snimke ruskih aviona koji bacaju napalm bombe na bolnice u siriji
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: snimke ruskih aviona koji bacaju napalm bombe na bolnice u siriji
Slovenija, Mađarska, Slovačka su i NATO i EU ali se tako ne ušupčuju americi..ovo je besramno i u konačnici politički glupo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne ušupčuje se niti bjelorusija - rusiji, dapače često joj pokaže "zube", ali zna se , da je Bjelorusima gazda u Moskvi, tako je i Slovencima/Slovacima gazda u Washingtonu
Guest- Guest
dok srbija - srce vuče na rusiju, ali razum na zapad :D
Guest- Guest
tako svi srbi , vole i kunu se u majku rusiju, proklinju zapad, ali uredno idu prema zapadu
Guest- Guest
dva brata wrote:ne ušupčuje se niti bjelorusija - rusiji, dapače često joj pokaže "zube", ali zna se , da je Bjelorusima gazda u Moskvi, tako je i Slovencima/Slovacima gazda u Washingtonu
Okvirno, ali to su zemlje sa većim stupnjem državotvorstva pokazuju znakove suvereniteta...ovboliko ušupčivanje americi je smiješno i neozbiljno, samo je kosovo još zavaljenije.
2015-08-06
jebiga i ja sam protiv ušupčavanja, ali samo smo birali vlast, eno nam plenković, glavno da smo svrgnuli karamarka/hasu, koji su pokušali balansirati između zapada, rusije i višegrada, proglasili smo ih fašistima, ustašama, talibanima, ruskim špijunima, i svrgnuli ih, i doveli poslušnu lutkicu plenkovića, prvi ti si navijao za tako nešto i drugi hrvati, i sada se čudite.."zašto smo posluši ko robovi" .. sami ste pali , sami ste se ubili
Guest- Guest
dva brata wrote:jebiga i ja sam protiv ušupčavanja, ali samo smo birali vlast, eno nam plenković, glavno da smo svrgnuli karamarka/hasu, koji su pokušali balansirati između zapada, rusije i višegrada, proglasili smo ih fašistima, ustašama, talibanima, ruskim špijunima, i svrgnuli ih, i doveli poslušnu lutkicu plenkovića, prvi ti si navijao za tako nešto i drugi hrvati, i sada se čudite.."zašto smo posluši ko robovi" .. sami ste pali , sami ste se ubili
Karamrle i hasanče su još gori...em bi radili po Buzinskim instrukcijama a istovremeno svojim pravašenjem nanosili dodatnu štetu, hasanče bi jurišao na rusiju :D
Pratimo dalje.
2015-08-06
nisu radili "u buzinu", karamarko je pao zbog ruskih veza(to sam prvi napisao na forumu, da će se karamaraka srušiti zbog ruskih veza, prije nego ga se počelo rušiti jer sam dobio info iz visoke politike) , karamarko je veličao orbana, karamarkova vlast je forsirala višegrad, haso je non stop bio u mađarskoj sa orbanom i ekipom, - srušili ste takvu vlast, koja nije bila idealna, ali nisu bili toliko uvučeni u zapadni šupak -
i onda kukaš "a mi smo poslušnici kako to -" - eto kako- htjeli ste plenkovića dobili ste ga. dobili ste poslušnu lutkicu , koja će još i biti veća lopina nego karamarko.
sada se opravdavaš i koprcaš, reci zajeba sam - zajeba sam.
i onda kukaš "a mi smo poslušnici kako to -" - eto kako- htjeli ste plenkovića dobili ste ga. dobili ste poslušnu lutkicu , koja će još i biti veća lopina nego karamarko.
sada se opravdavaš i koprcaš, reci zajeba sam - zajeba sam.
Guest- Guest
Nisam se zahebao, i danas bih podržao smjenu karamrleta i hasančeta za kojim patite, jednostavno dvojica potonjih su nesposobni i na pravaškoj liniji.
Ne znam tko vam je prodao mekinje o karamrletovim ruskim vezama...ali ako vam se preživa, mašite repom :)
Oke tu je plenki i loptica s pantovčaka...pa pratimo dalje.
Premda je puno važnije što će se događati u srcu europe nego na periferiji.
Ne znam tko vam je prodao mekinje o karamrletovim ruskim vezama...ali ako vam se preživa, mašite repom :)
Oke tu je plenki i loptica s pantovčaka...pa pratimo dalje.
Premda je puno važnije što će se događati u srcu europe nego na periferiji.
2015-08-06
nije mi nitko prodao, ti kao živiš u paralernom svijetu.
svi mediji pišu o tome, i lijevi i desni, cila ekipa na forumu zna o tome, o karamarkovim ruskim vezama, i lijevi i desni, od marca koji je desno do šiting bula koji je lijevo, političari pričaju o tome, eh da, ja sam od jednog visokog izvora sazna o kamarkovim ruskim vezama i da će ga rušiti zbog toga, prije nego ga se počelo rušiti i prije nego se znalo o tome..
a sada ti i dalje živiš u paralernom svemiru i vjeruješ da su svi ludi osim tebe
svi mediji pišu o tome, i lijevi i desni, cila ekipa na forumu zna o tome, o karamarkovim ruskim vezama, i lijevi i desni, od marca koji je desno do šiting bula koji je lijevo, političari pričaju o tome, eh da, ja sam od jednog visokog izvora sazna o kamarkovim ruskim vezama i da će ga rušiti zbog toga, prije nego ga se počelo rušiti i prije nego se znalo o tome..
a sada ti i dalje živiš u paralernom svemiru i vjeruješ da su svi ludi osim tebe
Guest- Guest
a nista onda, sto vise ljevicara I lijevi nazovi liberala to bolje
2014-04-19
ma ja svi pišu o tome :D
odoh u krpe trčao sam 32 km za 2:58....sol mi s euhvatila oko potkoljenica kad je znoj ispario....jebena kondicija
odoh u krpe trčao sam 32 km za 2:58....sol mi s euhvatila oko potkoljenica kad je znoj ispario....jebena kondicija
2015-08-06
prckov wrote:a nista onda, sto vise ljevicara I lijevi nazovi liberala to bolje
e a to znači nisu pravi liberali nego nazovi liberali, jer pravih liberala nikad nije bilo oni tek trebaju doći :)
2015-08-06
ima pravih kako da ne, evo ih ovdje u mene, a tvoji lijevi, tj. radnicka partija su za open borders, pedere rodnu ideologiju I sve te napredne zapadne svetinjeepikur37 wrote:prckov wrote:a nista onda, sto vise ljevicara I lijevi nazovi liberala to bolje
e a to znači nisu pravi liberali nego nazovi liberali, jer pravih liberala nikad nije bilo oni tek trebaju doći :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sve su to marksističke devijacije..
Guest- Guest
kao što su pravoslavlje, katoličanstvo, jehovinisvjedici, protestanti različite devijacije krščanstva..
Guest- Guest
ovdje se lizu stranka zelenih I radnicka I obe imaju isti stav u vezi svega sto je epi protiv, a liberali I'm totalna kontra,dva brata wrote:sve su to marksističke devijacije..
zaustavili ilegalnu imigraciju I nece da priznaju peder brakove
2014-04-19
prckov wrote:ima pravih kako da ne, evo ih ovdje u mene, a tvoji lijevi, tj. radnicka partija su za open borders, pedere rodnu ideologiju I sve te napredne zapadne svetinjeepikur37 wrote:prckov wrote:a nista onda, sto vise ljevicara I lijevi nazovi liberala to bolje
Molim lijepo ja sam za neku varijantu konzervativnog nacional-socijalizma :)
2015-08-06
prckov wrote:ovdje se lizu stranka zelenih I radnicka I obe imaju isti stav u vezi svega sto je epi protiv, a liberali I'm totalna kontra,dva brata wrote:sve su to marksističke devijacije..
Kod nas to zastupaju konzervaticvi, bliski crkvi i desnim opcijama.
Kod vas liberali protiv pedera...ajme :D dobro trebalo bi upratiti australijsku političku scenu....
2015-08-06
pa denicarstvo je blisko tim pozicijama, ljevicarstvo je kontra, ne mozes sa malim postotkom istomisljenika izac na kraj ljevicarstvom koje je preuzelo medije, nametnulo svjetonazor I kulturu uopce. Kolko god je tebi sa uskog BiH gledista hase nepozeljan on je istovremeno koristan za rusenje ljevicarskog bunila u HR, sto je on u pocetku svog posla I napravio kolko tolko. Eto cak je bio ok I sa orbanomepikur37 wrote:prckov wrote:ima pravih kako da ne, evo ih ovdje u mene, a tvoji lijevi, tj. radnicka partija su za open borders, pedere rodnu ideologiju I sve te napredne zapadne svetinjeepikur37 wrote:prckov wrote:a nista onda, sto vise ljevicara I lijevi nazovi liberala to bolje
Molim lijepo ja sam za neku varijantu konzervativnog nacional-socijalizma :)
2014-04-19
epi je isto marksist, kao i ovi iz radničke fronte, kao i zeleni, kao i drug tito.. samo pripada nekoj drugoj marksističkoj struji, ali u suštini je marksist.prckov wrote:ovdje se lizu stranka zelenih I radnicka I obe imaju isti stav u vezi svega sto je epi protiv, a liberali I'm totalna kontra,dva brata wrote:sve su to marksističke devijacije..
lenjin je bio za pederske brakove, staljin je protiv toga, ali obojica su marksisti.
epi, radnička fronta, drugo tito, lenjin, staljin, zeleni, regoč , sve su to marksisti dijele hrpu istih stajališta vezano za evoluciju, ekonomijum itd.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Marksizam
ne znači da je recimo epijev marksizam ispravan, a marksizam radničke fronte kriv. ili da je marksizam staljinov točan, a marksizam lenjin netočan itd.
svi su oni točni,
isto kao kršćanstvo, smješno je govoriti da je pravoslavlje ispravno, a katoličanstvo pogrešno, da je ova protestantska struja točna, ona kriva. itd.
sve su to djeca krščanstva.
ja odbacujem marksizam u potpunosti u svakom obliku, jer svaki je marksizam štetan, neki malo manje, ali i taj malo "manje" se izgegenerira u najgori marksizam(one radničke fronte) .
Tu ideologiju treba zapalit.
opet problem je što se marksizam dosta utvrdio u europi, dok zanimljivo ne toliko u kini, jest što je marksizam nadogradnja na kršćansku ideologiju
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Užas u Tirani: Zaraženi se bacaju s vrha bolnice
» Užas: Rusi bacaju užasne FAB bombe po jadnim Ukrajincima
» Putin i Asad čvrsto odlučili osvojiti Alep pa na djecu bacaju bombe napalma
» Do kraja tjedna u srbiju stiže još ruskih aviona!!!
» Bitorajac za ilustraciju hrvatskog ‘primitivizma’ rabio snimke i fotografije poljskih, grčkih i ruskih huligana
» Užas: Rusi bacaju užasne FAB bombe po jadnim Ukrajincima
» Putin i Asad čvrsto odlučili osvojiti Alep pa na djecu bacaju bombe napalma
» Do kraja tjedna u srbiju stiže još ruskih aviona!!!
» Bitorajac za ilustraciju hrvatskog ‘primitivizma’ rabio snimke i fotografije poljskih, grčkih i ruskih huligana
Page 7 of 10