7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
misliš "..u zavidnoj poziciji.."?
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aben wrote:if questions su uvik zajebani. nije jednostavno presuditi šta bi se dogodilo samo prebrojavajući puške. ako bi se švicarci zainatili ka afganistanci, popalili gradove ka rusi, uzeli žene i djecu za štit ka partizani, bilo bi makljaže. al, nit imaju 72 djevice ka afganistanci, niti brojnost ka rusi nit ideologiju ka partizani- možda bi se predali, kužiš.
Šbb kbb...pih! Nisu se makljali, nisu se inatili, nisu se predavali. Glavna stranka im je bila i ostala takujin...it's ok!
Guest- Guest
ne razumin, koji je tvoj odgovor zašto hitler, sam vrag glavom i bradom, nije osvojio švicarsku? jer su se ovi odbili boriti?dzepna_venera wrote:aben wrote:if questions su uvik zajebani. nije jednostavno presuditi šta bi se dogodilo samo prebrojavajući puške. ako bi se švicarci zainatili ka afganistanci, popalili gradove ka rusi, uzeli žene i djecu za štit ka partizani, bilo bi makljaže. al, nit imaju 72 djevice ka afganistanci, niti brojnost ka rusi nit ideologiju ka partizani- možda bi se predali, kužiš.
Šbb kbb...pih! Nisu se makljali, nisu se inatili, nisu se predavali. Glavna stranka im je bila i ostala takujin...it's ok!
2014-04-16
ne razumin, koji je tvoj odgovor zašto hitler, sam vrag glavom i bradom, nije osvojio švicarsku? jer su se ovi odbili boriti?dzepna_venera wrote:aben wrote:if questions su uvik zajebani. nije jednostavno presuditi šta bi se dogodilo samo prebrojavajući puške. ako bi se švicarci zainatili ka afganistanci, popalili gradove ka rusi, uzeli žene i djecu za štit ka partizani, bilo bi makljaže. al, nit imaju 72 djevice ka afganistanci, niti brojnost ka rusi nit ideologiju ka partizani- možda bi se predali, kužiš.
2014-04-16
aben wrote:ne razumin, koji je tvoj odgovor zašto hitler, sam vrag glavom i bradom, nije osvojio švicarsku? jer su se ovi odbili boriti?dzepna_venera wrote:aben wrote:if questions su uvik zajebani. nije jednostavno presuditi šta bi se dogodilo samo prebrojavajući puške. ako bi se švicarci zainatili ka afganistanci, popalili gradove ka rusi, uzeli žene i djecu za štit ka partizani, bilo bi makljaže. al, nit imaju 72 djevice ka afganistanci, niti brojnost ka rusi nit ideologiju ka partizani- možda bi se predali, kužiš.
Moj odgovor je da su i rat i mir stvar dogovora-pregovora (uglavnom skrivenih). Nekima koji su imali skrivenu lovicu je odgovaralo da to bude tako.
E sad će neki reći, pa mi ovdje nismo htjeli rat, pa smo se morali braniti, bla bla. Uvijek je pitanje TKO pregovara u ime većine koja nešto neće i koliko od tog dogovora ta ista većina dozna jer dobiva frizirane šest puta prevrnute informacije.
Guest- Guest
a kad ulijecu svemircidzepna_venera wrote:aben wrote:ne razumin, koji je tvoj odgovor zašto hitler, sam vrag glavom i bradom, nije osvojio švicarsku? jer su se ovi odbili boriti?dzepna_venera wrote:aben wrote:if questions su uvik zajebani. nije jednostavno presuditi šta bi se dogodilo samo prebrojavajući puške. ako bi se švicarci zainatili ka afganistanci, popalili gradove ka rusi, uzeli žene i djecu za štit ka partizani, bilo bi makljaže. al, nit imaju 72 djevice ka afganistanci, niti brojnost ka rusi nit ideologiju ka partizani- možda bi se predali, kužiš.
Moj odgovor je da su i rat i mir stvar dogovora-pregovora (uglavnom skrivenih). Nekima koji su imali skrivenu lovicu je odgovaralo da to bude tako.
E sad će neki reći, pa mi ovdje nismo htjeli rat, pa smo se morali braniti, bla bla. Uvijek je pitanje TKO pregovara u ime većine koja nešto neće i koliko od tog dogovora ta ista većina dozna jer dobiva frizirane šest puta prevrnute informacije.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:
a kad ulijecu svemirci
Nemoj reći da ih ne prepoznaješ koji su
Guest- Guest
imas li jos romanticnih bajki za pred spavanje, vidim da ti to dobro idedzepna_venera wrote:prckov wrote:
a kad ulijecu svemirci
2014-04-19
prckov wrote:imas li jos romanticnih bajki za pred spavanje, vidim da ti to dobro idedzepna_venera wrote:prckov wrote:
a kad ulijecu svemirci
Imam. Mirisna i u sexy rublju. Ali samo za one koji vjeruju u bajke. Dakle, ne za tebe
Guest- Guest
iknarovdje wrote:moram priznati rpilicno mduar odgovor,dakle slicno ejs tanje id anas i rpije,sv eje stvar dogovora "mocnika" sa obje strane,mogu se boriti kao ali neki ce profitirati,dakle rat je profit nekih,svicarska je bila profit nacista i saveznika,akle nije bila neutralna neghgo dogovorena tvorevina za raznor azne uslugedzepna_venera wrote:aben wrote:ne razumin, koji je tvoj odgovor zašto hitler, sam vrag glavom i bradom, nije osvojio švicarsku? jer su se ovi odbili boriti?dzepna_venera wrote:aben wrote:if questions su uvik zajebani. nije jednostavno presuditi šta bi se dogodilo samo prebrojavajući puške. ako bi se švicarci zainatili ka afganistanci, popalili gradove ka rusi, uzeli žene i djecu za štit ka partizani, bilo bi makljaže. al, nit imaju 72 djevice ka afganistanci, niti brojnost ka rusi nit ideologiju ka partizani- možda bi se predali, kužiš.
to Zidovi ionako mislim d aznaju da su nacisti bjezali rpeko svicarske i skupljali novax peewko svicarskih banaka,da ne duljim
Tako je Iknare, prijatelju. Unatoč tvom esperantu, rekao si bit.
Guest- Guest
e vidis, mogli bi mi nesto i ispregovarat u ime mira izmedu nas dvije konfrontirane stranedzepna_venera wrote:prckov wrote:imas li jos romanticnih bajki za pred spavanje, vidim da ti to dobro idedzepna_venera wrote:prckov wrote:
a kad ulijecu svemirci
Imam. Mirisna i u sexy rublju. Ali samo za one koji vjeruju u bajke. Dakle, ne za tebe
2014-04-19
iknarovdje wrote:
ma ja tako pisem da necije"mozgice"unaprijedim,zato me bas zaboli jer gramatika u redu,neka vjezbaju mozak
nego nazalost je id anas tako vidi u HRvatskoj situaciju,narod gladuje,oduzima im se sve a SDP i HDZ se svađaju tko je vise zla napravio,sistem je komunsiticki gdje vojnici,policija i politika i sl,imaju povlasteno ovo ono,narod kopa po smecu ilis trijepi toj sudbini
nema pomaka nikakvih nazalost,a zasto pa jel se tako dogovore,si vidjela svi su rpitiv jedne jedinice da HRvastska bude jedno tijelo glasanja,jerm bi veliki izgubili kuzis,svaki ovaj onaj 5%,mnogo ih otpada,ustav se ne psotuje, i pisao ga komunjara i udbas,tako da sto da kazem
nema nsita dok meni ne pukne film pa da koristim Moci,samo moglo bi biti brutala
idakle nazalsot u HRvatskoj je robovlasnicki sistem,moderno roblje,jedni rade za druge a drugi se svađaju tko vise krade a ti imaju povlastene place itd i rpodajus ve i to legalno,a narod pasivc us trahu,puknuti ce narodu film pa ce biti vjesanja izgleda,anarhija
No, ožeži!
Guest- Guest
prckov wrote:e vidis, mogli bi mi nesto i ispregovarat u ime mira izmedu nas dvije konfrontirane stranedzepna_venera wrote:prckov wrote:imas li jos romanticnih bajki za pred spavanje, vidim da ti to dobro idedzepna_venera wrote:prckov wrote:
a kad ulijecu svemirci
Ne može. Ne poštuješ stranu s druge strane stola
Guest- Guest
@iknare, ja mogu bacit 10 metara iz nosa
2014-04-19
eto vidis, diplomacija je propala, mozda nastavimo sa njom kad ti sve uzmem, porusim, spalim i porobim te ako ne i nesto gore, samo sto ce ti tad pregovaracka pozicija vrijediti 0 bodovadzepna_venera wrote:prckov wrote:e vidis, mogli bi mi nesto i ispregovarat u ime mira izmedu nas dvije konfrontirane stranedzepna_venera wrote:prckov wrote:imas li jos romanticnih bajki za pred spavanje, vidim da ti to dobro idedzepna_venera wrote:prckov wrote:
a kad ulijecu svemirci
Ne može. Ne poštuješ stranu s druge strane stola
2014-04-19
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
Page 6 of 11