šestorica silovala šveđanku u invalidskim kolicima
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: šestorica silovala šveđanku u invalidskim kolicima
dawson wrote:Lokalna novine su napisale da je rasistica pa sad dobiva prijetnje smrću.
a specijalci apse samo kad se silovateljima prijeti
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ne znam kako je bilo vani,ali u Jugoslaviji su uglavnom na Kosovu,Šipci silovali Srpkinje i muslimanke nealbanske vrste.Sora wrote:Ja mislim da prije azilanata nije bilo silovanja
1985. ili 86.znam za slučaj u Skopju,gdje je jedan Šipac silovao makedonskog dečkića.
A to sam zapamtio po tome što je moj djed uzeo novine i bacio ih o pod,rekavši kako bi volio da tog lika daju njemu u ruke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Leviathan2 wrote:zakljucak marc,
silovatelji im nisu problem nego ljudi koji mogu mobilizirati mase,
ako bagra ima egendu a ima sigurno, onda ovakovi kao ova curka su veci neprijatelji od silovatelja koji su samo ispad u cijeloj prici
a, to ti je to...
feministice sute?
drugi prioriteti?!
drugi prioriteti?!
2014-04-19
prckov wrote:feministice sute?
drugi prioriteti?!
kažu
better rapists than racists
nešto ko sarnavka kad je onaj peder išutao staru doktoricu
Poznat je slučaj sa planine Čakora kod peći gdje su dva zlikovca naumili silovati Branku Đukić,mladu crnogorsku studenticu,a kad im to nije pošlo za rukom ubili su je iz pištolja.
Kasnije je njen otac na sudu u Bijelo Polje prošvercao "teteac" i jednog zlikovca ubio,a drugog je spasila greška u pištolju,gdje se zaglavio metak.
O ovom je kasnije napisana pjesma uz gusle,koja je najprodavanija kaseta u ex Yu. Kupovali su je i ljudi koji sa guslama nisu imali veze.
Koga zanima neka odsluša:
Kasnije je njen otac na sudu u Bijelo Polje prošvercao "teteac" i jednog zlikovca ubio,a drugog je spasila greška u pištolju,gdje se zaglavio metak.
O ovom je kasnije napisana pjesma uz gusle,koja je najprodavanija kaseta u ex Yu. Kupovali su je i ljudi koji sa guslama nisu imali veze.
Koga zanima neka odsluša:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma one su zauzete, evo ovdje prave reklamu kako curice mogu bit sve sto pozele,marcellus wrote:prckov wrote:feministice sute?
drugi prioriteti?!
kažu
better rapists than racists
nešto ko sarnavka kad je onaj peder išutao staru doktoricu
a muskice su izostavili, oni ne mogu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» samuraj sam napao grupu ratnika u invalidskim kolicima
» Užas u Njemačkoj: Biciklist se sudario s električnim invalidskim kolicima
» Uhapšena šestorica pripadnika grupe "Levijatan"
» KRAJINOVIĆA NAZVAO CIGANINOM, ŠVEĐANKU KUR*** Fabio Fonjini izbačen sa US Opena! /VIDEO/
» Šestorica biskupa u Vatikanskoj banci drže 3,4 milijuna eura, među njima i Bozanić
» Užas u Njemačkoj: Biciklist se sudario s električnim invalidskim kolicima
» Uhapšena šestorica pripadnika grupe "Levijatan"
» KRAJINOVIĆA NAZVAO CIGANINOM, ŠVEĐANKU KUR*** Fabio Fonjini izbačen sa US Opena! /VIDEO/
» Šestorica biskupa u Vatikanskoj banci drže 3,4 milijuna eura, među njima i Bozanić
Page 10 of 10