ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"

Page 21 of 26 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Next

Go down

Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina" - Page 21 Empty Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"

Post by dzango 7/10/2016, 16:46

Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:Ček bre, polako. Jedan po jedan. Ne mogu svima da ispunjavam želje. Prvo dame, to jest Noor, pa ostali.

ajde, ne cvili...pa nije ti prva redaljka :D
Da te onda pitam za savet?
Već si ga dobio....posjeti psihijatra i ne gubi nadu.
On mi je i rekao da pitam tebe za savet.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina" - Page 21 Empty Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"

Post by dzango 7/10/2016, 16:46

tre911 wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:Ček bre, polako. Jedan po jedan. Ne mogu svima da ispunjavam želje. Prvo dame, to jest Noor, pa ostali.

Zašto? pa tebi je ovo ko zna koja redaljka ali si glup pa to ne kužiš.
Raja je počela da se pali i žari.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 7/10/2016, 16:47

tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
Đžani se outao skroz na ovoj temi :DD
Mora neko ovde i da radi. Nemam ja samo vas na održavanju.
Tako je, evo idem kolegu dijagrama poslušati, danas mi više nisi zanimljiv pa evo cipela :kickass  Dođi sutra opet :)
Što šutnu Dijagrama? Šta ti je on kriv? Sam si tražio da navlačiš.
Nisam njega nego tebe, samo si opet ogladnio pa si došao na istu udicu ali kako rekoh za danas mi te je dosta, previše si se izmorio pa dođi sutra kad opet skupiš snagu :) Ajde sad vataj tutanj, iš iš :kickass
Nisam te ja terao da navlačiš celo popodne. Sam si tražio.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 16:49

kaja_333 wrote:Ma mene zbilja čudi ovo skandiranje, ja sam frapirana. 
Nakon oružane pobune i agresije Srbije sa 20 000 mrtvih na Hrvatskoj strani s tim da i danas ginu razminiravajuci mine i stogodišnjeg terora na Kosovu ja sam očekivala da ce u najmanju ruku vikati na Hrvatskoj strani " volim!" a na albanskoj ce im gromoglasno odgovoriti  " srbe!". I onda ce svi zajedno pljeskati.
Mene ne čudi, pristojnom i normalnom čovjeku kojeg zanima sport i došao je podržati svoju reprezentaciju je ispod razine da se ponaša poput primata, a kako nogometne huligane ni ne ubrajam među takve ljude, nisam iznenađen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 7/10/2016, 16:52

kaja_333 wrote:Ma mene zbilja čudi ovo skandiranje, ja sam frapirana. 
Nakon oružane pobune i agresije Srbije sa 20 000 mrtvih na Hrvatskoj strani s tim da i danas ginu razminiravajuci mine i stogodišnjeg terora na Kosovu ja sam očekivala da ce u najmanju ruku vikati na Hrvatskoj strani " volim!" a na albanskoj ce im gromoglasno odgovoriti  " srbe!". I onda ce svi zajedno pljeskati.
Ni mene ne čudi. Sastala se braća pa udarila u sevdah. Gde ćeš lepše od bratske ljubavi i razumevanja. Ipak je to jedan mentalitet.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 16:53

dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
Mora neko ovde i da radi. Nemam ja samo vas na održavanju.
Tako je, evo idem kolegu dijagrama poslušati, danas mi više nisi zanimljiv pa evo cipela :kickass  Dođi sutra opet :)
Nisam njega nego tebe, samo si opet ogladnio pa si došao na istu udicu ali kako rekoh za danas mi te je dosta, previše si se izmorio pa dođi sutra kad opet skupiš snagu :) Ajde sad vataj tutanj, iš iš :kickass
hahaha, sevaj budalo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 7/10/2016, 16:56

tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
hahaha, sevaj budalo
Svakog dana u svakom pogledu sve više napreduješ. Počeli i filmovi da se gledaju. I to Kusta. Pozitivno.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 7/10/2016, 17:13

maggie13 wrote:Skuhala,pojela i vratila se:tema se razvija u istom smjeru.
Dobro je miha gore napisao. Ocito scenarij ne smeta onima koji odlucuju. Inace bi se pronasao modus operandi sankcioniranja i promjene usvojenog i pozeljnog obrasca ponasanja.
To je kao losa predstava. Svi vrte glavama, a ona i dalje igra.
ma radio sam 1. ligu u nas, sigurnosne prosudbe, planove djelatnosti, dogovarao s gradskim vlastima, sa upravom kluba... pratio navijače na gostovanja, dočekivao gostujuće navijače.... znam podosta iznutra gdje sam imao prilike čuti glasna razmišljanja onih koji odlučuju ili sprovode odluke.... ukratko boli njih kiki za sve što se događa na sstadionu, a pogotovo okolo stadiona i dalje od njega.... onako osobno mislim da su ti svi likovi u toj priči podosta pomaknuti.... njih bih prve riješio da sam kojim slučajem u mogućnosti.... uglavnom se zna čuti da je zakonska regulativa loša ili neprovediva... ali nitko do sad nije razjasnio javnosti gdje je to zaštekalo u postupovnom nizu ili slijedu.... sjetim se jedne utakmice gdje se stvar grdo zakomplicirala, policajci koji su pratili gostujuće  navijače su istim tim huliganima pomogli unijeti pirotehniku, dimne bombe, topovske udare i suzavac... kad se sve otelo kontroli samostalno sam u skladu s ovlastima šefa osiguranja aktivirao (tada je još bila specijalna na osiguranjima) represivne aktivnosti iz plana djelatnosti i doslovno smo pregazili navijače iz pule, međutim prek razglasa me tada novinar kanižaj zvao da se hitno javim u ložu, gdje su me tadašnji župan, i načelnik pu iskritizirali da je sve to pretjerano da nema potrebe za tolikom primjenom sile.... ono nije uopće bitno što je netko u cijeloj toj priči mogao stradati, daj pusti to daj da se lopta kotrlja... i jebiga to ti je to....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 17:15

dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
hahaha, sevaj budalo
Svakog dana u svakom pogledu sve više napreduješ. Počeli i filmovi da se gledaju. I to Kusta. Pozitivno.
ajde ajde, rekao sam ti da dođeš sutra, danas više nisi zanimljiv. sutra ću opet zabaciti praznu udicu pa naleti, sad mi je već sve spremljeno i na suhom :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 17:18

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:...a index place....pa sto nam srbi nisu braca... :D

ma super ste, opet, sta vas boli q.
ko ono rece, da  nemci.
hrvati su hrabri jer se nicega ne stide,
ko i braca im šiptari. zato vas zapad neguje,
cuva, zna da uvek mogu da raunaju na vasu
bestidnost. uvek spremni za nesto gore i najgore.

Džango i Stanojko smatraju da si ti konjina, đubre, ulizica i fekal. To je dovoljno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 17:20

Sve je to davno otislo u kurac. Ja sam godinama pratio ta gostovanja i to. I to je jednostavno u jednome trenutku otislo u neke poptuno nevjerojatne sheme i izaslo iz svih granica i definicija. Sto se pirotehnike tice meni je nevjerojatno da se ljudi i dan danas pitaju oko toga. Pirotehnika 20 godina vec na isti nacin ulazi na stadione. Obicno par dana prije same utakmice....slomi se stolica,smjesti se sve ispod iste ili na neki slican nacin. I onda se svi cude kako,zasto i koliko. A oduvijek je bilo isto i oduvijek su se te stvari znale. Onaj nesretni policajac je bez oka ostao radi necega sto je realno se moglo sprijeciti da netko proceslja stadion dan prije same utakmice i eventualno vecer prije ostavis dvije patrole da hodaju po istome. Nebi sibicu unijeli na stadion. Neko vrijeme su zenske svercale ta sranja pa je i to sada nemoguce.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 7/10/2016, 17:26

MaximusDecimusMiridije wrote:Sve je to davno otislo u kurac. Ja sam godinama pratio ta gostovanja i to. I to je jednostavno u jednome trenutku otislo u neke poptuno nevjerojatne sheme i izaslo iz svih granica i definicija. Sto se pirotehnike tice meni je nevjerojatno da se ljudi i dan danas pitaju oko toga. Pirotehnika 20 godina vec na isti nacin ulazi na stadione. Obicno par dana prije same utakmice....slomi se stolica,smjesti se sve ispod iste ili na neki slican nacin. I onda se svi cude kako,zasto i koliko. A oduvijek je bilo isto i oduvijek su se te stvari znale. Onaj nesretni policajac je bez oka ostao radi necega sto je realno se moglo sprijeciti da netko proceslja stadion dan prije same utakmice i eventualno vecer prije ostavis dvije patrole da hodaju po istome. Nebi sibicu unijeli na stadion. Neko vrijeme su zenske svercale ta sranja pa je i to sada nemoguce.
ma gle tu se sve zna, i kako i tko i što, ali se ili prešuti, ili zatvori jedno ili oba oka... i bok te veselio....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 17:28

michaellcmacha wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Sve je to davno otislo u kurac. Ja sam godinama pratio ta gostovanja i to. I to je jednostavno u jednome trenutku otislo u neke poptuno nevjerojatne sheme i izaslo iz svih granica i definicija. Sto se pirotehnike tice meni je nevjerojatno da se ljudi i dan danas pitaju oko toga. Pirotehnika 20 godina vec na isti nacin ulazi na stadione. Obicno par dana prije same utakmice....slomi se stolica,smjesti se sve ispod iste ili na neki slican nacin. I onda se svi cude kako,zasto i koliko. A oduvijek je bilo isto i oduvijek su se te stvari znale. Onaj nesretni policajac je bez oka ostao radi necega sto je realno se moglo sprijeciti da netko proceslja stadion dan prije same utakmice i eventualno vecer prije ostavis dvije patrole da hodaju po istome. Nebi sibicu unijeli na stadion. Neko vrijeme su zenske svercale ta sranja pa je i to sada nemoguce.
ma gle tu se sve zna, i kako i tko i što, ali se ili prešuti, ili zatvori jedno ili oba oka... i bok te veselio....

Nacelno zato jer na jednoj utakmici se radi o divljacima koji s pirotehnikom nanose stetu ugledu zemlje,kluba i ugrozavaju familije s djecom.....a onda na drugoj utakmici u indenticnoj situaciji se radi o pravoj nogometnoj festi,proslavi i stimungu u kojem mogu uzivati posebno familije s malom djecom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 17:38

dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:

Već si ga dobio....posjeti psihijatra i ne gubi nadu.
On mi je i rekao da pitam tebe za savet.
Reci da si pitao i dobio odgovor.
Aj sad malo prošetaj na svež vazduh :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/10/2016, 18:22

tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabi :aw

I da, jesi kraljica ma što ko neko rekao :h5
prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja... :D
Jesi li ti to ljubomoran možda ili misliš da neko polaže pravo na Noor? Vuče ukopavaš se bez veze i bolje ti je da kreneš u drugom smjeru :)
daj nemoj....bolje nemoj....ko polaze pravo na noor?..ni's ja ne polazem...samo znam da je netku mutio....
Pa što je onda prozivaš i buniš se? A tko je mutio otom potom.
Cuj tre..nemam ja nista protiv tebe dapace...ako imas iole logike pa ti zakljuci da li bi i ti mislio isto na mom mjesto...ocajnica prekine i eto je vec dan,dva u zagrljaju drugog..i kao taj eto bas se slucajno javio i nabacio kad se prekinulo...razmisli...velim ti nisam ljubomoran ali me muci onaj osjecaj muteza
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/10/2016, 18:27

tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
Meni se čini da ti mjenjaš stavove prema dnevnoj potrebi i počinješ hvaliti one koji kažu da je bilo u redu ubijati hrvatsku djecu tako da...
joj daj mi nemoj te fore prodavati...kad sam ja hvalio partizane...nikad...ili cetnike..moji se stavovi znaju....problem je sto sam rekao da je u nasim redovima bilo gresaka..a sto to ne moze netko prihvatit jer je zadrt..njegova stvar..ja zadrt nisam..
Promašaj, ewa ti je postala kraljica a ona je ta koja je svašta pisala o hrvatima i njihovoj djeci na bleiburgu. Nisam ti ja ni rekao da hvališ partizane, čitaj malo jebemu.

usko je profiliran za izvrtanje nečijih riječi, okretanje pile i malipulaciju....tre, ne gubi ni vrijeme ni energiju.
Samo da ispravim netočne navode. Mislim neka ih skupa koliko hoće ili žele ali čemu onda druge prozivati za trunje u oku kad iz vlastitog balvani vire.
Nek dokaze meni...ja nikad se nisam dizao na sve cetri u njezinim kontaktima s drugim muzjacima...ali ja dobio pogresan mail sa imenom odredjene osobe..drvlje i kamenje po meni...divljanje...ja i ja samo ja..e nece ici sestro...ne sa takvim stavom
..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 18:30

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja... :D
Jesi li ti to ljubomoran možda ili misliš da neko polaže pravo na Noor? Vuče ukopavaš se bez veze i bolje ti je da kreneš u drugom smjeru :)
daj nemoj....bolje nemoj....ko polaze pravo na noor?..ni's ja ne polazem...samo znam da je netku mutio....
Pa što je onda prozivaš i buniš se? A tko je mutio otom potom.
Cuj tre..nemam ja nista protiv tebe dapace...ako imas iole logike pa ti zakljuci da li bi i ti mislio isto na mom mjesto...ocajnica prekine i eto je vec dan,dva u zagrljaju drugog..i kao taj eto bas se slucajno javio i nabacio kad se prekinulo...razmisli...velim ti nisam ljubomoran ali me muci onaj osjecaj muteza
Tako završe svi mutikaše i lažovi, pomiri se s tim i ne cvili po forumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/10/2016, 18:30

tre911 wrote:
michaellcmacha wrote:meni nije jasno što se s vukom dogodilo... jebote djeluje mi ko da je pošandrco... počeo je koristiti modus svojstven svetozaru... nikako njemu od nekada....
Ni meni, od prijatelja počinje stvarati neprijatelje iz samo njemu znanog razloga confused
...ne stvaram neprijatelje..ali ne dam ni da sisam veslo i da krivnja bude samo na mojoj strani..bus vec naucil
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/10/2016, 18:32

Noor wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
Jesi li ti s ljubomoran možda ILI misliš da Neko polaže Pravo na Noor? Vuče ukopavaš se bez veze i bolje ti je da kreneš u drugom smjeru:):
daj nemoj .... bolje nemoj .... ko polaze Pravo na noor? .. ni a ja NE polazem ... Samo Znam da Je netku mutio ....
Pa ŠTO Je Onda prozivaš i buniš se? TKO Je mutio otom potom.
Cuj tre..nemam ja nista Protiv tebe dapace ... ako IMAS Iole logike pa ti zakljuci da li bi ja ij mislio isto na mama Mjesto ... ocajnica prekine i eto Je VEC dan, dva voditelja u zagrljaju drugog..i Kao Taj eto bas se slucajno javio sam nabacio Kad se prekinulo ... razmisli ... Velim ti nisam ljubomoran Ali mi Muci onaj osjecaj muteza
Tako završe SVI mutikaše i lažovi, pomiri se s tim i NE cvili PO forumu.
Daj  se poslusaj...uvrede i samo uvrede....case i pepeljare...e nece ici seko...istina ispliva kad tad
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 18:35

vuksadinare wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
daj nemoj .... bolje nemoj .... ko polaze Pravo na noor? .. ni a ja NE polazem ... Samo Znam da Je netku mutio ....
Pa ŠTO Je Onda prozivaš i buniš se? TKO Je mutio otom potom.
Cuj tre..nemam ja nista Protiv tebe dapace ... ako IMAS Iole logike pa ti zakljuci da li bi ja ij mislio isto na mama Mjesto ... ocajnica prekine i eto Je VEC dan, dva voditelja u zagrljaju drugog..i Kao Taj eto bas se slucajno javio sam nabacio Kad se prekinulo ... razmisli ... Velim ti nisam ljubomoran Ali mi Muci onaj osjecaj muteza
Tako završe SVI mutikaše i lažovi, pomiri se s tim i NE cvili PO forumu.
...istina ispliva kad tad
slažem se...i kažem hvala bogu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/10/2016, 18:36

Svoje sam rekao i zavrsio...ende
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 26 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics