ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla Empty Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla

Post by marcellus 11/10/2016, 20:12

http://www.vecernji.hr/svijet/trump-nema-sanse-da-napustim-predsjednicku-utrku-1120270

isto je bilo kod nas u svim medijima, da se itko od novinara usudio napisati išta u obranu karamarka ostao bi isti čas bez posla.

da, i kod nas.

2014-04-16

Back to top Go down

Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla Empty Re: Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla

Post by abraham 11/10/2016, 20:22

Vi kolega ovo :"da, i kod nas" ironicno ili ozbiljno??? DNRH kao simbol demokracije, neovisnih medija, sudstva i policije?????

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla Empty Re: Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla

Post by marcellus 11/10/2016, 20:24

abraham wrote:Vi kolega ovo :"da, i kod nas" ironicno ili ozbiljno??? DNRH kao simbol demokracije, neovisnih medija, sudstva i policije?????

govorim o konkretnoj firmi, kolega.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 11/10/2016, 20:27

Meni to vise izgleda kao stanje svijesti.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 20:28

abraham wrote:Meni to vise izgleda kao stanje svijesti.

meni to više izgleda kao berlin 33

branit karamarka kod nas ili trumpa u americi je plauzibilno kolko i branit židove u berlinu trideset i neke

mogo bi se nać gdje i oni

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 11/10/2016, 20:36

Slazem se.Bumo videli kako ce proci u americi. Da i ovdje je isto sranje. Dakle globalno ispiranje mozga..

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 11/10/2016, 20:38

marcellus wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/trump-nema-sanse-da-napustim-predsjednicku-utrku-1120270

isto je bilo kod nas u svim medijima, da se itko od novinara usudio napisati išta u obranu karamarka ostao bi isti čas bez posla.

da, i kod nas.
a kad Trump pobjedi "you are fired" neprocjenjivo  cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/10/2016, 20:39

tko bi normalan stao u obranu karamarka ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 20:41

debotoijusto wrote:tko bi normalan stao u obranu karamarka ?

ti si kao i inače zbunjen

tko bi normalan stao u obranu bilo koga bilo kad u povijesti ako znaš da ćeš se naći s njim na lomači?

nije pitanje tko je karamarko, pitanje je zašto se čopor bijesnih pasa tako okomio na njega, to se zove fašizam inače

ali dobro, fašisti su oni drugi, putin, poljaci, orban, asad. Mi smo demokracija.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 20:42

pogledaj verhovenove starship troopers, makar je malo vjerojatno da ćeš shvatiti poruku

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/10/2016, 20:46

marcellus wrote:
debotoijusto wrote:tko bi normalan stao u obranu karamarka ?

ti si kao i inače zbunjen

tko bi normalan stao u obranu bilo koga bilo kad u povijesti ako znaš da ćeš se naći s njim na lomači?

nije pitanje tko je karamarko, pitanje je zašto se čopor bijesnih pasa tako okomio na njega, to se zove fašizam inače

ali dobro, fašisti su oni drugi, putin, poljaci, orban, asad. Mi smo demokracija.

lomaca psi fasizam...trabunjas kolega , ponavljam pitanje , tko bi normalan , nakon svih spoznaja te njegovog zivotnog/karijera puta te spoznaja od moralnosti koju sam zagovara/namece drugoma , stao u obranu karamarka ?
dakle samo netko nenormalan ili od koristi
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham 11/10/2016, 20:51

Ja sam stao u obranu Karamarka iako ga mrzim kao psa. Stvar principa. Stvar hajke, copora, rulje, divlje horde, fabriciranja dokaza, svjedoka itd. Drago mi je da je nestao sa politicke scene ali mi ne odgovara nacin na koji je smaknut. Svatko normalan bi se trebao zapitati, sto mogu meni uraduiti ako njega ovako cerece. To je poanta.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/10/2016, 20:51

marcellus wrote:pogledaj verhovenove starship troopers, makar je malo vjerojatno da ćeš shvatiti poruku

:D

da cujem tvoju verziju poruke ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/10/2016, 20:52

abraham wrote:Ja sam stao u obranu Karamarka iako ga mrzim kao psa. Stvar principa. Stvar hajke, copora, rulje, divlje horde, fabriciranja dokaza, svjedoka itd. Drago mi je da je nestao sa politicke scene ali mi ne odgovara nacin na koji je smaknut. Svatko normalan bi se trebao zapitati, sto mogu meni uraduiti ako njega ovako cerece. To je poanta.
mrzis ga "ko psa" zbog cega ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 20:53

abraham wrote:Ja sam stao u obranu Karamarka iako ga mrzim kao psa. Stvar principa. Stvar hajke, copora, rulje, divlje horde, fabriciranja dokaza, svjedoka itd. Drago mi je da je nestao sa politicke scene ali mi ne odgovara nacin na koji je smaknut. Svatko normalan bi se trebao zapitati, sto mogu meni uraduiti ako njega ovako cerece. To je poanta.

e.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 20:55

debotoijusto wrote:
marcellus wrote:pogledaj verhovenove starship troopers, makar je malo vjerojatno da ćeš shvatiti poruku

:D

da cujem tvoju verziju poruke ;)

fašisti su oni drugi. Napali su nas iznenada. Oni su veliki kukci, insekti, paraziti, obična gamad. Mi smo gay friendly antirasističko i feminističko društvo i napadnuti smo, naše vrijednosti su napadnute, i trebamo se braniti od tih sotona. Oni ne poštuju ništa što je nama sveto. Pauci, škorpije, smeće. To što nosimo čudne kožne kapute ne treba nikog zbunjivati. Mi smo antifašisti.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 11/10/2016, 20:56

Mrzim ga sto je bio udbas, Sef Mesicevoh izbornog stozera, pokusaj drzavon udara u ratu, suradnja sa Jakicem, Loncarom... Namjestaljka sa uhicenjem Boljkovca. Vjerojatno ima jos ali i ovo je dosta...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 20:57

abraham wrote:Mrzim ga sto je bio udbas, Sef Mesicevoh izbornog stozera, pokusaj drzavon udara u ratu, suradnja sa Jakicem, Loncarom... Namjestaljka sa uhicenjem Boljkovca. Vjerojatno ima jos ali i ovo je dosta...

haha da udbaš manolić i šeks potvrdili

inače šef kabineta plenkovića presvetlog je bio šef kabineta stipe mesića, u velikom stilu su se vratili valentić, gregurić, šeks, ali plenković nije udbaš

potvrdio opet šeks

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 11/10/2016, 21:00

Sto, nije bio sef izbornog stozera Mesicu??????
Gdje sam ja to rekao nesto o Plenkovicu???? Pravdati Karamarka preko Plenkovica ili obratno???

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2016, 21:02

abraham wrote:Sto, nije bio sef izbornog stozera Mesicu??????
Gdje sam ja to rekao nesto o Plenkovicu???? Pravdati Karamarka preko Plenkovica ili obratno???

je, bio je.

što ne znači baš ništa osim da je bio šef izbornog stožera mesiću. Jebiga onda sam ja udbaš jer sam 2000 glasao za mesića.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics