Kosovo je naš Jerusalim, ono što je silom otetom silom se i vraća
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kosovo je naš Jerusalim, ono što je silom otetom silom se i vraća
Ko bre?maggie13 wrote:prebili me, dzani..vidis tu koliko mozes ljude iznervirat na forumu da imaju vlazne snove o tebi :Ddzango wrote:Vaistinu:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
citaj gore..:Ddzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:prebili me, dzani..vidis tu koliko mozes ljude iznervirat na forumu da imaju vlazne snove o tebi :Ddzango wrote:Vaistinu:
2014-04-12
Wiena? Slabo mogu da pratim fabulu, mnogo je rastrzano. A i nju ne znam najbolje. Daj mi sažmi priču.maggie13 wrote:citaj gore..:Ddzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:prebili me, dzani..vidis tu koliko mozes ljude iznervirat na forumu da imaju vlazne snove o tebi :Ddzango wrote:Vaistinu:
ovaj tvoj bivsi zemljak prepricava njene traume i frustracije izazvane sa mnom i kajom, a koje su toliko velike da mu je ista pricala kako sanja da je kajina svodnica, a slini nad pomisli da mene prebija na mrtvo ime.dzango wrote:Wiena? Slabo mogu da pratim fabulu, mnogo je rastrzano. A i nju ne znam najbolje. Daj mi sažmi priču.maggie13 wrote:citaj gore..:Ddzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:prebili me, dzani..vidis tu koliko mozes ljude iznervirat na forumu da imaju vlazne snove o tebi :Ddzango wrote:Vaistinu:
Sto reci na to?! Zao mi zene, pa sam je htjela pozdravit, ali da joj opet ne bih nanijela dusevne boli. I nema je tko ni pozdravit.
Eto ti rezime 8-)
Kako si ti danas?
2014-04-12
Kajo...za srce si me ujela... Kakav stan, kakva overa...
Ništa lepše nego kad se žene dovate. Tu perje leti na sve strane. Ove muške tuče i svađe nisu ni prineti.maggie13 wrote:ovaj tvoj bivsi zemljak prepricava njene traume i frustracije izazvane sa mnom i kajom, a koje su toliko velike da mu je ista pricala kako sanja da je kajina svodnica, a slini nad pomisli da mene prebija na mrtvo ime.dzango wrote:Wiena? Slabo mogu da pratim fabulu, mnogo je rastrzano. A i nju ne znam najbolje. Daj mi sažmi priču.maggie13 wrote:citaj gore..:Ddzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:
prebili me, dzani..vidis tu koliko mozes ljude iznervirat na forumu da imaju vlazne snove o tebi :D
Sto reci na to?! Zao mi zene, pa sam je htjela pozdravit, ali da joj opet ne bih nanijela dusevne boli. I nema je tko ni pozdravit.
Eto ti rezime 8-)
Kako si ti danas?
Dan tmuran , ja mamuran... Jebeš dan bez sunca.
Pa dobro je, ne ona nije htjela biti s tima koji su mene overili u stanu :), batmanom, bugijem i ne sjećam se trećeg. A ti si sjećam se sva plava bila.maggie13 wrote:ajde, ne muljaj..tebi je bila svodnica, a mene je prebila. I to vise puta.kaja_333 wrote:ja ne znam jel on to stigao uopće, vidis da su razgovarali o meni i stanu gde me netko overio a Wiena nije htela jjer je ona htela njega, jer je mnogo lep. A onda je doletio Batman i spasio grad.michaellcmacha wrote:jebiga sad ona se izdavala za neku profinjenu lepoticu, a ti je sad prikazao ko kvadratnu krdžanku koja je u taj tren na čezi izvukla 5 metara drva sa šamarice.... de se odluči šta si to to u stvari jebo....
:D
Last edited by kaja_333 on 12/10/2016, 15:00; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
'ko je tu vidio godinama, ali kako ovaj 'njen' izvjestava, jos je opsjednuta,.:Ddzango wrote:Ništa lepše nego kad se žene dovate. Tu perje leti na sve strane. Ove muške tuče i svađe nisu ni prineti.maggie13 wrote:ovaj tvoj bivsi zemljak prepricava njene traume i frustracije izazvane sa mnom i kajom, a koje su toliko velike da mu je ista pricala kako sanja da je kajina svodnica, a slini nad pomisli da mene prebija na mrtvo ime.dzango wrote:Wiena? Slabo mogu da pratim fabulu, mnogo je rastrzano. A i nju ne znam najbolje. Daj mi sažmi priču.maggie13 wrote:citaj gore..:Ddzango wrote:
Ko bre?
Eto ti rezime 8-)
Kako si ti danas?
Dan tmuran , ja mamuran... Jebeš dan bez sunca.
2014-04-12
tebe prodavala, mene prebila..:Dkaja_333 wrote:Pa dobro je, ne ona nije htjela biti s tima koji su mene overili u stanu :), batmanom, bugijem i ne sjećam se trećeg. A ti si sjećam se sva plava bila.maggie13 wrote:ajde, ne muljaj..tebi je bila svodnica, a mene je prebila. I to vise puta.kaja_333 wrote:ja ne znam jel on to stigao uopće, vidis da su razgovarali o meni i stanu gde me netko overio a Wiena nije htela jjer je ona htela njega, jer je mnogo lep. A onda je doletio Batman i spasio grad.michaellcmacha wrote:jebiga sad ona se izdavala za neku profinjenu lepoticu, a ti je sad prikazao ko kvadratnu krdžanku koja je u taj tren na čezi izvukla 5 metara drva sa šamarice.... de se odluči šta si to to u stvari jebo....
Ocito joj ostao PTSP od nas..8-)
2014-04-12
Kod mene sunca na bacanje :D
2014-04-12
:) luđakinja. I ovaj koji ju je puknuo jos gori.maggie13 wrote:tebe prodavala, mene prebila..:Dkaja_333 wrote:Pa dobro je, ne ona nije htjela biti s tima koji su mene overili u stanu :), batmanom, bugijem i ne sjećam se trećeg. A ti si sjećam se sva plava bila.maggie13 wrote:ajde, ne muljaj..tebi je bila svodnica, a mene je prebila. I to vise puta.kaja_333 wrote:ja ne znam jel on to stigao uopće, vidis da su razgovarali o meni i stanu gde me netko overio a Wiena nije htela jjer je ona htela njega, jer je mnogo lep. A onda je doletio Batman i spasio grad.michaellcmacha wrote:jebiga sad ona se izdavala za neku profinjenu lepoticu, a ti je sad prikazao ko kvadratnu krdžanku koja je u taj tren na čezi izvukla 5 metara drva sa šamarice.... de se odluči šta si to to u stvari jebo....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U očima?maggie13 wrote:Kod mene sunca na bacanje :D
kaze dzani da je to zensko, nemam pojma :Dkaja_333 wrote::) luđakinja. I ovaj koji ju je puknuo jos gori.maggie13 wrote:tebe prodavala, mene prebila..:Dkaja_333 wrote:Pa dobro je, ne ona nije htjela biti s tima koji su mene overili u stanu :), batmanom, bugijem i ne sjećam se trećeg. A ti si sjećam se sva plava bila.maggie13 wrote:ajde, ne muljaj..tebi je bila svodnica, a mene je prebila. I to vise puta.kaja_333 wrote:
ja ne znam jel on to stigao uopće, vidis da su razgovarali o meni i stanu gde me netko overio a Wiena nije htela jjer je ona htela njega, jer je mnogo lep. A onda je doletio Batman i spasio grad.
2014-04-12
a to je ona koja je tu objavila da sam joj se upucavao na pp pa sam stavio screenshotove mojeg pp-anja s njom...
to uvijek...samo to ne prodajem B-)dzango wrote:U očima?maggie13 wrote:Kod mene sunca na bacanje :D
2014-04-12
To što je malo na svoju ruku, nema nikakvgog značaja.kaja_333 wrote::) luđakinja. I ovaj koji ju je puknuo jos gori.maggie13 wrote:tebe prodavala, mene prebila..:Dkaja_333 wrote:Pa dobro je, ne ona nije htjela biti s tima koji su mene overili u stanu :), batmanom, bugijem i ne sjećam se trećeg. A ti si sjećam se sva plava bila.maggie13 wrote:ajde, ne muljaj..tebi je bila svodnica, a mene je prebila. I to vise puta.kaja_333 wrote:
ja ne znam jel on to stigao uopće, vidis da su razgovarali o meni i stanu gde me netko overio a Wiena nije htela jjer je ona htela njega, jer je mnogo lep. A onda je doletio Batman i spasio grad.
Ni ja to nikada ne kupujem.maggie13 wrote:to uvijek...samo to ne prodajem B-)dzango wrote:U očima?maggie13 wrote:Kod mene sunca na bacanje :D
:Dmarcellus wrote:a to je ona koja je tu objavila da sam joj se upucavao na pp pa sam stavio screenshotove mojeg pp-anja s njom...
2014-04-12
8-)dzango wrote:Ni ja to nikada ne kupujem.maggie13 wrote:to uvijek...samo to ne prodajem B-)dzango wrote:U očima?maggie13 wrote:Kod mene sunca na bacanje :D
Ocito mi ne bismo nikad trgovali..
2014-04-12
Ne zna da ne bi smeo i kad bi hteo.marcellus wrote:a to je ona koja je tu objavila da sam joj se upucavao na pp pa sam stavio screenshotove mojeg pp-anja s njom...
Samo naturalna razmena.maggie13 wrote:8-)dzango wrote:Ni ja to nikada ne kupujem.maggie13 wrote:to uvijek...samo to ne prodajem B-)dzango wrote:U očima?maggie13 wrote:Kod mene sunca na bacanje :D
Ocito mi ne bismo nikad trgovali..
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Znamo da je Kosovo vaš Jerusalim, vi ste nam najbliži na Balkanu"
» Patrijarh Irinej: Nadam se da nećemo morati silom da branimo Kosovo
» Albanska dijaspora vraća se na Kosovo
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Patrijarh Irinej: Nadam se da nećemo morati silom da branimo Kosovo
» Albanska dijaspora vraća se na Kosovo
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
Page 5 of 7