7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
Baš ga lupaš. Šta je , po tvome trebalo napraviti, ajd slušam...dzepna_venera wrote:Većina vjerujem da ne. Manjina kojoj je to odgovaralo da. Manjina koja i danas na teret većine organizira vojne parade. U doba kada bi se konačno trebali posvetiti prosperitetu, miru i napretku. Mi nemamo konje za utrku jer su svi naši konji prodani.Trinity wrote:Mi baš htjeli pa htjeli u taj rat, jel?dzepna_venera wrote:kic wrote:ne razumijem, trebali bi biti tuzni zbog mimohoda zato sto je Svicarska stoljecima sinonim za bogatstvo i poreznu evaziju? :)
Gle, pametan ne ulazi u rat. Još manje da ga slavi. Što se ima slaviti: izgubljeni životi, rasturene familije, uništena imovina? Ispričavam se svekolikom pučanstvu jer ne vidim uopće niti jedan razlog da slavim što je jedna majka ostala bez svoja 4 sina.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Mahanje i manipuluranje domoljubljem je konstantno, bilo koja javna debata, utakmica, izbori, pjesme...ko vidi, vidi:)kic wrote:ako je mahanje jedan dan problem, ne znam što je s ostalim danima i noćima..dzepna_venera wrote:kic wrote:aben je već odgovorio na ovo s vječnom floskulom o gladi, ali, da se razumijemo, mimohod mi nije uopće bitan, već dan sjećanja na neke stvari..dzepna_venera wrote:Nadam se da je nacionalni ponos nešto njami što možeš skuhati na žlicu pa poslužiti svim onima koji vrijedno kopaju po kontejnerima. Ako ostane, podijeli i onima s kreditima.
Sjećanje na bonove za osnovne potrepštine kad su ljudi u redovima stajali da bi to dobili i nisu neko sjećanje iz djetinjstva,a posljedica su 2.svjetskog rata i revolucije u 70-ima.
Uzavrelim nacionalističkim osjećajima i mahanje istima nikad brate kraja na ovim prostorima.
Guest- Guest
baci oko na temu denkverbot ;) to je moj korpus u biti.dzepna_venera wrote:Mahanje i manipuluranje domoljubljem je konstantno, bilo koja javna debata, utakmica, izbori, pjesme...ko vidi, vidi:)kic wrote:ako je mahanje jedan dan problem, ne znam što je s ostalim danima i noćima..dzepna_venera wrote:kic wrote:aben je već odgovorio na ovo s vječnom floskulom o gladi, ali, da se razumijemo, mimohod mi nije uopće bitan, već dan sjećanja na neke stvari..dzepna_venera wrote:Nadam se da je nacionalni ponos nešto njami što možeš skuhati na žlicu pa poslužiti svim onima koji vrijedno kopaju po kontejnerima. Ako ostane, podijeli i onima s kreditima.
Sjećanje na bonove za osnovne potrepštine kad su ljudi u redovima stajali da bi to dobili i nisu neko sjećanje iz djetinjstva,a posljedica su 2.svjetskog rata i revolucije u 70-ima.
Uzavrelim nacionalističkim osjećajima i mahanje istima nikad brate kraja na ovim prostorima.
Kad se popneš i sjuriš niz tobogan, nema više pitanja što si trebao napraviti nego da dođeš do kraja. ŽIV ZDRAV.Trinity wrote:Baš ga lupaš. Šta je , po tvome trebalo napraviti, ajd slušam...dzepna_venera wrote:Većina vjerujem da ne. Manjina kojoj je to odgovaralo da. Manjina koja i danas na teret većine organizira vojne parade. U doba kada bi se konačno trebali posvetiti prosperitetu, miru i napretku. Mi nemamo konje za utrku jer su svi naši konji prodani.Trinity wrote:Mi baš htjeli pa htjeli u taj rat, jel?dzepna_venera wrote:kic wrote:ne razumijem, trebali bi biti tuzni zbog mimohoda zato sto je Svicarska stoljecima sinonim za bogatstvo i poreznu evaziju? :)
Gle, pametan ne ulazi u rat. Još manje da ga slavi. Što se ima slaviti: izgubljeni životi, rasturene familije, uništena imovina? Ispričavam se svekolikom pučanstvu jer ne vidim uopće niti jedan razlog da slavim što je jedna majka ostala bez svoja 4 sina.
Puno toga sam čitala što si pisala, ne slažemo se u svemu, ali poštujem tvoje mišljenje pa te molim da i ti poštuješ moje.
Po opredjeljenju sam pacifist, vjerujem u dogovor pametnih ljudi i vjerujem sa budale treba izbjegavati u širokom luku.
Ako dogovor nije moguc, potrazi se pametna hladna glava koja zna što je dobrobit za sve i onda se pregovara.
Guest- Guest
Trinity, mene zanima poruka Ante Casha koji je rekao da se treba okrenuti buducnosti. On je to napravio i mudar nije dao se uvući u igre.
Jesmo li mi u stanju kao nacija ponoviti stare greske i ponovo se crpiti na svadje i na ratove? Želim znati jer svijet ima lijepih mjesta za zivot :)
Jesmo li mi u stanju kao nacija ponoviti stare greske i ponovo se crpiti na svadje i na ratove? Želim znati jer svijet ima lijepih mjesta za zivot :)
Guest- Guest
Da zakljucim: demonstracija sile sa tuđom opremom mi ne može uzazvati ushit ni izmamiti suzu, to je slika s porukom koja se želi odaslati u svijet.
Onaj isti koji nam ne šalje kanadere kad nam gore šume.
Onaj isti koji nam ne šalje kanadere kad nam gore šume.
Guest- Guest
pacifizam je dobar izbor za kvalitetan život, al ne valja biti naivan i ne biti svjestan njegovih ograničenja.dzepna_venera wrote:Kad se popneš i sjuriš niz tobogan, nema više pitanja što si trebao napraviti nego da dođeš do kraja. ŽIV ZDRAV.Trinity wrote:Baš ga lupaš. Šta je , po tvome trebalo napraviti, ajd slušam...dzepna_venera wrote:Većina vjerujem da ne. Manjina kojoj je to odgovaralo da. Manjina koja i danas na teret većine organizira vojne parade. U doba kada bi se konačno trebali posvetiti prosperitetu, miru i napretku. Mi nemamo konje za utrku jer su svi naši konji prodani.Trinity wrote:Mi baš htjeli pa htjeli u taj rat, jel?dzepna_venera wrote:kic wrote:ne razumijem, trebali bi biti tuzni zbog mimohoda zato sto je Svicarska stoljecima sinonim za bogatstvo i poreznu evaziju? :)
Puno toga sam čitala što si pisala, ne slažemo se u svemu, ali poštujem tvoje mišljenje pa te molim da i ti poštuješ moje.
Po opredjeljenju sam pacifist, vjerujem u dogovor pametnih ljudi i vjerujem sa budale treba izbjegavati u širokom luku.
Ako dogovor nije moguc, potrazi se pametna hladna glava koja zna što je dobrobit za sve i onda se pregovara.
u jednom trenutku, recimo u onoj milisekundi kad te silovatelj nakon obeščašćenja davi da ga ne možeš identificirati, taman prije nego ćeš izgubiti svijest, valjalo bi odvagnuti između konzistentnosti svog principa i i svog života.
silovanje je uzeto zbog toga šta more izazvat dovoljno jaku emocionalnu reakciju a koja može potaknuti reakciju protiv pacifizma.
2014-04-16
Aben, nije mi ovo adekvatan primjer jer ako je silovatelj ubojica već odlučio uzeti život,stav žrtve neće na to apsolutno utjecati. Iako nagon tjera na fajt naravno što ubojici dodatno diže adrenalin.Rat je izbor strana koje umjesto dogovora i kompromisa gdje bi malo izgubile biraju sukob gdje svi puno gube.
Nema pobjednika :( što vidimo danas.. Nisam baš zaboravna i dobro se sjećam prvih huškačko nacionalističkih plakata i osjetila sam što tada slijedi, no ko svaki naivni idiot nadala sam se da neće do toga doći.
Otvorila sam temu sa divljenjem narodu koji je odlučivao u svojoj prošlosti da se ne penje na tobogan smrti. Mudro.
Nema pobjednika :( što vidimo danas.. Nisam baš zaboravna i dobro se sjećam prvih huškačko nacionalističkih plakata i osjetila sam što tada slijedi, no ko svaki naivni idiot nadala sam se da neće do toga doći.
Otvorila sam temu sa divljenjem narodu koji je odlučivao u svojoj prošlosti da se ne penje na tobogan smrti. Mudro.
Guest- Guest
Švicarska je bogata jer ima pametan narod koji je radišan i ima političare koji služe općem dobru, i ne vraćaju se stalno u prošlost i nema pitanja:;;; gdje si bio 91,"?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Baš tako!!!v_vlado wrote:Švicarska je bogata jer ima pametan narod koji je radišan i ima političare koji služe općem dobru, i ne vraćaju se stalno u prošlost i nema pitanja:;;; gdje si bio 91,"?
Guest- Guest
Ah, oprosti, bila sam malo preoštra i nisam ti se unaprijed ispričala zbog toga kao aben i kic. (Baš su kavaliri. )dzepna_venera wrote:Kad se popneš i sjuriš niz tobogan, nema više pitanja što si trebao napraviti nego da dođeš do kraja. ŽIV ZDRAV.Trinity wrote:Baš ga lupaš. Šta je , po tvome trebalo napraviti, ajd slušam...dzepna_venera wrote:Većina vjerujem da ne. Manjina kojoj je to odgovaralo da. Manjina koja i danas na teret većine organizira vojne parade. U doba kada bi se konačno trebali posvetiti prosperitetu, miru i napretku. Mi nemamo konje za utrku jer su svi naši konji prodani.Trinity wrote:Mi baš htjeli pa htjeli u taj rat, jel?dzepna_venera wrote:kic wrote:ne razumijem, trebali bi biti tuzni zbog mimohoda zato sto je Svicarska stoljecima sinonim za bogatstvo i poreznu evaziju? :)
I moj se odgovor ne odnosi na sve tvoje postove, nego samo na taj, nothing personal, calm down...
Poprilično si naivna ako tako misliš. Ne možeš svima ugoditi i sa svima biti dobra kolikogod to želiš.
Last edited by Trinity on 5/8/2015, 16:58; edited 2 times in total
Trinity-
2014-04-17
A šta je sa ostalim zemljama ? Prema naslovu je ispred svih, di su njihove mane?dzepna_venera wrote:Baš tako!!!v_vlado wrote:Švicarska je bogata jer ima pametan narod koji je radišan i ima političare koji služe općem dobru, i ne vraćaju se stalno u prošlost i nema pitanja:;;; gdje si bio 91,"?
Trinity-
2014-04-17
švicarska je sterilna zemlja sterilnih ljudi. proveo sam dosta u švicarskoj. hladni, zatvoreni. zemlja unificirana. ne bi htio nikad živjet u švicarskoj.
2014-12-30
ako žrtva ima oštri dildo, i može ga silovatelju zabiti u vrat i tako mu sniziti adrenalin, ali neželi ga iskoristiti jer je pacifistkinja, onda bi bolje bilo da je odma prodala organe nekome ko oh treba.dzepna_venera wrote:Aben, nije mi ovo adekvatan primjer jer ako je silovatelj ubojica već odlučio uzeti život,stav žrtve neće na to apsolutno utjecati. Iako nagon tjera na fajt naravno što ubojici dodatno diže adrenalin.Rat je izbor strana koje umjesto dogovora i kompromisa gdje bi malo izgubile biraju sukob gdje svi puno gube.
2014-04-16
Kakogod,vidi se gdje je CH a gdje je RH..i kako ljudi zive u time zemljama,nadalje je samo preseravanje.
Guest- Guest
džepna, jel moreš opisati te plakate koi su huškali?
ja ih se ne sićan..
ja ih se ne sićan..
2014-04-16
Inace,Šiptar posalje sestru Svicarsku da ulovi nekog sa papirima,uda se za njega i kad dobije sva prava i stalni boravak,onda se razvede,pozove brata,uda se za njega,dok i on papire ne dobije..Sve vise je Šjiptara u CH
Guest- Guest
veber_1 wrote:švicarska je sterilna zemlja sterilnih ljudi. proveo sam dosta u švicarskoj. hladni, zatvoreni. zemlja unificirana. ne bi htio nikad živjet u švicarskoj.
Je fkt..ljudi gledaju svoja posla pa su kao "sterilni". Ovdje južnjaci koji eto smiju sve pitat kad ti zvizne pitanje u identitet i intimu,to je vrlo toplo i simpatično haha još ti intima ode kružit po gradu i kavama :P
Daj no..
Guest- Guest
aben wrote:ako žrtva ima oštri dildo, i može ga silovatelju zabiti u vrat i tako mu sniziti adrenalin, ali neželi ga iskoristiti jer je pacifistkinja, onda bi bolje bilo da je odma prodala organe nekome ko oh treba.dzepna_venera wrote:Aben, nije mi ovo adekvatan primjer jer ako je silovatelj ubojica već odlučio uzeti život,stav žrtve neće na to apsolutno utjecati. Iako nagon tjera na fajt naravno što ubojici dodatno diže adrenalin.Rat je izbor strana koje umjesto dogovora i kompromisa gdje bi malo izgubile biraju sukob gdje svi puno gube.
Da, pretpostavljam da svaka hrvatska žena i majka uz penkalu nosi i dildo u ručnoj prtljazi.
:D
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kakogod,vidi se gdje je CH a gdje je RH..i kako ljudi zive u time zemljama,nadalje je samo preseravanje.
Ja bi se opet složila s tobom, al' šta će ljudi reć da te zavodim :P
Guest- Guest
ali džepna, članak je prilično smotano napisan, ne bih citirao ali evo jedne anegdote baš moje, razgovarao sam sa sveučilišnom profesoricom matematike iz Engleske, i kazala mi je da je se dojmila jednostavnost i brzina funkcionaranja javnih službi ovdje, u England ide sve 3 put sporije i teže.
iz čista mira mi je to rekla nisam je uopće pitao za to..
iz čista mira mi je to rekla nisam je uopće pitao za to..
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
Page 3 of 11