ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za sve koji su pobjegli na forum.hr

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Za sve koji su pobjegli na forum.hr - Page 6 Empty Re: Za sve koji su pobjegli na forum.hr

Post by Kermit 1/3/2017, 21:26

bez obzira na starost teme, ali forum.hr je potpuno sranje, ali baš

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Za sve koji su pobjegli na forum.hr - Page 6 Empty Re: Za sve koji su pobjegli na forum.hr

Post by Guest 1/3/2017, 21:27

nepišem na tom forumu, ali da je dobar za informiranje jest.. skoro svaki kurac koji te zanima, upišeš na google i izbacit će ti forum.hr

od jebačine, do kuhinje do rata u ukraini  i siriji..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 21:28

inače i ja bi na njihovom mjestu banavao, jer ovdje većina forumaša su trolovi i provokatori, a forum.hr ima solidnu reputaciju i veliku posjećenost pa je bolje da baniraju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2017, 21:30

a, koji ti jebeni savjet za jebačinu treba, isati.

ulov´ se pičke, ne foruma i palamudenja....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Kermit 1/3/2017, 21:46

veber wrote:a, koji ti jebeni savjet za jebačinu treba, isati.

ulov´ se pičke, ne foruma i palamudenja....
kako jebat preko čorapa
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2017, 21:52

čorapa?
čopora?
čarapa?

wtf?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 21:54

nije niti čudno što vas je baniralo tamo :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2017, 21:58

da pišeš tamo, kao što pišeš tu. imao bi trajni ban.
ne jedi govna.

forum.hr je klasična uravnilovka.

svi se vole, ljube, grle i gej su frendli.
antifašisti od doba herakla i mrze grafite od ramzesa.

kada misliš reći pička moraš jebeno tražit sinonim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 22:03

pa zato i ne pišem tamo, jer bi popušio ban. zato i pišem ovdje, + odavde 50% ljudi čak i znam u real lifu, ali forum.hr je odličan za čitanje.. uključujući i sex podforum koji ima brutalne priče :D :D :D  , i svaki drugi  podforum, ne izgubiš se u ray mabus monolozima , encipaciji ili vašem chat-u sa milfačama :D .. 

i da , i treba podržavati takvu politiku, da sam vlasnik forum.hr-a i ja bi banirao trolove i provokatore, mislim , pošto je najposjećeniji forum, nećeš ga pretvoriti u chat-spam trolanje i vrijeđanje i offtopik inače nebi bio najbolji forum..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 22:04

veber wrote:čorapa?
čopora?
čarapa?

wtf?

:rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 22:06

Pinochet wrote: ne izgubiš se u ray mabus monolozima , encipaciji
santa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 22:08

Pinochet wrote:pa zato i ne pišem tamo, jer bi popušio ban. zato i pišem ovdje, + odavde 50% ljudi čak i znam u real lifu, ali forum.hr je odličan za čitanje.. uključujući i sex podforum koji ima brutalne priče :D :D :D  , i svaki drugi  podforum, ne izgubiš se u ray mabus monolozima , encipaciji ili vašem chat-u sa milfačama :D .. 

i da , i treba podržavati takvu politiku, da sam vlasnik forum.hr-a i ja bi banirao trolove i provokatore, mislim , pošto je najposjećeniji forum, nećeš ga pretvoriti u chat-spam trolanje i vrijeđanje i offtopik inače nebi bio najbolji forum..
Super im je forum , i mene je baniralo par puta radi gluposti al doslovno radi gluposti i pokušaja da kažem šta ja mislim dakle nikakvog trolanja , spamanja , emaničipacije i slicno .....neka je on posjecen , sretno svakome tko ima vrimena u životu za takav oblik komunikacije gdje moraš striktno pazit šta da napišeš da se nebi koja emaniciprana kuja od moderatorice uvrijedila.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2017, 22:10

Pinochet wrote:pa zato i ne pišem tamo, jer bi popušio ban. zato i pišem ovdje, + odavde 50% ljudi čak i znam u real lifu, ali forum.hr je odličan za čitanje.. uključujući i sex podforum koji ima brutalne priče :D :D :D  , i svaki drugi  podforum, ne izgubiš se u ray mabus monolozima , encipaciji ili vašem chat-u sa milfačama :D .. 

jebale te "brutalne" priče.

živi ih, ne škicaj, ne pričaj.

baci se u akciju.

(tebi za info, ima ovdije mladih cura. no dok ti razglabaš o svjetskim poretcima neki drugi preklapaju curetke)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 1/3/2017, 22:15

Pinochet wrote:da sam vlasnik forum.hr-a i ja bi banirao trolove i provokatore, mislim , pošto je najposjećeniji forum, nećeš ga pretvoriti u chat-spam trolanje i vrijeđanje i offtopik inače nebi bio najbolji forum..

dakle neoliberalizam je samo zastava?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 22:16

Hebe me se za forum.hr ...par puta me baniralo al ono doslovno za ništa jbte i lijepo zadnji put ja na vojnom podforumu , meni zanimljiva tema , postavija pitanje , ja i ovaj il ova dvojica se malo zapricali , ono par postova , ništa previše , držimo se teme al razglabamo neke opcije , ja to podrucje neznam pa me zanimalo .....paf ban ...da spamam.

AJ SINE DOVIĐEMA ZAUVIJEK.

KRAJ PRICE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 22:18

Ma kakav forum.hr ...ekipa još živi u onom dobu od prije 10-ak godina kad su imali monopol na to ...danas create forum ...ekipa napravi svoj forum i prica ....ma tko ti hebe malter mater svoju baniraj za ništa.

Meni nesmeta ban kad je zaslužen pa ok ono mogu shvatit al ono brate šta je previše previše je , nikad više , ma doviđema i to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2017, 22:21

kic wrote:
Pinochet wrote:da sam vlasnik forum.hr-a i ja bi banirao trolove i provokatore, mislim , pošto je najposjećeniji forum, nećeš ga pretvoriti u chat-spam trolanje i vrijeđanje i offtopik inače nebi bio najbolji forum..

naravno.

poznatiji kao licemjerje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 1/3/2017, 22:22

RayMabus wrote:Hebe me se za forum.hr ...par puta me baniralo al ono doslovno za ništa jbte i lijepo zadnji put ja na vojnom podforumu , meni zanimljiva tema , postavija pitanje , ja i ovaj il ova dvojica se malo zapricali , ono par postova , ništa previše , držimo se teme al razglabamo neke opcije , ja to podrucje neznam pa me zanimalo .....paf ban ...da spamam.

KRAJ PRICE.
tocno, mene na sexu jer sam s curom pricao o sexu
pristojan kakav jesam,nista perverzno
kaze adminica, pazite kako razgovarate(i meni i mojoj sugovornici) kao ne postujemo pravila!!!
Koja crna pravila, ja malo s podsmijehom, nasalim se.kad ona na PP, ko policajac il kakva glupa pravnica streberica.
Prijetnje ovo ono...ma daj, ja je prekinem, otkaci curo i ti i tvoj forum, strava ste.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2017, 22:28

na autima sam napisao da je neki opel goli kurac za imprezu i to mi je bila brva opomena.
na vipu malo se ispičkarao i na kraju odjavio. tko im jebe mater usranu, neoliberalnu bez prava govora i riječi :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 22:28

dijagram wrote:
RayMabus wrote:Hebe me se za forum.hr ...par puta me baniralo al ono doslovno za ništa jbte i lijepo zadnji put ja na vojnom podforumu , meni zanimljiva tema , postavija pitanje , ja i ovaj il ova dvojica se malo zapricali , ono par postova , ništa previše , držimo se teme al razglabamo neke opcije , ja to podrucje neznam pa me zanimalo .....paf ban ...da spamam.

KRAJ PRICE.
tocno, mene na sexu jer sam s curom pricao o sexu
pristojan kakav jesam,nista perverzno
kaze adminica, pazite kako razgovarate(i meni i mojoj sugovornici) kao ne postujemo pravila!!!
Koja crna pravila, ja malo s podsmijehom, nasalim se.kad ona na PP, ko policajac il kakva glupa pravnica streberica.
Prijetnje ovo ono...ma daj, ja je prekinem, otkaci curo i ti i tvoj forum, strava ste.
E i sad ceš ti gubit tu vrijeme kao ...konkretno ta tematika ...odeš na chat,hr ....brajkane sprdačina do rano jutarnjih sati ...cura ko plijeve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 22:35

kic wrote:

i tamo i ovamo je neoliberalizam. 

vlasnik onoga foruma odlučuje što mu je najbolje u interesu za privući posjetitelje.. on je odlučio na taktiku da banira sve i da je dozvoljena samo "fina rasprava". meni je takav tip foruma dosadan za pisanje, (jer bi prvi popušio ban) ali je odličan ako idem čitati i informirati se i čitati bzvz

sa druge strane ovaj tvoj forum, iskreno mislim da ti ovdje primjeniš pravila tko tamo, nebi nitko ostao.. dapače ja bi ovdje bio još liberalniji, nitko nebi nikada dobio ban :D i tvoj i njegov pristup se temelji na osobnom izboru itd, i jedan i drugi je neoliberalan..

Last edited by Pinochet on 1/3/2017, 22:37; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics