Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla
http://www.vecernji.hr/svijet/trump-nema-sanse-da-napustim-predsjednicku-utrku-1120270
isto je bilo kod nas u svim medijima, da se itko od novinara usudio napisati išta u obranu karamarka ostao bi isti čas bez posla.
da, i kod nas.
isto je bilo kod nas u svim medijima, da se itko od novinara usudio napisati išta u obranu karamarka ostao bi isti čas bez posla.
da, i kod nas.
Vi kolega ovo :"da, i kod nas" ironicno ili ozbiljno??? DNRH kao simbol demokracije, neovisnih medija, sudstva i policije?????
2014-04-14
Re: Ne pljuj po trumpu i ostaješ bez posla
abraham wrote:Vi kolega ovo :"da, i kod nas" ironicno ili ozbiljno??? DNRH kao simbol demokracije, neovisnih medija, sudstva i policije?????
govorim o konkretnoj firmi, kolega.
Meni to vise izgleda kao stanje svijesti.
2014-04-14
abraham wrote:Meni to vise izgleda kao stanje svijesti.
meni to više izgleda kao berlin 33
branit karamarka kod nas ili trumpa u americi je plauzibilno kolko i branit židove u berlinu trideset i neke
mogo bi se nać gdje i oni
Slazem se.Bumo videli kako ce proci u americi. Da i ovdje je isto sranje. Dakle globalno ispiranje mozga..
2014-04-14
a kad Trump pobjedi "you are fired" neprocjenjivomarcellus wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/trump-nema-sanse-da-napustim-predsjednicku-utrku-1120270
da, i kod nas.
2014-04-14
tko bi normalan stao u obranu karamarka ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:tko bi normalan stao u obranu karamarka ?
ti si kao i inače zbunjen
tko bi normalan stao u obranu bilo koga bilo kad u povijesti ako znaš da ćeš se naći s njim na lomači?
nije pitanje tko je karamarko, pitanje je zašto se čopor bijesnih pasa tako okomio na njega, to se zove fašizam inače
ali dobro, fašisti su oni drugi, putin, poljaci, orban, asad. Mi smo demokracija.
pogledaj verhovenove starship troopers, makar je malo vjerojatno da ćeš shvatiti poruku
marcellus wrote:debotoijusto wrote:tko bi normalan stao u obranu karamarka ?
ti si kao i inače zbunjen
tko bi normalan stao u obranu bilo koga bilo kad u povijesti ako znaš da ćeš se naći s njim na lomači?
nije pitanje tko je karamarko, pitanje je zašto se čopor bijesnih pasa tako okomio na njega, to se zove fašizam inače
ali dobro, fašisti su oni drugi, putin, poljaci, orban, asad. Mi smo demokracija.
lomaca psi fasizam...trabunjas kolega , ponavljam pitanje , tko bi normalan , nakon svih spoznaja te njegovog zivotnog/karijera puta te spoznaja od moralnosti koju sam zagovara/namece drugoma , stao u obranu karamarka ?
dakle samo netko nenormalan ili od koristi
2014-04-12
Ja sam stao u obranu Karamarka iako ga mrzim kao psa. Stvar principa. Stvar hajke, copora, rulje, divlje horde, fabriciranja dokaza, svjedoka itd. Drago mi je da je nestao sa politicke scene ali mi ne odgovara nacin na koji je smaknut. Svatko normalan bi se trebao zapitati, sto mogu meni uraduiti ako njega ovako cerece. To je poanta.
2014-04-14
marcellus wrote:pogledaj verhovenove starship troopers, makar je malo vjerojatno da ćeš shvatiti poruku
da cujem tvoju verziju poruke
2014-04-12
mrzis ga "ko psa" zbog cega ?abraham wrote:Ja sam stao u obranu Karamarka iako ga mrzim kao psa. Stvar principa. Stvar hajke, copora, rulje, divlje horde, fabriciranja dokaza, svjedoka itd. Drago mi je da je nestao sa politicke scene ali mi ne odgovara nacin na koji je smaknut. Svatko normalan bi se trebao zapitati, sto mogu meni uraduiti ako njega ovako cerece. To je poanta.
2014-04-12
abraham wrote:Ja sam stao u obranu Karamarka iako ga mrzim kao psa. Stvar principa. Stvar hajke, copora, rulje, divlje horde, fabriciranja dokaza, svjedoka itd. Drago mi je da je nestao sa politicke scene ali mi ne odgovara nacin na koji je smaknut. Svatko normalan bi se trebao zapitati, sto mogu meni uraduiti ako njega ovako cerece. To je poanta.
e.
debotoijusto wrote:marcellus wrote:pogledaj verhovenove starship troopers, makar je malo vjerojatno da ćeš shvatiti poruku
da cujem tvoju verziju poruke
fašisti su oni drugi. Napali su nas iznenada. Oni su veliki kukci, insekti, paraziti, obična gamad. Mi smo gay friendly antirasističko i feminističko društvo i napadnuti smo, naše vrijednosti su napadnute, i trebamo se braniti od tih sotona. Oni ne poštuju ništa što je nama sveto. Pauci, škorpije, smeće. To što nosimo čudne kožne kapute ne treba nikog zbunjivati. Mi smo antifašisti.
Mrzim ga sto je bio udbas, Sef Mesicevoh izbornog stozera, pokusaj drzavon udara u ratu, suradnja sa Jakicem, Loncarom... Namjestaljka sa uhicenjem Boljkovca. Vjerojatno ima jos ali i ovo je dosta...
2014-04-14
abraham wrote:Mrzim ga sto je bio udbas, Sef Mesicevoh izbornog stozera, pokusaj drzavon udara u ratu, suradnja sa Jakicem, Loncarom... Namjestaljka sa uhicenjem Boljkovca. Vjerojatno ima jos ali i ovo je dosta...
haha da udbaš manolić i šeks potvrdili
inače šef kabineta plenkovića presvetlog je bio šef kabineta stipe mesića, u velikom stilu su se vratili valentić, gregurić, šeks, ali plenković nije udbaš
potvrdio opet šeks
Sto, nije bio sef izbornog stozera Mesicu??????
Gdje sam ja to rekao nesto o Plenkovicu???? Pravdati Karamarka preko Plenkovica ili obratno???
Gdje sam ja to rekao nesto o Plenkovicu???? Pravdati Karamarka preko Plenkovica ili obratno???
2014-04-14
abraham wrote:Sto, nije bio sef izbornog stozera Mesicu??????
je, bio je.
što ne znači baš ništa osim da je bio šef izbornog stožera mesiću. Jebiga onda sam ja udbaš jer sam 2000 glasao za mesića.
Similar topics
» Pisao Trumpu iz očaja...
» Trumpu raste popularnost
» Pernar Trumpu : Životinjo!!
» SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
» Erdogan prijeti Trumpu
» Trumpu raste popularnost
» Pernar Trumpu : Životinjo!!
» SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
» Erdogan prijeti Trumpu
Page 1 of 7