šestorica silovala šveđanku u invalidskim kolicima
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
šestorica silovala šveđanku u invalidskim kolicima
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23651470.ab
švedski zakon brani navođenje imena ili nacionalnosti optuženih... tak da moramo pretpostavit da se radi o plavokosim šveđanima, jel.
švedski zakon brani navođenje imena ili nacionalnosti optuženih... tak da moramo pretpostavit da se radi o plavokosim šveđanima, jel.
Cesto iskoriste rupu u zakonu pa napisu kako je zrtva navela da su pocinioci govorili s akcentom ili jako los svedski sto samo po sebi daje poruku o cemu se radi. Vec i ptice na grani znaju kolika je sansa da su ovo napravili nuklearni fizicari, vise nema skoro potrebe ni navodit ljude da citaju izmedju redova.
omni-
2014-04-12
Re: šestorica silovala šveđanku u invalidskim kolicima
Bit ce interesantno promatrati stvari ako stvarno dodje to kljucanja. Moje predvidanje je da ce u zemljama koje slove za nekakve stupove civilizacije ljudi najkonkretnija sranja raditi.
Guest- Guest
žena je piše posve slomljena psihički
Naravno da hoce, obicno su ti "civilizirani" potajni manijaci sa skrivenim zeljama da nekom puste krv. Ljudi su ljudi bez obzira, sve je ok dok su dzepovi puni i dok je cekanje u redu za najnoviji iphone jedan od vecih problema u zivotu. Kad nestane toga zivot vrijedi onoliko koliko uspijes podmitit i platit a i to je upitno. Netko mora bit krivac a onda prema tom nema milosti. Ne uci se na greskama, nisu Njemci bili necivilizirani pa doveli Adolfa na vlast.MaximusDecimusMiridije wrote:Bit ce interesantno promatrati stvari ako stvarno dodje to kljucanja. Moje predvidanje je da ce u zemljama koje slove za nekakve stupove civilizacije ljudi najkonkretnija sranja raditi.
omni-
2014-04-12
Pa to tako bude, ima nesto isto interesantno u tome. Ono ljudi koji su bazdareni na pizdarije a uvijek ih se proziva da su divlji. Kad dodje do situacije anarhije u nekom vremenskom periodu obicno jedini zadrze hladnu glavu. A oni koji su slovili za nekakve civilizacijske stupove nevidjene pizdarije cine. Uvijek tako bude.
Guest- Guest
neće raditi nikakva sranja nego će takve koji u čoporima okolo odaju siluju i ubijaju, uz suspenziju aktualnih zakonskih riješenja, izdimiti kroz dimnjake u destilerijama i seoskim kotlovnicama na bio masu....MaximusDecimusMiridije wrote:Bit ce interesantno promatrati stvari ako stvarno dodje to kljucanja. Moje predvidanje je da ce u zemljama koje slove za nekakve stupove civilizacije ljudi najkonkretnija sranja raditi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
to nisu nikakva sranja, to će u zadanim okolnostima biti jedino racionalno riješenje.... već je sad, ali oni su gore malo inertni... jebiga polarna noć dugo traje, treba čekat dok zora zarudi....MaximusDecimusMiridije wrote:Pa na to sam i mislio :)
2015-08-08
Moze jedno pitanje, nevezano za ovo doduse. Koliko je tebi religija bitna u zivotu?
Guest- Guest
pa ako ćemo iskreno, nije mi nešto pretjerano bitna, eventualno mi je to vrlo zanimljiva sfera za čitati razne zanimljivosti iz ranijih religijskih vremena... ako me pitaš koliko mi je bitna Crkva i katolička vjera, to mi je bitno u toj mjeri da su svi moji za koje znam uz tu vjeru potekli i dotekli pa ću i ja, a i moji sinovi.... a ako me pitaš vjerujem li iskreno u Boga, i da li makar u najmanjoj mjeri pokušavam živjeti kako je Bog zapovjedio, ajmo reći da pokušavam, a i zapovjedi su mu OK, a iskreno vjerujem da Bog ima prečeg posla od zajebancije sa nama oš zločestima, oš neposlušnima, oš bedastima.... možda nije najispravnije ovakvo razmišljanje ali je iskreno... jebote sa biskupom sam u prijateljskim odnosima, da ovo pročita uslijedilo bi zahlađenje.... ;)MaximusDecimusMiridije wrote:Moze jedno pitanje, nevezano za ovo doduse. Koliko je tebi religija bitna u zivotu?
2015-08-08
Pošteno, izbio si mi adute za ono što sam mislio napisati iz ruke :)
Guest- Guest
marcellus wrote:žena je piše posve slomljena psihički
I ti bi bio da te ovi iskarindjaju
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
marcellus wrote:žena je piše posve slomljena psihički
Kazu da silovanje to zna uciniti zenama.
Guest- Guest
evo npr šta napraviti kanibalima koji su jednu žensku osobu (33) patili 3-4 dana, pri tom joj polomili sve kosti na ekstremitetima i sva rebra, čitaj kako piše, onkraj ju ostavili da u mukama skonča u dvorištu, potom zaprijetili smrću svakom ko se usudi ju bar nekim pokrivalom pokrit dok tako leži u dvorištu, a onda ipak nakon 7 dana dopustili komunalnom da ju zakopa u đubar iza štale....MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:žena je piše posve slomljena psihički
Kazu da silovanje to zna uciniti zenama.
2015-08-08
Reci im nemojte to napraviti vise, ovdje se prema zenama odnosimo kao prema damama i pruziti im jos jednu priliku :)
Guest- Guest
pa tako je i napravljeno... da nije, kurac bi sad crvenkasti ovuda gnojio na labrnju....
2015-08-08
U konacnici popustanje stvarno vodi tome da ce na kraju rjesenje samoga problema biti neselektivno,potpuno i drasticno. Bas se iz aviona vidi da ide u tom smjeru sve.
Guest- Guest
naravno,tesko oni mogu zauzdati svoj temperament..marcellus wrote:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23651470.ab
Guest- Guest
SVOJ 6storici JAVNO ODREZATI MUDA TUPIM NOŽEM -- ostalim " budućim kanditatima po ovom pitanju poslati jasnu poruku -- usput -- nabijem šveđane i njima slične !!marcellus wrote:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23651470.ab
Last edited by redder4 on 12/10/2016, 18:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» samuraj sam napao grupu ratnika u invalidskim kolicima
» Užas u Njemačkoj: Biciklist se sudario s električnim invalidskim kolicima
» Uhapšena šestorica pripadnika grupe "Levijatan"
» KRAJINOVIĆA NAZVAO CIGANINOM, ŠVEĐANKU KUR*** Fabio Fonjini izbačen sa US Opena! /VIDEO/
» Šestorica biskupa u Vatikanskoj banci drže 3,4 milijuna eura, među njima i Bozanić
» Užas u Njemačkoj: Biciklist se sudario s električnim invalidskim kolicima
» Uhapšena šestorica pripadnika grupe "Levijatan"
» KRAJINOVIĆA NAZVAO CIGANINOM, ŠVEĐANKU KUR*** Fabio Fonjini izbačen sa US Opena! /VIDEO/
» Šestorica biskupa u Vatikanskoj banci drže 3,4 milijuna eura, među njima i Bozanić
Page 1 of 10