rtl dan neovisnosti i sutjeska
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: rtl dan neovisnosti i sutjeska
bez zajebancije. u britaniji te kazne ako si trubno, a nisi 3×. to je stari signal da odlaziš ili dolaziš ok. nemoj se s tim zajebavat.epikur37 wrote:veber wrote:ti si bosanac i nemaš pojma o pomorskim običajima. odi na rivu i broji koliko puta brod trubne.epikur37 wrote:veber wrote:pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
moramo ili dva ili četiri uvest
Kod vas srba je tri puta običaj, ja kad isplovljavam samo dva put trubnem....
svejedno...kod mene neš tri put svirnuti...mi kao najljući rvati, sviramo samo dvaput. :)
a ti sviraj triput s čedama :D
2014-12-30
A fino, morao bih naletit koji put :)michaellcmacha wrote:
Guest- Guest
ali šteta što se ne može naći neko ko bi to produkcijski malo bolje pokrio... u biti mene čudi jer na tu manifestaciju dolaze povjesničari iz njemačke, poljske, češkem slovačke, mađarske i okupi se tu brojna svita sa svim tim povijesnim odorama i naoružanjem. ko što rekoh šteta moglo bi se to puno bolje napravit....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber wrote:bez zajebancije. u britaniji te kazne ako si trubno, a nisi 3×. to je stari signal da odlaziš ili dolaziš ok. nemoj se s tim zajebavat.epikur37 wrote:veber wrote:ti si bosanac i nemaš pojma o pomorskim običajima. odi na rivu i broji koliko puta brod trubne.epikur37 wrote:veber wrote:
pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.
moramo ili dva ili četiri uvest
Kod vas srba je tri puta običaj, ja kad isplovljavam samo dva put trubnem....
svejedno...kod mene neš tri put svirnuti...mi kao najljući rvati, sviramo samo dvaput. :)
a ti sviraj triput s čedama :D
A tko je polagao a ili ti?
Znam jasno nego ste napali jastreba bezveze.
U Istri su daleko veći problem šipci nego nekakvi srbi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nemoj zajebavat da te stvarno to intrigira... jebote pa onda dođi u sisak ako igdje ima materijala u vezi antičkog vremena i ove bitke s turcima onda ima kod nas... staršno puno ima artefakata... kod nas imaš kuće kojima su temelji sarkofazi iz siscije, na kojima lijepo piše tko je u njemu sahranjen i koje godine...Starhemberg wrote:A fino, morao bih naletit koji put :)michaellcmacha wrote:
2015-08-08
tetrjeb se žalio na migove, helikoptere i sl.epikur37 wrote:A tko je polagao a ili ti?
ja sam ubacio da i brodovi neka ne trube.
i ja sam položio
2014-12-30
Znam ja to za Sisak, pa Vinkovci i Sisak su među najstarijim gradovima Europe, no ne stignem nikako, no kako rekoh, moram se jednom zaputiti malo :)michaellcmacha wrote:nemoj zajebavat da te stvarno to intrigira... jebote pa onda dođi u sisak ako igdje ima materijala u vezi antičkog vremena i ove bitke s turcima onda ima kod nas... staršno puno ima artefakata... kod nas imaš kuće kojima su temelji sarkofazi iz siscije, na kojima lijepo piše tko je u njemu sahranjen i koje godine...Starhemberg wrote:A fino, morao bih naletit koji put :)michaellcmacha wrote:
Guest- Guest
e, da mogao bi u sisciu malo studijski svratit, ne samo lokat i žderat.michaellcmacha wrote:nemoj zajebavat da te stvarno to intrigira... jebote pa onda dođi u sisak ako igdje ima materijala u vezi antičkog vremena i ove bitke s turcima onda ima kod nas... staršno puno ima artefakata... kod nas imaš kuće kojima su temelji sarkofazi iz siscije, na kojima lijepo piše tko je u njemu sahranjen i koje godine...Starhemberg wrote:A fino, morao bih naletit koji put :)michaellcmacha wrote:
2014-12-30
emona i pola istoStarhemberg wrote:Znam ja to za Sisak, pa Vinkovci i Sisak su među najstarijim gradovima Europe, no ne stignem nikako, no kako rekoh, moram se jednom zaputiti malo :)michaellcmacha wrote:nemoj zajebavat da te stvarno to intrigira... jebote pa onda dođi u sisak ako igdje ima materijala u vezi antičkog vremena i ove bitke s turcima onda ima kod nas... staršno puno ima artefakata... kod nas imaš kuće kojima su temelji sarkofazi iz siscije, na kojima lijepo piše tko je u njemu sahranjen i koje godine...Starhemberg wrote:A fino, morao bih naletit koji put :)michaellcmacha wrote:
2014-12-30
veber wrote:tetrjeb se žalio na migove, helikoptere i sl.epikur37 wrote:A tko je polagao a ili ti?
i ja sam položio
A to na avijaciju, pa nek stavi vatu u uši :)
Da je sreće češće bi letjeli nebom i manje padali....
Baš sam jučer bio u điru do Ošljaka...jepte se mislio uraditi s tvojom ekipom zadnju đitu i maloo zaraditi ali ono prc..
na purgere se ne moš osloniti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma opet ćeš završit na kopi i cugi... bijela lađa je restoran usklopu kojeg se upravo nalazi taj dugački temelj u kojeg su uzidani ti sarkofazi.... evo sad ću ih stavit da vidite kak to zgleda...veber wrote:e, da mogao bi u sisciu malo studijski svratit, ne samo lokat i žderat.michaellcmacha wrote:nemoj zajebavat da te stvarno to intrigira... jebote pa onda dođi u sisak ako igdje ima materijala u vezi antičkog vremena i ove bitke s turcima onda ima kod nas... staršno puno ima artefakata... kod nas imaš kuće kojima su temelji sarkofazi iz siscije, na kojima lijepo piše tko je u njemu sahranjen i koje godine...Starhemberg wrote:A fino, morao bih naletit koji put :)michaellcmacha wrote:
2015-08-08
kada sam bio u st poslao sam ti sms da od đite nikaj, mislio sam u nedjelju doći do tebe ali je kiša tako padala da nisam mrdnuo iz apartmana.epikur37 wrote:veber wrote:tetrjeb se žalio na migove, helikoptere i sl.epikur37 wrote:A tko je polagao a ili ti?
i ja sam položio
A to na avijaciju, pa nek stavi vatu u uši :)
Da je sreće češće bi letjeli nebom i manje padali....
Baš sam jučer bio u điru do Ošljaka...jepte se mislio uraditi s tvojom ekipom zadnju đitu i maloo zaraditi ali ono prc..
na purgere se ne moš osloniti
u mojoj ekipi samo sam ja purger.
2014-12-30
obožavam ih čuti i vidjetimichaellcmacha wrote:aj si ne umišljaj... ti si jedva bio hrvat onih par godina kad si moro bit, a nit prije nit poslije to nisi bio.... meni baš gušt kad ovi moji lokalni što jugoši što srbadija jauču kako se ne mogu koncentrirati na posao od buke koju izazivaju MIGovi dok prelijeću sisak...jastreb wrote:Kod preleta hrvatskih zrakoplova i nas Hrvate hvata muka. Nikad ne znaš hoće ti li se karburator ili zakrilce srušiti na krov,ili na glavu.michaellcmacha wrote:nama hrvatima muka kad se puštaju jugoslavenski filmovi, a jugoslavenima muka što moraju slušat hrvatsku himnu i prelet hrvatskih zrakoplova...
Guest- Guest
u stvari neću tebi stavljat jer tebe to ionak ne zanima...;)
2015-08-08
meni klopa, cuga i žene ne ginu...michaellcmacha wrote:ma opet ćeš završit na kopi i cugi... bijela lađa je restoran usklopu kojeg se upravo nalazi taj dugački temelj u kojeg su uzidani ti sarkofazi.... evo sad ću ih stavit da vidite kak to zgleda...
jebga
bio sam u bela brod
2014-12-30
Noor wrote:obožavam ih čuti i vidjetimichaellcmacha wrote:aj si ne umišljaj... ti si jedva bio hrvat onih par godina kad si moro bit, a nit prije nit poslije to nisi bio.... meni baš gušt kad ovi moji lokalni što jugoši što srbadija jauču kako se ne mogu koncentrirati na posao od buke koju izazivaju MIGovi dok prelijeću sisak...jastreb wrote:Kod preleta hrvatskih zrakoplova i nas Hrvate hvata muka. Nikad ne znaš hoće ti li se karburator ili zakrilce srušiti na krov,ili na glavu.michaellcmacha wrote:nama hrvatima muka kad se puštaju jugoslavenski filmovi, a jugoslavenima muka što moraju slušat hrvatsku himnu i prelet hrvatskih zrakoplova...
fino zatresu i zavibriraju..
Postavi, zanima mene :)michaellcmacha wrote:u stvari neću tebi stavljat jer tebe to ionak ne zanima...;)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Znam ja to za Sisak, pa Vinkovci i Sisak su među najstarijim gradovima Europe, no ne stignem nikako, no kako rekoh, moram se jednom zaputiti malo :)michaellcmacha wrote:nemoj zajebavat da te stvarno to intrigira... jebote pa onda dođi u sisak ako igdje ima materijala u vezi antičkog vremena i ove bitke s turcima onda ima kod nas... staršno puno ima artefakata... kod nas imaš kuće kojima su temelji sarkofazi iz siscije, na kojima lijepo piše tko je u njemu sahranjen i koje godine...Starhemberg wrote:A fino, morao bih naletit koji put :)michaellcmacha wrote:
ta lađarska ulica je ludilo za one koji su zaluđeni s tim antičkim svijetom i vremenom... kuće su doslovno izgrađene na rimskim razvalinama i grobovima.... obala kupe kad padne voda u ljetnim jesecima je puna rimske cigle (od koje su sazidane većina kuća i temelja u žitnoj, i rimskoj ulici i dijelu 2.-ge ulice i obale u vrbini... neki podrumi su djelom moderno rađeni a djelom su zidovi iz rimskog doba..., još uvijek se da naći i kovanica i naušnica i svašta nešto... lončariju nitko ni ne gleda... u stvari mi domaći smo sa tim saživjeli i uopće ne diramo te stvari iako su vrijedne iako su doslovno nadohvat ruke....
2015-08-08
2015-08-08
2015-08-08
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Počinje obnova spomenika u NP Sutjeska
» Hasančeta na aparate bacila Sutjeska
» Dan neovisnosti
» Sretan Dan neovisnosti!