Za sve koji su pobjegli na forum.hr
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Za sve koji su pobjegli na forum.hr
Kako to lijepo funkcionira .....neki misle da su bitni i dasu veliki forum a kad ono ima drugih foruma di je manje ljudi i u interesu im je imat šta više clanova i nece banirat iz pizdarije tek tako i ono sve ok ......vamo napišeš koji post i opet ok a na ovom velikom bahatom forumu samo pada broj upisa i aktivnih clanova.
Sve pet.
Sve pet.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Strašno, forum hr je katastrofa, to je utakmica u kojoj samo jedna strana smije zabijati golove.
Mene su banirali nedavno zbog gluposti, pokušao sam napisati svoja negativna iskustva sa jednom poznatom internet trgovinom, dočekan sam na nož i doživio neugodnosti kakvi se rijetko sreću na netu.
Dvojica su se obrušila na mene kao da se radi o njihovoj trgovini, išlo je do te mjere da su omalovažavali i mene i udrugu za zaštitu potrošača , etiketirajući me kao neznalicu i kao kruna svega nazvali me lažovom.
očigledno je da su neki članovi foruma njihovi cyber plaćenici.
Nakon nekoliko uzvraćenih postova (čitaj samoobrana) u kojima sa moje strane nije bilo neprimjerenog sadržaja, govora mržnje, prozivanja i etiketiranja, administrator me banirao, eto to je forum hr.
Sa zadovoljstvom sam im poslao mail sa zahtjevom trajnog brisanja mog profila, ne želim trošiti svoje vrijeme na nešto što nije vrijedno toga.
Strašno, ovako nešto još nisam doživio na niti jednom forumu.
Nikad više tamo.
Mene su banirali nedavno zbog gluposti, pokušao sam napisati svoja negativna iskustva sa jednom poznatom internet trgovinom, dočekan sam na nož i doživio neugodnosti kakvi se rijetko sreću na netu.
Dvojica su se obrušila na mene kao da se radi o njihovoj trgovini, išlo je do te mjere da su omalovažavali i mene i udrugu za zaštitu potrošača , etiketirajući me kao neznalicu i kao kruna svega nazvali me lažovom.
očigledno je da su neki članovi foruma njihovi cyber plaćenici.
Nakon nekoliko uzvraćenih postova (čitaj samoobrana) u kojima sa moje strane nije bilo neprimjerenog sadržaja, govora mržnje, prozivanja i etiketiranja, administrator me banirao, eto to je forum hr.
Sa zadovoljstvom sam im poslao mail sa zahtjevom trajnog brisanja mog profila, ne želim trošiti svoje vrijeme na nešto što nije vrijedno toga.
Strašno, ovako nešto još nisam doživio na niti jednom forumu.
Nikad više tamo.
pantelija- Posts : 4
2017-03-01
Nakon nekoliko uzvraćenih postova (čitaj samoobrana) u kojima sa moje strane nije bilo neprimjerenog sadržaja, govora mržnje, prozivanja i etiketiranja, administrator me banirao,
ovdje ti bude super , nema baniranja
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ne znam dali će mi ispuniti želju da trajno izbrišu moj profil?
2017-03-01
ne znam , odavna ne idem na tu rivu na casicu razgovora
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
U jednom od postova na fourmu hr sam naglasio da ću pisati, ne ono što se od mene očekuje, već ono što je bitno za napisati, a to je velika razlika.
Forum hr je sve samo ne slobodan forum, to je slično izborima u kojima su kandidati već unaprijed određeni, ne voljom većine već, moći manjine.
Forum hr je sve samo ne slobodan forum, to je slično izborima u kojima su kandidati već unaprijed određeni, ne voljom većine već, moći manjine.
2017-03-01
Ma jasno, tamo sam napisao svega tridesetak postova i to je sve.debotoijusto wrote:ne znam , odavna ne idem na tu rivu na casicu razgovora
2017-03-01
debotoijusto wrote:Nakon nekoliko uzvraćenih postova (čitaj samoobrana) u kojima sa moje strane nije bilo neprimjerenog sadržaja, govora mržnje, prozivanja i etiketiranja, administrator me banirao,
ovdje ti bude super , nema baniranja
schhhhh...
Dobrodošao na forum tolerancije, ljubavi i mira koji je spojio i naizgled nepomirljive ideološke protivnike...aupickmtr...Kic, a da ti isto ne radis možda na projektu neke nove Jugoslavije, sad su mi tek do mozga došli tvoji mogući mučki motivi... Sumnjiva mi ta tvoja ljubav za sve mantra...
darth_vader-
2014-04-17
zato sam i ja admin pa imamo protutežu...jasambrend wrote:Dobrodošao na forum tolerancije, ljubavi i mira koji je spojio i naizgled nepomirljive ideološke protivnike...aupickmtr...Kic, a da ti isto ne radis možda na projektu neke nove Jugoslavije, sad su mi tek do mozga došli tvoji mogući mučki motivi... Sumnjiva mi ta tvoja ljubav za sve mantra...
Taj bi i vas dvojicu banirao bez pardonakic wrote:
fali nam samo admin čedo :^3
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
imamo i mi svojih mušica..
ali forum.hr je ružan forum sa snobovskom politikom :^^
Stanojko wrote:Ja nikoga ne bih banirao...
prvo donacije pa onda kandidatura stane
A Kaju?Stanojko wrote:Ja nikoga ne bih banirao...
Dzani se javlja za multikulti admina :D
2014-04-12
Uzbudljivosti...
Uspavali smo se 8-)
Uspavali smo se 8-)
2014-04-12
Samo je linda brz na okidacu, ispraznio bi forum, haha
2014-04-12
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Svjetski ekonomski forum - koji je najbolji nacin za uciti djecu da citaju
» Priprema drugog Nurnberškog suda koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Imigranti opljačkali putnike , prislino zaustavili vlak u Bosni i pobjegli
» Svjetski ekonomski forum - koji je najbolji nacin za uciti djecu da citaju
» Priprema drugog Nurnberškog suda koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Imigranti opljačkali putnike , prislino zaustavili vlak u Bosni i pobjegli
Page 2 of 8