ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla - Page 2 Empty Re: Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla

Post by marcellus 11/10/2016, 21:02

abraham wrote:Sto, nije bio sef izbornog stozera Mesicu??????
Gdje sam ja to rekao nesto o Plenkovicu???? Pravdati Karamarka preko Plenkovica ili obratno???

je, bio je.

što ne znači baš ništa osim da je bio šef izbornog stožera mesiću. Jebiga onda sam ja udbaš jer sam 2000 glasao za mesića.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla - Page 2 Empty Re: Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla

Post by marcellus 11/10/2016, 21:02

samo, tko je 2000. mogao znati tko je i što je mesić?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:03

nema veze, arbitraža će nas koštat 6 ladnih milijardi.

al karamarko je izdajica jer je tražio nagodbu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/10/2016, 21:13

marcellus wrote:
debotoijusto wrote:
marcellus wrote:pogledaj verhovenove starship troopers, makar je malo vjerojatno da ćeš shvatiti poruku

:D

da cujem tvoju verziju poruke ;)

fašisti su oni drugi. Napali su nas iznenada. Oni su veliki kukci, insekti, paraziti, obična gamad. Mi smo gay friendly antirasističko i feminističko društvo i napadnuti smo, naše vrijednosti su napadnute, i trebamo se braniti od tih sotona. Oni ne poštuju ništa što je nama sveto. Pauci, škorpije, smeće. To što nosimo čudne kožne kapute ne treba nikog zbunjivati. Mi smo antifašisti.

to je samo jedan segment i nije naglasen , film je infantilna satira pucacina/totalitarno drustvo i fino snimljen...moguce da roman vise daje na tvoju viziju no nisam ga citao
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham 11/10/2016, 21:14

Dakle, javio se na natjecaj i dobio mjesto kao sef izbornog stozera kod najveceg djubreta rodjenog u zadnji dva milenija. Poslije slucajno suradjivao sa Budom Loncarom i Tomicom Jakicem, Menolicem Boljkovcem Poslije ih slucajno, bez povoda, ruznih rijeci i zlih komentara napustio. Kada se rastao od zene (retardirana zagrebacka muslimanka) preko cijeg oca je hvatao neke druge veze, otisao Gospi i Medjugorje na duhovnu obnovu. Tipicni rvatski muz. Kao misitar unutarnjih poslova nije pokrenuo lustraciju niti inicijativu da se otvore arkive bivse zemlje i bude dostupno ono malo sta nije pocisceno. Ma da, lustrirao bi on ali nije stigao. Tststststs Bilo kako bio ovdje zavrsavam sa Karamrkom. Sluzba je povukla vodu i govno je otislo.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/10/2016, 21:24

marcellus wrote:nema veze, arbitraža će nas koštat 6 ladnih milijardi.

al karamarko je izdajica jer je tražio nagodbu

3 tajnik USA ambasade rekao svome vozacu da rijesi pitanje karamarka zbog nagodbe ?
obama uz zajutrak naredio micanje istog , nagodbe radi ?
koliko bi nas kostala njegova "nagodba" dok se mi bavimo hasanom i tepesom uz prstohvat corica ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:32

debotoijusto wrote:
marcellus wrote:
debotoijusto wrote:
marcellus wrote:pogledaj verhovenove starship troopers, makar je malo vjerojatno da ćeš shvatiti poruku

fašisti su oni drugi. Napali su nas iznenada. Oni su veliki kukci, insekti, paraziti, obična gamad. Mi smo gay friendly antirasističko i feminističko društvo i napadnuti smo, naše vrijednosti su napadnute, i trebamo se braniti od tih sotona. Oni ne poštuju ništa što je nama sveto. Pauci, škorpije, smeće. To što nosimo čudne kožne kapute ne treba nikog zbunjivati. Mi smo antifašisti.

to je samo jedan segment i nije naglasen , film je infantilna satira pucacina/totalitarno drustvo i fino snimljen...moguce da roman vise daje na tvoju viziju no nisam ga citao

to je jedina poruka i jasno je naglašena, ti si jasno preglup da uočiš očito, film jasno jest infantilna pucačina upravo da bi se pokazala trash priroda NAŠEG društva, film govori o našem zapadnom društvu, ne o nekom fiktivnom... "želite li znati više", fin način pranja mozga takvima poput tebe... naravno, to naše društvo je vrlo multikulti, crnci lezbe pederi svi u istim svlačionicama, nema seksizma, rasnih i spolnih podjela i diskriminacije, svi ko jedan kolektivni glupi um...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:33

neprijatelji su jasno insekti jer svaki fašizam dehumanizira neprijatelja, pokazuje ga kao nešto nakaradno opasno i nevrijedno življenja

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:34

itler je žide prikazivao ko štakore, staljin amere ko degenerike, oni ruse ko klingonce (klingonsko carstvo jest bila očita aluzija na ruse u TOS-u) itd.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:37

nije naglašeno? tstststs... znao sam da si bedast, ali čak ni kretenu ne može promaknuti da su u filmu svi napadno mladi, lijepi, dobri, pošteni... to je to naše multikulti društvo, jel... idealno reklo bi se. Samo da potamanimo te pauke i insekte koji nas neizazvani napadaju... jel.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/10/2016, 21:44

marcellus wrote:
debotoijusto wrote:
marcellus wrote:
debotoijusto wrote:

to je jedina poruka i jasno je naglašena, ti si jasno preglup da uočiš očito, film jasno jest infantilna pucačina upravo da bi se pokazala trash priroda NAŠEG društva, film govori o našem zapadnom društvu, ne o nekom fiktivnom... "želite li znati više", fin način pranja mozga takvima poput tebe... naravno, to naše društvo je vrlo multikulti, crnci lezbe pederi svi u istim svlačionicama, nema seksizma, rasnih i spolnih podjela i diskriminacije, svi ko jedan kolektivni glupi um...
dao si krivi naglasak filmu , autor se ne bavi multikulti stvarima u filmu , to si umislio ;) fasizacija drustva se provlaci no nije dominirajuca tema filma
s druge strane film ironizira upravo drustva koja danas zastupaju to sto ti mislis , madjarska rusija turska... kao prilog moje tvrdnje pogledaj druge filmove redatelja ili biografiju autora romana
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:49

haha koji si ti idiot to je prestrašno

pa iz aviona se vidi da je društvo koje je oslikao današnji SAD

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:51

sa svim njegovim kultovima holivudske ljepote i mladosti, trash pucačina, proizvodnje mrskih neprijatelja i sotonizacije istih, itd

no kako rekoh ti si neizrecivo zatucan čovjek

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:51

a 97 kad je film snimljen nije bilo nikakvog orbana i erdogana

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:53

i da pogledao sam i druge filmove, i one koje je snimao prije nego je otišao u hollywood, zmiju...

pa valja ti robocop dosta govori o tome koje društvo smatra fašističkim

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/10/2016, 21:56

marcellus wrote:haha koji si ti idiot to je prestrašno

pa iz aviona se vidi da je društvo koje je oslikao današnji SAD

sve sam ti rekao , mozemo o filmu nastaviti na dijelu foruma namjenjenom tome sto naravno necemo ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 11/10/2016, 21:56

čuj umislio haha, mislim da on nije ni gledao film s nekom pažnjom..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 22:01

kic wrote:čuj umislio haha, mislim da on nije ni gledao film s nekom pažnjom..

ko ja?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2016, 23:27

inače što se tiče trumpa..

mediji ga razapeli za ono "grab pussy" što je rekao prije 11 godina. čovjek se ispričao itd.

sa druge strane mediji u USA nakon debate, gdje je Trump skršio Hillary
1)nitko ne pita što je sa njezinim ismijavanjem žrtava silovanja iako se predstavlja kao feministkinja

2)nitko od medija ne dovodi u pitanje brisanje mejlova, dakle nije ih samo izbrisala na delete, nego totalno iz sustava, razbijali računala i mobitele čekićem itd.. sve 5.. oprošteno nitko ništa nepita

3)nitko je nepita šta je sa bengazijem gdje je odgovorna za smrt ljudi itd itd.. 

Trump je totalno izdominirao na debati..

eh sada šta je baza sa USA medijima.. inače samo po nekim procjenama 4% amera do 33%(ovaj veći postotak je istraživanje tih medija) vjeruje USA medijima..

Trump ima svoju bazu fanova koji će za njega glasovati bez obzira na što..
Hillary isto ima svoju bazu fanova, dakle i ova ima svoje fanatike, dakle ti fanatici saznali i znaju da je ova ismijavala žrtve silovanja, znaju da je korumpirana i sve jedno će glasovati za nju jer smatraju Trumpa većim zlom..

međutim u USA izbore će presuditi oni "koji nisu sigurni" a oni čitaju medije..
Svi mainstream mediji su kontra Trumpa(izašlo i na wikileaksu gdje se ekipa dogovara da će lajati protiv Trumpa) pa je zajeb što ipak mediji iako imaju puno manji utjecaj nego prije 10-15godina, ipak mogu utjecati..

Zato je debata bila ključna Trumpova pobjeda, lik je toliko razvalio Hillary Clinton, ipak je drugu debatu gledalo 70-80milijuna ljuda, da većina ljudi koji su bili "nisam siguran" su rekli - "Pa koji je ovo kurac tko može glasovati za Hillary"..

ali opet 200 milijuna ljudi nije gledalo debatu, i svi USA mediji nakon debate pisali "Hillary izdominirala" i nitko nije spominjao njezine "grijehe"..

prema "službenim" anketama Hillary vodi za nekih 5-6% cijelo vrijeme.. u prosjeku

http://www.realclearpolitics.com/epolls/2016/president/us/general_election_trump_vs_clinton-5491.html

Eh sada Trumpova šansa je da to su "namještene ankete".. drugo , često te ankete radi IPOS plus koji je isfaliva sve izbore u RH, ili Brexit referendum.. 

Inače te ankete izgleda mogu biti "zajeb".. ekipa misli "ah Hillary dobija", ostane doma.. Trump ima puno fanatičniju bazu birača, na njegove skupove dolazi rekordan broji ljudi, ono tisuće ljudi ostanu van dvorana, na Hillarine skupove se skupi par stotina ljudi. On ima po dva skupa po danu, ova ima 2 po tjednu. 

Moguće je da se desi sa zadnjim izborima sa HDZ/SDPom, gdje SDP je trebao dobiti izbore, a popušio ih na veliko.

Ankete ili su lažirane, ili desniji birači drže mišljenje za sebe, + trumpovi birači su motivirani.. moguće je sve 3 od puta..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 11/10/2016, 23:30

pa ako je i optuze i stisnu da ide na sudjenje zbog tih ilegalnih radnji moze se vaditi na neuracunljivost,bolest itd,mada ja bih to ganjao pa kud puklo da puklo

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2016, 01:06

debotoijusto wrote:
marcellus wrote:
debotoijusto wrote:
marcellus wrote:
debotoijusto wrote:

dao si krivi naglasak filmu , autor se ne bavi multikulti stvarima u filmu , to si umislio ;)  fasizacija drustva se provlaci no nije dominirajuca tema filma
s druge strane film ironizira upravo drustva koja danas zastupaju to sto ti mislis , madjarska rusija turska... kao prilog moje tvrdnje pogledaj druge filmove redatelja ili biografiju autora romana
ummphh..Debot,debelo grijesis..sjecas se americkih filmova 70tih..Budweisser,Cola,Sveprisutni hamburgeri,zabava od jutra do mraka,nitko ne radi,svi imaju love,vikendom obiteljska idila u strazenjm dvoristu,Barbikju,susjedi donose,naravno Američke pite sa jabukom(njihov naravno izum),svi se smiju,veseli su,odmorni,dobro odjeveni,travica travnjaka vrlo zelena,i tako svaki dan nanova..idila ziva...
sjecas se filma u kojem glumi Šarafciger,ruskog policajca u americi..prikazan kao primitivni idjot,koji se cudi Savršenostima u Americi,a onaj beluši,nonšalantno ga ebe i educira na svakom koraku..Ebeno motjni i dobrohotno namereni ti Ameri..
Pas im guzicu Poharo...nisi skuzio Marcovu poruku,koja je vrlo jednostavna...ameri i ostatak primitivnog svijeta...Ameri ce nam pokazati kako da postanemo kao oni..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics