rtl dan neovisnosti i sutjeska
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: rtl dan neovisnosti i sutjeska
Uh... Ubio si me argumentima... Nabijem te na curac!
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
sutjeska, neretva, kozara, bosko buha...filmovi zbog kojih sam jos kao dijete zamrzio jugosmradariju
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
I zavolio HDZ. Dobro sve nam je jasno... Jesi možda sudjelovao u farbanju tunela?flumen wrote:sutjeska, neretva, kozara, bosko buha...filmovi zbog kojih sam jos kao dijete zamrzio jugosmradariju
Možda si voditelj kakvog socijalnog dućana... Ili čekaš kartu za Minken kao svaki pravi Hrvat.
No možda si zaštitar kod Klemma i imaš 2800 kuna za 250 sati rada... Ti nam reci.
provocator wrote:Uh... Ubio si me argumentima... Nabijem te na curac!
Ne zanimaju me stare pederčine...:)
darth_vader-
2014-04-17
Možda si zavolio Hrvatsku zbog filmova Četverored,Bogorodica ili Smogovci u Domovinskom ratu?flumen wrote:sutjeska, neretva, kozara, bosko buha...filmovi zbog kojih sam jos kao dijete zamrzio jugosmradariju
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakav hadeze kretenu?provocator wrote:I zavolio HDZ. Dobro sve nam je jasno... Jesi možda sudjelovao u farbanju tunela?flumen wrote:sutjeska, neretva, kozara, bosko buha...filmovi zbog kojih sam jos kao dijete zamrzio jugosmradariju
Možda si voditelj kakvog socijalnog dućana... Ili čekaš kartu za Minken kao svaki pravi Hrvat.
No možda si zaštitar kod Klemma i imaš 2800 kuna za 250 sati rada... Ti nam reci.
nije jos bio ni u petogodisnjem planu ustav seferejota iz 74...
smrkavac debilni
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Da, 1000 Hrvata međutim u bitci za komunističku Jugoslaviju. S obzirom da ovdje slavimo dan neovisnosti od iste zaista je van pameti.provocator wrote:
Zbog čega bi im trebalo oduzeti koncesiju???
Zbog toga jer će prikazati film u kojem je tisuće Hrvata poginulo u u toj bitki?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kaj si išao na vjeronauk?jasambrend wrote:provocator wrote:Uh... Ubio si me argumentima... Nabijem te na curac!
Ne zanimaju me stare pederčine...:)
kaja_333 wrote:Da, 1000 Hrvata međutim u bitci za komunističku Jugoslaviju. S obzirom da ovdje slavimo dan neovisnosti od iste zaista je van pameti.provocator wrote:
Zbog toga jer će prikazati film u kojem je tisuće Hrvata poginulo u u toj bitki?
Provokacija čista...znamo od koga smo se razdruzivali u krvi..
darth_vader-
2014-04-17
Pa parodija živa.jasambrend wrote:kaja_333 wrote:Da, 1000 Hrvata međutim u bitci za komunističku Jugoslaviju. S obzirom da ovdje slavimo dan neovisnosti od iste zaista je van pameti.provocator wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne nego zbog mrznje tvojih dotepenaca u rijeku, jer sam se usudio nositi hrvatski grb oko vrata pocetkom 70-ih...tvoji opancari su mi isli na kurac ko i vas bog tito...jastreb wrote:Možda si zavolio Hrvatsku zbog filmova Četverored,Bogorodica ili Smogovci u Domovinskom ratu?flumen wrote:sutjeska, neretva, kozara, bosko buha...filmovi zbog kojih sam jos kao dijete zamrzio jugosmradariju
flumen-
2015-08-21
Ma kibidabi. To da si bio u Kninu,Sarajevu,Beogradu,ili Benkovcu,razumio bih te. Ali u Rijeci u kjoj broj Srba nikad nije prelazio 10%... Tipičan fijumanski bezobrazluk...Za sve kriviti doseljene Hrvate i malobrojne pravoslavce.flumen wrote:ne nego zbog mrznje tvojih dotepenaca u rijeku, jer sam se usudio nositi hrvatski grb oko vrata pocetkom 70-ih...tvoji opancari su mi isli na kurac ko i vas bog tito...jastreb wrote:Možda si zavolio Hrvatsku zbog filmova Četverored,Bogorodica ili Smogovci u Domovinskom ratu?flumen wrote:sutjeska, neretva, kozara, bosko buha...filmovi zbog kojih sam jos kao dijete zamrzio jugosmradariju
2014-04-22
majmune...svi ti tvoji pravoslavci su bili u kp i srali govna, ako si reko nesto kontra jugosmradarije...govedajastreb wrote:..Za sve kriviti doseljene Hrvate i malobrojne pravoslavce.
flumen-
2015-08-21
Pričalo se svašta,a u KP je bila većina Hrvata. Opet tipični bezobrazluk tvrditi da su u riječkom OK SKH bili samo malobrojni pravoslavci.flumen wrote:majmune...svi ti tvoji pravoslavci su bili u kp i srali govna, ako si reko nesto kontra jugosmradarije...govedajastreb wrote:..Za sve kriviti doseljene Hrvate i malobrojne pravoslavce.
2014-04-22
Dobro kajo... Ti si već davno dokazala da inteligencija nije tvoja jača strana... S te strane ja te razmem.kaja_333 wrote:Da, 1000 Hrvata međutim u bitci za komunističku Jugoslaviju. S obzirom da ovdje slavimo dan neovisnosti od iste zaista je van pameti.provocator wrote:
Nadalje... Nije tisuću već oko šest tisuća hrvatskih partizana.
Dakle onih koje su i saveznici na konferenciji u Teheranu priznali kao saveznike. Poštuj to ali i ne moraš ali onda više govoriš o sebi nego o njima.
I bez obzira kakva bila ta je Jugoslavija omogućila Hrvatskoj da bude država... Eto ti si to preživjela i marcellus također. Nitko vas nije ubio.
Osim toga zadivljujuća je činjenica da je nakon destljeća masakra i iseljevanja Hrvata na referdumu gotovo 95 posto građana Hrvatske glasalo ZA.. Čak bi nam i sam Kim Il Sung skinuo kapu i pitao pa kak ste to uspjeli?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
stvarno si kreten...cula, rekla, kazala...to su tvoji izvori.jastreb wrote:
Pričalo se svašta,
a ja bio, vidio, dozivio i imao sa tvojima problema...jebala te sutjeska i neretva skupa sa batom zivojinovicem i pavlom vujisicem - slinavac
flumen-
2015-08-21
Ma ti si imao problema i sa domaćim Hrvatima. Ti si naginjao nekakvoj riječkoj autonomiji i buržujima poput Zanelle, koji su imali za cilj stvoriti nehrvatsku Rijeku. Tko bi to trpio???flumen wrote:stvarno si kreten...cula, rekla, kazala...to su tvoji izvori.jastreb wrote:
Pričalo se svašta,
a ja bio, vidio, dozivio i imao sa tvojima problema...jebala te sutjeska i neretva skupa sa batom zivojinovicem i pavlom vujisicem - slinavac
2014-04-22
to se razvilo tek dolaskom hadezeja i kameleonima koji su iz kapeja presli u hadeze...dakle, isto sranje, drugo pakovanje...ja ne vidim razliku izmedju hlace i obersnela...jastreb wrote:flumen wrote:jastreb wrote:Ti si naginjao nekakvoj riječkoj autonomiji i buržujima poput Zanelle, koji su imali za cilj stvoriti nehrvatsku Rijeku. Tko bi to trpio???
flumen-
2015-08-21
Točno,ali ni Obersnel,ni Marijan Kalanj,ni Josip Štefan,ni Lužavec,ni Linić,ni Neda od Bakra,nisu bili Srbi. U riječkom komitetu najzastupljeniji su bili Hrvati,i to baš oni domaći. Od Grobnika pa okolo.flumen wrote:to se razvilo tek dolaskom hadezeja i kameleonima koji su iz kapeja presli u hadeze...dakle, isto sranje, drugo pakovanje...ja ne vidim razliku izmedju hlace i obersnela...jastreb wrote:flumen wrote:jastreb wrote:Ti si naginjao nekakvoj riječkoj autonomiji i buržujima poput Zanelle, koji su imali za cilj stvoriti nehrvatsku Rijeku. Tko bi to trpio???
2014-04-22
Odvratna i smišljena provokacija usmjerena protiv hrvatske države. Drago mi je da to smeće uopće ne gledam. Bankrotirali što prije, da Bog da!kaja_333 wrote:Pa parodija živa.jasambrend wrote:kaja_333 wrote:Da, 1000 Hrvata međutim u bitci za komunističku Jugoslaviju. S obzirom da ovdje slavimo dan neovisnosti od iste zaista je van pameti.provocator wrote:
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Počinje obnova spomenika u NP Sutjeska
» Hasančeta na aparate bacila Sutjeska
» Dan neovisnosti
» Sretan Dan neovisnosti!
» Hasančeta na aparate bacila Sutjeska
» Dan neovisnosti
Page 2 of 13