Bitorajac za ilustraciju hrvatskog ‘primitivizma’ rabio snimke i fotografije poljskih, grčkih i ruskih huligana
Page 1 of 1
Bitorajac za ilustraciju hrvatskog ‘primitivizma’ rabio snimke i fotografije poljskih, grčkih i ruskih huligana
Jučer smo objavili priču kako je razotkriven Rene Bitorajac: Za privatni cabaret u kinu Mosor tražio je novac od zagrebačkog gradonačelnika Bandića i ministra Hasanbegovića, a kad ga nije dobio objavio je filmić “Mi Hrvati” u kojem vrijeđa sve što je hrvatsko.
U videu “MI HRVATI BY RENE BITORAJAC” stavljene su fotografije navijača ruskog Spartaka s nacističkom zastavom te brojne slike poljskih, grčkih i ruskih huligana koji u spotu glume Hrvate (?!), zapaljene LGBT zastave u Americi…
http://narod.hr/kultura/bitorajac-za-ilustraciju-hrvatskog-primitivizma-rabio-snimke-i-fotografije-poljskih-grckih-i-ruskih-huligana
U videu “MI HRVATI BY RENE BITORAJAC” stavljene su fotografije navijača ruskog Spartaka s nacističkom zastavom te brojne slike poljskih, grčkih i ruskih huligana koji u spotu glume Hrvate (?!), zapaljene LGBT zastave u Americi…
http://narod.hr/kultura/bitorajac-za-ilustraciju-hrvatskog-primitivizma-rabio-snimke-i-fotografije-poljskih-grckih-i-ruskih-huligana
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Bitorajac za ilustraciju hrvatskog ‘primitivizma’ rabio snimke i fotografije poljskih, grčkih i ruskih huligana
Ma to on samo za dojam, ona poljudska se ne vidi dobro inače smo najveći fašisti
2014-04-15
Re: Bitorajac za ilustraciju hrvatskog ‘primitivizma’ rabio snimke i fotografije poljskih, grčkih i ruskih huligana
Nije vazno sto su huligani rusi,grci i slicni.
Lako je zamisliti da su to Hrvati.
Lako je zamisliti da su to Hrvati.
dijagram-
2015-08-09
Kulturnjaci mogu svašta smišljat, pa i lagat...Ko se ne slaže s njima taj je fašist.
Kao što rekoše, pazite na svaku izgovorenu riječ kao da vam je poslednja.
Kao što rekoše, pazite na svaku izgovorenu riječ kao da vam je poslednja.
Bezveze,
Evo tek sam sad pogleda ovu temu uopće ......ma.
Evo tek sam sad pogleda ovu temu uopće ......ma.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemam volje gubit vrime na gluposti al ako je itko pogleda uopće taj spot u jednom trenutku je i MIlanović s rukom na srcu i kao mi Hrvati ......
.....pametnom dovoljno.
Lik vas sve sprda a ovi glupi desničari odma skočili.
Da nema tog detalja sa MIlanovićem možda bih i ja to pomislio al ima tako da kao što rekoh : pametnom dovoljno.
.....pametnom dovoljno.
Lik vas sve sprda a ovi glupi desničari odma skočili.
Da nema tog detalja sa MIlanovićem možda bih i ja to pomislio al ima tako da kao što rekoh : pametnom dovoljno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» snimke ruskih aviona koji bacaju napalm bombe na bolnice u siriji
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Uskoro naplata obilaznica, državnih cesta i poljskih puteva???
» Riječ "homofobija" je jako težak oblik ljudske gluposti i primitivizma
» Nijemci preuzimaju 14 grčkih aerodroma
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Uskoro naplata obilaznica, državnih cesta i poljskih puteva???
» Riječ "homofobija" je jako težak oblik ljudske gluposti i primitivizma
» Nijemci preuzimaju 14 grčkih aerodroma
Page 1 of 1