samuraj sam napao grupu ratnika u invalidskim kolicima
Page 1 of 1
samuraj sam napao grupu ratnika u invalidskim kolicima
.... Brutalni napad desio se jučer u japanskom gradu Sagamihara, u blizini Tokija. Napadač je upao u centar za osobe s invaliditetom te ubio najmanje 19 osoba, a 26 ih je ranio. Izvori prenose kako je masakr počinio nožem. Pobio je čak trećinu pacijenata koji su se tamo nalazili.
Napad je izveo u noći, oko 02:30. Među mrtvima su osobe između 18 i 70 godina - devet muškaraca i deset žena.
Napadač se zove Satoshi Uematsu, ima 26 godina, sam se predao policiji ističući: "Ja sam to učinio. Bolje je da invalidi nestanu". Sam je došao u policijsku postaju noseći sa sobom vreću krvavih noževa.
Policija za sada ne zna motiv ovog strašnog zločina, no japanski mediji pišu kako je Uematsu radio u ovom centru te je tamo navodno dobio ostavku.
Napad je izveo u noći, oko 02:30. Među mrtvima su osobe između 18 i 70 godina - devet muškaraca i deset žena.
Napadač se zove Satoshi Uematsu, ima 26 godina, sam se predao policiji ističući: "Ja sam to učinio. Bolje je da invalidi nestanu". Sam je došao u policijsku postaju noseći sa sobom vreću krvavih noževa.
Policija za sada ne zna motiv ovog strašnog zločina, no japanski mediji pišu kako je Uematsu radio u ovom centru te je tamo navodno dobio ostavku.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: samuraj sam napao grupu ratnika u invalidskim kolicima
http://www.advance.hr/vijesti/strasan-pokolj-u-japanu-ubio-19-ljudi-u-centru-za-osobe-s-invaliditetom/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebi ga ... izgubljeni u prijevodu...epikur37 wrote:dobio ostavku?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
udba- Posts : 4945
2015-11-10
prešao na islam ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» šestorica silovala šveđanku u invalidskim kolicima
» Užas u Njemačkoj: Biciklist se sudario s električnim invalidskim kolicima
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» hrvatska dobila super grupu , tri kralja bez spadi
» Drama u Njemačkoj : Auto se zaletio u grupu ljudi
» Užas u Njemačkoj: Biciklist se sudario s električnim invalidskim kolicima
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» hrvatska dobila super grupu , tri kralja bez spadi
» Drama u Njemačkoj : Auto se zaletio u grupu ljudi
Page 1 of 1