Srbi promašili Šeksa i Manolića...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi promašili Šeksa i Manolića...
Šta misliš da su potrevili, u unutra Tuđman, Šeks, Manolić, Degoricija i Perković. To bi bila lustracija u djeliću sekunde.mutava baštarda wrote:onda si navija za jrzmarcellus wrote:ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
udba- Posts : 4945
2015-11-10
veber wrote:dekaptiraj me i stavimarcellus wrote:veber wrote:dao ti pristup na disk
da stavim fotku male kak ti spava na pivskom trbuhu, baš sam u iskušenju, medeni ste
Markovića si zaboravio...udba wrote:Šta misliš da su potrevili, u unutra Tuđman, Šeks, Manolić, Degoricija i Perković. To bi bila lustracija u djeliću sekunde.mutava baštarda wrote:onda si navija za jrzmarcellus wrote:ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
hahaha, dobra fotka, dobramarcellus wrote:veber wrote:dekaptiraj me i stavimarcellus wrote:veber wrote:dao ti pristup na disk
da stavim fotku male kak ti spava na pivskom trbuhu, baš sam u iskušenju, medeni ste
dijagram-
2015-08-09
Jebem ti... Ovo mi je bas izmamilo radostan osmjeh na licu ...udba wrote:Šta misliš da su potrevili, u unutra Tuđman, Šeks, Manolić, Degoricija i Perković. To bi bila lustracija u djeliću sekunde.mutava baštarda wrote:onda si navija za jrzmarcellus wrote:ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A slatko. Ne ti Veberu...marcellus wrote:veber wrote:dekaptiraj me i stavimarcellus wrote:veber wrote:dao ti pristup na disk
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisam ni mislio da ide menikaja_333 wrote:A slatko. Ne ti Veberu...marcellus wrote:veber wrote:dekaptiraj me i stavimarcellus wrote:veber wrote:dao ti pristup na disk
2014-12-30
kaja_333 wrote:
A slatko. Ne ti Veberu...
a beba ko beba, pukneš ju na nekaj mekano i toplo (tipa veberove škembe) i ona spava (a mi se možemo posvetit ispijanju pive dok se mama vrati)
kaj ne veliš kaji da sam jastuk stavio ispod majice, ha?marcellus wrote:kaja_333 wrote:
a beba ko beba, pukneš ju na nekaj mekano i toplo (tipa veberove škembe) i ona spava (a mi se možemo posvetit ispijanju pive dok se mama vrati)
2014-12-30
veber wrote:kaj ne veliš kaji da sam jastuk stavio ispod majice, ha?marcellus wrote:kaja_333 wrote:
2014-12-30
Još d je roknula i Tuđmana, ne bi bilo ove udbaške tvorevine :) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
udba wrote:Really Nigga's?
Bacale su Švabe i gore stvari po Esenciji pa nula bodova. Čak i ona blesava anoreksična budala s plaštem i kosom u ruci što se Smrt zove uredno zaobilazi određen kućni prag.
Esenciji ne pakovati.
Smrt je nervozna da joj Manolic ne pokuca na vrata, sa nalogom Saveta za zastitu ustavnog poretka. :)
Guest- Guest
a ti bi se danas javljo iz Dragodola il sa Senjaka...epikur37 wrote:Još d je roknula i Tuđmana, ne bi bilo ove udbaške tvorevine :) :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber wrote:
nisam ni mislio da ide meni
zašto sam ja mislia da si suhonjav?
aha, zato jer si se meni rugao da sam debela
Guest- Guest
kolerik wrote:Jebote veberu, pa stvarno...koliko imas ti kila?
a jebeš muškarca ak nije trocifren... :D to je dete
ma nije, čini mi se da je dost i mršaviji sad neg na ovoj fotki, nekaj se dal u sport...
veberu ne pakovati
nije on kriv sto je takav
nije on kriv sto je takav
dijagram-
2015-08-09
Zanimljivo je da ni do danas nitko nije optužen za raketiranje Banskih dvora i pokušaj atentata na tri predsjednika – Tuđmana, Mesića i Markovića.
78na172 ali sam malo sirih ramena i jacih nogu. neproporcionalno graden, na fotki ispao tako.kolerik wrote:Jebote veberu, pa stvarno...koliko imas ti kila?
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jameri promasili kapitalni plijen..
» ovi su krivo skrenuli i promasili berlin
» Preminula supruga Josipa Manolića
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Jameri promasili kapitalni plijen..
» ovi su krivo skrenuli i promasili berlin
» Preminula supruga Josipa Manolića
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 2 of 3