Bunjevci neće da budu Hrvati!
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Bunjevci neće da budu Hrvati!
Bosanske Hrvate ne, bar ne dok Hercegovina i zapadna Bosna ne uđu u sastav Hrvatske.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
crveni, dosadan si :-ocrvenkasti wrote:dzmrdz wrote:ja cu tebi odgovoriti na fin nacin posto vidim da si poceo da se penis.
njegov je mali, zato i mrzi Srbe, jer misli da oni imaju velike
2014-04-12
michaellcmacha wrote:vrlo jednostavno ideš mi na krc sa tim nebuloznim spikama, koje ne piju vode....ko ni ove od crvenkastog a pogotovo ne one od pizzdića....
Jebo te pizdić, ja sam za tri dužine bolji od njega. Kad te je on raspizdio kao ja, nikad!
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:crveni, dosadan si :-ocrvenkasti wrote:dzmrdz wrote:ja cu tebi odgovoriti na fin nacin posto vidim da si poceo da se penis.
ovaj put nisam je prvi spomenuo penis
crvenkasti-
2014-04-17
Zasto ne kaze Miha da sam mu poslao ovo na PP nego suti sada?!
Guest- Guest
ali ti se omililo ^_~crvenkasti wrote:maggie13 wrote:crveni, dosadan si :-ocrvenkasti wrote:dzmrdz wrote:ja cu tebi odgovoriti na fin nacin posto vidim da si poceo da se penis.
ovaj put nisam je prvi spomenuo penis
2014-04-12
i ti sad malo smiri..cekaj malo @_@dzmrdz wrote:Zasto ne kaze Miha da sam mu poslao ovo na PP nego suti sada?!
2014-04-12
maggie13 wrote:crveni, dosadan si :-ocrvenkasti wrote:dzmrdz wrote:ja cu tebi odgovoriti na fin nacin posto vidim da si poceo da se penis.
velicina nije bitna,
tako se lazu mala deca )
Guest- Guest
Dhmzu, ne budi patetičan, zvučiš kao da ćeš zaplakati.
zna on zasto ja to njemu B-)pizzon wrote:maggie13 wrote:crveni, dosadan si :-ocrvenkasti wrote:dzmrdz wrote:ja cu tebi odgovoriti na fin nacin posto vidim da si poceo da se penis.
velicina nije bitna,
tako se lazu mala deca )
2014-04-12
dzhnmnjistz,
sta se kome salje na pp, to je tajna, to se ne prica.
niko drugi ne mora i ne treba da zna ko sa kime
komunicira na pp
sta se kome salje na pp, to je tajna, to se ne prica.
niko drugi ne mora i ne treba da zna ko sa kime
komunicira na pp
Last edited by pizzon on Tue 11 Oct - 23:02; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ja sam poslao nesto sto izricito mene afektira njemu na PP tako da nema problema a sada sam taj isti dokument prikacio i ovde javno tako da vise nije tajna.
Guest- Guest
Čujem da neki PP shvate kao izraz ljubavi pa budite oprezni s tim.
dzmrdz wrote:Ja sam poslao nesto sto izricito mene afektira njemu na PP tako da nema problema a sada sam taj isti dokument prikacio i ovde javno tako da vise nije tajna.
Kad si vec kod toga daj nam i osobnu nalijepi, mislim jeste li vi normalni svi skupa?
darla- Admin
2015-10-22
Iz ovog dokumenta se vidi da je to sto sam rekao moguce i da se dogodilo. Ja se ne bojim nicega nek stavi di god hoce jer to nije tajan dokument a on neka ga iskoristi kako mu savest nalaze.
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Iz ovog dokumenta se vidi da je to sto sam rekao moguce i da se dogodilo. Ja se ne bojim nicega nek stavi di god hoce jer to nije tajan dokument a on neka ga iskoristi kako mu savest nalaze.
Dobro je, jutro je pametnije od veceri.
darla- Admin
2015-10-22
dzmrdz wrote:Iz ovog dokumenta se vidi da je to sto sam rekao moguce i da se dogodilo. Ja se ne bojim nicega nek stavi di god hoce jer to nije tajan dokument a on neka ga iskoristi kako mu savest nalaze.
nikako da prođeš inicijaciju joooj nemoj na sve padat :D
kic wrote:dzmrdz wrote:Iz ovog dokumenta se vidi da je to sto sam rekao moguce i da se dogodilo. Ja se ne bojim nicega nek stavi di god hoce jer to nije tajan dokument a on neka ga iskoristi kako mu savest nalaze.
nikako da prođeš inicijaciju joooj nemoj na sve padat :D
Svestan sam ja tih igrica sa provociranjem i kako bi ja nesto izlanio. Eto izlanio sam ..gle istinu!
Guest- Guest
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
Page 7 of 19