Za sve koji su pobjegli na forum.hr
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Za sve koji su pobjegli na forum.hr
Pa nisam ni ja godinama , sigurno ima šest godina da sam zadnji put bio ....ono pratim vijesti dakle podatke , uspoređujem , analiziram ...chat je direktna komunikacija i sprdancija tako da to nije za takav vid proucavanja i komunikacije.Leviathan2 wrote:ajd longi ebote chat, ja vec i zaboravio kad sam zadnji put bio na nekom chatu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Zar chatovi jos postoje...
Bio i onaj ICQ, pukao odavno.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Pa ono ovaj moj koji sam zadnji put bio ima šest godina il tako nešto , evo sad nakon šest godina pogledao , još parlaju.Serbinho-3 wrote:Zar chatovi jos postoje...
chat,hr
https://geek.hr/pricaona/
U suštini je jednostavno napravljen ....prva soba pa dole ima još deset chat soba pa ekipa šeta di im je ekipa i jaca tema za razgovor a onda svi imaju posebne privatne sobe s kamerama pa se znaju i vizualno ...pa ti se opet vrate na chat i tako non stop ono.
U biti ekipa samo chat.hr koristi kao glavnu sobu sastanka a razvili su privatne sobe s kamerama di privatno prcicaju ...mi bi znali po nas dvadeset s kamerama do rano ujutro i tako svaki dan ....al to niej chat,hr nego mi sami napravimo svoje privatno s kamerama ...chat hr je ono cita jednostavnost a ekipe pun kuraz a to ti je baš zbog ove privatne nadogradnje al je sva ekipa uvijek ovdje kao osnova.
2014-04-11
Evo baš citam direktnu komunikaciju iz jedne sobe nba chatu.
Kako se zove prostituka na japanski ?
Nju Fuka Saki
A nevina ?
Nju Niko Taka
----
Ha hah a ........eto a sad to pricaju ....direktna komunikacija ....totalni sprd tamo ,,,teški šou program
Kako se zove prostituka na japanski ?
Nju Fuka Saki
A nevina ?
Nju Niko Taka
----
Ha hah a ........eto a sad to pricaju ....direktna komunikacija ....totalni sprd tamo ,,,teški šou program
2014-04-11
Pa evo i ovo se u čat pretvorilo. dođe nam pobegulja sa foruma.hr i napravi pičvajz :DD Šala mala, svako je dobrodošao osim kad mi ide na živce :D
No zašto se javljam, čitajući longija dobio sam inspiraciju za nešto veliko i konstruktivno za ovaj forum
Po uzoru na vaginine monologe od Eve Ensler sinula mi ideja da treba napraviti više tema sa različitim sadržajima, na primjer longijevi monolozi o emančipačiji, četnički monolozi pizdon&company ,debotovi monolozi o crkvi i indexu, šitiongovi monolozi o plavuši, jehudijevi monolozi o masnoj i rusima-svjetskim spasiteljima, defetistički monolozi fiškala asile :D itd itd ......
No zašto se javljam, čitajući longija dobio sam inspiraciju za nešto veliko i konstruktivno za ovaj forum
Po uzoru na vaginine monologe od Eve Ensler sinula mi ideja da treba napraviti više tema sa različitim sadržajima, na primjer longijevi monolozi o emančipačiji, četnički monolozi pizdon&company ,debotovi monolozi o crkvi i indexu, šitiongovi monolozi o plavuši, jehudijevi monolozi o masnoj i rusima-svjetskim spasiteljima, defetistički monolozi fiškala asile :D itd itd ......
Guest- Guest
A dobro svaki dan su neke nove vijesti tako da je to ipak interaktivno svaki dan tj nije nikad isto u smilu novih podataka.tre911 wrote:
I generalno ti je problem šta vec nakon tri stranice više neznaš šta je vijest , ja nekad imam obicaj neku vijest postat na temu od prije koji dan jer je povezana no ako ti tema ima više od tri stranice , netko tko ju nije citao od pocetka nezna šta je nova vijest......onda u biti ako je više od tri stranice tu vijest novu obicno moram stavit kao novu temu da je pregledna.
2014-04-11
Vjesti su jedno no kad nekome dođe da oslobodi svoj puni potencijal po određenim pitanjima samo ode na predviđenu temu i tamo se ispucaRayMabus wrote:A dobro svaki dan su neke nove vijesti tako da je to ipak interaktivno svaki dan tj nije nikad isto u smilu novih podataka.tre911 wrote:
I generalno ti je problem šta vec nakon tri stranice više neznaš šta je vijest , ja nekad imam obicaj neku vijest postat na temu od prije koji dan jer je povezana no ako ti tema ima više od tri stranice , netko tko ju nije citao od pocetka nezna šta je nova vijest......onda u biti ako je više od tri stranice tu vijest novu obicno moram stavit kao novu temu da je pregledna.
Guest- Guest
Ok , ja i onako neke teme nepratiim tj procitam ih al ih nekomentiram il ih malo komentiram ....ja ti više imam obicaj di vidim da je meni nešto napeto il me netko ugriza zasjest dok neubijem sve u pojam.tre911 wrote:
Vjesti su jedno no kad nekome dođe da oslobodi svoj puni potencijal po određenim pitanjima samo ode na predviđenu temu i tamo se ispuca
2014-04-11
Tu si car u to sumnje nemaRayMabus wrote:Ok , ja i onako neke teme nepratiim tj procitam ih al ih nekomentiram il ih malo komentiram ....ja ti više imam obicaj di vidim da je meni nešto napeto il me netko ugriza zasjest dok neubijem sve u pojam.tre911 wrote:
Vjesti su jedno no kad nekome dođe da oslobodi svoj puni potencijal po određenim pitanjima samo ode na predviđenu temu i tamo se ispuca
Guest- Guest
Zato na astralu svi bježe od mene.tre911 wrote:Tu si car u to sumnje nemaRayMabus wrote:Ok , ja i onako neke teme nepratiim tj procitam ih al ih nekomentiram il ih malo komentiram ....ja ti više imam obicaj di vidim da je meni nešto napeto il me netko ugriza zasjest dok neubijem sve u pojam.tre911 wrote:
2014-04-11
čorapa, pitala me jedna na kirbaju kod Miholjca "jer može preko čorapa", ja sam rekao teško, ali ... heheheveber wrote:čorapa?
čopora?
čarapa?
wtf?
Kermit-
2014-04-17
Forum.hr je PC mega đubre gdje maltene intonaciju gledaju za banovanje ja nisam ništa niti napisao bila je opomena i za 2 tjedna banveber wrote:na autima sam napisao da je neki opel goli kurac za imprezu i to mi je bila brva opomena.
na vipu malo se ispičkarao i na kraju odjavio. tko im jebe mater usranu, neoliberalnu bez prava govora i riječi
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Forum.hr je PC mega đubre gdje maltene intonaciju gledaju za banovanje ja nisam ništa niti napisao bila je opomena i za 2 tjedna banveber wrote:na autima sam napisao da je neki opel goli kurac za imprezu i to mi je bila brva opomena.
na vipu malo se ispičkarao i na kraju odjavio. tko im jebe mater usranu, neoliberalnu bez prava govora i riječi
zato što nisi pisao? kao stimulacija?
Guest- Guest
asilovski wrote:čorapa, pitala me jedna na kirbaju kod Miholjca "jer može preko čorapa", ja sam rekao teško, ali ... heheheveber wrote:čorapa?
čopora?
čarapa?
wtf?
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Svjetski ekonomski forum - koji je najbolji nacin za uciti djecu da citaju
» Priprema drugog Nurnberškog suda koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Imigranti opljačkali putnike , prislino zaustavili vlak u Bosni i pobjegli
» Svjetski ekonomski forum - koji je najbolji nacin za uciti djecu da citaju
» Priprema drugog Nurnberškog suda koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Imigranti opljačkali putnike , prislino zaustavili vlak u Bosni i pobjegli
Page 8 of 8