem palcem i kaziprstom deset sekunda jako s unutrasnje strane kostiju oba oka, tj. svod nosa..crvenkasti wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Pao i prvi kat, jel? Što su rapidoli? Kužim da su tablete, samo protiv čega.Noor wrote:Regoč wrote:Noorči, je li danas bilo lakše na poslu?
nije. pila sam rapidole.
hvala na brizi
2014-04-12
maggie13 wrote:ibuprofen je u sastavu, ako se ne varam..Noor wrote:maggie13 wrote:ne uzimaj to..^_^Noor wrote:Regoč wrote:Noorči, je li danas bilo lakše na poslu?
nije. pila sam rapidole.
hvala na brizi
rijetko uzimam išta
a je da..ma to nikad nije bilo dokazano.
koliko ja rijetko uzimam bilo što, neće mi ništa biti :)
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Pao i prvi kat, jel? Što su rapidoli? Kužim da su tablete, samo protiv čega.Noor wrote:Regoč wrote:Noorči, je li danas bilo lakše na poslu?
nije. pila sam rapidole.
hvala na brizi
to ono između kažiprsta i palca?
čula jesam, probala nisam...
to stvarno dejstvuje? :P
Guest- Guest
ne treba mi dokazivat, osjetila na svojoj kozi..uzmem rijetko, ali,iskljucivo,na bazi paracetamola :-)Noor wrote:maggie13 wrote:ibuprofen je u sastavu, ako se ne varam..Noor wrote:maggie13 wrote:ne uzimaj to..^_^Noor wrote:
nije. pila sam rapidole.
hvala na brizi
rijetko uzimam išta
a je da..ma to nikad nije bilo dokazano.
koliko ja rijetko uzimam bilo što, neće mi ništa biti :)
2014-04-12
Akupresura je drevna kineska metoda liječenja i samoliječenja za koju nisu potrebni lijekovi već tehnika, znanje i vaši prsti. Želite li na sebi isprobati jednostavan akupresurni potez koju ublažava stres i glavobolju pronađite točku na ruci i u 30 sekundi riješite se problema
Hoku točka je mjesto na šaci između kosti kažiprsta i palca. Riječ je o akupresurnom mjestu povezanom s relaksacijom gornjeg dijela tijela, a pritiskom na spomenuto mjesto stimulirate živce.
Postupak akupresure:
- Kažiprstom i palcem na drugoj ruci pritisnite hoku točku.
- Zadržite pritisak oko 30 sekundi ili dok ne osjetite opuštanje mišića te pustite.
>> 8 prirodnih lijekova protiv bolova koje ćete pronaći u svojoj kuhinji
- Postupak ponovite kad god osjetite napetost ili glavobolju izazvanu stresom i umorom.
crvenkasti-
2014-04-17
hvala :)crvenkasti wrote:Akupresura je drevna kineska metoda liječenja i samoliječenja za koju nisu potrebni lijekovi već tehnika, znanje i vaši prsti. Želite li na sebi isprobati jednostavan akupresurni potez koju ublažava stres i glavobolju pronađite točku na ruci i u 30 sekundi riješite se problema
Hoku točka je mjesto na šaci između kosti kažiprsta i palca. Riječ je o akupresurnom mjestu povezanom s relaksacijom gornjeg dijela tijela, a pritiskom na spomenuto mjesto stimulirate živce.
Postupak akupresure:
- Kažiprstom i palcem na drugoj ruci pritisnite hoku točku.
- Zadržite pritisak oko 30 sekundi ili dok ne osjetite opuštanje mišića te pustite.
>> 8 prirodnih lijekova protiv bolova koje ćete pronaći u svojoj kuhinji
- Postupak ponovite kad god osjetite napetost ili glavobolju izazvanu stresom i umorom.
probat ću idući puta.
Last edited by Noor on 11/10/2016, 23:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nadzor gradilišta? Iscrpi to, osobito "sveznajući" suradnici.Noor wrote:Regoč wrote:Meteopat? Ili premorenost?
maggie13 wrote:ne treba mi dokazivat, osjetila na svojoj kozi..uzmem rijetko, ali,iskljucivo,na bazi paracetamola :-)
e, reci...što? baš me zanima..
Guest- Guest
Regoč wrote:Nadzor gradilišta? Iscrpi to, osobito "sveznajući" suradnici.Noor wrote:Regoč wrote:Meteopat? Ili premorenost?
sam nadzor (fizički) i nije nešto, nego sve ono što mu prethodi ili ga slijedi.
nego, znaš li da je jedno moje predivno štene u SB-u?
Prezime Rajkovačić :))
Guest- Guest
imala sam losu reakciju..to je jedini lijek na koji sam tako reagirala..Noor wrote:maggie13 wrote:ne treba mi dokazivat, osjetila na svojoj kozi..uzmem rijetko, ali,iskljucivo,na bazi paracetamola :-)
2014-04-12
Opsežne pripreme štede vrieme i usmjeravaju posao. Prezime mi je nepoznato, ali drago mi je da si uspjela smjestiti maloga. Imaš uzgajivačnicu pa prodaješ ili daruješ viškove od okota?Noor wrote:Regoč wrote:Nadzor gradilišta? Iscrpi to, osobito "sveznajući" suradnici.Noor wrote:Regoč wrote:Meteopat? Ili premorenost?
maggie13 wrote:imala sam losu reakciju..to je jedini lijek na koji sam tako reagirala..Noor wrote:maggie13 wrote:ne treba mi dokazivat, osjetila na svojoj kozi..uzmem rijetko, ali,iskljucivo,na bazi paracetamola :-)
auu....nadam se da nije jako neugodna reakcija :/
nama nikome ne izaziva loše reakcije, bar do sada nije...mada dečki radije uzmu diclac duo, ako baš treba - kažu dulje drži
Guest- Guest
Regoč wrote:Opsežne pripreme štede vrieme i usmjeravaju posao. Prezime mi je nepoznato, ali drago mi je da si uspjela smjestiti maloga. Imaš uzgajivačnicu pa prodaješ ili daruješ viškove od okota?Noor wrote:Regoč wrote:Nadzor gradilišta? Iscrpi to, osobito "sveznajući" suradnici.Noor wrote:Regoč wrote:Meteopat? Ili premorenost?
ne bavim se uzgojem, ali imali su 3 legla...svaki puta neplanski :P
Diesel
Last edited by Noor on 11/10/2016, 23:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
da, vrlo neugodno..zato ja ovako skacem..Noor wrote:maggie13 wrote:imala sam losu reakciju..to je jedini lijek na koji sam tako reagirala..Noor wrote:maggie13 wrote:ne treba mi dokazivat, osjetila na svojoj kozi..uzmem rijetko, ali,iskljucivo,na bazi paracetamola :-)
nama nikome ne izaziva loše reakcije, bar do sada nije...mada dečki radije uzmu diclac duo, ako baš treba - kažu dulje drži
Ne znam sto je to sto ti sinovi uzimaju.
2014-04-12
maggie13 wrote:da, vrlo neugodno..zato ja ovako skacem..Noor wrote:maggie13 wrote:imala sam losu reakciju..to je jedini lijek na koji sam tako reagirala..Noor wrote:maggie13 wrote:ne treba mi dokazivat, osjetila na svojoj kozi..uzmem rijetko, ali,iskljucivo,na bazi paracetamola :-)
Ne znam sto je to sto ti sinovi uzimaju.
Diclac Duo
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Aha, za teretanase..:-)
2014-04-12
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50