Srbi promašili Šeksa i Manolića...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srbi promašili Šeksa i Manolića...
http://www.24sata.hr/news/vladimir-seks-u-12-30-uzivo-o-napadu-na-banske-dvore-1991-494204?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_source=Vecernji&utm_medium=Blok
šteta
dajte naučite gađat više
šteta
dajte naučite gađat više
- Manolić je u tom trenutku skliznuo s stolice i to baš kad me je išao nešto kritizirat. Takve jačine je bilo.. Nismo mi mislili tada da je to atentat na Tuđmana, znali smo samo da je Zagreb bombardiran i izletjeli smo van. Teška saborska vrata su bila izbačena iz ležišta - ispričao je Šeks našem novinaru Igoru Alborghettiju.
2014-04-16
Re: Srbi promašili Šeksa i Manolića...
ma znam ja jer sam živio pol kilometra dalje s pogledom na banske dvore, čuo miga i izletio na prozor kad ono wham
2014-12-30
kaj su pjevali? Wake me up?marcellus wrote:ma znam ja jer sam živio pol kilometra dalje s pogledom na banske dvore, čuo miga i izletio na prozor kad ono wham
ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
kaj si sa 40 imao curu?marcellus wrote:ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
2014-12-30
Really Nigga's?
Bacale su Švabe i gore stvari po Esenciji pa nula bodova. Čak i ona blesava anoreksična budala s plaštem i kosom u ruci što se Smrt zove uredno zaobilazi određen kućni prag.
Esenciji ne pakovati.
Bacale su Švabe i gore stvari po Esenciji pa nula bodova. Čak i ona blesava anoreksična budala s plaštem i kosom u ruci što se Smrt zove uredno zaobilazi određen kućni prag.
Esenciji ne pakovati.
veber wrote:kaj si sa 40 imao curu?marcellus wrote:ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
puši kurac majmune
veber wrote:dao ti pristup na disk
da stavim fotku male kak ti spava na pivskom trbuhu, baš sam u iskušenju, medeni ste
udba wrote:kaj su pjevali? Wake me up?marcellus wrote:ma znam ja jer sam živio pol kilometra dalje s pogledom na banske dvore, čuo miga i izletio na prozor kad ono wham
pare pederi
Dodaj u Photoshopu natpis "Nivea" pa da izgleda ko lopta za plažu.marcellus wrote:veber wrote:dao ti pristup na disk
da stavim fotku male kak ti spava na pivskom trbuhu, baš sam u iskušenju, medeni ste
marcellus wrote:udba wrote:kaj su pjevali? Wake me up?marcellus wrote:ma znam ja jer sam živio pol kilometra dalje s pogledom na banske dvore, čuo miga i izletio na prozor kad ono wham
pare pederi
Nema tu više para, potrošili na lječenje od HIV-a
doduše badel bi pretrpio solidnu ekonomsku štetu da je tada upucalo šekija
dekaptiraj me i stavimarcellus wrote:veber wrote:dao ti pristup na disk
2014-12-30
onda si navija za jrzmarcellus wrote:ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
Šta misliš da su potrevili, u unutra Tuđman, Šeks, Manolić, Degoricija i Perković. To bi bila lustracija u djeliću sekunde.mutava baštarda wrote:onda si navija za jrzmarcellus wrote:ma sviralo uzbunu starci otišli u podrum ja s curom osto gore bila prilika da je okinem dok je uzbuna
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jameri promasili kapitalni plijen..
» ovi su krivo skrenuli i promasili berlin
» Preminula supruga Josipa Manolića
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Jameri promasili kapitalni plijen..
» ovi su krivo skrenuli i promasili berlin
» Preminula supruga Josipa Manolića
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 1 of 3