rtl dan neovisnosti i sutjeska
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: rtl dan neovisnosti i sutjeska
jebiga ne živim, živim uz hrpu jugoša i srbadije koju neke druge muke muče kad su hrvatski zrakoplovi u pitanju... dok su prelijetali srpski avioni pod okriljem JA i bacali krmače po sisku, onda su cičali od sreće....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
RTL je poznati trash tv kuća.frakcija wrote:To RTL švabe diktiraju da se ujedinimo, da se sjetimo srećnijih bračnih dana..da budemo civilizivano razvedeni. ne trebamo im neovisni, separirani sad kad sestricu Srbiju uvodimo u EU.
nije njemačka već iz lihenštajna, kratica ti sve govori. ;)
2014-12-30
Nas na hrvatskoj obali i otočadi muče sasvim druge brige. Naša obala i otočad se sustavno kosovizira ,a djelomice i islamizuje.michaellcmacha wrote:jebiga ne živim, živim uz hrpu jugoša i srbadije koju neke druge muke muče kad su hrvatski zrakoplovi u pitanju... dok su prelijetali srpski avioni pod okriljem JA i bacali krmače po sisku, onda su cičali od sreće....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajd bosanac, daj si mira. i u lukama treba zabraniti brodove da kreću i da tri put trubnu. pasmater smeta turistima.jastreb wrote:O da živiš među ugostiteljskom oligarhijom,drugu bi pjesmu pjevao.michaellcmacha wrote:nama hrvatima pak svaki prelet naših zrakoplova odgovara nebitno u koje doba dana ili noći...
2014-12-30
tko zna možda vas jugoše i srbadiju protjeraju kosovari s obale... ako u tom uspiju ja bih im odmah kolektivno podijelio domovnice radi posebnih zasluga za dobrobit hrvatske....jastreb wrote:Nas na hrvatskoj obali i otočadi muče sasvim druge brige. Naša obala i otočad se sustavno kosovizira ,a djelomice i islamizuje.michaellcmacha wrote:jebiga ne živim, živim uz hrpu jugoša i srbadije koju neke druge muke muče kad su hrvatski zrakoplovi u pitanju... dok su prelijetali srpski avioni pod okriljem JA i bacali krmače po sisku, onda su cičali od sreće....
2015-08-08
isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...veber wrote:ajd bosanac, daj si mira. i u lukama treba zabraniti brodove da kreću i da tri put trubnu. pasmater smeta turistima.jastreb wrote:O da živiš među ugostiteljskom oligarhijom,drugu bi pjesmu pjevao.michaellcmacha wrote:nama hrvatima pak svaki prelet naših zrakoplova odgovara nebitno u koje doba dana ili noći...
2015-08-08
kako su se koncentrirali oko rijeke, to je za ne bilivit.
2014-12-30
pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
moramo ili dva ili četiri uvest
2014-12-30
šta te nema na Rimu nikad... :)veber wrote:pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
gle ovo
Guest- Guest
more ostat 3 put viš da njima smeta i truba i rog i MIG....;)
2015-08-08
di na rimu?Starhemberg wrote:šta te nema na Rimu nikad... :)veber wrote:pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
gle ovo
2014-12-30
veber wrote:pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
Kod vas srba je tri puta običaj, ja kad isplovljavam samo dva put trubnem....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zajebavam, vidiš da tetrjeba smeta sve živo.michaellcmacha wrote:more ostat 3 put viš da njima smeta i truba i rog i MIG....;)
2014-12-30
Pa na povijesti, tema što si otvorio...nema te nikako, nabaci nekad nešto :)veber wrote:di na rimu?Starhemberg wrote:šta te nema na Rimu nikad... :)veber wrote:pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
gle ovo
Guest- Guest
jebo te to horni to mi imamo svake godine kod starog gradamalo fajt između rimljana i kelta pa malo fajt između mađara, njemaca, čeha slovaka, poljaka i turaka i martologa (eto da se ispravim....:))))
2015-08-08
kad je idući put, daleko mi a toga kod nas u okolici nema baš...michaellcmacha wrote:jebo te to horni to mi imamo svake godine kod starog gradamalo fajt između rimljana i kelta pa malo fajt između mađara, njemaca, čeha slovaka, poljaka i turaka i martologa (eto da se ispravim....:))))
Last edited by Starhemberg on 9/10/2016, 15:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
ti si bosanac i nemaš pojma o pomorskim običajima. odi na rivu i broji koliko puta brod trubne.epikur37 wrote:veber wrote:pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
2014-12-30
veber wrote:ti si bosanac i nemaš pojma o pomorskim običajima. odi na rivu i broji koliko puta brod trubne.epikur37 wrote:veber wrote:pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
svejedno...kod mene neš tri put svirnuti...mi kao najljući rvati, sviramo samo dvaput. :)
a ti sviraj triput s čedama :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
upss, zaboravio sam. idem pogledat.Starhemberg wrote:Pa na povijesti, tema što si otvorio...nema te nikako, nabaci nekad nešto :)veber wrote:di na rimu?Starhemberg wrote:šta te nema na Rimu nikad... :)veber wrote:pomorski običaj je tri put trubnut kada isplovljavaš, prije su puhali u rog.michaellcmacha wrote:isti sindrom, to im dođe ko značajka za prepoznavanje, nebitno jel krdžan u sisku ili u rijeci...
gle ovo
2014-12-30
22. lipnja... :))) jebo te koja podudarnost...Starhemberg wrote:kad je idući put, daleko mi a toga kod nas u okolici nema baš...michaellcmacha wrote:jebo te to horni to mi imamo svake godine kod starog gradamalo fajt između rimljana i kelta pa malo fajt između mađara, njemaca, čeha slovaka, poljaka i turaka i martologa (eto da se ispravim....:))))
2015-08-08
2015-08-08
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Počinje obnova spomenika u NP Sutjeska
» Hasančeta na aparate bacila Sutjeska
» Dan neovisnosti
» Sretan Dan neovisnosti!
» Sretan Dan neovisnosti!
» Hasančeta na aparate bacila Sutjeska