Kosovo je naš Jerusalim, ono što je silom otetom silom se i vraća
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kosovo je naš Jerusalim, ono što je silom otetom silom se i vraća
I ti misliš, poput Mihe, da je prečanin ili, nedajbože, Šiptar?Stanojko wrote:Pizon nije srbinRegoč wrote:Pižon je loš Srbin!Stanojko wrote:To ako si pricao za pizonom...dva brata wrote:što se tiče Srbije i Kosova.
Svi znamo , u ostalom hvalili se ovdje forumaši da su utekli od ratovanja kada je bila žiža..
Kosov jebiga uzeli su ga šiptari, dapače meni priča jedan Srbin, da su još i dobro prošli.. Kosov je bio rak koji je mogao metastazirati na cijelu Srbiju(zbog šiptarskog nataliteta).. ovako su odrezali taj bolesni organ, malo ostali osakaćeni ali su se spasili..
ovaj pop zaziva rat, ali realno, nisu srbi za ratovanje na kosvu, niti imaju oružja kao prije, ali još gore nemaju niti motivaciju ništa.. barem ja sam pričao sa nekoliko srba, ovako kada malo ti postanu iskreni, njima je jasno da je kosovo bye bye
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Nema šanse da su ista osoba ili da nisu ista osoba?maggie13 wrote:ma nema sanse..tre911 wrote:NisuRegoč wrote:Jesu li Wiena (nevješta njemačko-anglosaska kombinacija) i Eva (zagrebačka Židovka zagorskoga podrietla s prebivalištem u Beču, udana za Turčina) ista osoba?
Regoč wrote:Pižon je loš Srbin!Stanojko wrote:To ako si pricao za pizonom...dva brata wrote:što se tiče Srbije i Kosova.
Svi znamo , u ostalom hvalili se ovdje forumaši da su utekli od ratovanja kada je bila žiža..
Kosov jebiga uzeli su ga šiptari, dapače meni priča jedan Srbin, da su još i dobro prošli.. Kosov je bio rak koji je mogao metastazirati na cijelu Srbiju(zbog šiptarskog nataliteta).. ovako su odrezali taj bolesni organ, malo ostali osakaćeni ali su se spasili..
ovaj pop zaziva rat, ali realno, nisu srbi za ratovanje na kosvu, niti imaju oružja kao prije, ali još gore nemaju niti motivaciju ništa.. barem ja sam pričao sa nekoliko srba, ovako kada malo ti postanu iskreni, njima je jasno da je kosovo bye bye
tacno, hrvatima odgovaraju samo " dobri " srbi,
koji vode politiku po zelji hrvata.
a to su seselj, kostunica, dveri, zveri,
klonirani cetnici, ostrasceni rusofili,
svi a la lazanjski.
lazanjski i cetnci, Boze skloni
politicari koju shavate da grese tek kada platimo
njihovu gresku.
koji nakon 10 ili 20 god,
prihvate da nije trebalo onako.
tacno, da sam los srbin, nisam njihov
Last edited by pizzon on 12/10/2016, 12:15; edited 3 times in total
Guest- Guest
nema sanse da su ista osoba..Regoč wrote:Nema šanse da su ista osoba ili da nisu ista osoba?maggie13 wrote:ma nema sanse..tre911 wrote:NisuRegoč wrote:Jesu li Wiena (nevješta njemačko-anglosaska kombinacija) i Eva (zagrebačka Židovka zagorskoga podrietla s prebivalištem u Beču, udana za Turčina) ista osoba?
2014-04-12
Ko je za Siptara na vlasti, nije srbin... Prosto.Regoč wrote:I ti misliš, poput Mihe, da je prečanin ili, nedajbože, Šiptar?Stanojko wrote:Pizon nije srbinRegoč wrote:Pižon je loš Srbin!Stanojko wrote:To ako si pricao za pizonom...dva brata wrote:što se tiče Srbije i Kosova.
megi,
bas ti lepa ta haljina,
mnogo lepa,
bas mi super deluje !
bas ti lepa ta haljina,
mnogo lepa,
bas mi super deluje !
Guest- Guest
Stanojko wrote:Pizon nije srbinRegoč wrote:Pižon je loš Srbin!Stanojko wrote:To ako si pricao za pizonom...dva brata wrote:što se tiče Srbije i Kosova.
betty.boop-
2015-01-23
hvala,hvala..volim ja taj stil tridesetih, cetrdesetih,etc.:-)pizzon wrote:megi,
bas ti lepa ta haljina,
mnogo lepa,
bas mi super deluje !
2014-04-12
tačno da nisi ti si naš srbin samo te u međšvremenu sfrkalo pa si se pogubio... viš pa dobro sam ja odmah skužio da ti ni van ne smiješ izaći tamo u srbiji... jebeš takav rođendan... ;)pizzon wrote:Regoč wrote:Pižon je loš Srbin!Stanojko wrote:To ako si pricao za pizonom...dva brata wrote:što se tiče Srbije i Kosova.
tacno, hrvatima odgovaraju samo " dobri " srbi,
koji vode politiku po zelji hrvata.
a to su seselj, kostunica, dveri, zveri,
klonirani cetnici, ostrasceni rusofili,
svi a la lazanjski.
lazanjski i cetnci, Boze skloni
politicari koju shavate da grese tek kada platimo
njihovu gresku.
koji nakon 10 ili 20 god,
prihvate da nije trebalo onako.
tacno, da sam los srbin, nisam njihov
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kaja_333 wrote:šta će taj mali kretenčić, prodavač cipela u italiji. on i ona njegova opskurna pička sa izmišljenim identiteom mogu jedino izmišljati gluposti jer o čemu da inače pričaju..
Ne kapiram kakve veze imam ja sa time sto Wiena5 i ovde jos neki ispricase pricu o skupljanju u stanu od .......... po ZG, gde su neki overili Kaju, dok ona nije htela da bude deo takvog drustva.
Siptarkom te ne zovem ja, vec Wiena, kojoj su forumasi sa kojima si se druzila i mozda overila, ispricali sve o tebi.
Jasno je da Wiena5 nije Jugoslovenka, vec cetnikusa, obzirom da ne voli Siptare kako ih zove ili Albance, sudeci da HR Jugosloveni brane Albance.
Ewa, pro Srpski nastrojena kao i Svetac, realno nemaju veze sa HR Jugoslovenima i desnicarima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Regoč wrote:Nema šanse da su ista osoba ili da nisu ista osoba?maggie13 wrote:ma nema sanse..tre911 wrote:NisuRegoč wrote:Jesu li Wiena (nevješta njemačko-anglosaska kombinacija) i Eva (zagrebačka Židovka zagorskoga podrietla s prebivalištem u Beču, udana za Turčina) ista osoba?
Ewa prica sa ovom Splicankom dok bi je Ewa izmlatila od batina i obrisala pod sa istom...
2014-08-25
Pardon, Wiena5 bi je ugazila od batina...
2014-08-25
jebiga sad ona se izdavala za neku profinjenu lepoticu, a ti je sad prikazao ko kvadratnu krdžanku koja je u taj tren na čezi izvukla 5 metara drva sa šamarice.... de se odluči šta si to to u stvari jebo....
2015-08-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A jebote, i sta je onda bilo? Onda ste se probudili i shvatili da ste dve budale ili ste nastavili s igrom tko vise moze lagati? Posto ste oboje Srbi nisam sigurna tko je pobijedioSerbinho-3 wrote:kaja_333 wrote:šta će taj mali kretenčić, prodavač cipela u italiji. on i ona njegova opskurna pička sa izmišljenim identiteom mogu jedino izmišljati gluposti jer o čemu da inače pričaju..
Ne kapiram kakve veze imam ja sa time sto Wiena5 i ovde jos neki ispricase pricu o skupljanju u stanu od .......... po ZG, gde su neki overili Kaju, dok ona nije htela da bude deo takvog drustva.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja ne znam jel on to stigao uopće, vidis da su razgovarali o meni i stanu gde me netko overio a Wiena nije htela jjer je ona htela njega, jer je mnogo lep. A onda je doletio Batman i spasio grad.michaellcmacha wrote:jebiga sad ona se izdavala za neku profinjenu lepoticu, a ti je sad prikazao ko kvadratnu krdžanku koja je u taj tren na čezi izvukla 5 metara drva sa šamarice.... de se odluči šta si to to u stvari jebo....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prebili me, dzani..vidis tu koliko mozes ljude iznervirat na forumu da imaju vlazne snove o tebi :Ddzango wrote:Vaistinu:
2014-04-12
Baš naprotiv, pizdon je ogledni primjer srbina jer je šipac pobjedio na zadnjim izborima što će reći da je većina srba glasovala za istog.Stanojko wrote:Ko je za Siptara na vlasti, nije srbin... Prosto.Regoč wrote:I ti misliš, poput Mihe, da je prečanin ili, nedajbože, Šiptar?Stanojko wrote:Pizon nije srbinRegoč wrote:Pižon je loš Srbin!Stanojko wrote:
To ako si pricao za pizonom...
Guest- Guest
ajde, ne muljaj..tebi je bila svodnica, a mene je prebila. I to vise puta.kaja_333 wrote:ja ne znam jel on to stigao uopće, vidis da su razgovarali o meni i stanu gde me netko overio a Wiena nije htela jjer je ona htela njega, jer je mnogo lep. A onda je doletio Batman i spasio grad.michaellcmacha wrote:jebiga sad ona se izdavala za neku profinjenu lepoticu, a ti je sad prikazao ko kvadratnu krdžanku koja je u taj tren na čezi izvukla 5 metara drva sa šamarice.... de se odluči šta si to to u stvari jebo....
:D
2014-04-12
Našli se jedno ljetno večer u milanu, ona sa torbicom u ruci i švorc jer arapi nisu platili dogovoreno a on suv godinama. Iznenađenje je nastalo kad su vidjeli da pišu na istom portalu i od tada toj ljubavi kraja nema.kaja_333 wrote:A jebote, i sta je onda bilo? Onda ste se probudili i shvatili da ste dve budale ili ste nastavili s igrom tko vise moze lagati? Posto ste oboje Srbi nisam sigurna tko je pobijedioSerbinho-3 wrote:kaja_333 wrote:šta će taj mali kretenčić, prodavač cipela u italiji. on i ona njegova opskurna pička sa izmišljenim identiteom mogu jedino izmišljati gluposti jer o čemu da inače pričaju..
Guest- Guest
Ko bre?maggie13 wrote:prebili me, dzani..vidis tu koliko mozes ljude iznervirat na forumu da imaju vlazne snove o tebi :Ddzango wrote:Vaistinu:
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Znamo da je Kosovo vaš Jerusalim, vi ste nam najbliži na Balkanu"
» Patrijarh Irinej: Nadam se da nećemo morati silom da branimo Kosovo
» Albanska dijaspora vraća se na Kosovo
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Patrijarh Irinej: Nadam se da nećemo morati silom da branimo Kosovo
» Albanska dijaspora vraća se na Kosovo
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
Page 4 of 7