7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
pa dobro, kad nestane iz nosa onda dobro pucam iz gujice, samo pazi da ti ne sprzim obrve i trepavice. I nemoj da se sicas munjama jer cu te zveknut mobitelom po adamovoj jabuciciiknarovdje wrote:par puta mozes,a onda ti mozak prazan,nemas materijala za vise baciti iz nosa,iscurilo je kuzis,ostavi si ovu sirotinju jos uglavi sto imas,trebati ce ti,propusan siprckov wrote:@iknare, ja mogu bacit 10 metara iz nosa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:eto vidis, diplomacija je propala, mozda nastavimo sa njom kad ti sve uzmem, porusim, spalim i porobim te ako ne i nesto gore, samo sto ce ti tad pregovaracka pozicija vrijediti 0 bodovadzepna_venera wrote:prckov wrote:e vidis, mogli bi mi nesto i ispregovarat u ime mira izmedu nas dvije konfrontirane stranedzepna_venera wrote:prckov wrote:imas li jos romanticnih bajki za pred spavanje, vidim da ti to dobro idedzepna_venera wrote:prckov wrote:
a kad ulijecu svemirci
Nemoj reći da ih ne prepoznaješ koji su
Imam. Mirisna i u sexy rublju. Ali samo za one koji vjeruju u bajke. Dakle, ne za tebe
Ne može. Ne poštuješ stranu s druge strane stola
Ovo tvoje ucjenjivanje je politička predstava za javnost. Kad bi se dogovori tajno onda javnost ne bi znala pravu istinu, o tome pričam.
Guest- Guest
iknarovdje wrote:par puta mozes,a onda ti mozak prazan,nemas materijala za vise baciti iz nosa,iscurilo je kuzis,ostavi si ovu sirotinju jos uglavi sto imas,trebati ce ti,propusan siprckov wrote:@iknare, ja mogu bacit 10 metara iz nosa
Iknar rulz!
Guest- Guest
a sto bi se vuk/ovi i ovca/e dogovarali tajno, da izgledaju civilizirano? Ili zato sto su zenstveni pa im to ide uz novu kosuljudzepna_venera wrote:prckov wrote:eto vidis, diplomacija je propala, mozda nastavimo sa njom kad ti sve uzmem, porusim, spalim i porobim te ako ne i nesto gore, samo sto ce ti tad pregovaracka pozicija vrijediti 0 bodovadzepna_venera wrote:prckov wrote:e vidis, mogli bi mi nesto i ispregovarat u ime mira izmedu nas dvije konfrontirane stranedzepna_venera wrote:prckov wrote:imas li jos romanticnih bajki za pred spavanje, vidim da ti to dobro idedzepna_venera wrote:prckov wrote:
a kad ulijecu svemirci
Nemoj reći da ih ne prepoznaješ koji su
Imam. Mirisna i u sexy rublju. Ali samo za one koji vjeruju u bajke. Dakle, ne za tebe
Ne može. Ne poštuješ stranu s druge strane stola
Ovo tvoje ucjenjivanje je politička predstava za javnost. Kad bi se dogovori tajno onda javnost ne bi znala pravu istinu, o tome pričam.
2014-04-19
Prvi put primjećujem da si duhovit, super...:D :Diknarovdje wrote:a nebih zelio da sve izbaci i zaboravi lozinku za forum,zao mi gadzepna_venera wrote:iknarovdje wrote:par puta mozes,a onda ti mozak prazan,nemas materijala za vise baciti iz nosa,iscurilo je kuzis,ostavi si ovu sirotinju jos uglavi sto imas,trebati ce ti,propusan siprckov wrote:@iknare, ja mogu bacit 10 metara iz nosa
Iknar rulz!
Guest- Guest
mogul onda kad si vec tako zabrinut tankocutno ispisat lozinku tom slinom iz nosa na tvom celu?iknarovdje wrote:a nebih zelio da sve izbaci i zaboravi lozinku za forum,zao mi gadzepna_venera wrote:iknarovdje wrote:par puta mozes,a onda ti mozak prazan,nemas materijala za vise baciti iz nosa,iscurilo je kuzis,ostavi si ovu sirotinju jos uglavi sto imas,trebati ce ti,propusan siprckov wrote:@iknare, ja mogu bacit 10 metara iz nosa
Iknar rulz!
2014-04-19
prckov wrote:a sto bi se vuk/ovi i ovca/e dogovarali tajno, da izgledaju civilizirano? Ili zato sto su zenstveni pa im to ide uz novu kosulju
Ja sam vučica u janjećoj jakni što da radim sa ovcama..
Guest- Guest
vucica koja juri stazama gluposti bez kocnicadzepna_venera wrote:prckov wrote:a sto bi se vuk/ovi i ovca/e dogovarali tajno, da izgledaju civilizirano? Ili zato sto su zenstveni pa im to ide uz novu kosulju
Ja sam vučica u janjećoj jakni što da radim sa ovcama..
2014-04-19
Malo je žena na forumu, stoga budite popustljiviji
Guest- Guest
ljubim ruke mlada damo....a i ostale dijelove ako se prilika ukaze, kako tebi tako i ovoj romanticnoj pikolo gospodicni veneriMativka wrote:Malo je žena na forumu, stoga budite popustljiviji
2014-04-19
iknare ne dosaduj, obrisacu sa tobom gujicu i bacit te u jarakiknarovdje wrote:ajde otvori usta idem SRATI uskoro,a onda gutaj govneka,ima da ti napunim mozak da mozes bacati smrklje neko vrijeme 10+metaraprckov wrote:ljubim ruke mlada damo....a i ostale dijelove ako se prilika ukaze, kako tebi tako i ovoj romanticnoj pikolo gospodicni veneriMativka wrote:Malo je žena na forumu, stoga budite popustljiviji
2014-04-19
Ajde da se i od njega nešto drugo vidi, munje i gromovi su već postali dosadni.
Guest- Guest
kakvi su to tajni dogovori ako svi znaju za njih? x)
Ne kvari romantiku!kic wrote:kakvi su to tajni dogovori ako svi znaju za njih? x)
Guest- Guest
Mativka wrote:Malo je žena na forumu, stoga budite popustljiviji
Malo nas je al nas ima :D
Ma pusti ga nek se olakša...:P
Guest- Guest
Al eto da vratim na temu, u Švicarskoj žene su itekako poštivane, jednakopravne, i čine najjaču kariku u lancu Zato i je Švica
Guest- Guest
kic wrote:kakvi su to tajni dogovori ako svi znaju za njih? x)
Spin :P
Guest- Guest
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
Page 7 of 11