Srbi promašili Šeksa i Manolića...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi promašili Šeksa i Manolića...
78na172 ali sam malo sirih ramena i jacih nogu. neproporcionalno graden, na fotki ispao tako.kolerik wrote:Jebote veberu, pa stvarno...koliko imas ti kila?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Bila je nešto starija od njega ali još uvijek nevina.veber wrote:kaj si sa 40 imao curu?marcellus wrote:ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
172 kg je puno, pa jos na tako malu visinu :Pveber wrote:78na172 ali sam malo sirih ramena i jacih nogu. neproporcionalno graden, na fotki ispao tako.kolerik wrote:Jebote veberu, pa stvarno...koliko imas ti kila?
Guest- Guest
Bilo je i toga 102 kg, ali namjerno. Moral sam jedne polusezone igrat pivota, na 203 nisam mogel nabacit vise u par tjedana, udavil sam se u bijelom mesu i pasti...marcellus wrote:kolerik wrote:Jebote veberu, pa stvarno...koliko imas ti kila?
a jebeš muškarca ak nije trocifren... :D to je dete
ma nije, čini mi se da je dost i mršaviji sad neg na ovoj fotki, nekaj se dal u sport...
Slijedece sezone isti trener, da igram beka sutera, na 89 kila (!!). Stavil sam se na 95 i priopcio da sam kosarkas, znanstveno podrucje krilo, os-nes :)
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jameri promasili kapitalni plijen..
» ovi su krivo skrenuli i promasili berlin
» Preminula supruga Josipa Manolića
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Jameri promasili kapitalni plijen..
» ovi su krivo skrenuli i promasili berlin
» Preminula supruga Josipa Manolića
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 3 of 3