7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
Riplex wrote:dzepna_venera wrote:Riplex wrote:dzepna_venera wrote:Riplex wrote:dzepna_venera wrote:
Imali smo i mi pretenzija prema susjedima, nemojmo se sad lagati, bilo je crtanja po salvetama :P
Kojim susjedima? BiH? Pa čija je to zemlja krvavu joj ranu jebem?
Ako želiš živjeti u prošlosti, samo ti izvoli, široko ti polje. Moja osobna odluka je da poštujem granice svog i susjedovog imanja, granice država, jer živim tu di jesam i legalist sam. Kad to više neću biti, prijaviti ću se za jednosmjerni put u svemir
Ako tvoj komentar primijenim na tvoju kuću onda bi ti neki rodijak mogao zakucati na vrata jer je njegov ćaća tu živio prije stoljeća sedmog. E to ti se vjerujem baš i ne bi sviđalo
O čemu ti pričaš?! Čija je BiH zemlja? Oćeš reć da nije i hrvatska? Bože bogati čuj poštuje granice
Tu kod nas ništa nije čudno. Imamo propise o komunalnom redu i komunalce koji kažnjavaju hračkanje, al' zato moš bez beda usred milijunskog grada instalirati šatore, o njih objesiti tegle sa pelargonijama a unutra u podmajici za spavanje čupati očnjacima vruću janjetinu i zalijevati vinom.
Pozivam sve poštene građane metropole da otkažu skupo podstanarstvo i instaliraju si šatore po gradu, vidiš da se može
Ja ti fino postavim pitanje, a ti da prostiš sereš. Zavidno poštivanje...ćaći ti svom tako odg.
Odgovorila ti jesam, a to što ti ne vidiš da je to odgovor nije moj problem :) Tvoj odgovor meni sad je baš jako gospodski pravo fin
Ukratko: granice sa susjedima postoje da bi se poštivale. Ako smatraš da ta zemlja pripada HR, dokaži to. Isto je i sa propisima, ako smatraš da su nepravedni, digni ustanak, seljačku bunu, štogod. Fajtaj se, ne na forumu.
Evo ti još jedan primjer: rastaneš se sa ženom, ona se ponovo uda. Tebi nakon nekog vremena sine da ti je najbolje bilo s njom, i zakucaš na njena vrata usred noći da ti se vrati. Ti si baš ono naumio ko sivonja. Ona zove policiju, a ti kažeš svima da koji im je i da imaš pravo na nju
Guest- Guest
Trinity wrote:Strašni Iknar se boji pasa !?
Psi nanjuše da ima munje
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
Opet ti isto, veze s vezom nema. Ajmo opet, čija je BiH zemlja?
Možda odgovoriš jednog dana.
P.S. Ne pripada HR, već i (I) Hrvatima. A borit ću se sigurno, i ćaća mi je i tako generacijama prije.
Bit će opet ko 4. 'Kada mi krenemo gorit će nebo i zemlja!'
Bit će opet ko 4. 'Kada mi krenemo gorit će nebo i zemlja!'
Eto-dokazah da tu nema kraja. Taman dok se skrasiš izbije neki rat zbog usijanih glava i upropasti godine napretka. Bogme mi se aktivirala želja za selidbom u mirnije krajeve.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Eto-dokazah da tu nema kraja. Taman dok se skrasiš izbije neki rat zbog usijanih glava i upropasti godine napretka. Bogme mi se aktivirala želja za selidbom u mirnije krajeve.
Godine napretka gdbe? Slavonija? BiH? Funny guy. Idi, sritan put.
nismo mi te srecedzepna_venera wrote:Eto-dokazah da tu nema kraja. Taman dok se skrasiš izbije neki rat zbog usijanih glava i upropasti godine napretka. Bogme mi se aktivirala želja za selidbom u mirnije krajeve.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
2014-04-19
Stavi cuki soli na rep...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Jaaso....probaj brže trčat,meni pomaže....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
Page 11 of 11