Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:nedavno je jedan naš kojeg ne volite bio žohar
opet, nema veze ko je on
bitno je ko su oni koji su ga zgazili i zašto. Metode, kolega, metode govore o ljudima.
Karamarko, Amerikanci zgazili :)
ma ne sjebo ga petrov
inače strašno moćna osoba, prisilio eto građevinu i kolindu da ga se odreknu
jer je poznato da je kolinda petrovljeva marioneta, ne američka
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
njega više ne gledam, ali sam zato Oči širom zatvorene baš uzeo i idem ga analizirati fragment po fragment hehehekic wrote:ma i tarantino je teška propaganda, gadljiv je postao..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:njega više ne gledam, ali sam zato Oči širom zatvorene baš uzeo i idem ga analizirati fragment po fragment hehehekic wrote:ma i tarantino je teška propaganda, gadljiv je postao..
a napiši neki osvrt da pročitam..
ja baš neki dan završio s Crowleyovim Moonchildom..
He had so far mastered his art that in a place, such as he now had, long habitated to similar scenes, he could call up a visible image of almost any demon required in a period of not more than half an hour. For place-association is of great importance, possibly because it
favours concentration of mind. Evidently, it is difficult not to feel religious in King's College Chapel, Cambridge, or otherwise than profoundly sceptical and Pagan in St.Peter's, at Rome, with its "East" in the West, its adaptation of a statue of Jupiter to represent its patron saint, and the emphasis of its entire architecture in bearing witness that its true name is Temporal Power. Gothic is the only mystic type; Templar and Byzantine are only religious through sexuality; Perpendicular is more moral than spiritual -- and modern architecture means nothing at all.
asilovski wrote:njega više ne gledam, ali sam zato Oči širom zatvorene baš uzeo i idem ga analizirati fragment po fragment hehehekic wrote:ma i tarantino je teška propaganda, gadljiv je postao..
to će ti uzet vremena, ne postoji pedantniji režiser od Kubricka
usput pogledaj Barry Lyndona, masterpiece koji je ostao u sjeni odiseje i paklene naranče
ukratko cijeli film je inicijacija, transformacija svijesti hehehehkic wrote:asilovski wrote:njega više ne gledam, ali sam zato Oči širom zatvorene baš uzeo i idem ga analizirati fragment po fragment hehehekic wrote:ma i tarantino je teška propaganda, gadljiv je postao..
He had so far mastered his art that in a place, such as he now had, long habitated to similar scenes, he could call up a visible image of almost any demon required in a period of not more than half an hour. For place-association is of great importance, possibly because it
favours concentration of mind. Evidently, it is difficult not to feel religious in King's College Chapel, Cambridge, or otherwise than profoundly sceptical and Pagan in St.Peter's, at Rome, with its "East" in the West, its adaptation of a statue of Jupiter to represent its patron saint, and the emphasis of its entire architecture in bearing witness that its true name is Temporal Power. Gothic is the only mystic type; Templar and Byzantine are only religious through sexuality; Perpendicular is more moral than spiritual -- and modern architecture means nothing at all.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ukratko cijeli film je inicijacija, transformacija svijesti heheheh
transformacija je bit okultnog.. treniranje očiju..
Only by comparison with previous knowledge and experience. You can only see things that are already in your own mind -- or things so like them that you can adjust yourself to the small percentage of difference. But you cannot observe or apprehend things that are utterly unfamiliar except by training and experience.
Ekstra film. Hardy Kruger konacno ne igra SS-ovca. Jedino za cime zalim jos od prvog gledanja samoga filma...sto nije upucao onog malog arogantnog supka na kraju filma nego mu prepustio pobjedu. Kubrick doduse izgleda da je imao mekano srce kad su supci u filmovima u pitanju :))
Guest- Guest
šteta što nije snimio film o Napoleonu, Kubrick je skupio najveću zbirku predmeta i dokumentacije vezano za Bonapartea to bi bila epopeja, a Lyndon je nevjerojatan...Oči su svi popljuvali ali u biti film je preodličan samo je toliko detalja koji su skriveni u simbolima, alegoriji, koječim da je to nevjerojatno...marcellus wrote:asilovski wrote:njega više ne gledam, ali sam zato Oči širom zatvorene baš uzeo i idem ga analizirati fragment po fragment hehehekic wrote:ma i tarantino je teška propaganda, gadljiv je postao..
usput pogledaj Barry Lyndona, masterpiece koji je ostao u sjeni odiseje i paklene naranče
Kermit-
2014-04-17
http://www.imdb.com/title/tt0018192/
ne znam jel tko ovo gledao, skroz arhaično ali je highly glorious!
ne znam jel tko ovo gledao, skroz arhaično ali je highly glorious!
Tako je dobro ovladao tom veštinom da je na takvom mestu, na kakvom je sada bio, već odavno priviknutom na slične scene, mogao da izazove vidljivu pojavu bilo kojeg željenog demona u roku od samo pola sata. Jer, asocijacije samoga mesta su od ogromne važnosti, možda i zato što pogoduju koncentraciji uma. Očigledno teško je ne osećati se religiozno u Kapeli King's Koledža u Kembridžu, ili drugačije osim skeptično i paganski u crkvi Svetog Petra u Rimu, čiji je "Istok" na zapadu, u kojoj adaptirana statua Jupitera predstavlja sveca zaštitinika, a čitava arhitektura svedoči o tome da je njeno pravo ime Privremena Moć. Jedini mistični tip je gotski; templarski i vizantijski su religiozni samo kroz seksualnost; perpendikularni je više moralan nego duhovni - a moderna arhitektura ne znači ništa.kic wrote:asilovski wrote:njega više ne gledam, ali sam zato Oči širom zatvorene baš uzeo i idem ga analizirati fragment po fragment hehehekic wrote:ma i tarantino je teška propaganda, gadljiv je postao..
https://www.scribd.com/document/51540514/Alister-Krouli-Leptirova-Mreza-Mesecevo-Dete
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:šteta što nije snimio film o Napoleonu, Kubrick je skupio najveću zbirku predmeta i dokumentacije vezano za Bonapartea to bi bila epopeja, a Lyndon je nevjerojatan...Oči su svi popljuvali ali u biti film je preodličan samo je toliko detalja koji su skriveni u simbolima, alegoriji, koječim da je to nevjerojatno...marcellus wrote:asilovski wrote:njega više ne gledam, ali sam zato Oči širom zatvorene baš uzeo i idem ga analizirati fragment po fragment hehehekic wrote:ma i tarantino je teška propaganda, gadljiv je postao..
jebiga treba imat neku opću kulturu i obrazovanje da bi se uočilo, a prosječan kino gledatelj je ono debilbiodebilosto
asilovski wrote:Tako je dobro ovladao tom veštinom da je na takvom mestu, na kakvom je sada bio, već odavno priviknutom na slične scene, mogao da izazove vidljivu pojavu bilo kojeg željenog demona u roku od samo pola sata. Jer, asocijacije samoga mesta su od ogromne važnosti, možda i zato što pogoduju koncentraciji uma. Očigledno teško je ne osećati se religiozno u Kapeli King's Koledža u Kembridžu, ili drugačije osim skeptično i paganski u crkvi Svetog Petra u Rimu, čiji je "Istok" na zapadu, u kojoj adaptirana statua Jupitera predstavlja sveca zaštitinika, a čitava arhitektura svedoči o tome da je njeno pravo ime Privremena Moć. Jedini mistični tip je gotski; templarski i vizantijski su religiozni samo kroz seksualnost; perpendikularni je više moralan nego duhovni - a moderna arhitektura ne znači ništa.kic wrote:asilovski wrote:njega više ne gledam, ali sam zato Oči širom zatvorene baš uzeo i idem ga analizirati fragment po fragment hehehekic wrote:ma i tarantino je teška propaganda, gadljiv je postao..
https://www.scribd.com/document/51540514/Alister-Krouli-Leptirova-Mreza-Mesecevo-Dete
ma pročitao sam na engleskom, jebla te leptirova mreža xD
It is a terrible error to let any natural impulse, physical or mental, stagnate. Crush it out, if you will, and be done with it; or fulfil it, and get it out of the system; but do not allow it to remain there and putrefy.
Ova tema jebe majke svim onim stranicama na Filmu
2014-04-15
ajd kad obaviš otvori temu ovdje na forumu, bar na filmu
2014-04-16
Oči sam gledao davno, morati ću ponoviti gradivo pa da se uključim kvalitetno o raspravu jer ove Kjubrikove ni Starship nisam dapače te trooperse sam izbjegavao jer kako volim suditi knjigu po koricama djelovalo imbecilno
2014-04-15
kic wrote:
ninth gate..
Ae....jes da jebe djecu....ali sta je je zna film napravit i gotovo :))
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pisao Trumpu iz očaja...
» Trumpu raste popularnost
» Pernar Trumpu : Životinjo!!
» SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
» Erdogan prijeti Trumpu
» Trumpu raste popularnost
» Pernar Trumpu : Životinjo!!
» SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
» Erdogan prijeti Trumpu