Bunjevci neće da budu Hrvati!
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Bunjevci neće da budu Hrvati!
moj zemo ima zasigurno dobar razlog za svoju spiku.eh,te opustene slovenke...Eva wrote:
Da, ali kaže naš prijatelj Ero da ti nije smiješno i da to govore samo Bosanci.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ima, to se zove stranačka stega.max123 wrote:moj zemo ima zasigurno dobar razlog za svoju spiku.eh,te opustene slovenke...Eva wrote:
Guest- Guest
zasto tako apstraktno.mozda mu je gopodja domorodica..Eva wrote:Ima, to se zove stranačka stega.max123 wrote:moj zemo ima zasigurno dobar razlog za svoju spiku.eh,te opustene slovenke...Eva wrote:
2015-10-28
Pa kaj se ne veli na pitanje od kud si, od kud mi i žena.
Guest- Guest
mozda kod vas u zapresickom okrugu.u kamenjaru ide spika malo drugacije..Eva wrote:Pa kaj se ne veli na pitanje od kud si, od kud mi i žena.
2015-10-28
Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.maggie13 wrote:To je sića, slažem se..zašto table, pjesme, dvopismena, kad se može fino palit, granatirat, malo i ubijat..dzango wrote:Dobar je taj bunjevački jezik, ne kažem. Ali nisam ga ja izmislio. Bolje knjige na ćirilici nego razbijene table, Tompson i ostala sranja na latinici.maggie13 wrote:Sve je oko jezika, evo si sad i bunjevački izmislio..dzango wrote:Nije baš bilo do jezika, ali nema veze. Jedini ko je ubeđivap Bunjevce u bilo šta, je komunistička partija.maggie13 wrote:
Ne sumnjam, blagoglagoljiv si..makar nisam na to mislila..
da, iznimno toplo i tolerantno okruženje..knjige na ćirilici, i tako..
zato raznorazne "slovenke " dolaze nama da bi se osicale k'o zene.a udaju se za tipove ki muz od nase precednice.ali,radimo na ovom drugom..Eva wrote:Ah, te kulturne barijere i vaša neciviliziranost.
2015-10-28
ovo drugo je teska laz.u biti nista nestima sto si napisao.ali,ti si srbo,a srbo cim zine,slaze.genetika...dzango wrote:
Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.
2015-10-28
Naravno da nije laž. Znaju to i Bunjevci. Valjda se zato i gade da budu Bunjevci. Pored toga što ih je vaš Broz na to primoravao.max123 wrote:ovo drugo je teska laz.u biti nista nestima sto si napisao.ali,ti si srbo,a srbo cim zine,slaze.genetika...dzango wrote:
Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.
u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)dzango wrote:Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.maggie13 wrote:To je sića, slažem se..zašto table, pjesme, dvopismena, kad se može fino palit, granatirat, malo i ubijat..dzango wrote:Dobar je taj bunjevački jezik, ne kažem. Ali nisam ga ja izmislio. Bolje knjige na ćirilici nego razbijene table, Tompson i ostala sranja na latinici.maggie13 wrote:Sve je oko jezika, evo si sad i bunjevački izmislio..dzango wrote:
Nije baš bilo do jezika, ali nema veze. Jedini ko je ubeđivap Bunjevce u bilo šta, je komunistička partija.
Ja samo o ovom sto vidjeh svojim ocima i dozivjeh..B-)
2014-04-12
To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?maggie13 wrote:u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)dzango wrote:Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.maggie13 wrote:To je sića, slažem se..zašto table, pjesme, dvopismena, kad se može fino palit, granatirat, malo i ubijat..dzango wrote:Dobar je taj bunjevački jezik, ne kažem. Ali nisam ga ja izmislio. Bolje knjige na ćirilici nego razbijene table, Tompson i ostala sranja na latinici.maggie13 wrote:
Sve je oko jezika, evo si sad i bunjevački izmislio..
Ili da se vratimo na Bunjevce. Nema više ni Pavelića, ni Broza. Sada ljudi mogu da budu šta hoće. U čemu je problem?
ostavio bi se ratnog huskanja i morbidnih bajki da su tebi na vrata dolazili..no, imao si srecu pa si mozes dopustiti takav pristup..:-Sdzango wrote:To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?maggie13 wrote:u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)dzango wrote:Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.maggie13 wrote:To je sića, slažem se..zašto table, pjesme, dvopismena, kad se može fino palit, granatirat, malo i ubijat..dzango wrote:
Dobar je taj bunjevački jezik, ne kažem. Ali nisam ga ja izmislio. Bolje knjige na ćirilici nego razbijene table, Tompson i ostala sranja na latinici.
Ili da se vratimo na Bunjevce. Nema više ni Pavelića, ni Broza. Sada ljudi mogu da budu šta hoće. U čemu je problem?
Bilo je Milosevica, ima Ih puno jos zivih, ukljucujuci aktualnog premijera i predsjednika, treba li jos ?! Pametnom dosta B-)
2014-04-12
Ono jest, srećom nisam živeo u Hrvatskoj. Nikakve veze nema Milošević sa Bunjevcima. Miloševića nema odavno. U međuvremenu su bili Đinđić, Koštunica,Tadić i sada ovi Europejci, a Bunjevci su sve vreme bili Bunjevci i ništa drugo. Jedino su pod Pavelićem i Brozom na silu bili Hrvati. I nikada više.maggie13 wrote:ostavio bi se ratnog huskanja i morbidnih bajki da su tebi na vrata dolazili..no, imao si srecu pa si mozes dopustiti takav pristup..:-Sdzango wrote:To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?maggie13 wrote:u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)dzango wrote:Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.maggie13 wrote:
To je sića, slažem se..zašto table, pjesme, dvopismena, kad se može fino palit, granatirat, malo i ubijat..
Bilo je Milosevica, ima Ih puno jos zivih, ukljucujuci aktualnog premijera i predsjednika, treba lo jos ?! Pametnom dosta B-)
Milosevica nema odavno, a Pavelic i Broz ti suvremenici?; Ddzango wrote:Ono jest, srećom nisam živeo u Hrvatskoj. Nikakve veze nema Milošević sa Bunjevcima. Miloševića nema odavno. U međuvremenu su bili Đinđić, Koštunica,Tadić i sada ovi Europejci, a Bunjevci su sve vreme bili Bunjevci i ništa drugo. Jedino su pod Pavelićem i Brozom na silu bili Hrvati. I nikada više.maggie13 wrote:ostavio bi se ratnog huskanja i morbidnih bajki da su tebi na vrata dolazili..no, imao si srecu pa si mozes dopustiti takav pristup..:-Sdzango wrote:To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?maggie13 wrote:u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)dzango wrote:
Bilo je Milosevica, ima Ih puno jos zivih, ukljucujuci aktualnog premijera i predsjednika, treba lo jos ?! Pametnom dosta B-)
2014-04-12
ma gdje....dzango wrote:Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.maggie13 wrote:To je sića, slažem se..zašto table, pjesme, dvopismena, kad se može fino palit, granatirat, malo i ubijat..dzango wrote:Dobar je taj bunjevački jezik, ne kažem. Ali nisam ga ja izmislio. Bolje knjige na ćirilici nego razbijene table, Tompson i ostala sranja na latinici.maggie13 wrote:Sve je oko jezika, evo si sad i bunjevački izmislio..dzango wrote:
Nije baš bilo do jezika, ali nema veze. Jedini ko je ubeđivap Bunjevce u bilo šta, je komunistička partija.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
aj da se puno ne sukobljavamo oko tog pitanja bunjevci su od pamtivjeka srbi....dzango wrote:Ono jest, srećom nisam živeo u Hrvatskoj. Nikakve veze nema Milošević sa Bunjevcima. Miloševića nema odavno. U međuvremenu su bili Đinđić, Koštunica,Tadić i sada ovi Europejci, a Bunjevci su sve vreme bili Bunjevci i ništa drugo. Jedino su pod Pavelićem i Brozom na silu bili Hrvati. I nikada više.maggie13 wrote:ostavio bi se ratnog huskanja i morbidnih bajki da su tebi na vrata dolazili..no, imao si srecu pa si mozes dopustiti takav pristup..:-Sdzango wrote:To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?maggie13 wrote:u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)dzango wrote:
2015-08-08
Broz jeste. Srećom, kratko.maggie13 wrote:Milosevica nema odavno, a Pavelic i Broz ti suvremenici?; Ddzango wrote:Ono jest, srećom nisam živeo u Hrvatskoj. Nikakve veze nema Milošević sa Bunjevcima. Miloševića nema odavno. U međuvremenu su bili Đinđić, Koštunica,Tadić i sada ovi Europejci, a Bunjevci su sve vreme bili Bunjevci i ništa drugo. Jedino su pod Pavelićem i Brozom na silu bili Hrvati. I nikada više.maggie13 wrote:ostavio bi se ratnog huskanja i morbidnih bajki da su tebi na vrata dolazili..no, imao si srecu pa si mozes dopustiti takav pristup..:-Sdzango wrote:To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?maggie13 wrote:
u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)
pa nek budu što ih volja... ali ne bi bilo zgorega pogledati koliko ih ima hr putovnicu i po kojoj osnovi s obzirom da su odreda rođeni u vojvodini...dzango wrote:To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?maggie13 wrote:u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)dzango wrote:Ili stavljati u logore i istrebljivati. Čak praviti i dečije logore. Jedinstven primer monstruoznosti u svetu.maggie13 wrote:To je sića, slažem se..zašto table, pjesme, dvopismena, kad se može fino palit, granatirat, malo i ubijat..dzango wrote:
Dobar je taj bunjevački jezik, ne kažem. Ali nisam ga ja izmislio. Bolje knjige na ćirilici nego razbijene table, Tompson i ostala sranja na latinici.
2015-08-08
kamo sreće da je nas "mrzeo" ko vas... sad bi ti njemu uistinu kleo mrtve kosti, a ne ovako pod fol.... ;)dzango wrote:Broz jeste. Srećom, kratko.maggie13 wrote:Milosevica nema odavno, a Pavelic i Broz ti suvremenici?; Ddzango wrote:Ono jest, srećom nisam živeo u Hrvatskoj. Nikakve veze nema Milošević sa Bunjevcima. Miloševića nema odavno. U međuvremenu su bili Đinđić, Koštunica,Tadić i sada ovi Europejci, a Bunjevci su sve vreme bili Bunjevci i ništa drugo. Jedino su pod Pavelićem i Brozom na silu bili Hrvati. I nikada više.maggie13 wrote:ostavio bi se ratnog huskanja i morbidnih bajki da su tebi na vrata dolazili..no, imao si srecu pa si mozes dopustiti takav pristup..:-Sdzango wrote:
To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?
2015-08-08
Neka budu ako im se hoće. Eno onog malog Štefaneka. Lepo mu stoje srpska zastava, tri prsta i zlatna olimpijska medalja.michaellcmacha wrote:aj da se puno ne sukobljavamo oko tog pitanja bunjevci su od pamtivjeka srbi....dzango wrote:Ono jest, srećom nisam živeo u Hrvatskoj. Nikakve veze nema Milošević sa Bunjevcima. Miloševića nema odavno. U međuvremenu su bili Đinđić, Koštunica,Tadić i sada ovi Europejci, a Bunjevci su sve vreme bili Bunjevci i ništa drugo. Jedino su pod Pavelićem i Brozom na silu bili Hrvati. I nikada više.maggie13 wrote:ostavio bi se ratnog huskanja i morbidnih bajki da su tebi na vrata dolazili..no, imao si srecu pa si mozes dopustiti takav pristup..:-Sdzango wrote:To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?maggie13 wrote:
u kojem ti svijetu zivis..hocemo do kosovske bitke.. ;-)
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
Page 14 of 19