Preminula supruga Josipa Manolića
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Preminula supruga Josipa Manolića
https://www.index.hr/vijesti/clanak/preminula-supruga-josipa-manolica/2206283.aspx
SINOĆ je u dobi od 64 godine preminula Mirjana Ribarić, supruga Josipa (Jože) Manolića. Mirjana Ribarić je preminula od raka pluća, doznaje 24sata.
SINOĆ je u dobi od 64 godine preminula Mirjana Ribarić, supruga Josipa (Jože) Manolića. Mirjana Ribarić je preminula od raka pluća, doznaje 24sata.
2016-11-08
Re: Preminula supruga Josipa Manolića
Rip
a Joža, nikad nije kasno za opet, bez starca nema udarca
volim stare ljude...prava dragocjenost je s njima poljudikati
a Joža, nikad nije kasno za opet, bez starca nema udarca
volim stare ljude...prava dragocjenost je s njima poljudikati
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Stari Joža jebe ko' Hektor.Ringo10 wrote:36 godina mlađa od njega
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
znam da nije zajebavat se s nečijom smrću, al taj će nadživjet i keefa...
marcellus wrote:znam da nije zajebavat se s nečijom smrću, al taj će nadživjet i keefa...
treba pronaći kriptu u kojoj spava preko dana i probost ga glogovim kolcem ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
darth_vader likes this post
Obavezno raditi obdukciju, tko zna sto je u pitanju.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Možda Peovićka ili Rada Borić.marcellus wrote:ko mu je iduća žena, mia negovetić?
2015-07-23
Onaj dolje ga očito ne želi jer je strah da će ga dat ubit i preuzet njegovo mjesto, a onaj gore ne želi ni čut za njega. Zadnji put kad mu je smrt pokucala na vrata vidjela je s kim ima posla, rekla "oprostite na smetnji" i otišla svojim poslom
Zato kad jednog dana ipak umre,završit će u tmini,ništavilu,beskrajnoj praznini iz koje ne može pobjeć.marcellus wrote:Onaj dolje ga očito ne želi jer je strah da će ga dat ubit i preuzet njegovo mjesto, a onaj gore ne želi ni čut za njega. Zadnji put kad mu je smrt pokucala na vrata vidjela je s kim ima posla, rekla "oprostite na smetnji" i otišla svojim poslom
Imao sam prilku čuti neke stare ljude iz Duge Rese,koji znaju njegova divljaštva nakon ww2.mislim kako se samo Mengelo može staviti u istu kategoriju s Manolićem.
2015-07-23
Da išta znaš o kršćanstvu, u čistilište svi idemo do sudnjeg dana.סמאל wrote:Zato kad jednog dana ipak umre,završit će u tmini,ništavilu,beskrajnoj praznini iz koje ne može pobjeć.marcellus wrote:Onaj dolje ga očito ne želi jer je strah da će ga dat ubit i preuzet njegovo mjesto, a onaj gore ne želi ni čut za njega. Zadnji put kad mu je smrt pokucala na vrata vidjela je s kim ima posla, rekla "oprostite na smetnji" i otišla svojim poslom
Imao sam prilku čuti neke stare ljude iz Duge Rese,koji znaju njegova divljaštva nakon ww2.mislim kako se samo Mengelo može staviti u istu kategoriju s Manolićem.
Tad će Gospodin konačno presuditi.
Guest- Guest
Bajke za odraslu djecu.mobiu$ wrote:Da išta znaš o kršćanstvu, u čistilište svi idemo do sudnjeg dana.סמאל wrote:Zato kad jednog dana ipak umre,završit će u tmini,ništavilu,beskrajnoj praznini iz koje ne može pobjeć.marcellus wrote:Onaj dolje ga očito ne želi jer je strah da će ga dat ubit i preuzet njegovo mjesto, a onaj gore ne želi ni čut za njega. Zadnji put kad mu je smrt pokucala na vrata vidjela je s kim ima posla, rekla "oprostite na smetnji" i otišla svojim poslom
Ali,hipotetički,ako sudnji dan dođe za miljun godin. onda ti isti vrag da drito ideš u pakao.
Ne mogu se načudit da u 21.st. netko puši takve gluposti.
2015-07-23
סמאל wrote:Bajke za odraslu djecu.mobiu$ wrote:Da išta znaš o kršćanstvu, u čistilište svi idemo do sudnjeg dana.סמאל wrote:Zato kad jednog dana ipak umre,završit će u tmini,ništavilu,beskrajnoj praznini iz koje ne može pobjeć.marcellus wrote:Onaj dolje ga očito ne želi jer je strah da će ga dat ubit i preuzet njegovo mjesto, a onaj gore ne želi ni čut za njega. Zadnji put kad mu je smrt pokucala na vrata vidjela je s kim ima posla, rekla "oprostite na smetnji" i otišla svojim poslom
Ali,hipotetički,ako sudnji dan dođe za miljun godin. onda ti isti vrag da drito ideš u pakao.
ne bi sad ulazio u teološke rasprave, samo se nadam da će se peć na ražnju par tisuća godina...
סמאל wrote:
Bajke za odraslu djecu.
Ko njega što pita? Prvo moraš proći Posljednji sud.
Onda mu ide ekipa u Pakao, a par dobrih dušica u Raj.
Guest- Guest
marcellus wrote:
ne bi sad ulazio u teološke rasprave, samo se nadam da će se peć na ražnju par tisuća godina...
Joža će u Paklu, ako ikad navrati, osobno mučiti Sotonu.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Obiteljska tragedija Josipa Šimunića.Preminula mu trogodišnja kći!
» Srbi promašili Šeksa i Manolića...
» JUŽNI DAN:Sukob Jože Manolića i Tonija
» Putin odlikovao Manolića, Fumića,Lončara...
» ''HDZ s fotografije osnivanja stranke izrezao Jožu Manolića''
» Srbi promašili Šeksa i Manolića...
» JUŽNI DAN:Sukob Jože Manolića i Tonija
» Putin odlikovao Manolića, Fumića,Lončara...
» ''HDZ s fotografije osnivanja stranke izrezao Jožu Manolića''
Page 1 of 2